レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

MÞdte ind hos ABKlinik med mit for mig, (vÊrste problem nogensinde) erektions problem. Blev mÞdt af en dygtig og professionel person Rasmus som lyttede og gav mig rÃ¥d og vejledning, samt de behandli... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har haft et rigtig godt forlÞb hos Rasmus (ABklinik) og kan kun give mine varmeste anbefalinger. Fra start oplevede jeg en meget professionel, tryg og fagligt stÊrk tilgang. Behandlingen har ha... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har vÊret i forlÞb hos Rasmus pÃ¥ ABklinik, og det har vÊret en virkelig positiv oplevelse. Fra start fÞlte jeg mig tryg, da han er utrolig imÞdekommende, Êrlig og professionel. Han tager sig t... もっず芋る

䌁業情報

1. 専門クリニック
  2. 疌痛管理クリニック
  3. 性科孊者
  4. 泌尿噚科クリニック

圓該䌁業による蚘述

ABklinik er en privatklinik med fokus på rejsningsproblemer (ED), Peyronies (krummerik), kroniske bÊkkenbundssmerter, inkontinens og smerter. Urologiske behandlingerne består af en unik kombination af fokuseret shockwave (ESWT) og EMTT med eller uden P-Shot med PRF alt efter problematik. Denne unikke kombination tilbydes kun af ABklinik på SjÊlland. Kroniske og akutte smerter behandles med radierende shockwave (AWT), der ikke må forveksles med fokuseret shockwave (F-ESWT). Hvor det giver mening også at anvende fokuseret shockwave og EMTT, gÞres dette. EMTT kan også anvendes som enkeltstående behandling som feks. ved smerter fra diskusprolaps og for at slå en inflamation ned. Der er fokus på tryghed for den enkelte klient, og der tilbydes altid en gratis og uforpligtende indledende samtale, der fastslår om du vil få glÊde af behandlingen. ABklinik anvender de nyeste og mest effektive shockwave maskiner fra schweiziske Storz Medical, og dermed de mest banebrydende behandlingsmetoder til behandling mod Erektil Dysfunktion (ED), Peyronies (krummerik) kroniske bÊkkenbundssmerter, inkontinens og smerter. 9 ud af 10 har stor glÊde af behandlingen, og et behandlingsforlÞb tager typisk 6 til 12 uger efter kompleksitet. ABklinik tilbyder som eneste klinik i Danmark P-Shot med PRF mod ED og Peyronies i kombination med shockwave/EMTT med meget stor succes. Mine klienter kan derfor vÊre sikre på et behandlingsforlÞb hos en specialist med det mest effektive og optimale udstyr på markedet. Behandlingerne er non-invasive, smerte- og risikofrie. Jeg anbefaler, at du har sÞgt råd hos egen lÊge inden behandling. Du må ikke modtage shockwave behandling såfremt du er i et krÊftforlÞb, eller har nogen form for pacemaker. Endelig er du sikret anonymitet, da der er seperat indgang og udgang. På denne måde kommer du ikke til at mÞde din "nabo" i ventevÊrelset. HÞr mere om klinikken og vores behandlinger på 40108400, abklinik.dk eller skriv på rb@abklinik.dk På gensyn i ABklinik.dk - Rasmus Birkvig

4.7

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 8ä»¶

レビュヌを曞く

Erktions problemer

Blev mÞdt af en dygtig og professionel person Rasmus som lyttede og gav mig råd og vejledning, samt de behandlinger der skulle til. Jeg mÊrker en klar bedring og vil til hver en tid anbefale kontakt til ABKlinik.
Vh Mig

2026幎5月4日

KÊre Arno
Mange tak for dine fine ord, det har vÊret en fornÞjelse at have dig i behandling hos ABklinik, og jeg er super glad for dit gode resultat.
Du har fulgt alle råd undervejs, som har vÊret med til at fÞre dit resultat i top.
bh Rasmus - ABklinik.dk

Jeg har vÊret i behandling her to

Jeg har vÊret i behandling her to gange, og jeg kan Êrligt sige, at jeg allerede efter fÞrste behandling mÊrkede en markant forskel. Jeg har levet med kroniske smerter i ryggen og går også med en kompleks neurologisk sygdom, så jeg har prÞvet meget gennem tiden.

