Adeas Privathospital レビュヌ 426

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.7

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jeg har fÃ¥et en ny hofte. Oplevelsen pÃ¥ hospitalet var pÃ¥ alle mÃ¥der fantastisk. Stor tak til Tariq for god og beroligende information bÃ¥de fÞr og efter operationen. Og sÊrlig tak til Lotte som lagde... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg fik skiftet hÞjre hofte og var efter 4 uger godt gÃ¥ende igen. Efter at have vÊret gennem et lÊngere forlÞb pÃ¥ bÃ¥de privat og i kommunalt regi, landede jeg endelig pÃ¥ et professionelt og meget... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Har fÃ¥et skiftet min hofte i venstre side pÃ¥ Adeas Privathospital. Begyndte i fitness efter tre uger og smed krykkerne efter fire uger. Kan nu det meste. Fik helt igennem en tryg og behagelig opleve... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

8 September 2025,fik jeg en ny hofte i venstre side,og 1 December 2025, fik jeg en revisions operation af hÞjre hofte. Begge gange foretaget af den dygtige og empatiske lÊge Tariq Fazal. Ikke at... もっず芋る

䌁業が回答したした

4. 敎圢倖科医
  5. 圢成倖科医
  6. スポヌツ医孊専門医

圓該䌁業による蚘述

Adeas er dit nye privathospital, beliggende pÃ¥ Østerbro. Vi har erfarne lÊger indenfor ortopÊdkirurgi (idrÊt, skulder, kunstige knÊ og hofter, fod og ankel, ryg), mave-tarmkirurgi, plastikkirurgi, Øre-NÊse-Hals-kirurgi, IdrÊtsmedicin, Reumatologi (gigtlidelser), Enodkrinologi (vÊgttab), HelbredsundersÞgelser, Kardiologi (hjertesygdomme) og billeddiagnostik (MR-scanning, rÞntgen og Ultralydsscanning)

連絡先

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Jeg har fået en ny hofte

Jeg har fået en ny hofte. Oplevelsen på hospitalet var på alle måder fantastisk. Stor tak til Tariq for god og beroligende information både fÞr og efter operationen. Og sÊrlig tak til Lotte som lagde en rygmarvblokade på mig, hvilket var det jeg var mest bange for. Og så var det ingenting. Jeg vil ikke sige jeg glÊder mig til jeg skal have ordnet den anden hofte, men jeg håber det kan blive samme team igen. Jeg overnattede på hospitalet og alt personale var hjÊlpsomt og imÞdekommende. Tak for en god oplevelse

2025幎12月22日

Ny hofte

Jeg fik skiftet hÞjre hofte og var efter 4 uger godt gående igen.
Efter at have vÊret gennem et lÊngere forlÞb på både privat og i kommunalt regi, landede jeg endelig på et professionelt og meget imÞdekommende privathospital.
Jeg er meget taknemmelig for at mÞde så dygtig en kirurg som Tariq Fazal og hans kompetente kolleger.
Det har vÊret en stor fornÞjelse at kunne bevÊge sig frit igen.
Også stor tak til sygeplejerskerne for den venlige behandling

2026幎3月2日
5぀星のうち2の評䟡

Discount ansvarlighed efter hofteoperation

Min kone er ved sin anden hofteprotese. Siden sidste gang i '23 har de skåret ned på ansvarligheden, og man bliver sendt hjem med det samme hvis man har en mand. Det er så ret utrygt når konen besvimer.

Hendes egen lÊge siger det er Adeas der skal tage sig af besvimelses problemer mindre end 24 timer efter, men Adeas siger det er normalt.

LÊgens kommentar er at det er uhÞrt. Som kastebold i privat hospital vs offentlig hospital cirkuset vil jeg nok mene bolden ligger hos Adeas i minimum 48 timer. Hvis de ikke tilbyder man kan blive på Adeas den tid ville jeg nok overveje andre tilbud.

Opdatering. Nu indlagt på Bispebjerg til overvågning fordi hun besvimede. Det som lÊgerne og sygeplejerskerne siger er, at lavt standard blodtryk og lav puls bÞr ringe en klokke hos Adeas man kan forudsige, når folk bÞr overvåges ekstra de fÞrste dÞgn pga forhÞjet risiko for besvimelse.

2026幎4月1日

KÊre Claus

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at hÞre om det forlÞb, din kone har haft, og vi forstår, at situationen har vÊret utryg for jer.

Vi vil gerne prÊcisere, at ambulant kirurgi (sammedagskirurgi) er et tilbud – ikke en tvang. Alle patienter vurderes individuelt, og der er altid mulighed for at blive indlagt, hvis der er lÊgefaglig indikation for det, eller hvis patientens tilstand tilsiger behov for observation.

Det er vigtigt for os at understrege, at sammedagskirurgi er en veldokumenteret og sikker behandlingsform. Det er en af årsagerne til at det er blevet mere almindeligt at tilbyde dette. En nyere dansk undersÞgelse viser, at 1,9 % af patienter genindlÊgges inden for 30 dage efter sammedagskirurgi, sammenlignet med 5,3 % efter traditionelle indlÊggelser. Det betyder, at ambulante forlÞb generelt er forbundet med fÊrre komplikationer.

Besvimelse i tiden efter en operation kan forekomme og er i mange tilfÊlde en kendt og forbigÃ¥ende reaktion, men det skal naturligvis altid vurderes konkret. Hvis der er sÊrlige risikofaktorer – som fx lav puls eller lavt blodtryk – indgÃ¥r dette i vores samlede kliniske vurdering af behovet for observation.

Vi tager din feedback alvorligt, og vi vil meget gerne gennemgå forlÞbet nÊrmere for at sikre, at alle relevante forhold er håndteret korrekt. Du er derfor velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan fÞlge op på sagen.

Vi Þnsker din hustru god bedring.

Virksomhedsansvarlig LÊge

5぀星のうち5の評䟡

Ny hofte - fantastisk oplevelse!

Alle de personer jeg talte med ifm. min hofteoperation var meget imÞdekommende, venlige og professionelle.
Jeg vil isÊr fremhÊve hoftekirurg Tariq Fasat, som opererede mig:
- Mine ben var lige lange efter operationen.
- Jeg fik god smertelindring og havde nÊsten ingen smerter efter operationen.
- Jeg havde nÊsten ingen blå mÊrker, selvom jeg normalt hurtigt får blå mÊrker.
- Jeg var helt vÊk under operationen (rygmarvsbedÞvelse og indsovningsmedicin), men vågnede op så snart operationen var fÊrdig.
- To timer efter operationen var fÊrdig kunne jeg selv gå på toilettet.
- NÊste dag kunne jeg gå på plant terrÊn og på trapper uden krykker.
- En uge efter kunne jeg gå 5 km.
- En måned efter kunne jeg gå ubegrÊnset.
- Et halvt år efter mÊrker jeg slet ingen begrÊnsninger i min hofte.
- Dejligt vÊrelse
- Maden var helt almindeligt smÞrrebrÞd og ok.
Jeg skal nok tilfÞje at jeg var i god form og havde lavet forbyggende Þvelser inden operationen, og at jeg har lavet de Þvelser jeg fik at kommunens fysioterapeut dagligt siden.
Lisa Hougaard 75 år

2025幎9月1日

KÊre Lisa,

Tusind tak for din meget flotte og udfÞrlige anmeldelse – det betyder rigtig meget for os at lÊse om dit gode forlÞb.

Vi er glade for at hÞre, at du har fÞlt dig godt mÞdt af vores personale hele vejen igennem, og at du har haft et trygt og professionelt behandlingsforlÞb. En sÊrlig tak for dine ord om kirurgen – vi deler naturligvis din feedback med ham og resten af teamet.

Det er meget positivt at hÞre, at du har haft sÃ¥ god effekt af operationen med hurtig mobilisering, god smertelindring og et flot funktionelt resultat. Samtidig vil vi ogsÃ¥ gerne fremhÊve din egen indsats – bÃ¥de din gode fysiske form fÞr operationen og din mÃ¥lrettede genoptrÊning efterfÞlgende spiller en vigtig rolle for et godt resultat.

Tak ogsÃ¥ for dine bemÊrkninger om de praktiske rammer – det er vigtigt for os, at hele oplevelsen hÊnger godt sammen.

Vi Þnsker dig fortsat rigtig god fornÞjelse med din “nye” hofte.

Virksomhedsansvarlig LÊge

Blev hofteopereret 11/12-25 og

Blev hofteopereret 11/12-25 og udskrevet 12/12-25 alt gik fantastisk meget få smerter, kunne lÊgge krykker efter ca 4 uger, fÞlte mig tryg og godt behandlet.

2026幎3月24日

KÊre Poul,

Mange tak for din flotte anmeldelse og for at dele dine oplevelse hos os. Det glÊder os meget, at du har vÊret tilfreds med dit forlÞb. Dit feedback betyder meget for os og vil blive delt med det relevante personale.

5぀星のうち5の評䟡

Super behandling på Adeas Privathospital.

Har fået skiftet min hofte i venstre side på Adeas Privathospital. Begyndte i fitness efter tre uger og smed krykkerne efter fire uger. Kan nu det meste. Fik helt igennem en tryg og behagelig oplevelse på Hospitalet. Kirurgen Tariq Fazal stod for operationen, som med forlÞbet ovenfor resulterede i en yderst velfungerende ny hofte, så da jeg også skal have skiftet den anden hofte, kan jeg dårligt forstille mig at blive behandlet mere professionelt end af Tariq Fazal og hans team.

2026幎1月19日

KÊre Steen,

Tusind tak for din grundige og meget positive anmeldelse.

Det glÊder os meget at hÞre, at du har haft et trygt og godt forlÞb hos os på Adeas Privathospital, og at du allerede så hurtigt er kommet i gang igen efter din operation. Din fremgang med trÊning og afvikling af krykker vidner om et rigtig flot resultat.

Vi er også meget taknemmelige for dine pÊne ord om kirurgen og hans team. Din anerkendelse betyder meget for os, og vi sÞrger naturligvis for at dele din feedback med dem.

Vi ser frem til at kunne hjÊlpe dig lige så godt med din nÊste operation og Þnsker dig fortsat god fremgang og mange smertefri dage.

super profesionelt

Det er nu anden gang jeg får en hofte indsat hos Adeas af samme lÊge Jesper Sommer
den mand og teamet sammen er simpelthen super professionelle
hver gang har teamet taget sig rigtig godt af mig og min "skrÞbelige" krop og jeg er en lykkelig mand uden smerter og fuld bevÊgelighed
af hjertet tak!

2025幎12月4日

KÊre Brian,

Tusind tak for din varme og personlige anmeldelse.

Det betyder rigtig meget for os, at du endnu en gang har haft et godt forlÞb hos os, og at du har fÞlt dig trygt og professionelt behandlet gennem hele processen. Vi er sÊrligt glade for at hÞre, at bÃ¥de kirurgen og resten af teamet har taget godt hÃ¥nd om dig – ogsÃ¥ med den opmÊrksomhed og omsorg, du har haft brug for.

Det er fantastisk at vide, at du i dag er smertefri og har genvundet din bevÊgelighed. Det er netop det resultat, vi arbejder for hver eneste dag.

Vi sender din ros videre til kirurgen og teamet – og Þnsker dig alt det bedste fremover.

Ny hofte hos Kirurg Tariq Fazal

Ny hofte hos Kirurg Tariq Fazal - super service fra start til slut og fantastisk resultat. Ingen smerter - jeg er glad!

