Svindelvirksomhed. Jeg kÞbte et par solbriller, som jeg sendte retur. Har skrevet utallige gange efter mine penge, men der er ingen kontakt. Vil gerne advare andre mod at handle med dem, Man bli... ãã£ãšèŠã
Stadig ikke hÞrt fra den Anne der beklagede efter fÞrste anmeldelse. Mail er sendt til bÃ¥de accessories og shopsolbriller hhv den 26 og 19 juni..Godt nok dÃ¥rlig kundeservice â¹ïž
Hurtig levering...og sÃ¥ er der virkelig ikke mere positivt at sige om Accessories.dk. Produktet jeg fik gik i stykker ved fÞrste brug, derefter har jeg forsÞgt at kontakte virksomheden, hvilket er... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
KÞbte nogle rigtig fine Þreringe med fjer meget billigt. Fuldt ud tilfreds. Levede op til mine forventninger. Hurtig levering og mine varer var meget fint pakket. Det er bestemt ikke sidste gang jeg... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 33ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Super!
5 Stjerner.. Super billigt, god kvalitet og lyn hurtig levering. Kan klart anbefale Accessories.dk
LÊkkerier
Mange lÊkre ting til billige penge, god service og hurtig forsendelse. Kan klart anbefales.
Perfekt
Det er lÊkker kvalitet og man får noget for pengene
Hurtig levering og god indpakning
Jeg havde min pakke dagen efter ordren, og synes der var gjort noget ud af indpakningen. Man kan godt vÊre lidt nervÞs for den slags når det er solbriller.
Intet svar på mails
Hurtig levering...og så er der virkelig ikke mere positivt at sige om Accessories.dk. Produktet jeg fik gik i stykker ved fÞrste brug, derefter har jeg forsÞgt at kontakte virksomheden, hvilket er komplet umuligt. De lover svar indenfor 24 timer, men det sker ikke. Jeg kan på ingen måde anbefale at handle med dem!
Update 4/10-18:
4 år senere får jeg et svar! Rimelig vild svartid. Lad mig bare sige, at det i dén grad bekrÊfter ovenstående anmeldelse.

Accessories ããã®åç