4.4

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

10件のレビュヌ

Kan kun give Absolutfest.dk 5 stjerner.

Kan kun give Absolutfest.dk 5 stjerner.
Har brugt dem flere gange.
Altid super service- fra fÞrste kontakt med kontoret altid med smil i stemmen og hjÊlpsom med bestilling, til levering og afhentning af telt, gulv, borde, stole samt div tilbehÞr til festen. Alt er rent og pÊnt.
Skal du holde fest i haven, så ring til Absolutfest.dk

2025幎5月3日
自発的なレビュヌ

Fest i haven i marts måned.

Vi har her i marts holdt min mands runde fÞdselsdag i haven, med telt fra Absolutfest.dk samt alt service, duge, musikanlÊg og opvarmning. God service hele vejen igennem, isÊr da vi var lidt skeptisk omkring om der nu kunne blive så varmt inde i teltet som der blev lovet (op til 40 grader), og jeg må sige Absolutfest.dk holdt hvad de lovede, ingen af de 45 gÊster frÞs... Kan varmt anbefale Absolutfest.dk

2025幎3月22日
自発的なレビュヌ

Vi kan ikke anbefale Absolutfest nok

Vi kan ikke anbefale Absolutfest nok! Vi lejede telt, service, borde, stole og bar gennem dem til vores bryllup. De stod for levering og opsÊtning, nedtagning og aflevering. Lige fra starten har der kun vÊret fantastisk service og vejledning! Havde vi nogle spÞrgsmål eller brug for at Êndre i bestillingen kunne vi altid bare ringe. Alt der blev leveret så bare godt ud. Vi kan varmt anbefale absolutfest!

2024幎8月17日
自発的なレビュヌ

Tak til Absolutfest.dk for at gÞre

Tak til Absolutfest.dk for at gÞre rammerne for vores datters konfirmation helt sÊrlige. HÞjt service-niveau, opfÞlgende kontakt omkring levering og afhentning. Virkelig sÞde og rare - vi kan kun anbefale Absolutfest.dk - vi ved ihvertfald, hvor vi skal leje telt, nÊste gang vi skal holde havefest.

2022幎5月22日
自発的なレビュヌ

Skal du holde fest så kan jeg varmt

Skal du holde fest så kan jeg varmt anbefale Abselutfest du ringer de bringer der er service fra start til slut du få super behandling lige meget hvad du skal bruge har de det jeg har brugt dem mange gange både borde og stole når der kommer gÊster til jul og telt til konfirmationen osv.
Og det er fornuftige priser

2020幎8月15日
自発的なレビュヌ

Vi fik virkelig god hjÊlp til vores

Vi fik virkelig god hjÊlp til vores fest fra Absolutfest, fra start til slut. Deres anbefalinger mht. valg af telt og tilbehÞr holdt hele vejen, og vi fik meget Êrlig og god service hele vejen igennem. Tak for denne gang, vi glÊder os allerede til vores nÊste fest!

2018幎9月17日
自発的なレビュヌ

I forbindelse med rammesÊtningen af

I forbindelse med rammesÊtningen af vores bryllup, valgte vi absolutfest - partyline, til at stå for leveringen af borde/stole og al servicen vi skulle bruge. Der har vÊret en super god service hele vejen rundt og altid behjÊlpelig med et råd eller svare på tusind spÞrgsmål. Det udlejede materiale, var bare i top. Hvilket også flere af gÊsterne roste.

Vi vil varmt anbefale dem til andre!!.

2017幎9月1日

Fantastisk service

Jeg lejede et party telt i week-enden fra Absolutfest.dk - med kort varsel!

Det var en fest hele vejen. To mand satte et 6x9 meter telt op på lidt under en time. Det var fuldstÊndigt som nyt, og alt omkring det fungerede perfekt i alt slags vejr i lÞbet af denne week-end. Det blev et brag af en fest.
Teltet blev taget ned igen dagen efter, som aftalt.

Alle aftaler blev overholdt 100% hele vejen. Mine bedste anbefalinger!

2015幎8月19日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