2025幎12月8日

KÊre Michael,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi sÊtter stor pris på din positive tilbagemelding i forbindelse med din operation hos Adeas.

Behandling i top

Behandling i top ! Både personale og service var helt fantastisk . Har fået nye hofter i begge sider og kan nu “springe” rundt uden smerter . Tusind tak til Jesper Sommer , og personale .

2025幎12月4日

KÊre Jytte,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glÊder os meget at hÞre, at du har haft et sÃ¥ godt forlÞb hos os, og at bÃ¥de personale og service har levet op til dine forventninger. Det er isÊr dejligt at vide, at dine hofteoperationer har givet dig en hverdag uden smerter – og med fuld bevÊgelighed igen.

Vi sÊtter stor pris på din anerkendelse af vores kirurg og resten af teamet. Din feedback bliver naturligvis delt med dem.

Vi Þnsker dig fortsat rigtig god bedring og mange aktive, smertefri år fremover.

Hofteoperation i topklasse

Blev henvist fra det offentlige til Adeas, Parken, for hofteoperation.
Det fungerede super godt. Fra henvisning til operation gik der under en måned. Personalet er meget professionelt, der er helt styr på hvad der skal ske og jeg var hele tiden velorienteret.
AnÊstesilÊgen, sygeplejersken og fysioterapeuten var rigtig gode og kirurgen, Tariq Fazal, gjorde et fantastisk job. Jeg gik ud fra hospitalet samme dag og er stort set smertefri efter 2 måneder.

2025幎12月28日

KÊre Lars,

Tusind tak for din flotte og detaljerede anmeldelse.

Vi er meget glade for at hÞre, at dit forlÞb hos Adeas i Parken har levet op til dine forventninger – bÃ¥de hvad angÃ¥r ventetid, information og den faglige kvalitet gennem hele behandlingen. Det betyder meget for os, at du har fÞlt dig tryg og velinformeret fra start til slut.

Vi sÊtter stor pris på dine pÊne ord om vores personale, og vi vil naturligvis dele din feedback med både anÊstesilÊgen, sygeplejersken, fysioterapeuten og ikke mindst kirurgen.

Det er isÊr glÊdeligt at hÞre, at du allerede er stort set smertefri efter to mÃ¥neder – det er prÊcis det resultat, vi strÊber efter.

Vi Þnsker dig fortsat god bedring.

Jeg kan varmt anbefale Adeas

Jeg kan varmt anbefale Adeas privathospital. Den 1. december 2025 fik jeg indsat en ny hofte af den meget empatiske og ekstremt dygtige kirurg Tariq. Også anÊstesi-sygeplejersken og portÞrerne og de andre medarbejdere var meget indfÞlte og kompetente. Tariq fandt prÊcis det hofteimplantat, der passede til min type. Der er kun gået tre måneder, og jeg cykler og lÞber og danser.
De bedste hilsner
Hans

2025幎12月1日

KÊre Hans,

Tak for din flotte anmeldelse.

Vi er meget glade for at hÞre, at du har haft et så godt forlÞb hos os. Det betyder meget for hele teamet at få at vide, at både operationen, omsorgen og samarbejdet omkring dit behandlingsforlÞb har levet op til dine forventninger. Vi giver naturligvis din ros videre til kirurgen samt til vores anÊstesi-sygeplejersker, og Þvrige personale.

Det glÊder os isÊr at hÞre, at du allerede tre mÃ¥neder efter operationen er tilbage til at cykle, lÞbe og danse – det er netop den livskvalitet, vi hÃ¥ber at kunne hjÊlpe vores patienter tilbage til.

Vi Þnsker at du har mange aktive år med din nye hofte.

