Lisalawrie レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Min partner og jeg deltog i tirsdags i Kys vol. 3 i Aarhus, og sikke en fantastisk, varm og berigende oplevelse. Lisa og hendes sÞde hjÊlper tog imod os pÃ¥ kÊrligste vis, energien i rummet va... もっず芋る

䌁業が回答したした

Mig og min partner deltog i Lisa Lawries smukke KYS vol. 3 ceremoni. Allerede fra det Þjeblik vi trÃ¥dte ind, kunne vi mÊrke den kÊrlige og trygge energi, der fyldte rummet. Lisa formÃ¥r at skabe et rum... もっず芋る

䌁業が回答したした

Min kÊreste og jeg deltog i KYS vol. 3-workshoppen hos Lisa, og det var en bÃ¥de lÊkker og tryg oplevelse fra start til slut. Allerede fra vi trÃ¥dte ind i rummet var der styr pÃ¥ ro og rammer.... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 14ä»¶

レビュヌを曞く

KYS online

Vi er et par gennem flere år, der tidligere har vÊret på en af Lisas fysiske workshops og var meget glade for det.

I online KYS er Lisa en super dejlig kysse coach – hun er simpelthen knaldgod til sit kram!

Vi bliver venligt og naturligt modtaget og guidet. Fra Start til slut fÞler vi os velkomne og afslappede. Det er varmt og nogle gange bliver det frÊkt, men hele tiden i en god og tryg stemning. Nogle gange bliver det sjovt og nogle gange intenst, men altid med hjertet forrest
 og kyssemunden..

Det er sjovest at vÊre fysisk sammen - fremfor over skÊrmen – men hvis logistikken ikke tillader det, sÃ¥ er online et virkelig godt alternativ.

Lisas tilgang er professionel og utrolig varm og nÊrende. Stemmen blÞd og inviterende, Þvelserne og musikken pirrende, varierede og ret fantastiske.

At lave KYS online gav os mulighed for at tage en pause og nyde hinanden fuldt ud helt privat - og gentage og fortsÊtte en anden dag det passede for os.

Det er virkelig dejligt at have adgang til kurset og kunne gentage det..

Varm anbefaling til kysse og hjerte elskere ❀

2026幎3月4日

Kys vol. 3 i Aarhus

Lisa og hendes sÞde hjÊlper tog imod os på kÊrligste vis, energien i rummet var smuk og rolig, og musikken, lysene og hele stemningen gjorde, at vi fra start fÞlte os trygge og meget velkomne.

Selve seancen varede 3 timer, men jeg mistede fuldstÊndig tidsfornemmelsen undervejs og befandt mig i min egen lille boble sammen med min partner. Jeg overgav mig til total nydelse, imens Lisas blide stemme guidede os og satte rammerne på den fineste måde.

Bagefter var der tid til bÃ¥de efterklang og spÞrgsmÃ¥l, og jeg sluttede aftenen med en fÞlelse af total ro i krop og sind – samt en endnu stÞrre forbundethed med bÃ¥de mig selv og min partner.

Tak Lisa ❀

2026幎1月27日

Kys Vol. 3

Min kÊreste og jeg deltog i KYS vol. 3-workshoppen hos Lisa, og det var en både lÊkker og tryg oplevelse fra start til slut.

Allerede fra vi trådte ind i rummet var der styr på ro og rammer. Vi fÞlte os fuldstÊndig trygge hele vejen igennem.

Lisa er fantastisk dygtig til at facilitere og holde rum med hendes rolige, tydelige og nÊrvÊrende guidning, hvor man kan give slip og vÊre med det, der er, uden pres eller forventninger.

Vi gik derfra med en fÞlelse af forbundethed, ro og taknemmelighed – bÃ¥de over for os selv og hinanden. Og brugte en del af natten pÃ¥ at snakke om vores oplevelser samt fortsÊtte fra hvor workshoppen sluttede.

De varmeste anbefalinger herfra 🥰

自発的なレビュヌ

Lise er virkelig varm og velkommende

Lise er virkelig varm og velkommende, og forstår at facilitere et trygt rum til de samtaler/ Þvelser der ellers både kan opleves som svÊre og sårbare.
Er du i tvivl kan du roligt tage kontakt. Lisa er nÊrvÊrende, lyttende og vidende uden at presse på.

Tryghed og indsigt

Lisa er en indsigtsfuld, underholdende, autentisk, tryg og inspirerende facilitator og underviser, med en masse på hjertet. Jeg vil til enhver tid anbefale Lisas workshops, hvis man Þnsker at komme beriget og mere indsigtsfuld hjem.

KYS vol. 3 - En sanselig og varm oplevelse

Min kÊreste og jeg deltog i KYS vol. 3-workshoppen hos Lisa, og det var en meget smuk og tryg oplevelse fra start til slut.