Efter fÞrste behandling kunne jeg gÃ¥ bedre – og efter dagens chokbÞlgebehandling har jeg ikke haft det sÃ¥ godt lÊnge. Mine smerter er tydeligt reduceret, og min bevÊgelighed er forbedret.

Jeg er blevet mÞdt med respekt, seriÞsitet og Êgte interesse. Han tager én meget alvorligt, lytter og forklarer tingene grundigt. Samtidig er han professionel, behagelig, sÞd og har en humor, der gÞr, at man fÞler sig tryg.

Jeg vil klart anbefale ham til alle, der går med smerter og fÞler sig fastlåste eller ikke ved, hvad de skal gÞre.

5 stjerner herfra.

2026幎2月26日

KÊre Salam
Tusinde tak for de meget fine ord, jeg er super glad for jeg har kunne hjÊlpe dig

Rejsningsproblemerne er vÊk

Jeg har dÞjet med rejsningsproblemer og har vÊret til shockwave behandlinger hos Rasmus (AB Klinik). Jeg vil klart anbefale det! Resultaterne taler for sig selv og jeg kan roligt sige at det har vÊret livsÊndrende. Rasmus er en behagelig og proffesionel person, som tager godt i mod sine klienter. Jeg har igennem hele forlÞbet fÞlt mig tryg og hÞrt. Klinikken er anlagt meget diskret, med en bagdÞr så man ikke mÞder andre på sin vej. Ud over selve behandlingerne har jeg fået rådgivning til kosttilskud og Þvelser. Det er tydeligt at Rasmus vil gÞre alt for at hjÊlpe. Hvis du står i samme situation, vil jeg klart anbefale at springe de offentlige lÊger over og hoppe direkte til lÞsningen som faktisk lÞser problemet.

2026幎2月4日

KÊre Stefan
Mange tak for dine flotte ord, dem sÊtter jeg stor pris på.
Jeg er meget glad for dit fine resultat og vores gode snakke undervejs.
Dbh Rasmus - ABklinik

Jeg har haft et rigtig godt forlÞb hos

Fra start oplevede jeg en meget professionel, tryg og fagligt stÊrk tilgang. Behandlingen har haft den Þnskede effekt, og jeg har mÊrket en markant forbedring i min krop og mit velbefindende.
Rasmus formår at arbejde med problemstillinger, som mange kan finde svÊre at tale om, på en rolig, respektfuld og kompetent måde. Det har gjort en stor forskel for mig.
Jeg er meget taknemmelig for hjÊlpen og vil uden tÞven anbefale andre at tage kontakt.

2026幎1月1日

KÊre OV
Mange tak for dine fine ord. Jeg er super glad for dit fine resultat🙏👍
Dbh Rasmus- ABklinik

Jeg har fået 4 P-Shot behandlinger hos

Jeg har fået 4 P-Shot behandlinger hos Rasmus og det har virkelig hjulpet mig med mit problem. Han er dygtig , kompetent og hjÊlpsom på den gode måde. Kan kun varmt anbefale ham.

JÞrgen

2025幎10月9日

KÊre JÞrgen
Mange tak for dine fine ord, det har vÊret en fornÞjelse at have dig forbi klinikken med dit altid gode humÞr, og jeg er meget glad på dine vegne for det fine resultat
mvh Rasmus - ABklinik

Professionel behandling med mÊrkbare resultater

Jeg kan varmt anbefale ABklinik. Efter et forlÞb med kombineret PRF og shockwave har jeg oplevet en markant forbedring. Behandlingen var tryg og professionel, og Rasmus er meget imÞdekommende og tydeligt engageret i at skabe det bedste resultat for hver enkelt kunde. Han tog sig tid til at forklare hele processen, svarede på alle mine spÞrgsmål og sÞrgede for, at jeg fÞlte mig tryg gennem hele forlÞbet.

2025幎10月29日

KÊre Claus
Tusinde tak for din dejlige anmeldelse. Jeg er meget glad for du er glad for behandlingen, og tak for det fine samarbejde undervejs
mvh Rasmus - ABklinik

En god behandling mod hold i ryggen

Jeg kontaktede klinikken, da jeg havde store smerter fra et hold i ryggen. Modtagelsen var venlig og empatisk, og det var let at booke en akuttid.
Allerede efter fÞrste behandling havde jeg tydelige tegn på bedring, og efter tre behandlinger var jeg smertefri.
Mine varmeste anbefalinger.

2025幎8月5日

KÊre Rene
Mange tak for din fine anmeldelse, og jeg er super glad for du er tilfreds med resulatet
mvh Rasmus - ABklinik.dk

Har gennem lÊngere tid drÞjet med rejsningsproblemer

Har gennem lÊngere tid drÞjet med rejsningsproblemer og dårligt selvvÊrd.
Rasmus gennemgik meget grundigt mine muligheder, og valgte både den fokuserede shockwave med EMTT i kombination med Pshot.
Idag små 3 mdr efter nyder jeg mit aktive sexliv igen, mange tak til Rasmus
Mine absolut varmeste anbefalinger til ham og ABklinik

2025幎8月21日

KÊre Anders Peter
Mange tak for din fine anmeldelse, jeg er super glad for dit fine resultat
dbh Rasmus - ABklinik.dk

Super professional behandling

Super professional behandling og heldigvis også med tilfredsstillende resultat. Kan varmt anbefale ABklinik

2025幎7月17日

ABklinik からの回答

Mange tak for dit Êrlige svar, jeg er meget glad for du er glad for dit resultat

Grundig og energisk

Rasmus har vÊret grundig, Êrlig, energisk og hurtig til at besvare spÞrgsmål. Han er tydeligvis oprigtigt interesseret i at hjÊlpe og er samtidig behagelig at vÊre i rum sammen med. Hermed min varmeste anbefaling.

2025幎4月15日

KÊre Martin
Mange tak for dine fine ord, det har vÊre dejligt at kunne hjÊlpe dig godt igennem
mvh Rasmus - ABklinik.dk

Tilbage i topform efter prolaps i lÊnden

Abklinik har hjulpet mig tilbage i topform og fri af alvorlige smerter, efter en prolaps i lÊnden. Jeg var sengeliggende, da jeg opsÞgte Abklinik, og allerede efter fÞrste behandling kunne jeg mÊrke en fremgang. Jeg har i alt modtaget tre behandlinger og er i dag helt smertefri. Jeg er selvsagt meget taknemmelig for denne behandling!

2025幎6月5日

KÊre Mariekli
Mange tak fordi jeg har fået lov til at hjÊlpe dig og for dine fine ord.
mvh Rasmus - ABklinik.dk

Jeg har haft fornÞjelsen af at vÊre i

Jeg har haft fornÞjelsen af at vÊre i behandling hos Rasmus på ABklinik, og det har vÊret en yderst positiv oplevelse. Fra fÞrste besÞg blev jeg mÞdt med en professionel, imÞdekommende og Êrlig tilgang, som hurtigt fik mig til at fÞle mig tryg og i gode hÊnder. Rasmus tager sig altid god tid til at forklare behandlingen grundigt og sikre, at man forstår hele forlÞbet, hvilket skaber stor tillid. Han er også meget realistisk omkring, hvad man kan forvente af resultater, hvilket jeg virkelig vÊrdsÊtter. Jeg kan på det varmeste anbefale Rasmus og ABklinik til alle, der sÞger en kompetent og engageret behandler.

2025幎4月1日

KÊre Jesper
Mange tak for dine fine ord. Jeg er meget gald for du har fÞlt velkommen og godt behandlet - det betyder alt for mig.
mvh Rasmus

Fantastisk behandling og Êrlig rådgivning

Jeg har vÊret i forlÞb hos Rasmus på ABklinik, og det har vÊret en virkelig positiv oplevelse. Fra start fÞlte jeg mig tryg, da han er utrolig imÞdekommende, Êrlig og professionel. Han tager sig tid til at forklare behandlingen grundigt og er meget realistisk omkring, hvad man kan forvente.

Det er tydeligt, at Rasmus brÊnder for at hjÊlpe sine klienter og bruger det bedste udstyr pÃ¥ markedet. Jeg sÊtter stor pris pÃ¥ hans Êrlige tilgang – han lover ikke mirakler, men han gÞr sit ypperste for at sikre den bedst mulige behandling.

Kan kun give mine varmeste anbefalinger!

