Innan jag kommer till Sveriges skönhet centrum hade jag lite hopp att kunna ta bort mina Àrr pÃ¥ ansiktet men efter att Gorgiana började att jobba pÃ¥ min ansikte med laser jag tror inte resultatet. Hon... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Sandra Àr otroligt duktig och noggrann och jag Àr så nöjd med resultatet. KÀnner jag mig fin och frÀsch. Jag går vanligtvis till en annan salong men nu byter jag -vill ju fortsÀtta gå till Sandra!
Jag Àr vÀldigt nöjd med mina PRX- och Dermapenbehandlingar. Hudterapeuten Georgina Àr kunnig, professionell och fÃ¥r en att kÀnna sig trygg under hela behandlingen. Jag har redan sett fina resultat och... ãã£ãšèŠã
Cazzandra som utförde behandlingen var mycket professionell och informativ genom hela processen, rekommenderar varmt. Ãven tack till Vilma pÃ¥ Ãstermalm som under konsultationen för en annan behandling... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- ã¹ãã³ã±ã¢ ã¯ãªããã¯
- ãšã¹ããã£ã㯠ãµãã³
- å¥åº·ã»çŸå®¹è£œååº
- 蚺çæ
- å°éã¯ãªããã¯
- ãŠã§ã«ãã¹ ã»ã³ã¿ãŒ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Det sjÀlvklara valet mot problemhy.
AcneSpecialisten - Det sjÀlvklara valet mot problemhy!
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Duktig, trevlig bemötande!
Som alltid kÀnns det som att personalen faktiskt bryr sig om huden och anpassar behandlingen efter varje individ. Tack!
VÀldigt nöjd med besöket
VÀldigt nöjd med besöket. Gjorde micro needling hos Julia. Trygg, gullig och otroligt noggrann. Trevlig frÀsch lokal på söder
proffsigt bemötande!
Ãnskar inget mer!
Går regelbundet till Cazzandra och Àr alltid jÀttenöjd, både med resultaten och Cazzandra som behandlare.
Professionalitet
Professionalitet, trygghet och utförande i bÀsta tÀnkbara form. Varit dÀr 5 gånger och Àr vÀldigt nöjd efter samtliga behandlingar.
Alltid nöjd!
Superfint bemötande och fint resultat
Superfint bemötande och fint resultat. Kan verkligen rekommendera Cazzandra.
Super duktig och trevlig!
Urgullig personal som tog hand om mig
Urgullig personal som tog hand om mig. Duktig och rar.
Customer Friendly
Immediately attended, Staff is very Customer friendly, Specialist who attended me was explaining everything whatever she was doing / applying.
Georgina Àr en stjÀrna
Georgina Àr en stjÀrna! Får mig alltid att kÀnna mig trygg, speciellt nÀr jag testar en ny behandling.
Toppen!! Noggrann ! Super trevlig! 10/10
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