Svindelfirma. Bestilte kjole i december og fik besked om, at GLS havde registreret, den var pÃ¥ vej til dem. Men GLS har aldrig fÃ¥et kjolen - hvilket jeg sÃ¥ heller ikke har. Pengene trak de til gengÊld... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Super lÊkkert outfit der pÃ¥ alle mÃ¥der lever op til mine forventninger. Meget smidig og nem ombytning, da jeg havde bestilt forkert str. HÞflig og venlig kommunikation hele vejen igennem. Jeg ko... ãã£ãšèŠã
SVINDEL !!!! De sender aldrig varerne. HÊver pengene og sÃ¥ hÞrer man ikke mere fra dem. Hvis man graver lidt i deres historie, har parret bag flere konkursramte firmaer og adresserne varierer og flyt... ãã£ãšèŠã
Jeg har handlet her 4-5 gange. Mega hurtig levering, gid dialog ved eventuelle tvivlsspÞrgsmÃ¥l om str, materiale osv. Det sidste jeg kÞbte skulle returneres og bukserne byttes til en anden str. Dette... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Modtager ikke varen
Efter nu 10 dage har jeg stadig ikke modtaget min varer trods mail med track and tracenummer og får ingen svar fra kundeservice
Find levering, elendig returnering
Bestilte i november en kjole samt en sweatshirt På ordre nr: 12864. Jeg modtog hurtigt varer, så den del er godkendt. DesvÊrre var begge dele forkert stÞrrelse og jeg vÊlger at sende retur inden der er gået en uge(slut november).
Jeg udfylder og printer returlabel og instruktioner igennem hjemmesiden.
jeg har GLS nr på pakken og den er registreret leveret.
Herefter har jeg intet hÞrt. Jeg har skrevet til alle e-mail adresser, kontaktet via Facebook/messenger, ringet til kundeservice - alt uden at komme i nÊrheden af at tale med nogen.
Meget dårlig kundeservice, utrygt og upålideligt.
Efterredigering:
Jeg har stadig ikke modtaget penge retur d. 12.02.23.
DÃ¥rlig service
Jeg har returneret en vare for 18 dage siden og ikke fået penge retur. Jeg har forsÞgt at ringe og skrive til jer uden held. Virkelig meget dårlig service.
Pengene bliver trÊkket pÃ¥ kontoen medâŠ
Pengene bliver trÊkket på kontoen med det samme. Pakken sendes ikke.
Har rykket flere gange pÃ¥ mail uden svar ð
Kan ikke anbefale andre at kÞbe her.

ACHHA - Pure Fashion ããã®åç
Venter stadig på mine penge for returvare.
Her, godt et år efter jeg returnerede en kjole, mangler jeg stadig at få mine penge for den vare jeg sendte retur 29/12 2021
Jeg har skrevet flere mails til dem og fik at vide at pengene var pÃ¥ vej ð€¥ð€¥.
Jeg lÊste anmeldelserne og blev lidtâŠ
Jeg lÊste anmeldelserne og blev lidt skrÊmt men jeg er heldigvis positivt overrasket
Synes kjolen var sÃ¥ smuk og ja lidt til den store side sÃ¥ gÃ¥ et nummer ned ðð»ðžðž

Virkelig hurtig levering
Virkelig hurtig levering, og de holder hvad de lover ang kvalitet. Virkelig god oplevelse.

Fik aldrig min pakke
Fik aldrig min pakke.
De er ikke til at komme i kontakt med.
Da man endelig kommer i kontakt med dem bliver man lovet at blive krediteret.
Dette er stadig ikke sket
Dejlig kjole
Jeg bestilte en kjole d, 28 december og den kom d 30 december. Hurtig levering, som firmaet lovede. God kvalitet, kan anbefales.
Mvh Esther

Hurtig levering.
Der gik under 24 timer fra bestilling til jeg kunne hente min pakke på udvalgt leverings sted

Brug ikke denne webshop
Brug ikke denne webshop, de returnere ikke belÞbet når man sender varer retur, har ventet 1 måned nu og kan ikke komme i kontakt med dem
Jeg har ikke handlet med ACHHA fÞr
Jeg har ikke handlet med ACHHA fÞr. Jeg modtog min vare efter et par dage. DesvÊrre var en knap gÃ¥et i stykker. Jeg mailede til ACHHA, og dagen efter lÃ¥ en besked om, at de ville sende nye knapper. God serviceðð

