䌁業情報

1. 蚘垳サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Accountor er Nordens stÞrste konsulenthus inden for regnskab, lÞn og HR. Accountor Denmark tilbyder finansiel outsourcing, lÞnadministration, udlejning af Þkonomi, lÞn og HR medarbejdere til projektansÊttelse samt HR ydelser. Har du akut behov for assistance eller vikarer i Þkonomi, lÞn eller HR-funktionen, kan du leje en af vores konsulenter. Er du interesseret i en lÊngerevarende outsourcing lÞsning, sammensÊtter vi det rette team til jer. Accountor Denmark hjÊlper alle stÞrrelser virksomheder fra enkeltmands til store bÞrsnoterede, så de kan koncentrere sig om det, de er gode til - og ikke er sårbare over for sygdom, spidsbelastning og nÞglemedarbejdere, der skifter job. Accountor i Danmark har vÊret på markedet siden 2007.

3.6

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

14件のレビュヌ

Super reliable

We've been using Accountor for a while now, and they never let us down. Always on time, super reliable, and their customer service is top-notch (thank you Nadia :))!

2025幎2月6日
自発的なレビュヌ

AmatÞrer uden kompetencer eller forståelse

Jeg har for kort tid siden overtaget et selskab, som har anvendt klientkonto hos Accountor.
Accountor har direkte vÊret med til at betale for tidligere ledelses private udgifter. De er dermed direkte med til at overtrÊde lovgivningen!
Når man beder om en redegÞrelse, fortÊller de at tidligere ledelse har vÊret insisterende og fralÊgger sig alt ansvar.
Ydermere er kvaliteten på arbejdet eller mangel på samme virkelig chokerende. De er bare en flok amatÞrer som ikke har kompetencerne til at lave regnskaber for nogen som helst!

2025幎2月3日

Super kvalificeret service

Super kvalificeret service. I RubÊk RengÞring har vi brugt Accountor i over 6 år, og er yderst tilfredse med deres regnskab og lÞnkonsulenter. De svare hurtigt, og tingene kommer altid til deadline. Har man tekniske udfordringer, så er de også meget behjÊlpsomme, så de varmeste anbefalinger herfra.

2024幎12月5日

hold dig vÊk fra dem

hold dig vÊk fra dem. De behandler ikke deres konsulenter godt og aner ikke hvad funktionÊrloven går ud. Der er hellere ikke opfÞlgning fra medarbejderen som rekvirerer folk og de gider heller ikke besvare ens henvendelse
utrolig dårlig oplevelse med accountor som har gjort at Skat skal indover for de kan finde ud af deres udbetalinger m.m.

2024幎2月6日
Accountor ロゎ

Accountor からの回答

Hej Betina, tak for at dele din feedback og tanker. Vi beklager, at din oplevelse ikke levede op til dine forventninger. Vi har vÊret i kontakt med dig og vil fortsÊtte vores dialog med dig personligt for at sikre at de problemer, der måtte vÊre, bliver lÞst direkte med dig.

Med venlig hilsen, Jens LÞnborg fra Accountor

Hold jer vÊk!!!

Hold jer vÊk!!!
Det er det mest amatÞragtige firma hvor regnskabet er i de dårligst tÊnkelige hÊnder. Jeg har hentet de bilag som det er lykkedes for dem ikke at smide vÊk, genskabt det jeg kunne og afleveret det hele til en ny revisor. Har betalt og fået absolut intet andet end spekulationer og dårlige oplevelser. De får en stjerne fordi jeg ikke kunne give dem mindre

2023幎6月9日

VÊlg ikke accountor

VÊlg ikke accountor. Har lige sagt min aftale op. Det er dyrt og dÃ¥rligt. Jeg har betalt dyrt for en fastprisaftale, og oven i det har jeg skullet betale for ekstra tid, for fejl accountor selv har begÃ¥et. Der er ingen begrundelse for ekstra faktureringer

Status sept 23:
Min nye bogfÞrer og revisor har brugt 20 timer på at rydde op.
Er nu i dialog med accountor

2023幎1月31日

uchecket kundeoplevelse

Meget uchecket oplevelse. Det var svÊrt at kommer igennem til en medarbejder. I månedsvis var der radiotavshed, hvilket er en ret ubehagelig oplevelse. Fik til gengÊld en kÊmpe regning, som jeg ikke kunne få besked om hvad dÊkkede over.

2022幎7月13日

Snyderi og falske regninger

Jeg har vÊret en kunde hos dem siden 2019 men efter 2020 min kontakt person blev pensionist så gik det helt galt det svar ikke på tiden jeg fik skiftet 4 af min konsulanter og deres regning gå 500 gang mere end normalt og en selvstÊndig som lille butik det sender mig regning fra 3800kr til 11000kr for samme arbejde
Jeg skal bare sig pas på og hold dig vÊk fra dem

2022幎11月10日
自発的なレビュヌ

Accountor og min bare.....

Man skal lede lÊnge efter nogen der er vÊrer end Accountor , der er ingen der tÞr tage ansvar for noget, De ansÊtter og ansÊtter , men styr på tingene har de bestemt ikke. Som ny startet virksomhed ved man jo ikke alt , men en ting er dog sikkert skat skal vi da alle sammen betale om man er ny startet eller gammel virksomhed, så skal alle betale skat. MEn accounter mener dog ikke det er nÞdvendigt , da man ikke kan finde ud af og lave et ca belÞb for hvad man tjener. De lover en forfÊrtelig masse lige indtil man har sat sin underskrift på papiret , så er der ingen der ved hvad den anden iger eller gÞr.

2022幎10月4日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。