レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Är inte alls nöjd eftersom jag inte fÃ¥tt min vara trots att det gÃ¥tt över 14 dagar sedan jag bestÀllde den Pengarna Àr dragna redan, kÀnner mig vÀldigt lurad! Har skickat mejl och fick dÃ¥ till svar... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Inte ens vÀrda en stjÀrna. Blufföretag! Uppdatering 2020-09-04 Fick till sist massagepistolen och den fungerar utmÀrkt. Dock tycker jag att det Àr trÃ¥kigt att inte bli kompenserad pÃ¥ nÃ¥got sÀtt ef... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Bra kundnöjdhet Àr inget för detta företag. Produkt Ã¥terkallades vilket kan hÀnda men nu nÀr vi skickat tillbaka den Ã¥terkallade produkten verkar de ha gÃ¥tt under jorden. Ingen ersÀttningsvara eller Ã¥... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

TvÃ¥ mejl om att jag ska recensera min upplevelse av er/produkten. Men nÃ¥gon produkt har jag inte sett nÃ¥gra spÃ¥r av och inte heller har jag hört ett ljud frÃ¥n er sedan jag bestÀllde för snart 1 mÃ¥nad... もっず芋る

䌁業情報

1. マッサヌゞ甚品店

圓該䌁業による蚘述

Vi Àr ett Svenskt företag med fokus på din hÀlsa och återhÀmtning. Active för en aktiv livsstil, Nordic för vår kÀnda superba nordiska kvalitet. VÀlkommen!

1.8

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Leverans efter 3 dagar :)

Leverans efter 3 dagar. Supernöjd med massagepistolen :)

2020幎8月13日

Tack för ditt fina omdöme.

Skönt att höra att våra nya system och direkta samarbete med Postnord garanterar snabba leverans tider.

Supernöjd med min massagepistol

Supernöjd med min massagepistol! Helt klart den bÀsta jag testat hittills. Fick min 2 dagar efter bestÀllning.
Tack activenordic jag kommer rekommendera er vidare!

Tack för ditt fina omdöme.

Hoppas folk ser detta och testar en för sig sjÀlva.

Årets present

Jag har testat x antal massagepistoler och denna Àr verkligen bÀst! Fantastiskt bra tryck, lång batteritid och snabb leverans! Har redan köpt en till, årets present!

Tack för ditt fina omdöme.

KÀnns skönt att kunder börjar se allt de positiva och ser att vi har en av dom bÀsta Massagepistolerna på marknaden.

5぀星のうち5の評䟡

BÀsta massagepistolen jag testat!

Denna massagepistol har helt klart varit ett stort stöd nÀr man trÀnar 11 intensiva pass per vecka, förebygger min skaderisk och mjukar upp mina muskler. Kundservicen har varit på topp!!! Skulle absolut rekommendera.

Tack för ditt fina omdöme.

Våran nya support finns hÀr för alla kunder oavsett om dom köpt sin Massagepistol ett år sen eller igår.

Hoppas folk ser detta och hör ABS ut om dom har frågor eller behöver hjÀlp.

5぀星のうち5の評䟡

Jag Àr super nöjd med min pistol

Jag Àr super nöjd med min pistol, Àven mina klienter har vart super nöjda ,
Jag som pt kan starkt rekommendera denna produkt !
Super smidig och super bra service !
Det folk skriver lÀngre ner stÀmmer absolut inte... ren påhitt !

ActiveNordic からの回答

Hej och tack för ditt fina omdöme.

GlÀdjer oss att du Àr nöjd, vi har nu gjort om allt på förtaget för att garantera nöjda kunder, snabba leveranser och bra kundsupport.

Vi hoppas folk ser detta och hör av sig vid frågor.

Rekommenderas varmt !!

Jag Àr jÀttenöjd, helt klart bÀsta massagepistolen på marknaden.
Snabb leverans och otroligt bra service!
Jag kan definitivt rekommendera Active Nordic 👌

Tack för ditt fina omdöme.

GlÀdjer att höra att ni kunder Àr nöjda.

5぀星のうち5の評䟡

Bra produkter och snabba på leverans .

Bra produkter och snabba på leverans .. bra kvalité på deras produkter, rekommenderar de varmt

Tack för ditt fina omdöme.

Hoppas du Àr nöjd och får många sköna massage timmar med din Active Pro 2.

Tack!

Bra service, min pistol kom enligt estimerad tid, inga konstigheter, snyggt paketerad. Stort tack!

Hej Sebastian,

Tack för ditt fina omdöme.

Nu nÀr vi har direkt kontakt med Postnord Àr alla våra leveranser snabba.

Sjukt bra Massagepistol

Sjukt bra Massagepistol. Dessutom vibrerar den betydligt mindre i handen Àn andra modeller jag testat. Riktigt prisvÀrd Snabb leverans hade dom oxå. Fick den efter 3 dagar

Tack för ditt fina omdöme.

Hoppas du får många fina och sköna massage timmar.

5぀星のうち1の評䟡

Håller med så många andra har

Håller med så många andra har, uselt av dem. BestÀllt för 5-6 veckor sedan, ingen leverans trots dem lovat. Svarar knappt på Mail. Se upp för dessa skojare.

2020幎8月9日

Hej Martin,

Vi ber om ursÀkt för detta och hoppas du kontaktar våran nya kund support via Mail eller Messenger facebook.

Den Àr nu på svenska och har hjÀlpt många.

VARNING FÖR LURENDREJARE

Blufföretag som inte lever efter sina egna köpvillkor eller för den delen distansköplagen.
Min vara har inte ens levererats och de ignorerar alla försök till kontakt och begÀran om pengar tillbaka.

2020幎8月6日

Hej Sanna,

Kontakta gÀrna våran nya support dÀr du på svenska kommer få den hjÀlp du som kund förtjÀnar.

Vi har nu hjÀlpt runt 200 kunder att få hem sina paket.

Active Nordic Àr ett bluffföretag

Active Nordic Àr ett bluffföretag. Jag har vÀntat i 6 veckor utan att få något. De svarar inte på e-postmeddelanden, tar bort alla negativa kommentarer och blockerar en nÀr man skriver klagomål till dem på Facebook.

2020幎8月2日

Hej Bahare,

Vi ber om ursÀkt för din tidigare upplevelse med våran support och leverans tid.

Vi har sedan en en tid tillbaka jobbat hårt på att förbÀttra alla delar av företaget för er kunder, våran nya support har hjÀlp runt 200 personer att få den hjÀlp dom förtjÀnar som kund hos oss.

Vi har också direkt samarbete med Postnord för 1-3 Arbetsdagar leverans tid.

Kollar gÀrna nyare omdömen och kontakt gÀrna oss via Mail eller facebook Messenger för att få hjÀlp.

Grymt nöjd!

HÀmtade min massagepistol idag, riktigt bra grejer!

2020幎8月2日

Hej Fredrik,

GlÀdjer att höra, hoppas du får många sköna timmar med din Active Pro 2.

Bluffföretag

Bluffföretag. Har inte fått min prod på 1 mån. Svarar inte på mail. De tar bort alla dåliga recensioner från facebook,insta och deras hemsida och blockar en.

2020幎7月31日

ActiveNordic からの回答

Våran nya support på svenska tar gÀrna emot ditt Àrende, hör av dig via Mail eller Messenger på facebook.

Vi har hittills hjÀlpt runt 200 personer att får den hjÀlp dom förtjÀnar som kund.

Ett riktigt blufföretag

Ett riktigt blufföretag. BestÀllde för flera veckor sedan men ingen vara. VÀgrar svara på Mail då jag vill annullera allt.
Enligt sidan Àr massage pistolen ej ens skicka eller bestÀllning behandlad.

HÃ¥ll er undan!!!

2020幎7月27日

Hej Jörgen,

Vi ber om ursÀkt för dina upplevelser med den tidigare supporten, våran nya svenska support finns hÀr för att hjÀlpa dig och alla andra kunder.

Vi har jobbat hårt för att få nya system och direkt kontakt med Postnord och har nu garantier på palts för 1-3 arbetsdagar leverans tid.

5぀星のうち1の評䟡

HÃ¥ller inte vad de lovar

Leveranstiden Àr många veckor fast de skriver 1-3 dagar och kundtjÀnsten Àr omöjlig att få tag på. De raderar Àven alla kommentarer på sina sociala medier som ifrågasÀtter leveranstiden eller kundtjÀnsten, vilket gör att omdömena ser oförtjÀnt positiva ut.

2020幎7月23日

Hej Sara,

Vi ber om ursÀkt för din upplevelse Àn så lÀnge.

Vi har nu en ny kund support dom hjÀlpt runt 200 personer att få till rÀtta sin produkt.

Vi har nu ett lager i Stockholm dÀr vi får in stora leveranser av massagepistoler för att nu garantera 1-3 dagars leverans tid.

Kolla gÀrna dom nyare omdöme för att se nöjda kunder.

5぀星のうち1の評䟡

Inte ens vÀrda en stjÀrna

Inte ens vÀrda en stjÀrna. Blufföretag!

Uppdatering 2020-09-04
Fick till sist massagepistolen och den fungerar utmÀrkt. Dock tycker jag att det Àr tråkigt att inte bli kompenserad på något sÀtt efter den dåliga behandlingen som att bli blockad på Facebook och 2 månader långa leveransen.

2020幎7月23日

Hej Johanna,

Om du inte fått den hjÀlp du förtjÀnar Àn så får du gÀrna kontakta våran nya kundsupport.

Den Àr nu på svenska och finns via Mail & facebook Messenger.

Katastrof

BestÀllde en pistol 6 juli av dom. 23 juli idag och den Àr inte ens skickad från kina Àn. Riktigt uselt företag. Luktar bluff.

2020幎7月22日

Hej Johan,

Vår nya support har hjÀlpt runt 200 personer sen dom kom in och finns hÀr för att se till att du får den hjÀlp du vill ha.

Dom finns nu via Mail & facebook Messenger.

5぀星のうち1の評䟡

Först bestÀllde jag en till mig sjÀlv

Först bestÀllde jag en till mig sjÀlv fungerade jÀttebra och den var bra.
Sen ville min mamma och pappa ha en så jag bestÀllde den 3 Juli Àn har den ej skickats men klarna har skickat rÀkningen pappa sköt upp rÀkningen . Jag skrev till kundtjÀnst får inte ett svar . Klagar man å deras sida då blockerar man de. Skrev i går och frågade om de var ett bluff företag då blev jag blockerad direkt. Har anmÀlt de både till klarna och facebook. /Ulrika

2020幎7月22日

Hej Ulrika,

Vi hade kontakt på Messenger efter att vår nya support kom in och vet att nu att du fått hem ditt paket, vi hoppas din pappa Àr nöjd och att dina tankar Àndrats.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。