レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Kan varmt anbefale Larsen coaching. Jeg har haft Maja som coach igennem 9 mÃ¥neder. Jeg har tabt 8 kg og 40 cm. Jeg har fÃ¥et mange gode rÃ¥d, vÊrktÞjer samt sÞde og opmuntrende ord med pÃ¥ vejen. Alt i... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har haft et coaching forlÞb med Maja fra Larsen Coaching i 8 mdr. Jeg har fÃ¥et tilpasset madplaner lÞbende og Maja har vÊret hurtig til at respondere-og coache mig, nÃ¥r det var nÞdvendigt. Jeg ha... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har vÊret i et forlÞb ved Larsen Coaching i 10 mÃ¥neder nu og helt Êrligt, sÃ¥ er det det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv. Jeg har kÊmpet med vÊgten i flere Ã¥r og aldrig fundet noget d... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg kan anbefale Larsen Coaching, da det har vÊret et lÊrerigt forlÞb, hvor jeg har fÃ¥et nogle brugbare vÊrktÞjer, som virker, ogsÃ¥ i svÊre og udfordrende perioder. Jeg kan varmt anbefale Maja som coa... もっず芋る

䌁業情報

1. フィットネスず栄逊のサヌビス
  2. 医療コンサルタント
  3. ラむフ コヌチ
  4. パヌ゜ナル トレヌナヌ

Larsen Coaching に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Hos Larsen Coaching har vi hjulpet mere end 4000 mÊnd og kvinder med at skabe en sund og vedvarende livsstilsÊndring📚

Vi har fokus pÃ¥ at gÞre kosten lÊkker, let og ligetil, sÃ¥ det kan passe ind til den travle bÞrnefamilie. Igennem de seneste 8 Ã¥r har vi udviklet 2 kogebÞger, cirka 2000 Larsen-opskrifter og bidrager dagligt til en velsmagende hverdag for vores klienter🥑

Hos Larsen Coaching vÊgter vi Ã¥benhed og Êrlighed hÞjt, for vi ved, at det er én af grundstenene til et succesfuldt forlÞb, der skaber vedvarende resultater🀝

Per Larsen, stifter af Larsen Coaching, har samlet et stÊrkt, kompetent og nuanceret team med mere end 35 Ã¥rs uddannelse og erfaring samlet pÃ¥ ét team! PÃ¥ den mÃ¥de kan vi sikre os, at vi kan omfavne enhver klient med deres givne udfordringer💪🏌

Larsen Coaching står også bag 2 af landets bedstsÊlgende kogebÞger med et totalsalg på mere end 16.000 bÞger!
📚LÊkkert, let og ligetil 1 & 2📚

Kunne du have interesse i at hÞre, hvordan vi kan hjÊlpe netop dig til at skabe en sund, holdbar livsstilsÊndring med fokus pÃ¥ vaner? GÃ¥ ind pÃ¥ www.larsencoaching.com og skriv dig op til en gratis og uforpligtende samtale🀝

Jeg glÊder mig til at hÞre fra dig om, hvilke mål og ambitioner du har ift. at skabe en livsstilsÊndring!

De stÊrkeste hilsner,
Per Larsen

4.4

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

544件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 93に回答しおいたす

通垞1カ月以内に回答

Jeg har vÊret i et forlÞb ved Larsen

Jeg har vÊret i et forlÞb ved Larsen Coaching i 10 måneder nu og helt Êrligt, så er det det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv. Jeg har kÊmpet med vÊgten i flere år og aldrig fundet noget der fungerede. Så jeg meldte mig til et forlÞb ved Larsen Coaching og blev tildelt Maja som min Coach. Maja er mit stÞrste heppekor og simpelhen bare den bedste. Hun er der når jeg har brug for hende og guider en igennem.
Nu er jeg der hvor jeg fÞler jeg kan stÃ¥ pÃ¥ egne ben og det er helt klart Maja’s fortjeneste. Jeg var ikke nÃ¥et hertil uden hende. Den her livsstilsÊndring jeg har vÊret igennem i det her forlÞb, har vist sig og vÊre det der fungere for mig. De bedste penge jeg har smidt efter mig selv.