Ingen penge retur
Jeg har kÞbt en julegave til min mor, og hun Þnsker ikke kjolen alligevel.
Så jeg vil sende den retur og forventer mine penge retur. Men efter at have talt med dem vil de ikke udbetale mine penge fordi fristen på 14 dage er overstået, da den er kÞbt som en julegave er de 14 dage selvfÞlgelig gået.
KÞb aldrig herfra, det er så for dårligt at de ikke vil sende ens penge retur

ACHHA - Pure Fashion ããã®åç
Jeg har ikke fået min pakke endnu!!
Svindel firma jeg har stadigvÊk ikke fået mine penge retur
Svindel firma, jeg sendte en kjole retur den 9.nov.
har rykket mindst 10 gange uden at få mine penge retur, de er helt håblÞse at få fat i både pr. tlf. og mail.
Anna Uth
NB: jeg har stadigvÊk ikke fået mine penge retur her den 8. jan. 2023
Jeg har stadigvÊk ikke fået mine penge retur den 24. jan
DÃ¥rlig service og manglende penge efter retur
Re: MMS
Jeg er bange for, at du forveksler Google med vores hjemmeside :(
Du bedes fremsende dokumentation for returnering og vores modtagelse, som du hÊvder at vÊre i besiddelse af.
Med venlig hilsen / Kind regards
WEARBYACCHA.dk
Niels Brocks Gade 8, 8900 Randers C
T - 87 800 800
CVR.nr. - 42575771
> Den 5. okt. 2022 kl. 13.53 skrev
> Jeg er bange for I ikke har styr pÃ¥ jeres egen hjemmesideð
> Om alting er bedes I straks sende de 699kr retur. Jeg har dokumentation for at I har modtaget kjolen, meen jeg har ikke fået pengene retur
> Mvh
> Inge Lise Bundgaard
> ---------------
> Dette er en mms, som er sendt til din e-mail fra en mobiltelefon.
> Du har mulighed for at sende et svar tilbage. Modtageren får dit svar som mms på sin mobiltelefon.
> BemÊrk:
> - Hver besked kan kun besvares én gang
> - Hvis du Þnsker at besvare, skal du gÞre det inden for 14 dage, fra du har modtaget denne e-mail
> - Din svarmail må hÞjst fylde 600 Kbyte. (inkl. evt. vedhÊftede filer)
Manglende levering, lÞst gnidningsfrit - super service
Min bestilling ankom ikke som ventet og jeg henvendte mig til ACHHA for at efterlyse pakken. Der var sket en fejl, måske hos GLS (det er jo menneskeligt) - og i stedet for at efterlyse pakken hos GLS - trådte ACHHA i karakter og sendte straks en anden der nåede frem inden jul. Super reaktion og service. Ingen bÞvl - god service fornÊgter sig ikke.

ACHHA - Pure Fashion ããã®åç
Tusind tak til ACHHA for virkelig godâŠ
Tusind tak til ACHHA for virkelig god kundepeje. Havde kÞbt en kjole med 2 revner i og var spÊndt på, om de ville bytte. ( kÞbt 31.10)
Sendte 2 billeder og vupti.........ny kjole på vej til mig. TAK ACHHA. Kan varmt anbefale jer

ACHHA - Pure Fashion ããã®åç
Jeg har flere gange forsÞgt at ringeâŠ
Jeg har flere gange forsÞgt at ringe til jer uden held!!! Da jeg lÊste de dårlige anmeldelser, turde jeg ikke at sende en kjole retur. I skriver I har en fysisk butik i Randers og jeg kÞrte så til den adresse I oplyser. Jeg snakkede med tandlÊgen på adressen og hun havde aldrig hÞrt om jer. Så det er en fup adresse!!!!
Det er lang vente tid pÃ¥ at fÃ¥ kontaktâŠ
Det er lang vente tid på at få kontakt til firmaet.
Da jeg havde kÞbt to kjoler var det samme ordre nr. og så var der kludder i levering. Så inden jeg fil fat i firmaet ente jeg med at vente 12 dage på nr. 2kjole
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã