Jeg har vÊret i forlÞb hos Anton i over 1 Ã¥r og jeg har gennem det hele fÞlt mig rummet, og hjulpet. Min coach har vÊret Fie og hun har gennem det hele guidet og hjulpet mig med Êndring af vaner, mi... ãã£ãšèŠã
Min fÞrste coach, som ogsÃ¥ er blevet min sidste. Jeg havde utrolig svÊrt ved at Êndre mine dÃ¥rlige vaner som omhandlede overspisning, og et enten eller. Anton har formÃ¥et at gÞre det hele sÃ¥ struk... ãã£ãšèŠã
Really nice and supportive team. They set realistic goals for weigh loss and realistic goals for daily calories. I lost nearly 20kg in 6 month while still being able to enjoy my husband's home coo... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
Fantastisk forlÞb hos Actionantonð€
Fantastisk forlÞb hos Actionantonð€
Jeg har vÊret i forlÞb hos Anton, og det har vÊret en virkelig positiv oplevelse.
Jeg har prÞvet mange forskellige forlÞb og slankekure tidligere uden den store succes, men her har jeg bÃ¥de opnÃ¥et et vÊgttab og â mindst lige sÃ¥ vigtigt â fÃ¥et brudt gamle, uhensigtsmÊssige vaner og skabt nye, sunde rutiner.
Anton har vÊret utrolig omsorgsfuld og stÞttende hele vejen. Han er altid klar til at hjÊlpe og heppe, og det har betydet mere, end jeg kan beskrive.
Madplanerne har vÊret nemme at fÞlge med helt almindelig og lÊkker mad, og der var altid fleksibilitet, hvis jeg havde sÊrlige Þnsker.
Hele teamet hos Action Anton er professionelle, engagerede og meget imÞdekommende og omsorgsfulde. Jeg har allerede anbefalet dem til venner og giver mine varmeste anbefalinger til alle, der Þnsker et varigt vÊgttab. âââââ
Jeg har prÞvet sÃ¥ mange ting fÞr udenâŠ
Jeg har prÞvet sÃ¥ mange ting fÞr uden rigtig at fÃ¥ det til at holde⊠sÃ¥ jeg var Êrlig talt lidt skeptisk da jeg startede her. Men det her har vÊret noget helt andet.ð
Det har faktisk vÊret mit 3 online forlÞb hos en coach, men det er nu 4 mdr siden jeg stoppede og vÊgten holder jeg stadigvÊk! plus at det kostede nÊsten halvdelen af hvad jeg tidligere har prÞvet ifht onlineforlÞb!
Anton er mega nede pÃ¥ jorden og det fÞles ikke som sÃ¥dan en ânu skal du bare tage dig sammenâ vibe, som jeg har oplevet de andre steder jeg har vÊret pÃ¥ online forlÞb. Det hele bliver tilpasset ens hverdag, og det har seriÞst gjort en forskel for mig.
Jeg har tabt 14kg samlet, men det bedste er faktisk at jeg ikke fÞler jeg er pÃ¥ âkurâ. Jeg kan stadig spise normalt og vÊre sammen med min familie uden at stresse over det.ðªðœðªðœðªðœ
Der var ogsÃ¥ perioder hvor jeg ikke lige gjorde det perfekt, men der blev jeg ikke âskÊldt udâ, vi justerede bare og sÃ¥ kÞrte vi videre.
Det fÞles meget mere som noget jeg kan holde fast i end alt det andet jeg har prÞvet.
Kan klart anbefaldes hvis man er trÊt af at starte forfra hele tiden âºïž
SÃ¥ tak for alt Anton ð¥°
De ser hele mennesket
Jeg har vÊret i forlÞb hos Anton i over 1 år og jeg har gennem det hele fÞlt mig rummet, og hjulpet. Min coach har vÊret Fie og hun har gennem det hele guidet og hjulpet mig med Êndring af vaner, mit forhold til min krop og maden.
Da jeg kom ud for nogle svÊre ting på arbejdet og i privaten sprang Anton og Fie til gav mig en pause og var der da jeg var klar igen. Det her er helt klart mit sidste vÊgttab.
Kan helt klart anbefale dem begge hvis man Þnsker et forlÞb der handler om hele dig og ikke kun at spise mindre
Jeg kan varmt anbefale det her forlÞb!
Jeg kan varmt anbefale dette vÊgttabsforlÞb!!