2026幎4月8日

Hej Michelle,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – det betyder virkelig meget at lÊse!

Hvor er det stÊrkt, at du efter 10 mÃ¥neder stÃ¥r et sted, hvor du fÞler, du kan stÃ¥ pÃ¥ egne ben. Det er prÊcis dét, vi Þnsker for vores forlÞb. Og at du samtidig oplever, at det er det bedste, du har gjort for dig selv, er den stÞrste anerkendelse, vi kan fÃ¥ 💪

Maja bliver helt sikkert meget rÞrt over dine ord. Hun har vÊret så glad for samarbejdet og er uden tvivl stolt af din udvikling.

Tusind tak for din tillid og for at dele din rejse ❀

Kan varmt anbefale Larsen coaching

Kan varmt anbefale Larsen coaching. Jeg har haft Maja som coach igennem 9 måneder. Jeg har tabt 8 kg og 40 cm. Jeg har fået mange gode råd, vÊrktÞjer samt sÞde og opmuntrende ord med på vejen. Alt i alt en supergod oplevelse. Tak til Larsen coaching
De bedste anbefalinger fra Maja

2026幎3月31日

Hej,

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse – og stort tillykke med dine flotte resultater!
8 kg og 40 cm er virkelig stÊrkt gÃ¥et 💪

Det glÊder os meget at hÞre, at du har fået gode vÊrktÞjer og fÞlt dig stÞttet hele vejen af Maja. Hun bliver helt sikkert rigtig glad for dine ord.

Tak for tilliden og de varme anbefalinger 💛

Per & Team Larsen Coaching

Super forlÞb og god coach

Jeg har haft et rigtig fint forlÞb hvor jeg har forlÊnget flere gange. Jeg havde Maja som har vÊret utrolig sÞd og hjÊlpsom når der har vÊret behov for det. Der er rigtig mange opskrifter og det er let at gå til. Alt i alt en god oplevelse, hvor jeg har lÊrt en masse og spise ordentligt igen.

2026幎3月27日

Hej Heidi,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glÊder os rigtig meget at hÞre, at du har haft et godt forlÞb, og at Maja har vÊret en god stÞtte for dig undervejs.

Hvor er det skÞnt, at du bÃ¥de har lÊrt en masse og fÃ¥et glÊden ved at spise ordentligt igen – det er en kÊmpe gevinst 🙌

Per & Team Larsen Coaching

Jeg har haft et coaching forlÞb med

Jeg har haft et coaching forlÞb med Maja fra Larsen Coaching i 8 mdr. Jeg har fået tilpasset madplaner lÞbende og Maja har vÊret hurtig til at respondere-og coache mig, når det var nÞdvendigt. Jeg har fået nogle nye GODE spisevaner, samt aktivitetsvaner. Jeg har vÊret glad for forlÞbet, og fÞler mig klar til nu at stå på egne ben, med de ting jeg har lÊrt gennem forlÞbet.

2026幎3月26日

Hej Danijela,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Hvor er det dejligt at hÞre, at du har fÃ¥et gode vaner med dig og fÞler dig klar til at stÃ¥ pÃ¥ egne ben – det er prÊcis det, vi Þnsker for vores forlÞb 🙌

Maja bliver rigtig glad for dine ord, og det er skÞnt at hÞre, at du har oplevet både god sparring og hurtig respons undervejs.

Tak for tilliden og for at dele din oplevelse 💛

NÊrvÊrende coacing

Jeg har vÊret ved Larsens coacing et halvt år nu , og fået en masse gode redskaber med mig. Min coach har altid vÊret klar til at hjÊlpe med gode råd og opbakning.
Tak for et godt forlÞb

2026幎3月16日

Hej Pernille,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glÊder os rigtig meget at hÞre, at du har fået gode redskaber med dig, og at du har fÞlt dig stÞttet og hjulpet undervejs.

Tak for tilliden – og for at dele din oplevelse 🙏

Per & Team Larsen Coaching

Ny livsstil og stor taknemmelighed 🙏😍

Jeg har vÊret igennem et fantastisk forlÞb hos Larsen coaching i 16 mdr 🀩

Det har vÊret meget motiverende hver uge at få konstruktiv feedback.
Jeg er meget taknemmelig, stolt og glad over min livsstilsÊndring og store vÊgttab pÃ¥ 23 kg 💪😍

Det bedste jeg har gjort for MIG i mange Ã¥r🙏❀

TAK!!

2026幎3月9日

Hej Helle,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – og kÊmpe stort tillykke med dine 23 kg! Det er virkelig imponerende 🀩💪

Hvor er det dejligt at hÞre, at du bÃ¥de fÞler dig stolt, glad og taknemmelig over din rejse. Det er prÊcis den forandring, vi Þnsker at vÊre med til at skabe – ikke kun fysisk, men ogsÃ¥ mentalt.

Tak for din tillid og for at dele din oplevelse. Det betyder virkelig meget ❀

Per & Team Larsen Coaching

Den bedste beslutning ...

Jeg har vÊret i forlÞb hos Larsen coaching i 1 Ã¥r med Helle som min personlige coach, og hÃ¥nden pÃ¥ hjertet sÃ¥ har det vÊret den bedste beslutning jeg har truffet for mig selv 💪. Ikke nok med, at jeg har tabt en masse overflÞdige kilo og centimeter, men mit forhold til kost og trÊning er meget bedre i dag end det var for 1 Ã¥r siden. Jeg har et meget mere balanceret syn pÃ¥ kosten, og inden jeg startede ved Helle var trÊning slet ikke en del af min hverdag. Nu kan jeg ikke undvÊre min trÊning 🙌. Og det hele takket vÊre Helle. Hun er en kÊmpe stÞtte bÃ¥de pÃ¥ de gode, men specielt pÃ¥ de dÃ¥rlige dage. Hun er altid til at fÃ¥ fat pÃ¥, hvis man har brug for vejledning eller har et spÞrgsmÃ¥l 👍. Hendes ekspertise indenfor denne verden er helt ekseptionelt, og sÃ¥ er hun bare mega dygtig til at hjÊlpe dig igang med de gode vaner og holde ved dem. Det bedste af det hele, Helle er dit aller stÞrste heppekor hele vejen igennem ❀.

GÞr dig selv den stÞrste tjeneste og tag et forlÞb hos Larsen Coaching, og har du mulighed for det sÃ¥ vÊlg Helle som din coach 💪. Du vil bestemt ikke fortryde det.

2026幎2月28日

Hej Camilla,

Tusind tak for din helt fantastiske anmeldelse – det er virkelig en fornÞjelse at lÊse!

Hvor er det stÊrkt, hvad du har opnÃ¥et pÃ¥ det Ã¥r – ikke kun med vÊgttab, men isÊr med dit forhold til kost og trÊning. At trÊning nu er blevet en naturlig del af din hverdag, og at du har fundet balancen, er en kÊmpe sejr.

Helle bliver uden tvivl meget rÞrt over dine ord. Hun brÊnder virkelig for det, hun laver, og det skinner tydeligt igennem i din oplevelse.

Tusind tak for din tillid og for at dele din rejse – det er enormt inspirerende ❀

Per & Team Larsen Coaching

Jeg har netop afsluttet et forlÞb hos

Jeg har netop afsluttet et forlÞb hos Larsen coaching med Maja som coach. Det har vÊret en rigtig god oplevelse!
Maja har vÊret rigtig god til at give mig information og skubbe til mig med ny viden og refleksion til at Êndre mit mindset.
SpÞrgsmål besvares hurtigt og grundigt og der inviteres altid til dialog.
De ugentlige check ins holder motivationen oppe - og har fungeret super godt for mig. Fedt at blive bedt om at forholde sig til godt og skidt i lÞbet af en uge.
Appen er et fantastisk planlÊgningsvÊrktÞj. Det er nemt at lave kostplan, indkÞbslister og logge den mad man spiser. Et Þnske kunne vÊre at kunne tilgå alle Larsens opskrifter i appen - ikke kun dem, der er på kostplanen.
Jeg er klart klogere og stadig meget motiveret. SpÊndt på de nÊste måneder

2026幎2月25日

Hej Maiken,
Tusind tak for din fine og nuancerede anmeldelse – hvor er det dejligt at lÊse!

