Ik vond het een interessante training. Heb geleerd over zelfreflectie. Dan bedoel ik..... Hoe ga ik om met bepaalde situaties in drukte. Verder zeer heldere uitleg wat betreft je grens bepalen bij... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Een bijzondere ervaring die je weer aan het denken zet en nieuwe inzichten geeft om mee aan het werk te gaan. Fijn om toe te kunnen passen zowel werkgerelateerd als privé. Aardige, kundige docenten,... ãã£ãšèŠã
Erg leerzame en leuke cursus. De trainer brengt zijn kennis en ervaring met veel humor over, waardoor het zeer toegankelijk is. Lekker praktisch ingestoken, waarbij de actrice erg mooi voorbeelden ui... ãã£ãšèŠã
Duidelijke training. Er wordt duidelijk uitgelegd hoe we met bepaalde emoties en gedrag om kunnen gaan, zowel bij cliënten/collegaâs etc. als bij jezelf. Daarnaast wordt er veel gevraagd naar praktijk... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Act in Move is een landelijk opererende organisatie die organisaties ondersteunt bij het professioneel functioneren van medewerkers in complexe werksituaties. Wij werken met teams en individuen in omgevingen waar druk, verwachtingen en interactie met anderen dagelijks onderdeel zijn van het werk. Wij richten ons op gedrag, communicatie en mentale balans in het werk. Met aandacht voor de mens in de organisatie, verbinding in samenwerking en de menselijke maat. Onze aanpak is praktisch, toepasbaar en afgestemd op de context van de organisatie. ð ð¶ððð¶ð² Onze missie is organisaties ondersteunen bij het ontwikkelen van medewerkers die professioneel en zelfverzekerd functioneren in complexe werksituaties. Medewerkers die zichtbaar blijven als mens, ook wanneer spanning, verwachtingen en interactie met anderen toenemen. Wij geloven dat effectief functioneren begint bij verbinding: met jezelf, met collegaâs en met de context waarin je werkt. Daarom richten wij ons op gedrag, communicatie en mentale balans in het werk, altijd met oog voor de menselijke maat. Onze trainingen en coaching zijn praktisch, concreet en afgestemd op de dagelijkse praktijk van organisaties. We maken ruimte voor reflectie en ontwikkeling, zonder het werk ingewikkelder te maken dan nodig. Met aandacht, duidelijkheid en een vleugje humor. Zo dragen wij bij aan werkbare samenwerking, veerkrachtige medewerkers en duurzame ontwikkeling van mensen en teams. ð©ð¶ðð¶ð² Onze maatschappij verandert voortdurend en de eisen die aan medewerkers worden gesteld nemen toe. Samenwerken met collegaâs kan spanning geven en in het contact met klanten, cliënten of burgers lopen emoties regelmatig op. Tegelijkertijd ervaren veel medewerkers een hoge prestatiedruk. In deze context is het niet vanzelfsprekend om in balans te blijven. Spanning beïnvloedt gedrag, communicatie en samenwerking. Dat vraagt om vaardigheden om met die spanning om te gaan, bij jezelf én in contact met de ander. Wij geloven dat medewerkers beter functioneren wanneer zij beschikken over praktische tools om spanning te herkennen en effectief te hanteren. Niet door situaties te vermijden, maar door er professioneel mee om te gaan in de dagelijkse praktijk. ðð¿ð®ð°ðµðð¶ðŽ ð¶ð» ð¯ð®ð¹ð®ð»ð ð¯ð²ðð²ðžð²ð»ð ððŒðŒð¿ ðŒð»ð: ð¯ð²ðððð ðµð®ð»ð±ð²ð¹ð²ð», ðµð²ð¹ð±ð²ð¿ ð°ðŒðºðºðð»ð¶ð°ð²ð¿ð²ð» ð²ð» ð±ððð¿ðð®ð®ðº ð¶ð»ðð²ðð¯ð®ð®ð¿ ð¯ð¹ð¶ð·ðð²ð» ð¯ð¶ð»ð»ð²ð» ðµð²ð ðð²ð¿ðž.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Leerzaam
Leerzaam, humoristisch, duidelijk. Zeker een aanraden!
Een leerzame en leuke cursus
Een leerzame en leuke cursus. Jeroen brengt zijn kennis en ervaring met veel humor over, waardoor het zeer toegankelijk is. Ook opmerkingen vanuit de groep worden goed meegenomen. Daarnaast wordt ook een en ander geoefend met actrice Sandra. Ook zij geeft vanuit haar vakgebied goede input.
Erg leerzaam
Erg leerzaam, humoristisch ook en zeer realistisch
Goede ervaring met deze training
Goede ervaring met deze training. Praktijkvoorbeelden worden gebruikt door middel van een trainingsacteur
Leerzame training
Theorie in de ochtend is goed toepasbaar / sluit goed aan bij praktijksituatiegerichte oefeningen door trainingsacteur in de middag
Leerzaam
Leerzame, interactieve en leuke training mogen volgen.
Goede training
Het was een goede ervaring, leerzaam en bewust zijn hoe je een persoon te woord kan staan en helpen verder te komen.
Ook de acteur was een goede ervaring om het in de praktijk te brengen.
Prettige ongedwongen training
Prettige ongedwongen training. We hebben veel handvatten gekregen om met moelijke situaties om te gaan.
Heel goede presentatie gehad op onsâŠ
Heel goede presentatie gehad op ons kantoor. Duidelijk, vriendelijk en erg leerzaam!
Leerzame dag
Duidelijke begrijpelijke lesstof. Situaties nagespeeld gestoeld op eigen ingebrachte voorbeelden. Prettige en kundige docent en zeer goed acteerwerk van de actrice.
Fijne en interactieve training gehadâŠ
Fijne en interactieve training gehad van Jeroen vandaag.
Een goed opgebouwde interactieveâŠ
Een goed opgebouwde interactieve cursus, waarbij de deelnemers met een mooi inzicht en duidelijk handvatten de praktijk in kunnen
Agressie training ten top ðð»!
Het was een fijne training, leerzaam!
Aanrader
Hele leuke/leerzame interactieve cursus. Jeroen deed het heel leuk en met een actrice kan je goed oefenen met bepaalde casussen. Top bedrijf.
Deskundige en leerzame training
Deskundige en leerzame training. Fijne opbouw en combinatie tussen theorie en praktijk.
Deskundige hulp om stress te verminderen
Terechtgekomen bij Act in Move nadat ik overspannen raakte door werk. In totaal 6 sessies gehad met Jeroen en ik ben weer zo goed als de oude. Tijdens de sessies veel geleerd over positief denken en wat mij energie geeft in het leven. Bedankt!
Een aanrader
Ik heb de cursus positief ervaren. Heel veel geleerd. Ben nu meer zelfverzekerd aan de telefoon.
Super leuke training
Super leuke training, alles was duidelijk uitgelegd en er waren veel interactieve oefeningen!
Goede coaching
Ze hebben mij laten in zien hoe simpel het soms kan zijn om je mentale of lichamelijke problemen kunt aan pakken zonder dat je dat zelf in de gaten hebt.
Teambuilding
Goeie ervaringen, goede afwisseling tussen theorie en spel. Waardoor het geen langdradige cursus is, maar leuk en pakkend.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã