レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Svindelfirma. Bestilte kjole i december og fik besked om, at GLS havde registreret, den var pÃ¥ vej til dem. Men GLS har aldrig fÃ¥et kjolen - hvilket jeg sÃ¥ heller ikke har. Pengene trak de til gengÊld... もっず芋る

Super lÊkkert outfit der pÃ¥ alle mÃ¥der lever op til mine forventninger. Meget smidig og nem ombytning, da jeg havde bestilt forkert str. HÞflig og venlig kommunikation hele vejen igennem. Jeg ko... もっず芋る

SVINDEL !!!! De sender aldrig varerne. HÊver pengene og sÃ¥ hÞrer man ikke mere fra dem. Hvis man graver lidt i deres historie, har parret bag flere konkursramte firmaer og adresserne varierer og flyt... もっず芋る

Jeg har handlet her 4-5 gange. Mega hurtig levering, gid dialog ved eventuelle tvivlsspÞrgsmÃ¥l om str, materiale osv. Det sidste jeg kÞbte skulle returneres og bukserne byttes til en anden str. Dette... もっず芋る

䌁業情報

2.3

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Opdateret KÞb ikke hvis du er i tvivl om du vil

Opdatering:
Jeg har nu modtaget mine penge retur. Selve leveringen af kjolen gik hurtigt og der er ikke noget sf sÊtte en finger på.
Mht. Returnere, så kunne det vÊre fint man fik lidt hurtigere besked på at retur pakken var modtaget.

KÞb ikke hvis du er i tvivl om du vil beholde varen. Har sendt en kjole retur, men modtager ikke mine penge retur. De svarer ikke lÊngere på mail.

2023幎5月4日

Hej Tina,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er langt fra fejlfri, og tager din kritik meget alvorligt, så vi på den måde kan forberede vores kundeoplevelse. Vi er smertelig bevidst om alle vores tidligere udfordringer, MEN der er ikke nogen der ikke får deres penge krediteret, hvis de sender deres ordre retur. Vi lytter til dig ift bedre information undervejs :)

I dit tilfÊlde her er din ordre krediteret indenfor den lovede tid.

Vi håber at se dig på shoppen en anden gang.

Ha en skÞn dag.

God og hurtig service

Jeg modtog hurtigt min pakke. desvÊrre manglede kjolen et tilhÞrende bindebÃ¥nd - De svarede (om aften) 2 minutter efter jeg skrev til dem pÃ¥ facebook, hvor de undskyldte og tilbÞd mig straks at sende et nyt til mig. Rigtig god service 😊👌

2023幎5月24日

Hej Camilla,
Tusind tak for din anmeldelse.
Beklager naturligvis at der manglede et bindebånd, men godt at vi fik det lÞst hurtigt :)
KH ACHHA

Alt er bare som det skal vÊre.

Jeg har lÊnge kigget på en kjole derfra og tÊnkte at nÊste gang der kom rabat, så skulle den kÞbes.
To dage senere var der sÞrme udsalg. Den blev klikket hjem, hurtig levering og kjolen er SÅ fin!!

2023幎6月6日

Hej Lea,
Tusind tak for din anmeldelse.
Det glÊder mig at du er glad for kjolen :)
KH ACHHA

Super tilfreds med deres kundeservice

Super tilfreds med deres kundeservice, de svarede hurtig og jeg fik pakket rigtig hurtig efter jeg havde bestilt den.

Jeg kan se at der er en del dårlige anbefalinger herinde så jeg var skeptisk, men blev kun positivt overrasket :)

2023幎6月5日

Hej Maria,
Tusind tak for din anmeldelse.
Det glÊder mig at du er tilfreds med vores kundeservice - vi kÊmper hver dag på at gÞre det endnu bedre!

Webshop der fortjener 5 stjerner

God service, vanvittigt smukke designs og styles. Virkelig god kundeservice og hurtig levering 🀩

En webshop der fortjener 5 stjerner og skulderklap 💖

2023幎5月31日

Hej Jeanette,
Tusind tak for din anmeldelse.
Det glÊder mig at du kan lide vores styles og kundeservice :)

Under AL kritik!!!

Kan lÊse jeg er i samme båd som MANGE andre anmeldere.
Har returneret varer for 1700kr i november og mangler stadig mine penge og der bliver ikke reageret ved henvendelse 👎🏻👎🏻👎🏻

2023幎5月31日

KÊre Lisbeth,

Tusind tak for din anmeldelse.

Din ordre er krediteret, og vi beklager ventetiden.

Katastrofalt firma

Katastrofalt firma - kÞb intet der! Jeg har returneret en kjole i december 2022, som jeg ikke har fået penge retur for, selv om jeg har rykket pr. mail 5 gange og ringet telefonisk flere gange. Telefonen bliver taget, men rÞret bliver smidt på igen. Det er bondefangeri!