8 September 2025,fik jeg en ny hofte i

8 September 2025,fik jeg en ny hofte i venstre side,og
1 December 2025, fik jeg en revisions operation af hÞjre
hofte. Begge gange foretaget af den dygtige og empatiske lÊge Tariq Fazal. Ikke at forglemme Lotte Staune, som bedÞvede mig, og alle de andre i personalet
som med deres varme og venlige behandling, fik mig til
at fÞle mig tryg i hele forlÞbet. Tusind tak.
Jeg har kun positivt at sige om Adeas hospital, og anbefaler varmt behandling der. De venligste hilsener fra
Elsebeth Lund

2026幎3月7日

KÊre Elsebeth,

Tak for din meget flotte anmeldelse!

Vi er meget glade for at hÞre, at du har haft et godt og trygt forlÞb hos os i forbindelse med både din hofteoperation og din revisionsoperation. Det betyder meget for hele teamet at få sådan en tilbagemelding.

Vi giver naturligvis din ros videre til kirrugen, anÊstesilÊgen, og resten af personalet. Det glÊder os at hÞre, at du har fÞlt dig godt taget hÃ¥nd om gennem hele forlÞbet – det er netop den tryghed og omsorg, vi Þnsker, at alle vores patienter oplever hos os.

Tusind tak for din anbefaling af Adeas Privathospital. Vi Þnsker dig fortsat god bedring og mange gode år med dine hofter.

Ny hofte

Den 17. november fik jeg en ny hofte på Adeas Privathospital.
Et hospital med et ydest dygtigt og kompetent personale, lige fra receptionen til sygeplejesker, fysiotepeuter og lÊger.
Kirugen, der opererede hed Tariq, og det var så veludfÞrt, at jeg var oppe at gå samme dag og allerede dagen efter behÞvede jeg ingen smetestillende medicin.

2025幎11月17日

KÊre Aage,

Tak for din anmeldelse.

Vi er meget glade for at hÞre, at du har haft et godt forlÞb hos os pÃ¥ Adeas Privathospital. Det betyder meget for hele vores team, at du har oplevet hÞj faglighed og god omsorg hele vejen – fra receptionen til vores sygeplejersker, fysioterapeuter og lÊger.

Vi giver selvfÞlgelig din flotte ros videre til kirurgen og resten af personalet. Det glÊder os isÊr at hÞre, at operationen gik så godt, at du allerede var oppe at gå samme dag og hurtigt kunne undvÊre smertestillende medicin.

Vi Þnsker dig fortsat rigtig god bedring og mange gode, aktive år med din nye hofte.

5぀星のうち5の評䟡

Jeg klikkede med Sebastian allerede ved

Jeg klikkede med Sebastian allerede ved forundersÞgelsen, og er meget glad for, at det var ham og hans dygtige team som opererede mig begge gange
d.30/7 og d.19/11 - 2025.
Jeg var også meget glad for det sÞde venlige og professionelle personale, som passede mig efter operationerne, og vil altid anbefale Adeas til andre, til det i er gode til.
Mvh Jan Wewer Iversen

2025幎7月30日

Adeas Privathospital からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for din tillid til os. Det betyder meget at hÞre, at du fÞlte dig tryg allerede ved forundersÞgelsen, og at både kirurgen og resten af teamet kunne give dig en god oplevelse ved dine operationer.

Vi er ogsÃ¥ meget glade for, at du fremhÊver vores personale – vi lÊgger stor vÊgt pÃ¥ bÃ¥de faglighed, omsorg og nÊrvÊr i hele forlÞbet.

Tak fordi du vil anbefale Adeas til andre. Det sÊtter vi stor pris på, og vi Þnsker dig alt det bedste fremover.

Succesfuld hofteoperationer

Jeg har fået foretaget yderst succesfulde hofteoperationer på Privathospitalet Adeas, og jeg meget tilfreds med forlÞbet.

LÊge Sebastian var utrolig venlig, rar og frisk gennem hele processen. Han skabte en stor tryghed fra fÞrste konsultation og frem til selve operationen. Arbejdet på begge mine hofter er meget flot udfÞrt, og resultatet har overgået mine forventninger. Man mÊrker tydeligt hans professionalisme og hÞje faglighed, samtidig med at han er meget imÞdekommende og behagelig som person.

