レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Är inte alls nöjd eftersom jag inte fÃ¥tt min vara trots att det gÃ¥tt över 14 dagar sedan jag bestÀllde den Pengarna Àr dragna redan, kÀnner mig vÀldigt lurad! Har skickat mejl och fick dÃ¥ till svar... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Inte ens vÀrda en stjÀrna. Blufföretag! Uppdatering 2020-09-04 Fick till sist massagepistolen och den fungerar utmÀrkt. Dock tycker jag att det Àr trÃ¥kigt att inte bli kompenserad pÃ¥ nÃ¥got sÀtt ef... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Bra kundnöjdhet Àr inget för detta företag. Produkt Ã¥terkallades vilket kan hÀnda men nu nÀr vi skickat tillbaka den Ã¥terkallade produkten verkar de ha gÃ¥tt under jorden. Ingen ersÀttningsvara eller Ã¥... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

TvÃ¥ mejl om att jag ska recensera min upplevelse av er/produkten. Men nÃ¥gon produkt har jag inte sett nÃ¥gra spÃ¥r av och inte heller har jag hört ett ljud frÃ¥n er sedan jag bestÀllde för snart 1 mÃ¥nad... もっず芋る

䌁業情報

1. マッサヌゞ甚品店

圓該䌁業による蚘述

Vi Àr ett Svenskt företag med fokus på din hÀlsa och återhÀmtning. Active för en aktiv livsstil, Nordic för vår kÀnda superba nordiska kvalitet. VÀlkommen!

1.8

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

Toppen produkter

Toppen produkter! Deras massagepistol och massagekudde Àr fantastiska hjÀlpmedel mot kronisk vÀrk!! Och deras kundtjÀnst Àr helt fantastisk i sitt bemötande och hanterande. Finns absolut inget att klaga på.

2022幎3月23日
自発的なレビュヌ

Super nöjd

Super nöjd. Allt funkar bra.

2022幎1月30日

Hej Joanna!

Tusen tack för att du tog dig tid att skriva en recension.
Återkom gÀrna till vÃ¥r kundservice om du skulle ha nÃ¥gra frÃ¥gor.

Grym 😎

Grymt bra, full laddad vid ankomst bara köra😎

2022幎1月29日

Hej Jesper!
Tusen tack för din fina recension. Vi vill att våra kunder skall kunna anvÀnda produkten direkt nÀr dom får den så vi laddar och kontrollerar allt innan vi skickar det så det Àr alltid kul att lÀsa att det Àr uppskattat.

Återkom till vår kundservice om du skulle ha några frågor.

5぀星のうち4の評䟡

Köpte en massagekudde som kÀnns rejÀl

Köpte en massagekudde som kÀnns rejÀl och hjÀlper. Något kort batteritid.

2022幎1月20日

Hej Stefan!

Tack för din recension och vad kul att höra att massagekudden hjÀlper dig. Skicka gÀrna ett mail till vår kundservice angående batteritiden så ska vi se om något inte står rÀtt till.

Ha en fin dag!

Vill ge alla på Active Nordic ett stort

Vill ge alla på Active Nordic ett stort tack för en utomordentlig service!

Kan varmt rekommendera ActiveNordics produkter!

Ni Àr bÀst!

2022幎1月14日
自発的なレビュヌ

Hej Jonas!

Gud vad glada vi blev av att lÀsa din recension, tusen tack för dom fina orden.

Återkom om du har nÃ¥gra funderingar sÃ¥ hjÀlper vi dig gÀrna.

Ha en fin dag!

5぀星のうち5の評䟡

Vill ge er det bÀsta omdömet

Vill ge er det bÀsta omdömet.
Kvalite på levererad produkt
Priset var reducerat vid köptillfÀllet, så en mycket bra produkt till ett mycket bra pris.
Jag fick tips av min son som har en massagepistol av samma mÀrke. Han har utmÀrkt kunskap om vilket köp som skulle vara bÀst. Han trÀnar varje dag och jobbar hårt så han kan sin kropp och hur man minskar smÀrta och stelhet.

2022幎1月9日

ActiveNordic からの回答

Hej Maria! Stort tack för din fina recension och vad kul att din son också kÀnner sig nöjd med vår massagepistol.

Återkom gÀrna till vÃ¥r kundservice om du skulle ha nÃ¥gra frÃ¥gor.

5぀星のうち5の評䟡

Allt gick snabbt och smidigt

Allt gick snabbt och smidigt. LÀtt att se vad som fanns och Klarna Àr att föredra.

2022幎1月7日

ActiveNordic からの回答

Hej! Tusen tack för din recension. Hör av dig till kundservice om du skulle ha några frågor.

5぀星のうち5の評䟡

Snabb leverans och fungerar perfekt

Snabb leverans och fungerar perfekt. Så skön för nacken

2022幎1月2日

Hej Iselin!

Tack att du tog dig tiden att skriva en recension :)

Det glÀdjer oss att du kÀnner dig nöjd med både produkt och leverans. Tveka inte att kontakta vår support om du skulle ha några funderingar.

Önskar dig en fin fortsÀttning!

Hanna ActiveNordic

5぀星のうち4の評䟡

Snabb sÀndning efter bestÀllning

Snabb sÀndning efter bestÀllning, till sjÀlvvalt stÀlle.

2021幎12月16日

Hej Jorma!

Tack för att du tog dig tid att lÀmna ett omdöme.
Återkom till vår support om du skulle ha några frågor.

Ha en fin fortsÀttning!

HÀlsningar,
Viktor, ActiveNordic

Köp av tillbehör

Bra grejor helt enkelt

2021幎11月30日

Hej Björn!

Tack för ditt omdöme! Tveka inte att kontakta vår support om du skulle ha några funderingar.

Önskar dig en superfin fortsÀttning!

Hanna, ActiveNordic

5぀星のうち5の評䟡

Hann knappt trycka på enter innan

Hann knappt trycka på enter innan grejerna kom :)

2021幎11月21日

Hej Maths!

Tusen tack för din recension!

Det glÀdjer oss att du Àr nöjd med våra leveranstider då detta Àr något vi sjÀlva tycker Àr så viktigt. Tveka inte att kontakta vår support om du skulle ha några funderingar.

Önskar dig en fin fortsÀttning!

Hanna, ActiveNordic

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス