レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Är inte alls nöjd eftersom jag inte fÃ¥tt min vara trots att det gÃ¥tt över 14 dagar sedan jag bestÀllde den Pengarna Àr dragna redan, kÀnner mig vÀldigt lurad! Har skickat mejl och fick dÃ¥ till svar... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Inte ens vÀrda en stjÀrna. Blufföretag! Uppdatering 2020-09-04 Fick till sist massagepistolen och den fungerar utmÀrkt. Dock tycker jag att det Àr trÃ¥kigt att inte bli kompenserad pÃ¥ nÃ¥got sÀtt ef... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Bra kundnöjdhet Àr inget för detta företag. Produkt Ã¥terkallades vilket kan hÀnda men nu nÀr vi skickat tillbaka den Ã¥terkallade produkten verkar de ha gÃ¥tt under jorden. Ingen ersÀttningsvara eller Ã¥... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

TvÃ¥ mejl om att jag ska recensera min upplevelse av er/produkten. Men nÃ¥gon produkt har jag inte sett nÃ¥gra spÃ¥r av och inte heller har jag hört ett ljud frÃ¥n er sedan jag bestÀllde för snart 1 mÃ¥nad... もっず芋る

䌁業情報

1. マッサヌゞ甚品店

圓該䌁業による蚘述

Vi Àr ett Svenskt företag med fokus på din hÀlsa och återhÀmtning. Active för en aktiv livsstil, Nordic för vår kÀnda superba nordiska kvalitet. VÀlkommen!

1.8

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

*bruger firmaets returlabel, men kan ikke returnere vare

*11/4-24 informerede jeg firmaet om, at jeg ville returnere varen, da stÞrrelsen ikke passede mig. 14/4-24 fik jeg tilsendt en returlabel og sendte varen retur. 30/5-24 fik jeg samme vare retur. På konvolutten var anfÞrt, at modtageren ikke havde efterspurgt varen. Jeg klagede over dette 3/6-24 og forlangte mine penge retur. Varen var jo efterspurgt, idet returlabelen var fra firmaet.
Siden har jeg ikke kunnet komme i kontakt med firmaet, og ikke fået penge retur.
Det er et svindelforetagende - Þv

2024幎5月30日

BestÀllning annullerad 2 veckor efter

BestÀllning annullerad 2 veckor efter lagd bestÀllning, och 2 mail förfrÃ¥gningar angÃ¥ende status pÃ¥ leverans. Nu ser hemsida annorlunda ut och gÃ¥r inte att göra nya bestÀllningar. Kan hÀnda att nÃ¥gon typ av omorganisation pÃ¥gÃ¥r men skadat förtroende Àr svÃ¥rare att reparera. Är man i behov av hjÀlpmedel pga skada/ fysiska besvÀr Àr det angelÀget att man hÃ¥ller det man lovar, som leveranstid pÃ¥1-2 dgr. Det var trots allt det som var avgörande för mig att göra en bestÀllning

2024幎5月15日

Ingen vare

Bestilte 10. februar Kompressionshandsker og KnÊstÞtte til, ialt, 464 dkk.
Har intet modtaget og det er på ingen måde til at komme i kontakt med deres kundeservice - faktisk virker det til at jeg er blokeret.
Vil anbefale alle at holde sig langt vÊk fra dette firma

2024幎2月10日

Hemskt företag

BestÀllde 19 maj, fortfarande inte skickats någon order 2 veckor senare. Försöker mejla men får bara tillbaka något konstigt avvisat mejl, försökte kommentera på instagram men mina kommentarer tas bort. Betalat pengar men får ingen vara och inget svar, fruktansvÀrt företag som ingen ska handla av. Grundlurad.

2023幎5月19日

Leveranstid 1-2 dagar Àr ren bullshit

Leveranstid 1-2 dagar Àr ren bullshit och lögn. Kanske efter att varorna har kommit till Sverige. Men innan det så ska varorna skickas långvÀga. La bestÀllningen vid kl8 den 2/5, hoppades på att ha varan senast till slutet av den veckan. Nu Àr det den 11/5 och jag kan sÀga att det stÀmmer inte. Försökte Àven maila till den mail som fanns anvisad, men fick ett vÀldigt mÀrkligt mail tillbaka. Man kÀnner sig som kund rÀtt grundlurad nÀr det ska vara leverans 1-2 dagar med postnord och det verkar inte alls vara företaget ni anvÀnder er av. City mail meddelade mig om att min bestÀllning iallafall finns i Sverige nu. Leds på företag som påstår saker som inte alls stÀmmer.

2023幎5月11日

Hej Emma!

Vi beklagar verkligen att det blivit lite tokigt. Vi har normalt leveranstid på 1-3 arbetsdagar, men i detta fall som det tydligt står vid denna produkt på vår hemsida, Àr det något lÀngre leveranstid då efterfrågan just nu Àr vÀldigt stor.

Jag har tittat i vårt system och hittar inte något mail från dig. Du kan enkelt kontakta oss via vår hemsida under "kontakta oss".

Önskar dig en fin dag!

HÀlsningar,
Elin, ActiveNordic

Mitt gym pÃ¥ Odenplan Àr överbelastad

Mitt gym på Odenplan Àr överbelastad med folk. Speciellt med minderåriga som kommer till gymmet för att spendera tiden med kompisar men ej trÀna. Maskiner kan vara slitna och föranmÀlda i flera veckor innan de repareras eller bytts ut.

2022幎11月24日

Hej Nurali!

Du har lÀmnat ett omdöme på fel företag. Vi sysslar dessvÀrre inte med gymutrustning. Vi hoppas du kan lösa detta med företaget du försöker nå.

Ha en fin dag!

Min massagekudde fungerade i 10 minuter

Min massagekudde fungerade i 10 minuter sen så går den bara igång i 2 sek innan den stÀngs av

2023幎1月28日

Hej Rasmus!

Tack för din feedback. Vi beklagar verkligen att massagekudden inte fungerade som den skulle. Jag ser att du fått hjÀlp med detta och att vi har skickat ut en ny produkt till dig.

Tveka inte att kontakta vår kundservice om du skulle ha några funderingar.

BÀsta hÀlsningar,
Elin, ActiveNordic

5぀星のうち5の評䟡

SuverÀn support och underbar massagepistol

SuverÀn support! De bytte ut en trasig kontakt utan kostnad, trots att den var köpt för lÀngesedan.
Och min massagepistol Àr underbar, den Àr det enda som har hjÀlpt mig nÀr jag Àr stel och har vÀrk.
Jag anvÀnder den på nacke, rygg, knÀn och faktiskt på mina kÀkmuskler ibland (vÀldigt försiktigt).
Rekommenderas!

2022幎10月4日
5぀星のうち3の評䟡

Fick varken Mail eller sms innan

Fick varken Mail eller sms innan leverans, fick söka status i bekrÀftelse-mailet

2022幎7月19日

Hej Fredrik!

Vi beklagar verkligen att du inte fått uppdateringar om din bestÀllning. Vi skickar alltid med lÀnk till spårning i våra mail samt att PostNord Àven skickar ut egna uppdatering om försÀndelsen.

Varma hÀlsningar, Sara på ActiveNordic

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス