Super reliable
We've been using Accountor for a while now, and they never let us down. Always on time, super reliable, and their customer service is top-notch (thank you Nadia :))!
Accountor er Nordens stÞrste konsulenthus inden for regnskab, lÞn og HR. Accountor Denmark tilbyder finansiel outsourcing, lÞnadministration, udlejning af Þkonomi, lÞn og HR medarbejdere til projektansÊttelse samt HR ydelser. Har du akut behov for assistance eller vikarer i Þkonomi, lÞn eller HR-funktionen, kan du leje en af vores konsulenter. Er du interesseret i en lÊngerevarende outsourcing lÞsning, sammensÊtter vi det rette team til jer. Accountor Denmark hjÊlper alle stÞrrelser virksomheder fra enkeltmands til store bÞrsnoterede, så de kan koncentrere sig om det, de er gode til - og ikke er sårbare over for sygdom, spidsbelastning og nÞglemedarbejdere, der skifter job. Accountor i Danmark har vÊret på markedet siden 2007.
Herlev Hovedgade 195c, 2730, Herlev, ãã³ããŒã¯
Jeg har for kort tid siden overtaget et selskab, som har anvendt klientkonto hos Accountor.
Accountor har direkte vÊret med til at betale for tidligere ledelses private udgifter. De er dermed direkte med til at overtrÊde lovgivningen!
Når man beder om en redegÞrelse, fortÊller de at tidligere ledelse har vÊret insisterende og fralÊgger sig alt ansvar.
Ydermere er kvaliteten på arbejdet eller mangel på samme virkelig chokerende. De er bare en flok amatÞrer som ikke har kompetencerne til at lave regnskaber for nogen som helst!
God oplevelse specielt fra Emral Turan
SÊtter kunden i fokus og leverer god service.
Tak
God oplevelse specielt fra Emral Turan. SÊtter kunden i fokus og leverer god service.
Super kvalificeret service. I RubÊk RengÞring har vi brugt Accountor i over 6 år, og er yderst tilfredse med deres regnskab og lÞnkonsulenter. De svare hurtigt, og tingene kommer altid til deadline. Har man tekniske udfordringer, så er de også meget behjÊlpsomme, så de varmeste anbefalinger herfra.
hold dig vÊk fra dem. De behandler ikke deres konsulenter godt og aner ikke hvad funktionÊrloven går ud. Der er hellere ikke opfÞlgning fra medarbejderen som rekvirerer folk og de gider heller ikke besvare ens henvendelse
utrolig dårlig oplevelse med accountor som har gjort at Skat skal indover for de kan finde ud af deres udbetalinger m.m.

Accountor ããã®åç
Inga svar, okunniga, ansvarar inte för sina fel, ljuger och Àr ignorant. Jobbar med många lönepartners men denna Àr en av de vÀrsta jag haft att göra med
Hold jer vÊk!!!
Det er det mest amatÞragtige firma hvor regnskabet er i de dårligst tÊnkelige hÊnder. Jeg har hentet de bilag som det er lykkedes for dem ikke at smide vÊk, genskabt det jeg kunne og afleveret det hele til en ny revisor. Har betalt og fået absolut intet andet end spekulationer og dårlige oplevelser. De får en stjerne fordi jeg ikke kunne give dem mindre
VÊlg ikke accountor. Har lige sagt min aftale op. Det er dyrt og dÃ¥rligt. Jeg har betalt dyrt for en fastprisaftale, og oven i det har jeg skullet betale for ekstra tid, for fejl accountor selv har begÃ¥et. Der er ingen begrundelse for ekstra faktureringerâŠâŠ
Status sept 23:
Min nye bogfÞrer og revisor har brugt 20 timer på at rydde op.
Er nu i dialog med accountor
Meget uchecket oplevelse. Det var svÊrt at kommer igennem til en medarbejder. I månedsvis var der radiotavshed, hvilket er en ret ubehagelig oplevelse. Fik til gengÊld en kÊmpe regning, som jeg ikke kunne få besked om hvad dÊkkede over.
Jeg har vÊret en kunde hos dem siden 2019 men efter 2020 min kontakt person blev pensionist så gik det helt galt det svar ikke på tiden jeg fik skiftet 4 af min konsulanter og deres regning gå 500 gang mere end normalt og en selvstÊndig som lille butik det sender mig regning fra 3800kr til 11000kr for samme arbejde
Jeg skal bare sig pas på og hold dig vÊk fra dem
Oplevede fÞrst lang svartid fra min fÞrste kontaktperson og pludselig var hun udskiftet og nu blev det helt umuligt at få svar og kontakt. Har flere gange rykket for svar, men har nu helt givet op.
Man skal lede lÊnge efter nogen der er vÊrer end Accountor , der er ingen der tÞr tage ansvar for noget, De ansÊtter og ansÊtter , men styr på tingene har de bestemt ikke. Som ny startet virksomhed ved man jo ikke alt , men en ting er dog sikkert skat skal vi da alle sammen betale om man er ny startet eller gammel virksomhed, så skal alle betale skat. MEn accounter mener dog ikke det er nÞdvendigt , da man ikke kan finde ud af og lave et ca belÞb for hvad man tjener. De lover en forfÊrtelig masse lige indtil man har sat sin underskrift på papiret , så er der ingen der ved hvad den anden iger eller gÞr.
Tusind tak til alle i Accountors Taxateam...
Altid klar....
Venligst