Det glÊder os rigtig meget at hÞre, at du har haft en god oplevelse med Maja, og at bÃ¥de sparring, refleksion og de ugentlige check-ins har hjulpet dig med at holde motivationen og skabe udvikling. Det er netop dét, vi Þnsker at bidrage med 💪

Fedt ogsÃ¥ at hÞre, at du har haft glÊde af appen som planlÊgningsvÊrktÞj – og tak for din feedback omkring opskrifterne, den tager vi med videre.
Hvor er det stÊrkt, at du stÃ¥r tilbage bÃ¥de klogere og motiveret for de nÊste skridt – det lover virkelig godt!

VÊgttabsrejse

Jeg har netop afsluttet et forlÞb hos Larsen Coaching, hvor Cecileeya har vÊret min trofaste coach og stÞtte gennem det hele 😍
Jeg har tabt mig 15 kg, men det er ikke kun vÊgttabet, jeg har opnået. Jeg har sammen med Cecileeya arbejdet med en masse mentale redskaber, som har fået mig til at stå utrolig stÊrkt i mig selv.
KÊmpe anbefaling til andre der Þnsker at skabe en livsstilsÊndring. Ikke blot med Þnske om vÊgttab men i sÊrdeleshed ogsÃ¥ med Þnsket om at blive en bedre version af sig selv med omsorg og kÊrlighed for sig selv og sit eget spejlbillede 😍

2026幎2月26日

Hej Thea,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – og kÊmpe stort tillykke med dine 15 kg! Det er virkelig imponerende 💪

Det er så stÊrkt at lÊse, at du ikke kun har opnået vÊgttab, men også har arbejdet med de mentale redskaber og står stÊrkere i dig selv. Det er prÊcis den forandring, vi Þnsker at skabe ❀

Cecileeya bliver så glad for dine ord. Hun har uden tvivl vÊret stolt af at fÞlge din udvikling hele vejen.

Tak for din tillid og for at dele din rejse – det er en stor inspiration for andre.

ForlÞb hos Larsen Coaching

Jeg er i gang med et forlÞb hos Larsen Coaching, og jeg kan Êrligt sige, at det har vÊret en virkelig positiv oplevelse indtil videre.

Jeg har Maja som coach, og hun har vÊret en kÊmpe stÞtte for mig pÃ¥ min rejse. Indtil videre har jeg tabt 3,3 kg pÃ¥ omkring 2 mÃ¥neder – og jeg er stadig godt i gang. Det fÞles ikke som en hurtig kur, men som en livsstilsÊndring, der faktisk er til at holde fast i.

Noget af det, jeg sÊtter allermest pris pÃ¥, er den tÊtte kontakt. Jeg kan skrive til Maja, nÃ¥r noget gÃ¥r rigtig godt, og jeg har brug for at dele en sejr – men ogsÃ¥ nÃ¥r det gÃ¥r mindre godt, eller jeg rammer en udfordring. Hun mÞder mig altid med forstÃ¥else og hjÊlper mig med at finde konkrete lÞsninger, sÃ¥ jeg kan komme videre uden at miste motivationen.

Jeg fÞler mig set, hÞrt og stÞttet hele vejen, og det gÞr en kÊmpe forskel. Jeg kan varmt anbefale Larsen Coaching til alle, der Þnsker en seriÞs, motiverende og personlig tilgang til deres forlÞb. Jeg glÊder mig til at fortsÊtte min rejse og se, hvad jeg ellers kan opnÃ¥ 💪

2026幎2月25日

Hej Mathilde 🌟

Tusind tak for din virkelig flotte og nuancerede anmeldelse – hvor er det dejligt at lÊse om din oplevelse!

