Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Magnus fra Mikma. Fra start til slut har servicen vÊret bÃ¥de professionel, hurtig og virkelig menneskelig. Det mÊrkes tydeligt, nÃ¥r man taler med en person... ãã£ãšèŠã
Jeg kan kun anbefale Mikma herfra, har ogsÃ¥ masser af venner der har kÞbt fra dem. Der har aldrig vÊret dÃ¥rlige oplevelser med dem. Netop nu har Niklas fra deres tekniske support lige opdateret mit an... ãã£ãšèŠã
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Mikma. Servicen var bÃ¥de hurtig og professionel hele vejen igennem, og jeg fik hurtigt den hjÊlp, jeg havde brug for. Kommunikationen var klar, og man fÞ... ãã£ãšèŠã
God handel, og hurtig levering. Jeg havde et enkelt spÞrgsmål om inverteren, hvilket der blev svaret på meget hurtigt og udfÞrligt.
- 倪éœãšãã«ã®ãŒè£ 眮æäŸæ¥è
- ã°ãªãŒã³ ãšãã«ã®ãŒæäŸæ¥è
- 倪éœãšãã«ã®ãŒäŒç€Ÿ
- 倪éœãšãã«ã®ãŒæœå·¥è«è² æ¥è
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
MikMa.dk er blandt landets stÞrste forhandlere af solcelleanlÊg og tilbehÞr, kendt for sin omfattende sortiment, konkurrencedygtige priser og uovertruffen kundeservice.
Jellingvej 16, 9230, Svenstrup, ãã³ããŒã¯
- kundeservice@mikma.dk
- mikma.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Perfekt
God handel, og hurtig levering.
Jeg kan kun anbefale Mikma herfra
Jeg kan kun anbefale Mikma herfra, har også masser af venner der har kÞbt fra dem. Der har aldrig vÊret dårlige oplevelser med dem. Netop nu har Niklas fra deres tekniske support lige opdateret mit anlÊg. det er altså bare service. MVH Martin
Jeg har haft en rigtig god oplevelseâŠ
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Magnus fra Mikma. Fra start til slut har servicen vÊret både professionel, hurtig og virkelig menneskelig. Det mÊrkes tydeligt, når man taler med en person, der faktisk tager sig tid, lytter og gerne vil hjÊlpe ordentligt, i stedet for bare at få det hurtigt overstået.
Magnus har vÊret utrolig behagelig at have med at gÞre, meget imÞdekommende og samtidig skarp i sin rådgivning. Hele forlÞbet har fÞltes trygt, Êrligt og i ÞjenhÞjde, hvilket betyder meget.
Det er sjÊldent, man oplever så god service kombineret med en så menneskelig tilgang. Stor anbefaling herfra.
Fantastisk support
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Mikma.
Servicen var både hurtig og professionel hele vejen igennem, og jeg fik hurtigt den hjÊlp, jeg havde brug for.
Kommunikationen var klar, og man fÞler sig taget seriÞst som kunde. Det er tydeligt, at de har styr på deres produkter og support.
Kan klart anbefales, hvis man Þnsker en lÞsning, der bare fungerer â og med god support bag.
Super oplevelse meget vidende om detâŠ
Super oplevelse meget vidende om det jeg spurgte om.
Forklarede tålmodigt det jeg ikke vidste nok om til ug.
Rigtig god oplevelse! Tusind tak til Magnus og Mikkel.
5 Stjener Herfra!
Kan helt klart anbefale MikMa.
har aldrig oplevet en så god service!!
De levere til tiden og mangler der noget, bliver det sendt dagen efter uden nogen former for bÞvl eller diskussion.
De formåre virkelig at yde den bedste service.
Jeg har handlet ved Mikkel hvor alt blev leveret som lovet ovenikÞbet med en rigtig god service.
3 måneder efter kÞbet skulle det hele installalleres, og hold da op hvor man får en god service.
Jeg skulle have hjÊlp til at opdatere og installere og tilkoble det hele.
Jeg fik hjÊlp af Magnus fra deres support linje. Rigtig flink fyr der giver sig tid til at forklare hvordan det hele fungere sidst ikke mindst, hvad der skulle gÞres trin for trin. Med wifi på anlÊgget fjernstyrede han det hele og fik alt sat op.
Grunden til jeg valgte Mikma var på grund af deres gode anmeldelser og de lever virkelig op til deres gode anmeldelser.