Allerede fra vi trÃ¥dte ind i rummet, kunne vi mÊrke, hvor solidt og nÊnsomt rummet blev holdt. Vi fÞlte os fuldstÊndig trygge hele vejen igennem – bÃ¥de som individer og som par. KYS var spÊndende, varm og dybt fÞlsom, og der var plads til bÃ¥de det sÃ¥rbare, det sanselige og det nÊrvÊrende. Til den der ville ligge nÞgne og dem der vile dÊkke sig til.

Lisa er exceptionelt dygtig til at facilitere. Hendes rolige, tydelige og nÊrvÊrende guidning skaber et rum, hvor man kan give slip og vÊre med det, der er, uden pres eller forventninger. Vi gik derfra med en fÞlelse af forbundethed, ro og taknemmelighed – bÃ¥de over for os selv og hinanden. Og brugte en hel del af natten pÃ¥ at snakke om vores oplevelser samt fortsÊtte fra hvor workshoppen sluttede

De varmeste anbefalinger herfra. 🥰

2026幎1月19日
自発的なレビュヌ

Tak for nogle indholdsrige dage

Tak for nogle indholdsrige dage. Mange spÊndende Þvelser, nÊr kontakt og fantastisk musik .. og en fantastisk facilitering af Lisa og hendes hjÊlpere.
Gik lidt fÞr tid da jeg pludselig fik en fÞlelse af ikke at kunne rumme mere. Sad i min egen "zone" ingen jeg gik tilbage for at hÞre mere af den fantastiske live musik som Lisa havde arrangeret. men lige der ku jeg mÊrke at .. jeg sku ikke ha flere indtryk.

Det slÃ¥r mig sÃ¥ pÃ¥ vejen hjem at pÃ¥ min seddel jeg skrev i starten af dette event, stod der “vÊre tro mod mig selv” og det er jo nettop at lytte nÃ¥r nervesystemet siger fra

så det må tolkes som at alle de Þvelser og indtryk der at åbnet hjertet og lukket alt ind af fÞlelser jeg har oplevet, episoder af at blive set, rÞrt og hold - samt episoder af en fÞlelse af afvisning, også når flowed i rummet ikke helt er det samme som det flow der er inde i en selv.

Ja alt det er med til, måske at rive op i gamle sår, så sluttes det hele som det startede..
et indfriet Þnske om at mÞde 2026 med en hensigt om at lytte til mig selv, vÊre tro mod mig selv, passe på mig selv fÞr jeg passer på andre.

Tror på at denne nye indsigt gavner 2026

Tak for dig❀
jeg er stolt at at kende dig..

2025幎12月31日

Lisalawrie からの回答

Tusind tak for dit review, for din Êrlighed og hvor er det skÞnt at du er tro mod dig selv og det, som fÞles sandt for dig ❀

KYS vol. 3

Mig og min partner deltog i Lisa Lawries smukke KYS vol. 3 ceremoni. Allerede fra det Þjeblik vi trådte ind, kunne vi mÊrke den kÊrlige og trygge energi, der fyldte rummet. Lisa formår at skabe et rum, hvor alt kan få lov til at vÊre. Et sted, hvor det sårbare, det sensuelle og det spirituelle kan folde sig ud side om side. Med sin blide og nÊrvÊrende guidning inviterede hun os dybere ind, både i os selv og i hinanden. Vi gik derfra med en varm, oplÞftet fÞlelse af forbundethed og dyb taknemmelighed. Jeg kan på det varmeste anbefale denne ceremoni til alle, der lÊnges efter at mÊrke sig selv og sin partner på et dybere og mere bevidst plan.

2025幎10月22日

KÊre Maria

Tak for din skÞnne anbefaling. Jeg er så glad for, I havde en god oplevelse ❀

Kys vol. 1 en fantastisk oplevelse

Jeg havde den udsÞgte fornÞjelse at deltage i Kys Vol. 1 hos Lisa Lawrie, og det var en helt fantastisk oplevelse. Lisa formår at skabe et virkelig trygt og rart rum, hvor man kan give sig hen og vÊre nysgerrig sammen med sin partner. Workshoppen gav os ikke bare en masse dejlige kys i nuet, men også grobund for endnu mere nÊrvÊr, sjov og gode snakke bagefter.
Mig og min partner nÞd det i fulde drag – og jeg kan varmt anbefale oplevelsen til andre, der har lyst til at udforske og fordybe sig i kysset pÃ¥ en legende og kÊrlig mÃ¥de.

2025幎8月28日

KÊre Jesper

Tak for din anmeldelse og det er rart at I kommer igen til mine ting; det vidner om tryghed ❀

Kh Lisa

Et kig ind i det mulighes verden

Vi havde en ualmindeligt dejlig oplevelse med Lisa til kysseworkshop. Hun guidede alle deltagerne skridt for skridt ind i et rum der blev frit og legende, med både humor og teknikker til at overkomme genertheden og begrÊnsningerne, vi havde lidt af i starten. Det var et kig gennem nÞglehullet ind i dÞren til det muliges verden, en dÞr vi fik rigtig meget lyst til at gå hele vejen ind af med Lisa som guide!