Jeg vil også fremhÊve anÊstesilÊgen Lotte, som var helt fantastisk. Hun var rolig, omsorgsfuld og sÞrgede for, at jeg fÞlte mig i trygge hÊnder hele vejen igennem.

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til behandling hos Privathospitalet Adeas og vil klart anbefale stedet til andre, der overvejer en hofteoperation. En virkelig positiv oplevelse fra start til slut.

2025幎10月2日

KÊre Gudich,

Tusind tak for din meget flotte og udfÞrlige anmeldelse. Det glÊder os virkelig at hÞre, at du har haft et godt og trygt forlÞb hos os, og at resultatet af dine hofteoperationer har levet op til – og endda overgÃ¥et – dine forventninger.

Vi er meget glade for dine pÊne ord om kirurgen og for, at du oplevede bÃ¥de hÞj faglighed og en god, tryg dialog gennem hele processen. Det betyder ogsÃ¥ meget for os, at du fremhÊver vores anÊstesilÊge – vi er stolte af at have sÃ¥ dygtige og omsorgsfulde kolleger, der gÞr deres bedste for, at vores patienter fÞler sig i trygge hÊnder.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse og for din varme anbefaling af Privathospitalet Adeas. Vi Þnsker dig fortsat rigtig god bedring og alt det bedste fremover.

Professionel omsorg

Når man selv har arbejdet i sundhedsvÊsenet, var det mÊrkbart at fleksibiliteten blandt personalet - man hjÊlper hinanden- gav et godt åbent og ligefremt arbejdsklima. Jeg nÞd mit ophold på Adeas at vÊre i kyndige hÊnder lige fra anÊstesilÊgens rygmarvsbedÞvelse til Tariqs veludfÞrte hofteoper. til sygeplejen. mm. Udstyret med avance pumpe-plaster og antibiotika så jeg kunne hele op hurtigt. I de tre måneder der er gået er mit aktivitetsniveau roligt blevet bygget op, så STOR tak til Tariq og hele personalet.

2026幎3月2日

KÊre Else Marie

Tusind tak for din meget flotte og grundige anmeldelse. Det betyder sÊrligt meget for os at modtage anerkendelse fra en person med erfaring fra sundhedsvÊsenet.

Vi er glade for, at du oplevede et fleksibelt og Ã¥bent arbejdsklima, hvor personalet hjÊlper hinanden – netop samarbejde og faglighed er fundamentet for den behandling, vi Þnsker at levere hver dag. Det glÊder os ogsÃ¥, at du fÞlte dig i trygge og kompetente hÊnder hele vejen fra anÊstesien til operationen og den efterfÞlgende sygepleje.

Vi vil naturligvis viderebringe din ros til Tariq og resten af teamet. Det er meget motiverende for os at hÞre, at dit forlÞb har bidraget til en stabil og positiv genopbygning af dit aktivitetsniveau over de seneste måneder.

Vi Þnsker dig fortsat god bedring og mange aktive år fremover.