Det lyder som en rigtig stÊrk start, du har fÃ¥et, og hvor er det fedt at hÞre, at du allerede mÊrker forskellen bÃ¥de pÃ¥ vÊgten og i din tilgang til det hele. Netop det, du beskriver med, at det fÞles som en livsstilsÊndring fremfor en kur, er prÊcis det, vi Þnsker at skabe 💪

Maja bliver sÃ¥ glad for dine ord. Det betyder meget for os, at du fÞler dig set, hÞrt og stÞttet hele vejen – bÃ¥de nÃ¥r det gÃ¥r godt, og nÃ¥r der er udfordringer undervejs.

Vi glÊder os til at fÞlge din rejse videre – du er virkelig godt pÃ¥ vej!

Hjertevarm anbefaling herfra

Jeg har vÊret i 12 ugers forlÞb ved Larsen Coaching.
Det tog lige et par uger at komme ind i stoffet, planerne, appen osv, men med god guidning fra min coach, kom jeg super godt i gang.
Jeg har undervejs haft store fysiske smerter, en stor flytning og andre udfordringer. Men hele tiden er mit forlÞb blevet tilpasset - mine trÊningsprogrammer Êndret, min madplan tilfÞrt endnu nemmere retter, sÃ¥ jeg hele tiden havde de bedste vilkÃ¥r for at lykkes 🙏🏌
Jeg erfarede hurtigt at den bedste hjÊlp fik jeg når jeg var 100 % Êrlig. Også når noget var svÊrt, eller jeg ikke var enig. Selv der var der konstruktiv feedback fra min coach. Jeg ser mig selv ret reflekteret, men min skÞnne coach har vÊret fantastisk at spille bolden op af.
Jeg står nu her 12 uger senere og har smidt knap 11 kilo, men bedst af alt har jeg fået gode vaner og rutiner omkring min kost, mit selvbillede, trÊning og meget mere. En varm anbefaling herfra

2026幎2月20日

Hej Marlene,

Tusind tak for din hjertevarme og Êrlige anmeldelse. Hvor er det stÊrkt gÃ¥et, isÊr nÃ¥r man tÊnker pÃ¥ de udfordringer, du har vÊret igennem undervejs. At du alligevel har holdt fast og nÃ¥et sÃ¥ flotte resultater, siger virkelig meget om din indsats og vilje 🙏🏌

Det glÊder os meget at hÞre, at du har fÞlt dig guidet og stÞttet hele vejen, og at forlÞbet er blevet tilpasset, så det passede til din hverdag og dine behov. Det er netop sådan, vi Þnsker, at et forlÞb skal fungere.

Knap 11 kilo er en fantastisk prÊstation, men endnu vigtigere er de vaner, rutiner og den styrke, du har opbygget undervejs. Det er dét, der skaber varige forandringer.

Tusind tak for din tillid og for at dele din oplevelse. Du har gjort det virkelig flot❀

Per & Team Larsen Coaching

Det helt rigtige valg for mig!

Jeg havde fulgt Larsen Coaching på Instagram og FB i lang tid og synes de kom med mange inspirerende og motiverende videoer og posts - derudover kendte jeg også 2 familiemedlemmer, der havde vÊret i forlÞb hos Larsen coaching, med stor succes. Derfor var jeg ikke i tvivl om at det var hér jeg skulle starte i forlÞb, da jeg som mange andre småbÞrnsmÞdre, simpelthen fik nok af den manglende energi og overskud i hverdagen. Jeg havde brug for en sparringspartner og en stÞtte, der kunne give mig nogle konkrete vÊrktÞjer, svarer på en masse spÞrgsmål og holde mig til ilden - og det fik jeg i den grad opfyldt, hos min coach Sebastian AllsÞ - med hans solide erfaring, og fantastiske måde at mÞde mig på, var han den helt rigtige coach for mig. Han er både knivskarp og lunefuld og under hans vinger findes der ingen dumme spÞrgsmål eller tanker - han vil hellere hÞre for meget end for lidt og det er en ting der går igen hos Larsen Coaching. De er der for DIG og det er man ikke i tvivl om ❀
Jeg er nu ved at afslutte mit powerwoman forlÞb og jeg har fÃ¥et SÅ mange brugbare redskaber med mig, samt den Þnskede energi og overskud tilbage i hverdagen og ikke mindst et spejlbillede jeg er blevet glad for igen 🥰

