レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Svindelvirksomhed. Jeg købte et par solbriller, som jeg sendte retur. Har skrevet utallige gange efter mine penge, men der er ingen kontakt. Vil gerne advare andre mod at handle med dem, Man bli... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Stadig ikke hørt fra den Anne der beklagede efter første anmeldelse. Mail er sendt til både accessories og shopsolbriller hhv den 26 og 19 juni..Godt nok dårlig kundeservice ☹️

5つ星のうち1の評価

Hurtig levering...og så er der virkelig ikke mere positivt at sige om Accessories.dk. Produktet jeg fik gik i stykker ved første brug, derefter har jeg forsøgt at kontakte virksomheden, hvilket er... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Købte nogle rigtig fine øreringe med fjer meget billigt. Fuldt ud tilfreds. Levede op til mine forventninger. Hurtig levering og mine varer var meget fint pakket. Det er bestemt ikke sidste gang jeg... もっと見る

企業が回答しました

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 3

レビューを書く

Svindelvirksomhed

Vil gerne advare andre mod at handle med dem, Man bliver kun snydt.

ordre 1781203379

2026年7月27日
5つ星のうち1の評価

Øv.Bestilte 2 par solbriller nøjagtigt…

Øv.Bestilte 2 par solbriller nøjagtigt som dem jeg ledte efter...Levering var ok hurtig men skuffelsen stor da de briller jeg modtog ikke var identisk med de billeder jeg bestilte på og som også var afbilledet på min ordrebekræftelse. De er en anelse større, stellet ej heller som afbilledet og selve stængerne er mere buede og trykker generende på hovedet.. Sendte en mail til firmaet den 19/6 vedhæftet billeder og har ingen tilbagemelding modtaget..Brillerne kan jeg ikke bruge og finder det helt urimeligt hvis jeg skal betale returfragt for solbriller der ikke svarer til dem jeg har bestilt og betalt for..Er ærgerlig

UPDATE!!!. Checkede igen min mail ..Mail ER sendt til accesories(Shop solbriller) den 19/6 samt den 26/6 til accessories..De er fint afsendt..

2026年6月15日

Hej Lene
Tak for din anmeldelse. Jeg er rigtig ked af at du ikke er tilfreds med din ordre og du ikke syntes solbrillerne stemmer overens med billederne.
Jeg har ledt efter din mail, men kan ikke se vi har modtaget nogen mail fra dig :( Har du mulighed for at prøve at sende den igen, vedhæft gerne et billede af de solbriller du har modtaget, så skal jeg bestemt gøre alt hvad jeg kan for at løse problemet, så jeg ender med en tilfreds og glad kunde :)

Ser frem til at høre fra dig

VH Anne

5つ星のうち4の評価

Loved collection

Loved all different-different types of collections. I also loved there services. I suggests others please you can try purchase accessories from here.

2023年3月23日
5つ星のうち4の評価

Accessories.dk eller ShopSolbriller.dk?

Kiggede først efter et par solbriller og et etui på ShopSolbriller.dk, men fandt de samme til halv pris på Accessories.dk. Indså da også er det er samme firma, så hold lige øje med det inden du køber.
Der manglede tracking info i mails, men DAO gav besked om at pakken var klar. Ellers fin kvalitet og leveringstid.

2022年3月9日

Hej Christoffer.
Tak for din anmeldelse her på trustpilot.
Jeg er lidt i tvivl om hvilket etui der skulle koste halvdelen på Accessories.dk..?
Shopsolbriller.dk har vi lanceret, så kunden nemmere kan få et overblik over vores store udvalg, uden det er blandet med alt det andet du også kan finde på accessories.dk :)
Hvis der er tastefejl, vil vi naturligvis meget gerne gøres opmærksomme på det :)

Jeg er glad for du er glad for solbrillen.
Ser frem til at handle med dig igen.

vh Anne, Shopsolbriller.dk

Fuld tilfredshed

Det er bestemt ikke sidste gang jeg bestiller herfra. Kan anbefales.

2021年4月20日

Hej Cecilie
Tak for de fine ord.
Jeg er glad for du er glad og tilfreds. Håber du bliver glad for øreringene.
Vi "ses" forhåbentlig snart igen :)

Argh! Kom igen

Jeg sendte en varer retur d. 6/1. Idag d. 23/1 er der stadig ikke overført penge.
Jeg har købt retur labels med tracking på.

