レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Nu har vi ventet i 1 år på at de skulle komme, men med de anmeldelser der er, så er jeg da bekymret for at de ikke kommer, Dvs pengene er smidt ud af vinduet :-(

Tog kontakt til Adamsen der arbejdede hos naboen . Fem minutter efter var der indgået aftale om rens af fliser og tag, og samme dag blev arbejdet udfÞrt , med flot resultat .

KÞbte bevis gennem Deal.dk, fik ikke algebehandlet taget inden den lovede dato, efter skriverier frem og tilbage med undskyldninger fra firmaet. Modtog en mail d. 04.09.2025 hvor der var taget et b... もっず芋る

1.6

ひどい

TrustScore 5段階評䟡の1.5

23件のレビュヌ

Svindler firma

Jeg kÞbte en Sweetdeal tilbud.
Jeg kontakter Adamsens algebebehandling efter udlÞb af dato.
Han påstår at de har vÊret og lave tagrensning og har sendt mig billeder af det.
Jeg har intet modtaget fra ham og beder ham sende billederne igen, hvilket han ikke svarer på.
Brug ikke dette firma, Adamsens Algebehandling.

2025幎12月12日

uendelig langsom

Bestilte en algebehandling af vores tag i februar (deal). skrev i maj om de ikke snart kom, fik fÞlgende svar: "Hej vi har bare drÞn travl men vil snart komme. Giver besked om morgenen pÃ¥ en sms" Slut august var de endnu ikke kommet! Skrev til deal forhandleren at jeg gerne ville have pengene tilbage, da de havde lovet at komme senest 31/8. Ca 1/10 fÃ¥r jeg - efter at have rykket for det - et uskarpt billede taget ud af en bilrÃ¥de. Aner reelt ikke om de har behandlet, men i hvert fald har de gjort det sÃ¥ sent at effekten er MEGET minimal. KØB IKKE FRA DEM

2025幎10月11日

adamsens-algebehandling.dk

At Deal. dk vil samarbejde med Adamsens Algebehandling, fatter jeg simpelthen ikke. LÊs dog anmeldelserne på trustpilot Deal.dk så kan i se hvor mange der bliver snydt, og ikke får den Algebehandling, som de har betalt for. KÞbte et vÊrdibevis den 30.08.2025 og nu den 7 .11.2025 har jeg ikke set skyggen af algebehandling. Og ja jeg har kontaktet firmaet og fået en gang bla.. blå... blå...
SÃ¥ hold jer fra
Adamsens Algebehandling
adamsens-algebehandling.dk

2025幎11月7日
自発的なレビュヌ

Fraråder firmaet på det kraftigste - ren fusk!!

Mage til uprofessionel virksomhed skal man lede lÊnge efter. Et ellers ligetil arbejde, som de påstår sagtens at kunne forestå og endda på kun tre dage, efter at samle arbejdsmÊnd ind til det. Dukker imidlertid op kun med en arbejdsmand til at udfÞre arbejdet, pålÊgger ekstra gebyrer og truer med at sende flere ekstraregninger. Derudover anvender de forkert materiale og ÞdelÊgger vores aluminimumsvinduesrammer i forsÞget på at udbedre fejlen (bruger en kniv til at skrabe og ridse!!) Dette vil koste yderligere 7.500kr. at få udbedret, vel at mÊrke gennem anden og (modsat denne) en professionel virksomhed. Adamsen Algebehandling er en uprofessionel virksomhed, der ikke har ekspertisen til de arbejdsopgaver, de tager ind. De påstår at have udfÞrt alt arbejdet hos kunden, men det er tydeligt, at flere opgaver mangler, ligesom det udfÞrte arbejde er sjusket, hvor der flere steder er spildt meget maling, malet ved siden af og nogle steder ikke malet nok/helt ud til kanterne. Vi tilbageholder sidste rate, indtil udbedring af fejl/manglende arbejdsopgaver ifÞlge aftalen, hvorefter ejeren af virksomheden truer med inkasso, advokater, pant i ejendom, og alt hvad han kan komme på. Ud fra de beskeder, der er sendt fra ejeren, skulle man ikke tro, at han drev en virksomhed. Aldrig har vi oplevet så ubehÞvlet og grim en tone, som der kom efter vi konstaterede fejl/mangler herude. Vi har som forbrugere indvilliget i at betale halvdelen af belÞbet til udbedring af de beskadigede vinduesrammer, ligesom vi selv skal fjerne maling og tape-rester samtlige steder på vores hus. Derudover har vi alene fået et mindre og nÊsten ubetydeligt afslag i prisen for en af de manglende opgaver. Dette for at få en afslutning på et langt og nedslidende forlÞb. Vi står derfor tilbage med et ufÊrdigt arbejde og mange penge fattigere. Vi håber ikke, at nogen anden falder i fÊlden!

2025幎10月10日
自発的なレビュヌ

De holder ikkedet de lover selv om man

De holder ikke det de lover selv om man betaler på forskud.
Skulle have algebehandlet mit tag og fliser. min nabo så de var der i max 10 minutter tog et billed ok kÞrte igen uden behandling. Nu er de ikke til at tale med man får bare at vide at de har behandlet taget og fliserne men det har de ikke de skulle også tage et billed fÞr og efter der er taget 1 ud af bil ruden og der er hel et rent fusker firma.

2025幎8月28日

Aglebehandling - or not

Modtog en mail d. 04.09.2025 hvor der var taget et billede fra en bil ud gennem en meget beskidt rude, og en besked om at jeg havde fået algebehandlet mit tag...hvilket så absolut ikke kan ses, og kun den ene side er behandlet.
KÞb aldrig fra dette firma!!!!

2025幎9月4日
自発的なレビュヌ

Svindelfirma som simpelthen ikke har ekspertisen til at udfÞre de jobs de tager ind

Lang lang historie jeg prÞver at koge ned, og anmeldelsen er bare til skrÊk og advarsel, til andre som nÞdig skulle benytte sig at dette firma. Kunne de få 0 stjerner, så fik de 0

Vi havde kÞbt et skÞnt hus fra 2015, og overtog huset den 1. januar 2025
Vi havde besluttet at huset kulle have lagt et komplet polyurethan gulv i hele huset, ca 145 kw2, og hele huset skulle spartles for huller og males alm hvidt indvendig, som det var I forvejen. En pris omkring 90.000 kr blev aftalt total, for både gulv og malerdelen, og halvdelen betalt forud, med opstart omkring den 02 januar 2025, der så blev udsat til 07. januar. Så allerede der var vi presset på tid, da vi skulle flytte ind 18. januar.
IÞvrigt havde vi skydelåger med inventar, som også skulle laves på 2 vÊrelser, samt en håndvask og blandingsbatteri I bryggers .. Det kunne Adamsen byg sagtens klare også.. priser os dog lykkelig for vi ikke sagde ja til det også.

Ejeren Morten som skulle hjÊlpe med opgaven, han var pludselig ikke hjemme, men bortrejst I sammenlagt en måned, så hans altmuligmand blev sat til at udfÞre fÞrst maler jobbet incl fodpaneler, og dernest polyurethan gulvet. Morten havde jo fået halvdelen af belÞbet, og vi blev derfor af flere omgange både misinformeret og lÞjet for.
Nå men vi så ret hurtigt arbejdsmanden ikke havde styr på det han lavede, der blev malet ved siden af på troltekt plader, brugt maling med forskellig glans, så man umulig kan reparere igen, maling til fodpaneler var vÊgmaling osv.. altsammen med et mildest talt elendig resultat.

Så gik han igang med gulvet, som skulle have en flot Antracit farve med lidt lyst spil i, og der blev selvfÞlgelig spildt på de nymalede fodlister, og som ikke bare kan fjernes. Han fik iÞvrigt hans kone, som heller ikke kunne dansk til at hjÊlpe sig.
Da gulvet var fÊrdig var vi chokeret som aldrig fÞr.. Det var uens, der var huller, hakker, bobler I gulvet, og man kunne tydelig se hvor der var trukket en spartel. Vil vove den påstand, at hvem som helst kunne lave et bedre stykke arbejde. Husk på chefen Morten var på 1 måneds ferie, og jeg måtte kommunikere med ham via messenger, for hans arbejdsmand kunne jo ikke dansk.

Nå men vi flyttede ind den 18. januar, selvom vi var bund ulykkelige over resultatet, men havde ikke andre valgmuligheder. Samtidig stod vi og skulle 3 uger på ferie i Thailand, mindre end 14 dage senere, noget vi havde glÊdet os helt vildt til, men faktisk slet ikke kunne overskue pga alt det med huset.

Morten tilbÞd at mens vi var i Thailand, kunne de rydde alt vores inventar ud af huset, og reparere gulvet, så det stod perfekt når vi kom hjem. Det takkede vi ja til, og han sendte os billeder af forlÞbet, så vi kunne se at der rent faktisk skete noget.
Vi kom hjem tre uger senere, og kunne ret hurtigt se det faktisk ikke var blevet meget bedre end fÞr, og så opgav vi simpelthen bare. Vi fÞlte os magteslÞs og agtede ikke mere at blive lÞjet for, og det gik endelig op for os, at Adamsens algebehandling bare ikke har evnerne til at udfÞre et stykke godt arbejde.