Efter min graviditet, stod jeg tilbage med en krop jeg var ked af når jeg så mig selv i spejlet. Jeg havde lÊnge prÞvet selv, og vÊret på alle mulige Quick-fix lÞsninger med slankekure osv. men jeg faldt altid tilbage i gamle vaner med nemme og urealistiske lÞsninger, så jeg var skeptisk da Anton forklarede om hans forlÞb.
Men jeg er kun positivt overrasket! For med det her forlÞb har jeg nu tabt 15 kg og for mig har det vÊret meget mere end bare et fokus pÃ¥ kilo og tal pÃ¥ vÊgten â det har vÊret et forlÞb med forstÃ¥else, stÞtte og realistiske lÞsninger, der faktisk kan holde i hverdagen.
Jeg har lÊrt at forstå min krop og mine vaner på en helt ny måde, og jeg har aldrig fÞlt mig presset, dÞmt eller begrÊnset. I stedet har der vÊret fokus på balance, overskud og små Êndringer, der giver mening i et almindeligt liv.
StÞtten og vejledningen har vÊret personlig og motiverende. Fie har vÊret utrolig nÊrvÊrende, forstÃ¥ende og motiverende gennem hele forlÞbet. Hun har mÞdt mig prÊcis dér, hvor jeg var, og hjulpet mig med at finde lÞsninger, der fungerer i en travl hverdag med familie â uden pres, forbud eller dÃ¥rlig samvittighed
Det har givet mig både bedre resultater og en langt sundere tilgang til mad og motion.
ForlÞbet har givet mig mere energi i hverdagen, stÞrre selvtillid og en fÞlelse af overskud, som jeg virkelig har savnet â isÊr i en travl hverdag med familie og som fÞrstegangs mor.
Jeg har fÞlt mig stÞttet og forstået hele vejen, og jeg står nu med vaner og redskaber, jeg kan holde fast i fremover. Et vÊgttabsforlÞb jeg kun kan anbefale, hvis man Þnsker et sundt og bÊredygtigt resultat
Jeg har haft et meget givende forlÞbâŠ
Jeg har haft et meget givende forlÞb hos Anton. Min livsstil er stille og roligt Êndret og nye vaner med kost og motion er blevet en stor del af mit liv nu. Anton har altid vÊret nem at kontakte når der var lidt krise. Han er en fantastisk motivator og er faglig kompetent. Jeg har specielt nydt de gode mad opskrifter mange af dem er nu på menuen fast.
Det er okay ikke at stå alene i et vÊgttab!
Jeg stod med fÞlelsen af at jeg var helt alene, og at der slet ikke var nogen der kunne hjÊlpe mig, fordi at jeg har IBS. Jeg havde undersÞgt nogle andre coaches, og de havde slet ikke mulighed for at hjÊlpe mig, på grund af min tarmsygdom. Jeg havde faktisk gået til den medicinske vej, i stedet for, hvilket jeg havde rigtig mange bivirkninger af, på grund af min tarmsygdom. Så dukkede Anton tilfÊldigvis op på min Instagram, med noget Vegansk mad. Jeg skrev til ham forklarede min situation, og så ringede han op mig op. Det er den bedste beslutning jeg nogensinde har taget og starte i et forlÞb hos ham!
Der er blevet taget hensyn til hvad jeg ikke kunne tÃ¥le, hvad mine livretter er, at jeg ikke er den bedste kog i et kÞkken og at jeg ik gider stÃ¥ og lave mad i mere end 20-30 min! Han fandt simpelthen en lÞsning pÃ¥ det hele! ðªðŒ
Vi ramte bom på vejen på et tidspunkt hvor der bare ikke skete noget med min vÊgt, hvor Anton virkelig gjorde mig tryg i den her situation og så sinkede vi mit kalorie indtag lidt mere, og så rasle det ellers af mig. Jeg har tabt mig 19 kg på hans forlÞb på et år.
Jeg tror det har lykkedes mig at tabe et halvt kilo per måned, selv inden jeg startede hans forlÞb. Simpelthen fordi at jeg ikke vidste at jeg faktisk spiste for meget også selvom at det var sundt det jeg spist. Og det var nogle virkelig kedelige retter jeg selv spiste inden jeg startede hans forlÞb, nu spiser jeg mega lÊkkert mad!
Anton har vÊret god til at fortÊlle mig hvis jeg har spist for store portioner, hvis jeg har spist for lidt, hvis jeg har bevÊget mig for lidt eller for meget. Han har Taget hensyn til hvis jeg mentalt ikke har haft det godt i periode.
