レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ik vond het een interessante training. Heb geleerd over zelfreflectie. Dan bedoel ik..... Hoe ga ik om met bepaalde situaties in drukte. Verder zeer heldere uitleg wat betreft je grens bepalen bij... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Een bijzondere ervaring die je weer aan het denken zet en nieuwe inzichten geeft om mee aan het werk te gaan. Fijn om toe te kunnen passen zowel werkgerelateerd als privé. Aardige, kundige docenten,... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Duidelijke training. Er wordt duidelijk uitgelegd hoe we met bepaalde emoties en gedrag om kunnen gaan, zowel bij cliënten/collega’s etc. als bij jezelf. Daarnaast wordt er veel gevraagd naar praktijk... もっず芋る

䌁業情報

1. トレヌニング センタヌ
  2. ・
  3. コヌチング センタヌ

圓該䌁業による蚘述

Act in Move is een landelijk opererende organisatie die organisaties ondersteunt bij het professioneel functioneren van medewerkers in complexe werksituaties. Wij werken met teams en individuen in omgevingen waar druk, verwachtingen en interactie met anderen dagelijks onderdeel zijn van het werk. Wij richten ons op gedrag, communicatie en mentale balans in het werk. Met aandacht voor de mens in de organisatie, verbinding in samenwerking en de menselijke maat. Onze aanpak is praktisch, toepasbaar en afgestemd op de context van de organisatie. 𝗠𝗶𝘀𝘀𝗶𝗲 Onze missie is organisaties ondersteunen bij het ontwikkelen van medewerkers die professioneel en zelfverzekerd functioneren in complexe werksituaties. Medewerkers die zichtbaar blijven als mens, ook wanneer spanning, verwachtingen en interactie met anderen toenemen. Wij geloven dat effectief functioneren begint bij verbinding: met jezelf, met collega’s en met de context waarin je werkt. Daarom richten wij ons op gedrag, communicatie en mentale balans in het werk, altijd met oog voor de menselijke maat. Onze trainingen en coaching zijn praktisch, concreet en afgestemd op de dagelijkse praktijk van organisaties. We maken ruimte voor reflectie en ontwikkeling, zonder het werk ingewikkelder te maken dan nodig. Met aandacht, duidelijkheid en een vleugje humor. Zo dragen wij bij aan werkbare samenwerking, veerkrachtige medewerkers en duurzame ontwikkeling van mensen en teams. 𝗩𝗶𝘀𝗶𝗲 Onze maatschappij verandert voortdurend en de eisen die aan medewerkers worden gesteld nemen toe. Samenwerken met collega’s kan spanning geven en in het contact met klanten, cliënten of burgers lopen emoties regelmatig op. Tegelijkertijd ervaren veel medewerkers een hoge prestatiedruk. In deze context is het niet vanzelfsprekend om in balans te blijven. Spanning beïnvloedt gedrag, communicatie en samenwerking. Dat vraagt om vaardigheden om met die spanning om te gaan, bij jezelf én in contact met de ander. Wij geloven dat medewerkers beter functioneren wanneer zij beschikken over praktische tools om spanning te herkennen en effectief te hanteren. Niet door situaties te vermijden, maar door er professioneel mee om te gaan in de dagelijkse praktijk. 𝗞𝗿𝗮𝗰𝗵𝘁𝗶𝗎 𝗶𝗻 𝗯𝗮𝗹𝗮𝗻𝘀 𝗯𝗲𝘁𝗲𝗞𝗲𝗻𝘁 𝘃𝗌𝗌𝗿 𝗌𝗻𝘀: 𝗯𝗲𝘄𝘂𝘀𝘁 𝗵𝗮𝗻𝗱𝗲𝗹𝗲𝗻, 𝗵𝗲𝗹𝗱𝗲𝗿 𝗰𝗌𝗺𝗺𝘂𝗻𝗶𝗰𝗲𝗿𝗲𝗻 𝗲𝗻 𝗱𝘂𝘂𝗿𝘇𝗮𝗮𝗺 𝗶𝗻𝘇𝗲𝘁𝗯𝗮𝗮𝗿 𝗯𝗹𝗶𝗷𝘃𝗲𝗻 𝗯𝗶𝗻𝗻𝗲𝗻 𝗵𝗲𝘁 𝘄𝗲𝗿𝗞.

連絡先

4.7