I stedet er min kone og jeg ved at spare penge op til at få malet hele huset igen af en rigtig maler, og som bruger kvalitets maling. Vi sparer også op til et nyt klinkegulv i hele huset, udfÞrt af en rigtig murer.

En skam man ikke kan lÊgge billeder op her på Trustpilot, så andre kunne se hvor elendig et arbejde vi har betalt 90.000 kr for.

Man kan ikke engang sige, at jeg håber Adamsens algebehandling har en dårlig smag i munden, for de har simpelthen ingen samvittighed, for havde de det, så havde de sgu betalt pengene retur.

ForlÞbet havde stået på fra 02 januar indtil ca 01 marts, med utallige sÞvnlÞse nÊtter og bekymringer.

2025幎1月2日
自発的なレビュヌ

KÞbte en deal i juni månede

KÞbte en deal i juni månede, og fik at vide at de ville komme inden udgangen af august, som stod i dealen. Jeg ville få en besked når de kom, og ellers ville der vÊre en besked i postkassen når de har vÊret der. Jeg hÞrte intet, og August gik. Jeg kontaktede dem, og fik at vide at de lige snart kom min vej, så der ville ikke gå lang tid inden de kom. Inden for de nÊste par måneder ringede jeg flere gange, og hver gang fik jeg at vide at de var ved at planlÊgge at komme forbi. Nu har vi december, og jeg har stadig ikke haft besÞg, og har INTET hÞrt fra dem. Jeg er meget spÊndt på om det er penge direkte ud af vinduet, for de kommer jo ikke forbi, og det virker jo ikke når der er frost, så hvis de kommer inden for vintermånederne, så hjÊlper det jo alligevel ikke meget. Jeg kan kun sige, det er sidste gang jeg bestiller en algebehandling. For jeg forventer at man overholder aftaler og deadlines, og der var en dato som hed udgangen af august 2024, og den blev på ingen måde overholdt.
Så kan da på INGEN måde anbefale dem, for de overholder ikke aftaler!!

2024幎12月3日
自発的なレビュヌ

Elendigt håndvÊrk og forfÊrdelig håndtering efterfÞlgende

Morten mÞder op og vi aftaler at der skal laves epoxy-gulv og ender på en aftale på 5000kr for epoxy plus ekstra for priming mm.
De går i gang - det er hans udenlandsk-talende ansatte der pludselig dukker op og går i gang med arbejdet (uden vÊrn mod gifte til beskyttelse af sig selv desuden) og allerede lige da de er fÊrdige, påpeger vi at der er store synlige bÞlger og luftbobler. Vi bliver spist af med at det vil rette sig selv og får besked på ikke at nÊrme os det de nÊste 48 timer.

Da de to dÞgn er gået, kigger vi ind til det og kan konstatere at der stadig er mange bobler og bÞlger. Vi tager kontakt til Morten som siger, at det er forventeligt og han opfordrere os ihÊrdigt til at tage det i brug. Allerede få timer senere modtager vi fakturaen fra dem. Denne faktura der dermed sendt fÞr afsluttet opgave, den har påsat to dages betalingsfrist og den lyder på 6000kr plus moms for epoxy plus forarbejdet - dvs 1000 mere end den mundtlige aftale. Hertil svarer Morten at prisen er som den er, og det vil der ikke blive rykket på.

Vi vÊlger ikke at tage gulvet i brug endnu og bliver ved med at klage over resultatet, og fÞrste tilbagemelding er at de godt kan lave noget let reparation men at det vil kunne ses. Dette godtager jeg ikke, da man ikke acceptere et nyt gulv med synlig reparation fra start.

Mortens nÊste forslag er, at han kan give det hele en omgang mat lak. Hvordan dette skulle kunne skjule alle de 30+ bobler der har formåt at lave eller ligeledes skjule de bÞlger som vi er utilfredse med, ved jeg ikke. Jeg godtager derfor heller ikke denne lÞsning.

Jeg tager fat i en anden gulvmand telefonisk for at hÞre hans vurdering. Han siger at hvis der er bobler, er man nÞdt til at starte forfra og han giver en samlet pris på 7000, hvis det var ham, der skulle stå for dette med forbehold at han lige ville skulle ud og set det. Eftersom Morten kun har foreslået lÞsninger som ikke vil afhjÊlpe problemet, tilbyder jeg ham at vi slår en streg over det hele og han ikke får en krone, hvilket Morten ikke vil hÞre tale om.