2026幎2月17日

Hej Jeanette ❀

Tusind tak for din utrolig varme og Êrlige anmeldelse. Det betyder virkelig meget, at du har fulgt os lÊnge, hÞrt gode oplevelser fra familien og alligevel selv mÊrket, at tiden var rigtig for dig.

Vi ved, hvor krÊvende hverdagen kan vÊre som smÃ¥bÞrnsmor, og derfor gÞr det ekstra indtryk at lÊse, at du har fÃ¥et energien og overskuddet tilbage. Og ikke mindst at du igen kan lide det, du ser i spejlet. Det er stort 🥰

Sebastian bliver helt sikkert meget rÞrt over dine ord. Han brÊnder for at skabe et trygt rum, hvor der er plads til alle spÞrgsmål og tanker, og hvor man fÞler sig mÞdt som menneske. Det er skÞnt at hÞre, at du har mÊrket netop det.

At du afslutter dit Powerwoman forlÞb med konkrete redskaber, ny styrke og fornyet selvtillid er noget, du virkelig kan vÊre stolt af.

Tusind tak for din tillid og for at dele din oplevelse. Det betyder mere, end du aner💚

Per & Team Larsen Coaching

FÞrste gang det er lykkes mig at tabe

FÞrste gang det er lykkes mig at tabe mig mens jeg spiser lÊkkert mad. Mad som hele familien kan spise og som er til at finde i almindelig butikker.
Appen var svÊr at finde ud af til start. Men nÃ¥r man er kommet i gang fungere det super godt. Der er fast sparring en gang om uge, det hjÊlper til at holde fast i sit mÃ¥l. Man kan altid skrive pÃ¥ chatten og fÃ¥r svar senest dagen efter, god coaching og stÞtte😀

2026幎2月16日

Hej Lykke,

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse! Hvor er det dejligt at hÞre, at du har haft succes med at tabe dig – samtidig med at du har spist lÊkker mad, som hele familien kan vÊre med pÃ¥ 🙌

Tak ogsÃ¥ for din Êrlige feedback om appen. Det er godt at hÞre, at den fungerer rigtig fint, nÃ¥r man fÞrst er kommet i gang. Og skÞnt, at den faste ugentlige sparring og chatten har hjulpet dig med at holde fokus og fÞle dig stÞttet hele vejen 😀

Tak for tilliden.

Jeg kan anbefale Larsen Coaching

Jeg kan anbefale Larsen Coaching, da det har vÊret et lÊrerigt forlÞb, hvor jeg har fået nogle brugbare vÊrktÞjer, som virker, også i svÊre og udfordrende perioder. Jeg kan varmt anbefale Maja som coach. Hun har vÊret en god stÞtte hele vejen igennem forlÞbet. Jeg er blevet mÊt af lÊkre opskrifter, som har vÊret nemme at gå til i en travl hverdag.

2026幎2月7日

Hej Lene ,

Tusind tak for din fine anbefaling! Det glÊder os virkelig at hÞre, at du har fÃ¥et brugbare vÊrktÞjer med dig – isÊr dem, der ogsÃ¥ virker i de svÊre og udfordrende perioder. Det er netop dér, de gÞr den stÞrste forskel.

Maja bliver så glad for dine ord. Hvor er det dejligt, at du har fÞlt dig stÞttet hele vejen, og at opskrifterne har passet godt ind i en travl hverdag.