2025幎2月18日

KÊre Sebastian
Mange tak for dine fine ord, jeg sÊtter stor pris på du er glad og tilfreds
Bh Rasmus
ABklinik.dk

Behandling hos Rasmus er meget givende

Behandling hos Rasmus er meget givende og behageligt.
Han er superb til at råde og vejlede, og resultat af behandlinger er yderst positivt.
Kan varmt anbefales. ⭐⭐⭐⭐⭐⭐

2025幎1月14日

KÊre Rolf
Mange 1000 tak for dine fine ord, det glÊder mig du er kommet så godt igennem
Mvh Rasmus - ABklinik.dk

Min mand har modtaget shockwavebehandling

Min mand har modtaget shockwavebehandling for erektil dysfunktion, og allerede efter 4 behandlinger var der lille forbedring og efter 6-8 behandler var der en 60-70% forbedring.
Rasmus er en kompetent behandler, der vejleder professionelt, og hvis man selv gÞr en indsats kommer der lÞbende forbedret resultater.
Alle mÊnd bÞr vÊre mere åben overfor denne behandling selv om det kan virke lidt grÊnseoverskridende i starten, men udfaldet er det hele vÊrd.

2025幎1月7日

KÊre Anne Sophie
Tak for dine meget fine ord, jeg er meget glad for det fine resultat din mand har fået.
Og du har så ret, alle mÊnd burde komme igang inden det er for sent - det er så meget lettere at forebygge end at skulle til at helbrede.
Bh Rasmus - ABklinik.dk

Professionel og trovÊrdig

Rasmus er super kompetent og professionel! Jeg har fÞlt mig i gode hÊnder og haft et godt forlÞb

2025幎1月6日

KÊre Tommy
Tak for et godt samarbejde undervejs. Jeg er super glad for at jeg har kunne hjÊlpe dig.
mvh - Rasmus

Meget professionel behandling

Jeg har fået den bedste og meget professionelle behandling på min dårlige albue. Havde prÞvet en del for at få has på min tennisalbue, uden held. Rasmus har hjulpet mig og nu er den tilbage til normal. Kan kun anbefale AB klinik og Rasmus.

2024幎12月18日

KÊre Christina
Mange tak for din fine anmelselse.
Jeg er meget glad for at kunne hjÊlpe dig af med dit problem

Pelvic floor hypertonia

I had long-term hypertonic pelvic floor, symptoms of cpps and ED - caused by a posture imbalance aka anterior pelvic tilt and past adductor injury. Prior to treatment with Rasmus I've had many devastating failures with years spent at countless physical therapists, chiropractors, osteopaths and urologists - all of them could not help me at all, and eventually I was even recommended surgery..

I am very glad that I never did this! With non-invasive treatments of shockwave and EMTT by Rasmus, together with a resistance-stretching protocol from DCT for all muscles around the pelvis i.e. glutes, adductors, hip-flexors - I have been amazed on how my entire posture has changed and my pelvic floor symtoms have abated. I was pleasantly surprised by Rasmus'es proffessionalism, expertise and vast knowledge in this area unbeknown to anyone else I've seen. Honestly I was bewildered by the effectiveness of his treatments. It is absolutely increadible and the only thing that actually worked for me with permanent results. Thank you so so much Rasmus!

For anyone out there with any ED symptoms or pelvic floor hypertonia (aka chronic tension) - I highly recommend Rasmus'es clinic! Do not hesitate and get yourself fixed in the proper way, it's truly life-changing, and you will be very glad you did!

2024幎10月14日

Dear Sergei
Many thanks for the fine words and your recommendation.
It has indeed been a pleasure to be able to help you with alle your problems
Best regards
Rasmus
ABklinik.dk

Super behandling med shockwawe ifbm

Super behandling med shockwawe ifbm hÊlspore.. mÊrkbar fremgang og en tryg og rolig behandling.. tak!
Kan klart anbefales👌🏌

2024幎6月27日

KÊre Svend
Tak for dine fine ord, og super glad for jeg har kunne hjÊlpe dig.
dbh Rasmus

Super behandling!

Et behandlingsforlÞb der virker. Har gjort en stor forskel for mit sexliv og velvÊre.
Og Rasmus er kompetent og fokuseret på at hjÊlpe med at få rejsningsproblemet lÞst. God rådgivning og tillidsvÊkkende behandling og samtale.
Mine bedste anbefalinger.

2024幎4月18日

KÊre Anders
1000tak for dine fine ord, jeg sÊtter kÊmpe stor pris på dem.
Det har vÊret dejligt at kunne hjÊlpe dig succesfuldt igennem et godt forlÞb.
dbh Rasmus
ABklinik