Nu er jeg afsluttet i forlÞbet og jeg har alle opskrifterne han har givet mig efterfÞlgende pÃ¥ mail. For det er jo trods alt forlÞb der medfÞlger en masse opskrifter til som man sagtens kan bruge bagefter, sÃ¥ man kan fortsÊtte den gode livsstil ðªðŒð€©
SÃ¥ hvis du stÃ¥r og mangler en der kan motivere dig, en der kan forstÃ¥ dig og en der ikke dÞmmer dig pÃ¥ dine dÃ¥rlige dage! SÃ¥ synes jeg du skal vÊlge af Anton og hans team, for de gÞr det rigtig godt! ðªðŒ
Bedste og mest motiverende coach
Det har vÊret det bedste forlÞb. Mest motiverende og stÞttende coach - jeg kunne ikke have gjort det uden dem â€ïž
Ingen kontakt med mindre jeg selv henvendte mig
HÞrte kun fra ham én gang om ugen ved check-in, intet proaktivt fra deres side heller ikke i svÊre perioder. Da vi kom ned pÃ¥ et niveau hvor jeg fik kritik for at tage halvanden bÞf blev jeg simpelthen sÃ¥ irriteret at jeg valgte at opsige samarbejdet.... og pludselig fik jeg sÃ¥ tilbudt vanecoaching. Ãh troede det var en del af det jeg betalte for start. Var simpelthen mega skuffet. Og nÃ¥ ja selvfÞlgelig fuld pris mens der var 2 ugers juleferie

Actionanton ããã®åç
En mand som du kan vÊre tryg ved â€ïž
Jeg havde fulgt med på ActionAntons Instagram profil, og havde faktisk at 2 omgange haft stillet spÞrgsmål til ham hvor jeg fik reelle svar uden at jeg fÞlte mig presset til at skulle starte i forlÞb hos ham.
Men en dag tog jeg en snak med ham i telefonen, og vi fik en snak om baggrund og vind og vejr og jeg fÞlte mig tryg og fik en betÊnkningstid. Og jeg endte med at sige ja tak, og jeg har aldrig fortrudt.
Jeg har aldrig fÞr mÞdt så stÞttende og rummende mennesker som Fie og Anton. Jeg har Anton som fast, men Fie har vÊret indeover ved sygdom og der har ikke vÊret en finger at sÊtte på noget som helst.
De giver sig tid til at svare ordentlig og personligt til mig. Jeg fÞler mig set og hÞrt og når vÊgten har sagt +, så er de stadig med stÞttende beskeder.
Anton er en mand som jeg hurtigt fÞlte mig tryg ved og turde fortÊlle Êrligt hvordan jeg har det og han griber mig hver gang â€ïž
Kan absolut anbefale et forlÞbâŠ
Kan absolut anbefale et forlÞb herðªðŒSÞdeste Fie er en kÊmpe stÞtte, tiden er flÞjet afsted og det har vÊret en sand fornÞjelseð€©
Jeg er så lykkelig for mit resultat
Jeg er så lykkelig for mit resultat. Jeg har forsÞgt utallige diÊter osv, men intet har hjulpet. Har vÊret i et forlÞb hos Anton og har tabt de 20 kilo jeg havde for meget på sidebenene - og denne gang er det faktisk lykkedes mig ikke at tage noget af det på igen. Jubii! KÊmpe anbefaling herfra
âAfsluttet et 9 mÃ¥neders forlÞbâ
Jeg har afsluttet et 9 måneders forlÞb hos Actionanton med Anton som coach og tabte i den periode 23,50 kilo. For mig har det vÊret et virkelig godt og trygt forlÞb, som har givet mig langt mere end bare et tal på vÊgten.
Jeg fik gode og overskuelige madplaner og som var nemme at fÞlge, og jeg bruger stadig dele af dem i dag. Noget af det vigtigste, jeg har taget med mig, er den viden og bevidsthed om madvalg â bÃ¥de i hverdagen og nÃ¥r jeg handler ind.
Det, der isÊr gjorde forlÞbet trygt og motiverende, var den lÞbende opfÞlgning og stÞtte via sms, mail og samtaler.
For mig har forventninger og lÞbende dialog vÊret afstemt hele vejen, og jeg har oplevet en personlig og engageret tilgang gennem hele forlÞbet.
HjemmetrÊningen var nyt for mig og ikke altid min stÊrkeste side, men ogsÃ¥ her blev jeg mÞdt med forstÃ¥else og realistiske forventninger, hvilket gjorde, at jeg stille og roligt blev bedreðª
Alt i alt har det vÊret et super godt, positivt og stÞttende forlÞb.