Tak for tilliden💚

Per & Team Larsen Coaching

Jeg kan desvÊrre bestemt ikke anbefale

Jeg kan desvÊrre bestemt ikke anbefale at betale for et coaching forlÞb igennem her. Det lyder meget lovende, når man fÞrst bliver kontaktet, men kontakten og hjÊlpen derefter er minimal og ikke sÊrlig professionel, som man ellers fornemmelse af det skulle vÊre, da man kun chatter med en coach og ikke helt kan mÊrke at noget er skrÊddersyet til en. Hvis bare så opskrifterne havde vÊret mega gode, men de er mangelfulde og fyldt med fejl. Det var et dyrt forlÞb, hvor jeg helt Êrligt tror at et abonnent til nogle mere gennemarbejdet sider med sunde opskrifter eller et besÞg ved en diatist havde vÊret givet bedre ud - både prismÊssigt og vÊrdimÊssigt.

2025幎11月1日

Hej Hannah,

Tak for din anmeldelse – vi er naturligvis kede af at hÞre, at du har haft den oplevelse.

Vores forlÞb bygger på lÞbende og gensidig dialog, hvor vi justerer og tilpasser ud fra de opdateringer, vi modtager. Vi har tidligere vÊret i dialog med dig omkring vigtigheden af, at kommunikationen går begge veje, da vi netop ikke kan skrÊddersy og justere optimalt uden lÞbende input. Din seneste opdatering ligger tilbage fra slutningen af sidste år, og herefter har dialogen vÊret begrÊnset.

Vi bestrÊber os altid på at levere gennemarbejdet materiale og professionel sparring, og det er Êrgerligt, hvis det ikke har vÊret din oplevelse.

Vi Þnsker dig det bedste videre.

7000 ud af vinduet

Det er simpelthen så opskruet så det halve kunne vÊre nok!
Mad opskrifter er så dårlige og trÊningen ville man kune finde på en hver insta side.
Rar “coach” men han har ikke meget at skulle have sagt.

Jeg kastede 7000 ud af vinduet!

Man kan ikke sÊtte i bero heller hvis der sker noget sÃ¥ du ikke kan fÞlge “planen”

Aldrig har jeg fÞr mig så snydt !

2026幎2月4日

Hej Sally,

Tak for din anmeldelse – og jeg er oprigtigt ked af at hÞre, at du sidder tilbage med den fÞlelse. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi Þnsker at give.

Vores forlÞb bygger på lÞbende dialog og tilpasning undervejs, netop fordi livet kan Êndre sig, og planer skal kunne justeres. Det krÊver dog samarbejde og lÞbende kommunikation for at skabe de resultater, vi sammen arbejder hen imod.

Vi respekterer, at du ikke oplevede forlÞbet som det rette for dig, men vi er naturligvis Êrgerlige over, at du fÞler dig snydt.

Per & Team Larsen Coaching

Nogen gange kan det vÊre svÊrt at finde

Nogen gange kan det vÊre svÊrt at finde på en julegave. Jeg gav min datter et forlÞb hos Larsen coaching.
Hun blev glad for gaven trods alt😉. Hun har fulgt et forlÞb i et Ã¥r, og har med hjÊlp fra Freja tabt mange kilo. Hun har fÃ¥et energien tilbage, ud fra hendes succes fik jeg lyst til selv at starte et forlÞb hvilket jeg ikke har fortrudt. Jeg har fÃ¥et struktur pÃ¥ min kost, gode mad planer med lÊkker opskrifter som er lette at gÃ¥ til. Min coach Cecileeya har hjulpet mig pÃ¥ vej med stÞtte og gode rÃ¥d sÃ¥ kursen holdes pÃ¥ rette vej. Jeg har fÃ¥et trÊning pÃ¥ dagsordenen hvilket er godt pÃ¥ alle mÃ¥der.
Så hvis du mangler en gave til en du holder af og som har brug for hjÊlp til at finde energien igen så vil jeg helt klart anbefale Larsen coaching.