Jeg nÊvner for ham at jeg er villig til at gå klage-vejen hvortil han svarer at det slet ikke kan betale sig og at det vil blive frygteligt dyrt, men det fortÊller jeg ham at han slet ikke skal blande sig i. Jeg siger til ham at fÞrste skridt bliver lige at hÞre en uvildig byggesagkyndig omkring det, hvortil han siger, at der ikke skal nogen byggesagkyndig indover og han nok skal komme og giver det et nyt lag epoxy ovenpå det eksisterende. Igen fortÊller jeg ham, at han heller ikke skal blande sig i om jeg tager fat i en uvildig.

Jeg tager derefter fat i en byggesagkyndig som kommer ud og konstaterer at der er store fejl i gulvet og da jeg nÊvner Mortens foreslåede lÞsning, får jeg at vide at det slet ikke er sikkert at fabrikanten af epoxyen vil anbefale at der blot lÊgges et nyt lag på - så byggesagkyndig går igang med at kontakte producenten herom.

Jeg informerer Morten om at denne process vil blive sat i gang og giver samtidigt Morten en mulighed for at vi slår halv skade og han får 5000 inkl moms og så lukker vi den der. Det svarer Morten hurtigt ja tak til.

Det virker slet ikke som om firmaet ved, hvad de har gang i mht epoxy og deres forsÞg på at slippe udenom ved at bede os om at tage det i brug er stÊrkt kritisabel.

Jeg vil på ingen made anbefale dette firma til at udfÞre nogen form for arbejde med baggrund i den made, vi fÞler os behandles på.

2024幎11月8日
自発的なレビュヌ

KÞbte et deal til algernes af tag og fliser

KÞbte et deal til algernes af tag og fliser. Behandlingen er ikke set udfÞrt. De meddelte flere gange, at de kom men dukkede ikke op.
Påstår at have udfÞrt behandlingen men der er ikke set spor på dette.
Virker dybt useriÞs, når man kontakter dem.
Jeg er meget skuffet over firmaet og fortryder kÞbet.

2024幎9月22日

Vi kÞbte en Deal i forÃ¥r 23 og aftalte

Vi kÞbte en Deal i forår 23 og aftalte at blive kontaktet, inden de kom. Intet skete og vi tog på ferie i november, hvorunder de sendte billeder af, at de havde vÊret her. De glemte dog halvdelen af arbejdet omkring algebehandling af fliser, som jeg ville have holdt dem op på, hvis de som aftalt havde kontaktet os forinden besÞget.
De vedgik forglemmelsen, men ville rette op på det med et besÞg i det nye år/2024.
Jeg mindede dem om det i april 2024 på mail, der blev besvaret samme dag, at det var snart tur til at komme til vores by, da vejret fÞrst var tjenlig nu.
Ventede og ventede og i august rykkede jeg for behandlingen pÃ¥ samme mail, som var blevet besvaret. Ingen reaktion og en uge efter bad jeg dem glemme vores “aftale” og anmodede om tilbagefÞrsel af den del af betalingen, som den manglede behandling udgjorde. Som forventet ingen reaktion, hvorfor denne anmeldelse til skrÊk og advarsel til andre mod at benytte eller indlade sig i kontakt med dette utrovÊrdige firma.
Deal underrettet.

2024幎8月27日

Algebehandling

2024幎4月25日

Adamsens algebehandling er utrovÊrdig

KÞbte gennem Deal.dk en algerens af vores tag hos Adamsens algerens. Da han efter 2 mÃ¥neder ikke havde indlÞst dealen og ikke svaret pÃ¥ hverken vores mails samt telefonopkald opgav vi ar fÃ¥ dealen indlÞst. Vi henvendte os derfor til Deal. dk som efter at have undersÞgt sagen tilbagebetalte vores penge - fin service🙂

2020幎7月27日

MÊrkeligt firma

MÊrkeligt firma! Pinsedag 2019 stod der pludselig en mand og hans udenlandske kone og ringede på hos os. Vi havde tidligere bedt om et tilbud, og da vi var hjemme i pinsen, lod vi dem desvÊrre lave opgaven.....ALT FOR DYRT. Behandlingen viste sig også ikke at virke, så vi ville ikke betale, fÞr de havde vÊret her igen og lavet arbejdet om. Det gjorde de så efter nogle måneder. DesvÊrre betalte vi de 2500 kroner....det virker stadig ikke. Kunne godt tÊnke mig, at de kom igen og lavede behandlingen en 3. gang. Måske virker det så, og jeg kunne give en bedre bedÞmmelse af algebehandig fra Adamsen. Indtil da:
Lad vÊre med at bruge Adamsens Algebehandling.

2020幎4月29日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