Tak for hjÊlpen og for at klÊde mig godt pÃ¥ og vÊre en lettere og sundere version af mig selv â€ïž
Mine bedste anbefalinger herfra.
Anton er en dygtig dygtig sÊlger.
Anton er en dygtig dygtig sÊlger.
Inden jeg havde set mig om havde jeg kÞbt 5 måneder.
Da der stadig var 11 uger tilbage af mit forlÞb, begyndte han, at ville sÊlge mig et nyt forlÞb når mit forlÞb ville vÊre slut.
Da jeg langt fra havde fået indfriet mine forventninger, kÞbte jeg selvfÞlgelig ikke et nyt forlÞb.
Jeg synes appen der fÞlger med et forlÞb er OK.
Jeg synes kontakten er meget mekanisk og har undervejs gjort opmÊrksom på at det ikke fungerede for mig.
Så alt den sÊlgersnak vi havde inden jeg kÞbte forlÞbet. Var ikke det jeg oplevede.
Det er vildt at se hvor meget tid på Facebook der bruges på at hente nye kunder.
Når der ikke bruges ret meget energi på de kunder der har kÞbt.
Vi har haft dialog hele vejen i de 5 måneder.
Jeg har prÞvet at Êndre dynamikken uden held.
Jeg har ikke fÞlt mig grebet eller motiveret.
Jeg startede ud med Fie som coach - det var mere mekanisk end Anton trods alt.
Anbefaler ikke at kÞbe. Du vil få mest ud af bare at fÞlge med på de sociale medier.

Actionanton ããã®åç
Et forlÞb med nÊrvÊr, stÞtte og daglig kontakt! Absolut fantastisk
Jeg har kÞrt et 6-måneders forlÞb hos Action Anton og har, på trods af en del personlige udfordringer undervejs, tabt mig lidt over 10 kg.
Jeg har tidligere, prÞvet andre forlÞb hos forskellige online coach's men dette har vÊret mit absolut bedste.
Her får man hvad der bliver lovet..;
ð¹ïž daglig én til én kontant med din coach
ð¹ïžkostplan PRÃCIS efter dine behov og du kan fÃ¥ udskiftet sÃ¥ tit du vil
ð¹ïž en fed app, hvor det KUN er dig og din coach der er pÃ¥
ð¹ïžog sÃ¥ ikke mindst nogle virkelig kompentente, stÞttende, nÊrvÊrende, fantastiske og forstÃ¥ende coaches der fagligt fÞlger dig i tykt og tyndt og som ser tager udgangspunkt i DIT stÃ¥sted, dine behov og planlÊgger et forlÞb herfra, og altid i tÊt dialog med dig.
Jeg har aldrig fortrudt, jeg tilmeldte mig dette forlÞb og er du i tvivl om dette blot er "endnu" et online forlÞb der vil koste dig flere penge end tabte kg, er det enkelte svar NEJ!
Hos Action Anton bliver forlÞbet vitterlig tilrettelagt efter dine muligheder, eller begrÊnsninger, der bliver lyttet til dig, du fÃ¥r opbakning, og et forlÞb, hvor du bliver mÞdt med varme, nÊrvÊr og et fagligt dygtigt team ð
FÞlger du deres rÃ¥d, vejledning og kostplaner, vil du helt sikkert efter endt forlÞb, stÃ¥r stÊrkere, bÃ¥de mentalt og fysisk, end du gjorde da du startede ðª
Overvejer du om, eller hvem, du skal vÊlge af de mange forskellige vÊgttabsforlÞb, der findes på nettet, så vÊlg Action Anton..
Det vil du ikke fortryde ð
Jeg giver Anton og hans team mine varmeste anbefalinger ð€©
Helt igennem fantastisk forlÞb
Helt igennem fantastisk forlÞb! Har haft Fie som coach og kunne ikke have Þnsket mig en bedre. Hun udstrÃ¥ler den skÞnneste energi pÃ¥ hver eneste video der bliver sendt. Og det er uanset om ens resultater er rykket i ârigtigâ eller âforkertâ retning. Har aldrig haft fÞlelsen af at blive dÞmt hvis jeg er kommet til at spise for meget eller usundt, altid bare stÞtte og guiding i forhold til hÃ¥ndtering fremadrettet. Og hun har givet sÃ¥ meget ros, konstruktiv feedback og vÊrktÞjer/tanker til min rejse. KÊmpe kÊmpe anbefaling herfra.
