Absolutkaffe レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Leverer altid varen til dagen efter og kaffen er rigtig god. Har bestilt fra Absolutkaffe on/off i flere år, og det er kvalitetskaffe til en overkommelig pris. Kan anbefales.

BestÀllde den 1 Mars kl 10:04 Har nu paketet hemma hos mig i Stockholm den 3 Mars kl 12:27. Samtliga produkter var med, VÀlpaketerat, samt de hade dessutom skickat med en liten glad överaskning Ett p... もっず芋る

Jeg kÞbte en Brita kande og tilhÞrende filtre hos Absolut Kaffe. Efter at have modtaget kanden og taget den i brug, kunne jeg konstatere ved mÃ¥linger, at kun en meget lille del af kalken blev fjernet.... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 5ä»¶

レビュヌを曞く

Fremragende kundeservice!

Vi bestilte et par poser kaffe og lidt tilbehÞr til vores nye espressomaskine. Da vi to dage senere modtog pakken, manglede der én pose kaffe, og vi ringede med det samme til Absolut Kaffe. Her fortalte jeg om den manglende pose kaffe til den sÞdeste dame, som undskylte meget. Dagen efter modtog vi kaffen sammen med to smagsprÞver og en håndskrevet seddel hvor der stod: "Undskyld fejlen :(". Vi er meget imponerende over den flotte kundeservice - både den flotte gestus vi modtog i pakken, men i sÊrdeleshed også den meget sÞde dame som vi talte med i telefonen. Fantastisk kundeservice! Det er ikke sidste gang vi handler hos Absolut Kaffe! :D

2019幎3月9日
自発的なレビュヌ

Super god espressokaffe "Absolut Crema"

I.f.m. Black friday i 2018 kÞbte jeg en Sage Oracle Touch espressomaskine ved en anden forhandler end Absolut Kaffe. Denne kaffemaskine kan kun lave (drikbar) espresso hvis bÞnnerne er så friskristede som muligt, da bÞnnerne ellers ikke kan kvÊrnes fint nok med den indbyggede kvÊrn. Jeg har nu prÞvet friske bÞnner fra en rÊkke forskellige danske mikroristerier, som sÊlger kaffe med ristedato i prisklassen 210-270 kr pr kg incl fragt, og de fleste har såmÊnd vÊret ganske udemÊrkede.

Synes dog personligt at "Absolut Crema" som Absolut Kaffe sÊlger er den bedste i forhold til prisen på 149.95 kr ( 189 kr incl fragt) for et kilo. Har selv ristet kaffe i 15 år (300 gr af gangen med en HotTop tromlerister) og ved hvor tidskrÊvende og dyrt det kan vÊre at riste 1 kilo espresso, hvor der reelt går 1.2 kilo grÞnne bÞnner til 1 kilo ristede.
Så prisen på 149,95 kr for et kilo espressokaffe er meget rimelig, da det ikke ligger langt fra den pris jeg selv skulle have givet for 1.2 kilo grÞnne bÞnner, og derudover kommer tid + strÞm du bruger på ristningen.

En dobbelt espresso på "Absolut Crema" har så meget styrke at en stor Latte stadig har MASSER af kaffesmag i sig.
Ved andre espresso-blandinger skruer jeg ofte ned for mÊngden af mÊlk, men ikke med "Absolut Crema".
En ren espresso lever fuldt ud op til sit kaffe-navn, da man får masser af crema ved brygningen, og det skyldes sikkert de 20% robusta bÞnner der er tilsat.
Så alt i alt har det vÊret en positiv overraskelse at handle med Absolut Kaffe, da kaffen var ristet 11. februar, d. 12. februar om aftenen bestilte jeg og den 14. februar kunne kaffen afhentes.
Det er ikke sidste gang jeg kÞber deres "Absolut Crema".

2019幎2月21日
自発的なレビュヌ

Super service! Kan kun anbefales!

Fik en Bialetti Moka Express i gave for 5 måneder siden. Den virkede ikke og jeg prÞvede at fejlsÞge på den vha. Youtube videoer, men kaffen lugtede brÊndt og det tog en evighed fÞr der kom noget ud, og når det kom ud, så spruttede kaffen til alle sider. Blev skuffet og pakkede den vÊk og glemte alt om den, indtil vores kaffemaskine på arbejdet gik i stykker. TÊnkte at nogle af kaffenÞrderne på arbejdet måske kunne hjÊlpe mig, men intet held.

Ringede til Absolut Kaffe og fortalte samme historie. Selvom jeg selvfÞlgelig skulle have kontaktet dem lÊnge fÞr, så var de så sÞde, og forklarede at jeg ville få tilsendt en ny samt en returlabel til den der ikke virker.

Den kom dagen efter sammen med en lille pose kaffebÞnner!, og jeg har testet den og den virker helt som den skal. Er SÅ glad, sÃ¥ TAK for utrolig god service!

2018幎10月13日
自発的なレビュヌ

Super service, jeg havde en reklamation vedr. en fejl i leverancen og de sender det omgående og giver en pakke kaffe som kompensation, helt klart et eksempel til efterfÞlgelse for andre.

2018幎8月28日