2023幎5月17日

Stadig ikke retur

Jeg venter stadig at få mine penge retur, og jeg er både ked og vred. Fatter ikke jeres dårlige moral. Jeg har tigget og bedt kontaktet banken, og fået lavet en indsigelse. Og som de siger, hvis dette ikke hjÊlper så skulle jeg kontakte forbrugerklagenÊvnet.
Det har jeg gjort, og de udtaler"
"Vil du klage over tÞj og sko, skal det have kostet minimum 720 kr"
Så jeg må desvÊrre give op, men nej hvor jeg mangler mine penge.
Det er stadig ordre nr 13595, helt tilbage fra januar, og 629,oo kr i skylder mig.
Nej hvor er I ynkelige, I svarer hverken telefon eller mail.

2023幎5月8日
自発的なレビュヌ

Hurtig levering, men skod kvalitet

Kan ikke sÊtte en finger på jeres hurtige ekspedition og levering. Til gengÊld så var kjolen, som jeg havde bestilt i en helt anden kvalitet end forventet og synes slet ikke at prisen matcher denne overhovedet.

Er med på at jeg med rabat er nede i 629, så anerkender også vi ikke er i den helt dyre ende - så dette er udelukkende en sammenligning med tidligere kÞb i samme prisklasse.

Jeg ville forvente at kunne finde tilsvarende kjole i Bilka - og der er Intet galt med Bilkas tÞj, tvÊrtimod
her ville jeg nok bare have sluppet med 149kr.

2023幎5月4日

KÊre Nadia
Tusind tak for din anmeldelse.
Vi bestrÊber os altid efter at blive bedre, hvorfor vi er glade for din feedback. Vi er kede af kjolen ikke lever op til dine forventninger.
KH Accha

Hurtig levering, og min kone er glad for jeres tÞj. 🀗 Manden ville selvfÞlgelig vÊre endnu mere tilfreds, hvis det havde vÊret pÃ¥ tilbud, mÃ¥ blive nÊste gang, mÃ¥ske, og mÃ¥ske jeg sÃ¥ kÞbere mere..

Hej :)
Tusind tak for din anmeldelse.
Det glÊder mig at din kone er glad for tÞjet :)
KH ACHHA

Kunne jeg give minus stjerner

Kunne jeg give minus stjerner, så havde jeg gjort det.
Jeg kan ikke anbefale denne virksomhed. KÞbte tÞj, sendte delvis retur den 3. Januar, har forsÞgt kontakt siden - Telefonisk får man oplyst vi har travlt, send mail. - Messenger, får man oplyst sendt mail, via Mail får man oplyst; vi vender tilbage inden for 48 timer.

Der er nu gået over 4 måneder og jeg har intet hÞrt, og ej heller fået mine penge retur for det jeg har tilbageleveret. Jeg har som I aldrig oplevet noget lignende. De drejer nÞglen inden lÊnge så hold jer vÊk

2023幎1月3日

Ikke mulighed for returnering

KÊre Linda,
Der er ingen hos os, der har nÊgtet dig at returnere din ordre. Jeg har sÞgt vores indbakke, og vi har desvÊrre ikke nogen henvendelse fra dig :( Du er velkommen til at sende os på kundeservice@wearbyachha.dk og så skal vi nok vÊre behjÊlpelig.
KH ACHHA

Meget besvÊrligt at sende retur

Meget besvÊrligt at sende retur. SkL maile dem for returlabel. Jeg venter stadig på et her på 4. Dagen

Opdateret 11/5

KÊre Sanne,
Vi har nu modtaget din ordre retur, og i pakken med din kjole lå retursedlen også, som vi initielt havde sendt med, hvorpå du kan lÊse om, hvordan man sender retur, så det gÞr os endnu mere Êrgerlige over din anmeldelse. Ville Þnske at du havde lÊst denne seddel, for så havde det nok ikke fÞltes så "besvÊrligt at sende retur".
Ha en skÞn dag.

----

KÊre Sanne,
Jeg synes ikke at din anmeldelse er helt fair. Vi vedlÊgger en returseddel til alle ordrer, hvor man kan lÊse om, hvordan man bestiller en returlabel. Du har henvendt dig til os på mail og den kan jeg se at vi har svaret på. Jeg kan se at du har bestilt en returlabel den 2/5, så det er heldigvis lykkedes nu :)
KH ACHHA

ReturlabelVille levere varen tilbage og kunne

Ville levere varen tilbage og kunne ikke får returlabel. Skriv mail. men har ikke fået svar endnu. Og nu er det sådan at varen ikke kan returneres da dagenes lÊngde er overskredet.

KÊre Apollonie,
Jeg synes ikke at din anmeldelse er helt fair. Vi vedlÊgger en returseddel til alle ordrer, hvor man kan lÊse om, hvordan man bestiller en returlabel. Vi har desvÊrre ikke modtaget nogen mails fra dig, men du er velkommen til at henvende dig på kundeservice@wearbyachha.dk
KH ACHHA

DEN VÆRSTE NETBUTIK NOGENSINDE!!!

DEN VÆRSTE NETBUTIK NOGENSINDE!!!

Pr. 16/3 blev jeg lovet at få mine penge retur via en krediterings bekrÊftigelse, pengene er endnu ikke kommet på min konto.
På deres facebook side fjerner de kommentar som spÞrger til deres manglende kundeservice, da man slet ikke kan komme i kontakt med dem.
Øv Þv Þv en dÃ¥rlig oplevelse!!!!

2023幎4月5日