Magnus fortjener en lÞnstigning med den gode service han yder til kunderne.
han kontaktede mig et par dage efter han havde overvåget mit anlÊg og kom med input til hvordan det kunne optimeres!
hvor får man sådan en gode service, det fortÊller bare om at de ikke er ligeglade med deres kunder.
så hÞr her derude, skal i spare penge på opsÊtning behÞver i ikke en installatÞr til at foretage opgaven og tage imod betaling for det. Ved MikMa kan kan få ellektrikkeren til at tage sig af det tekniske i eltavlen og resten kan deres support hjÊlpe med.
Jeg har haft en rigtig god oplevelseâŠ
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med hele forlÞbet. Allerede inden kÞbet havde jeg en god dialog med sÊlgeren, både over telefon og via e-mail, hvor jeg fik svar på mine spÞrgsmål og god vejledning undervejs.
Kommunikationen var professionel og imÞdekommende, og jeg fÞlte mig tryg i processen fra start til slut. Jeg valgte selv at stå for opsÊtningen og brugte derfor min egen tÞmrer og elektriker til installationen, hvilket fungerede fint.
Alt i alt en positiv oplevelse, og jeg er meget tilfreds med både rådgivningen inden kÞbet og det endelige resultat.
Kompetent rådgivning og support
Kompetent rådgivning og support på mit kÞb af inverter, batteri og NordCharger SmartBox. Men jeg kan ikke give den sidste stjerne, fordi opstarten har vÊret meget bÞvlet mht. visning i de tilhÞrende apps mht. onlinestatus og logind. Her vil jeg dog fremhÊve Magnus fra Fox ESS support for god og behagelig hjÊlp.
En fantastisk god oplevelse og virkeligâŠ
En fantastisk god oplevelse og virkelig en super god hjÊlp fra Niklas i forhold til service og lÞsningsorienteret opdatering af vores Growatt solcelleanlÊg.
En stor anbefaling herfra.
Meget kompetent faglig service igennemâŠ
Meget kompetent faglig service igennem hele processen.
Fra materiel til opsÊtning.
Rådgiver havde imÞdekommet alle mine Þnsker.
Sublim service, da alle mine spÞrgsmål blev besvaret, sådan at den almindelige lÊgmand kunne forstå.
Snakkede med Magnus fra Fox.
Snakkede med Magnus fra Fox.
Han havde den stÞrste tålmodighed og hjalp mig med alt det der skulle gÞres for, at få mit anlÊg til at kÞre igen.
De stÞrste anbefalinger herfra.
Super service
Har kÞbt et hybrid solcelleanlÊg hos Mikka. Rigtig god proces igennem hele forlÞbet.
Nu installerer jeg selv og pludselig en dag ringede der en supporter til Fox, NordCharger osv. ansat hos Mikma! Hvilken service - det havde jeg ikke forventning om. At han sÃ¥ ogsÃ¥ var kompetent.... fantastisk for en selvbygger. Shout out til Magnus Juul for at redde min dag ðªð
Mega god service
Mega god service - igen.
Vi kÞbte et solcelle anlÊg tilbage i efteråret 24. Vi har gentagende gange haft brug for hjÊlp omkring anlÊgget vedrÞrende tilslutning. Og hver gang har Mikma ydet en fantastisk service.
Super produkt kan anbefales tak godâŠ
Super produkt kan anbefales tak god service og hurtig levering
Firmaet er seriÞst og professionelt ogâŠ
Firmaet er seriÞst og professionelt og har ydet en fantastisk hjÊlp i forbindelse med mit Growatt solcelleanlÊg.
Jeg har aldrig fÞr haft kontakt til et firma med en så venlig og serviceorienteret medarbejder.
Teknisk support
Jeg kÞbte et anlÊg sep.25 , jeg har efterfÞlgende vÊret i kontakt med Niklas fra teknisk support , ang. opsÊtning og indkÞring af anlÊgget .
Niklas har vÊret en kÊmpe hjÊlp for mig , så anlÊgget har fungeret perfekt
Mathias fra MikMa har vÊret enâŠ
Mathias fra MikMa har vÊret en fantastisk hjÊlp i forbindelse med lidt fejlopsÊtning af et anlÊg og var super behjÊlpsom med app betjening og support.
Kan klart anbefales herfra :-)
bedste hilsner fra
Leif & Bjarke
Hurtig og god teknisk support og superâŠ
Hurtig og god teknisk support og super behagelig medarbejder, der forstod at forklare problematikken.