2026幎1月28日

Hej Birgitte,

Tusind tak for din skÞnne og hjertevarme anmeldelse, hvor er det dejligt at lÊse!
Sikke en fantastisk gaveidé, og hvor er det skÞnt at hÞre, at din datter har haft sÃ¥ stor succes med hjÊlp fra Freja. At hendes rejse samtidig har inspireret dig til selv at starte – og at du ikke har fortrudt det – betyder virkelig meget for os.

Det glÊder os, at du har fået mere struktur, energi og trÊning ind i hverdagen, og Cecileeya bliver rigtig glad for dine ord.
Tusind tak for tilliden og for din varme anbefaling – bÃ¥de som mor og som deltager i eget forlÞbet ❀

Per & Team Larsen Coaching

Bedste penge jeg har brugt.

Jeg tilmeldte mig for at fÃ¥ bedre styr pÃ¥ min kost og sundhed. Men jeg har fÃ¥et sÃ¥ meget mere i form af en bedre og nemmere hverdag med mere overskud! Og sÃ¥ har det fungeret rigtig godt med familie livet, hvor jeg tÊnkte at det kunne blive presset. Men det viste sig at gÞre dagligdagen nemmere med struktur og forudsigelighed omkring kosten👍

2026幎1月19日

Hej Niki,

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse! Hvor er det dejligt at hÞre, at forlÞbet ikke bare har givet dig bedre styr pÃ¥ kosten, men ogsÃ¥ mere overskud og en nemmere hverdag – isÊr nÃ¥r det samtidig fungerer godt med familielivet 🙌

Tak for tilliden og for at dele din oplevelse.

Har de sidste 6 md vÊret igennem et

Har de sidste 6 md vÊret igennem et vÊgttabsforlÞb ved Larsens coaching.
Har tabt 10 kg og har fået god coaching med opdatering 1 gang om ugen .
Det har virkelig fungeret for mig , da det er let og ligetil .
Gode og virkelige dejlige opskrifter , som ikke tager langtid at lave og indkÞb i normale supermarkeder. Larsens coating gÞr det så meget lettere at tabe sig uden at undvÊre sÞde sager.
Dejlig nem app med dejlige opskrifter og indkÞbsliste som du altid har med dig.
Kan varmt anbefale Larsens coaching.
Du vil ikke fortryde det

2026幎1月10日

Hej Mette,

Tusind tak for din fine anmeldelse – og stort tillykke med de 10 kg! 👏
Hvor er det dejligt at hÞre, at forlÞbet har fungeret så godt for dig, og at den ugentlige coaching, opskrifterne og appen har gjort det let og overskueligt i hverdagen.

Tak for dine varme anbefalinger og for tilliden❀

SÃ¥ fik man lukket sin konto 7 dage

SÃ¥ fik man lukket sin konto 7 dage efter man har betalt 1100kr tak for 7 dyre dage
Kan kun råde folk til at holde sig langt vÊk deres lÞgn historie om binding passer ikke jeg fik oplyst i telefon at jeg til vÊr en tid kunne opsige forlÞbet og jeg har intet skrevet under på noget om binding ej heller ikke noget på mail dette firma er kun hurtig når der skal trÊkkes penge når man skal skrive til coachen varer det en evighed inden du bliver kontaktet

2026幎1月8日

Hej Claus,

Dit forlÞb blev oprettet med en aftalt binding, men da din situation Êndrede sig kort efter opstart, var vi i dialog om de muligheder, der fandtes – herunder at sÊtte forlÞbet pÃ¥ pause.

Som en undtagelse valgte vi dog at lukke både forlÞb og app helt, selvom det ikke er vores normale praksis. BelÞbet, der er betalt, dÊkker den kost- og trÊningsplan, som allerede var udarbejdet og leveret til dig.

Vi respekterer, at du er utilfreds med oplevelsen, men håber samtidig, at ovenstående giver lidt mere kontekst.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。