Intet mindre end gennemfÞrt
Intet mindre end gennemfÞrt! Det bedste jeg i lange tider har gjort for mig selv. Blev anbefalet forlÞbet af en veninde, og jeg har ikke er sekund fortrudt. Jeg fik Fie som min primÊre coach, og det er jeg super glad for. Fie er en stjerne uden lige. Top motivator med et positivt sind og som lÞftede mit mindset hele tiden.
Anton har ligeledes vÊret lige til da jeg startede mit forlÞb op med ham i starten, og ellers har han vÊret sÞd til at holde opdateret på, hvornår der er ferie, sygdom mm.
Kan varmt anbefale action Anton og i sÊr fantastiske Fie. Af hjertet tak for at vÊre med pÃ¥ min vej til et sundere jeg â€ïž
Hvis jeg kunne give 100 stjerner
Hvis jeg kunne give 100 stjerner, sÃ¥ havde jeg gjort det. Det har vÊret et fantastisk forlÞb, hvor der selvfÞlgelig bÃ¥de har vÊret op og nedture ð LÊkre madplaner, som bliver tilpasset ligesom man Þnsker dem. Folkene hos action Anton, er rummelige, kÊrlige, hjÊlpsomme, lyttende og fantastiske.
Fantastisk forlÞb
Jeg havde Fie som min coach, hvilket jeg var enormt glad for.
Ãrlig, Êgte, rosende og stÞttende i alt, under hele forlÞbet.
Jeg kan helt klart anbefale det her forlÞb.
Gode madretter som tilrettelÊgges efter familie behov, tidspunkter mm. TrÊningsplaner efter hvad man er i stand til og hvorhenne man er til.
Alt i alt en rigtig god oplevelse, og skulle jeg få brug for hjÊlp igen, er det dem jeg kontakter
Garanteret vÊgttab
Har intet andet end at sige at hvis man vil have et realistisk forlÞb med at tabe sig , have god vejledning, rådgivning, peptalks, madplaner, trÊningsplaner så er det hos Action Anton du skal starte.
Jeg har igennem mange år prÞvet at tabe mig grundet kroniske lidelser, fibromyalgi, for lavt stofskifte, slideligt, overgangsalder osv osv. og med Þget vÊgtforÞgning. Jeg havde prÞvet alt med at tabe mig, indtil jeg stÞdte på Action Antons side. Jeg har tabt mig 7 kilo og en del centimeter og kan nu se efter min hjemmetrÊning af mine muskler er begyndt at blive fremtrÊden igen. Jeg har fået en struktur i min hverdag med mad og trÊning som har Þget mit velvÊre og Þget livskvalitet. Jeg kan kun anbefale det Aller bedste herfra og er ikke i tvivl om, at jeg vil vende tilbage igen til Anton hvis jeg skulle komme på afveje igen. Husk at en snak med Anton ikke koster noget men så er du allerede på rette vej .
En rigtig god investering i dig selv
Jeg har fulgt Actionanton over lÊngere tid og da vÊgten stod stille tÊnkte jeg nu skulle det vÊre.
Det der gjorde en forskel for mig var at han ikke bare sagde det synes jeg vi skal gÞre, men at han gav mig betÊnkningstid og efter ca. 14 dage ja sÃ¥ tog jeg kontakt igen....og vil sige det er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv. â€ïžâ€ïž
EfterfÞlgende fik jeg sÞdeste Fie som min personlige coach.
Hun har vÊret en kÊmpe stÞtte igennem mine i alt 4 mdr.
LÊkker madplaner, et stort plus du spare ogsÃ¥ penge, og hvem kan ikke li detðªðª
Jeg har desuden fibromyalgi/kronisk trÊthedssyndrom samtidig med en dårlig nakke, arme der sover og snurre.
Men med små justeringer under vejs i forhold til trÊning. KÞre det bare.
Jeg har trÊnet rigtig meget fÞrhen. Og det har vÊret så frustrerende ikke at kunne det samme. Men det har Fie i den grad hjulpet med.
Jeg kommer aldrig til at trÊne på det niveau som jeg gjorde fÞr jeg blev kronisk syg. Men jeg kan stadig noget og det er det jeg holder fast i nu.
Madplanen er nem at fÞlge, LÊkker mad du bliver dejlig mÊt.
TrÊningplan der tager hÞjst 30 - 34 min.
Jeg sender hermed mine stÞrste anbefalinger til Actionanton temaet de er sÃ¥ dygtige/sÞde/ forstÃ¥ende den stÞrste empati for netop de mennesker de har under deres vinger. En rigtig god investering i dig selv. Tak for jer â€ïž
Jeg har tabt 9 kg på 4 mdr.