2021年1月23日

Hej Maria
Øv også, at det skulle give en dårlig anmeldelse :( Jeg er sikker på vi kunne have klaret den på supporten.
Vi har haft super travlt og som du har kunne læse på hjemmesiden, har vores returkunder, i tiden efter jul og nytår, kunne forvente en lidt længere behandlingstid.
Jeg kan oplyse dig at din returordre er behandlet og refunderet i dag.

Jeg håber på at handle med dig igen en anden gang.

God dag :)

Virkelig god service.

Jeg har oplevet en helt fantastisk fin, flot og meget venlig service. Lynhurtig svartid på mail. Jeg siger 1000 tak til accessoires.dk. Hold op hvor har I bare været søde!

2020年12月3日
5つ星のうち3の評価

Blandet oplevelse

Jeg købte to brillesnore, der begge var defekte. Selv om firmaet var sent på den med at svare på min reklamation og noget defensiv vedrørende lang svartid og min oprindelige en stjerne anmeldelse, så fik jeg dog indkøbet refunderet. Hatten af for det.
Jeg håber, at min ikke særligt positive oplevelse er et enkeltstående tilfælde.

2020年2月12日

Hej Birgitte
Tak for din tilbagemelding. Jeg er ked af du ikke har været 100% tilfreds med din handel, jeg håber at få muligheden for at handle med dig igen, så du forhåbentlig kan opleve fuld tilfredshed og god service.

God dag

Vh Anne, Accessories.dk

Købte et ur

Købte et ur, dog et billigt et men det virkede ikke ved ankomst, de kunne godt have set efter om det virkede ds de havde haft det ude af kassen.
Handler der aldrig mere

2019年4月19日

Dårlig service.

Jeg returnerede en varer fra Accessories for 10 dage siden, jeg har endnu ikke fået mine penge retur. Når jeg ringer er der ingen der tager telefonen. Har nok købt varer på Accessories for sidste gang.

2018年7月11日

Hej Lisbeth
Tak for din handel på Accessories.dk
Nu ved jeg ikke hvem du har valgt at sende retur med, for de lader vi kunden frit bestemme. Derfor kan det variere hvor lang tid returlevering tager.
Som vi skriver på vores hjemmeside, behandler vi retur 1 gang om ugen, for det meste hver fredag.

Vi er ikke ALTID tilgængelig på tlf support, men til gengæld "ninja-hurtige" på mail support :)

Jeg håber MEGET på at få lov til at handle med dig igen en anden gang.

Venlig hilsen Anne

5つ星のうち2の評価

Ikke godt nok...

Ingen meddelse om at varen er afsendt, tager ikke tlf. eller svarer på besked på tlf.svareren eller mail... forkert afh. sted. Mildest talt alt går galt! 😐

2018年4月26日

Hej Anette
Tak for din mail.
Jeg kan se din bestilling er gennemført via en anden hjemmeside, nemlig et salg via Trendsales.dk.
Vi er ALTID klar på HURTIG mail support.
Ifht. det forkerte afhentningssted, så går jeg ikke ud fra du har kunne vælge et afhentningsted da du bestilte gennem Trendsales.dk...?

Jeg er ihverfald virkelig ked af du ikke er tilfreds med din handel gennem os, for vi ønsker KUN glade og tilfredse kunder.

Håber på at handle med dig igen en anden gang.

Betjening

Bestilte et par briller der kom dagen efter jeg havde bestilt - super skønt.. 😃 desværre var de skæve men ingen problemer med at få tilsendt et par nye.. super god service 😃😃

2017年2月12日

Klart 5 store stjerner.

I går havde jeg en rigtig god telefon samtale, men kundeservice, da jeg havde bestilt en bæltetaske der var for lille, den er nu sendt retur, og jeg har købt en stor lækker bæltetaske.

Jeg bestilte den i går, 14.58 og allerede 5 min senere fik, jeg en mail, om at den var afsendt, og i dag ringer posten på, men min pakke. SERVICE:

Så kan varmt anbefale dette sted til andre. Servicen er i top.

2015年7月8日

Trustpilot エクスペリエンス