2025幎6月16日

KÊre Maj

Tak for din anmeldelse og det var så fint at holde rum for jer ❀

Lisa Lawrie som underviser

Jeg har haft Lisa Lawrie som underviser på Sexolog uddannelsen, og dette var hvad jeg skrev i min evaluering omkring hende:
"Lisa er virkelig en dygtig underviser, som er nÊrvÊrende, lyttende og nysgerrig på eleverne. Hun er god til at se den enkelte. Hun er dygtig til at formidle sin viden, det er spÊndende dem måde hun altid finder tilbage til ordets oprindelige latinske betydning og derved giver ord kraft.

Lisa var autentisk og Êgte i sin undervisning.

Lisa var virkelig dygtigt til at skabe det intime rum... Hun så os, hun greb os og hun gjorde det virkelig godt."

Alle der kommer i nÊrheden af Lisa vil blive fyldt op af hendes nÊrvÊr og skÞnne vÊsen <3

2025幎5月22日

KÊre Michelle

Tusind tak for dit review. Det har altid vÊret en fornÞjelse både at undervise og facilitere for dig ❀

Kh Lisa

Deltager i workshoppen “Åben dit hjerte”

Jeg har deltaget i workshoppen “Åben dit hjerte” som en del af min personlige udviklingsrejse hen imod at turde stå ved mit autentiske jeg hele tiden.

Selve workshoppen og de Þvelse vi som deltagere gik igennem var fantastisk planlagt og selvom jeg kom alene uden på forhånd at kende de andre deltagere, så blev det en aften med nÊrhed, autencitet, sårbarhed og ikke mindst en kÊrlig aften med åbne smukke hjerter der på smukkeste vis udviste omsorg og kÊrlighed for hinanden.

Alt dette kan kun lade sig gÞre fordi Lisa som person formår at skabe et trygt, tillidsfuldt og fortroligt rum, hvor der er plads til alle fÞlelser, behov og grÊnser.

Allerede fra man ankommer og mÞdes af et kram fra Lisa, så mÊrker man hendes sÊrlige varme, kÊrlige og imÞdekommende personlighed. Hun er så fuld af kÊrlighed og med et oprigtigt og dybt Þnske om at hver deltager går derfra klogere på sig selv og vores relationer.

Har du ligesom jeg tvivl eller spÞrgsmål fÞr du tÞr kaste dig ud i det, så skriv til Lisa. Hun hjÊlper dig gerne med svar som gÞr det trygt at tage afsted fÞrste gang og nu ved jeg med sikkerhed at jeg kommer igen og lÊre mere af hendes enorme visdom.
KÊrligst Finn

2025幎5月7日

KÊre Finn

Det var så dejligt at have dig med ❀

“Åben dit hjerte” workshop - Fantastisk oplevelse 🫶🏻🙏🏻❀

KÊre Lisa, er netop hjemvendt fra workshoppen “åben dit hjerte”, og jeg er blown away - Hold da op, har aldrig vÊret sÃ¥ sÃ¥rbar pÃ¥ den mest fantastiske mÃ¥de - Du er den bedste coach, du gjorde det sÃ¥ godt, sikke en indsigt at komme hjem med - Alle burde forbi dig en tur, eller flere, inden de fik lov at have med kÊrlighed at gÞre! Er kun ked af at indse, at jeg skulle ha’ startet rejsen for mange Ã¥r siden - Ingen tvivl om, at jeg selv og verden fÃ¥r, en langt bedre og mere kÊrlig Frey i fremtiden - Vi ses nÊste gang 🙏🏻🫶🏻🫵🏻❀

KH Lars Frey

2025幎4月2日

KÊre Lars

Tak for din anmeldelse og det var skÞnt at have dig med - jeg er klar over, jeg svarer lidt sent, men jeg husker det, som var det i går. ❀

Workshop om skam

Lisa Lawrie er en fabelagtig facilitator. Kyndigt og kÊrligt leder hun sine workshop deltagere igennem et gennemtÊnkt program, hvor de individuelt undergår en udvikling, mens de kan spejle sig i hinandens perfekte uperfekthed. Det er healing på individuelt niveau og gruppeplan.

2025幎3月26日

KÊre Camilla

Tak for din anmeldelse her ❀

Super fin 'Dit Åbne Hjerte' workshop

Jeg var til 'Dit Åbne Hjerte' workshop (5. marts 2025) med Lisa.. og det var en fantastisk aften. Lisa faciliterede sikkert, energifyld og trygt. Det er lidt sÊrligt at mÞde op til sÃ¥dan en workshop for fÞrste gang, men vi blev modtaget sÃ¥ fint, varmt og godt, og det var rigtig rart at vÊre der. De forskellige oplÊg og Þvelser vi fik lov at lave, var virkelig spÊndende og gav stof med hjem - de supplerede ogsÃ¥ hinanden super fint. OgsÃ¥ fordi Lisa guidede dem godt. Jeg er virkelig glad for at jeg kom af sted :-)

2025幎3月5日

KÊre Anders