Perspektiver efter 2 nye hofter

Fik hofte nr. 2 den 17. november. Tariq lovede mig inden den fÞrste operation, at jeg ville blive i stand til at tage de to gradueringer jeg mangler for det sorte bÊlte i Taekwondo. Han skulle nok give mig to nye hofter, sÃ¥ jeg blev klar til trÊningen🀗. Det gav mig en rigtig god tryghed for at fÃ¥ den bedste behandling, sÃ¥ min nervÞsitet blev droslet ned. Den sidste nervÞsitet forsvandt under den professionelle bedÞvelse, hvor jeg havde samme person, som kunne huske min ryg fra fÞrste gang, sÃ¥ hun lige vidste, hvor hun skulle stikke. Selvom det hele foregÃ¥r nÊrmest pÃ¥ samlebÃ¥nd var alle til stede for mig i hele forlÞbet. SÊrlig beroligende var det under opvÃ¥gning, hvor det tog lidt lang tid fÞr jeg kunne mÊrke mine ben, at jeg fik at vide, at der sagtens kunne gÃ¥ rigtig lang tid uden der var noget galt. Godt klaret at I alle var sÃ¥ nÊrvÊrende.
Jeg ville gerne undgå morfin her 2. gang, da jeg tog lidt rigeligt fÞrste gang (fik det skidt et par dage efter ophÞr) og fik så god vejledning om at vente 1/2 time efter at havde taget Panodil og Ipren, for at se, om jeg havde behov. Det havde jeg så ikke.
En ting, som jeg synes i skal informere om i udskrivningsbrevet er, at nogle tandlÊger vil have man skal tage antibiotika 1 time fÞr tandbehandling, da de er nervÞse for infektion omkring implantatet. Ved der er delte meninger om risikoen herfor, men synes vi som patienter skal vide, at nogen tandlÊger har det sådan, da man ellers risikerer at mÞde op og ikke kunne få sin tandbehandling.
Og så kunne jeg også godt have brugt vejledning til mulighed for pÊnere ar med E-vitaminolie og silikoneplastre, der vaskes og genbruges. Det kom jeg lidt sent i gang med.
Mange tak til jer alle for at have givet mig nye krÊfter pÃ¥ livet i en alder af 72. Det er fantastisk at fÞle man kan gÃ¥ pÊnt og glÊder mig til trÊningen, nÃ¥r fysioterapeuten har sagt ok for muskelstyrken 🀗.

2025幎11月17日

KÊre Kirsten

Tusind tak for din fine og meget detaljerede tilbagemelding. Det glÊder os oprigtigt at hÞre, at du har fÞlt dig tryg og godt guidet gennem hele forlÞbet – fra bedÞvelse og opvÃ¥gning til smertebehandling og den videre genoptrÊning.

Vi er imponerede over dit mål om de sidste gradueringer i Taekwondo og Þnsker dig alt det bedste på vejen tilbage til trÊningen.

Tak ogsÃ¥ for dine konstruktive input om information vedrÞrende antibiotika fÞr tandbehandling samt arpleje – det er vÊrdifuld feedback, som vi tager med i vores lÞbende kvalitetsarbejde.

Rigtig god fortsat genoptrÊning

Super behandling og operationer

Fik ny hofte 25. november 2025 og nyt knÊ 4. februar 2026. Begge operationer er foretaget af Xiaodong Ma og med Alexander Gilvanoff som anÊstesi lÊge. I er bare super dygtige og behagelige personer.Begge gange var jeg nervÞs, men det forsvandt efter samtaler med dem. Derudover var hele personalet super flinke og omsorgsfulde og med god humor. Jeg kan virkelig anbefale Adeas, hvis der skal skiftes knÊ og hofter.

2026幎2月4日

KÊre Mette,

Mange tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Det glÊder os meget at hÞre, at du fÞlte dig tryg og godt hjulpet gennem begge operationer – og at samtalerne forud for indgrebene var med til at dÊmpe nervÞsiteten.

Vi er stolte af vores team og vil med stor glÊde videregive din ros til Xiaodong, Alexander og resten af personalet.

Vi Þnsker dig fortsat god fremgang med bÃ¥de hofte og knÊ – og tak for din anbefaling.

5぀星のうち5の評䟡

Tryghed, grundighed og topkompetence samlet ét sted

Jeg er for nylig blevet opereret i mit kraveben hos Adeas Privathospital, og jeg kan helt Êrligt sige, at min oplevelse har vÊret fuldstÊndig i top fra start til slut.

Min kirurg, Klaus Bak, vÊret helt igennem ekstremt kompetent, grundig og professionel. Han tog sig tid til at forklare alle steps i forlÞbet, sÃ¥ jeg hele tiden fÞlte mig velinformeret og tryg. Man mÊrker tydeligt hans erfaring og faglige dygtighed – jeg har haft fuld tillid til ham hele vejen igennem.

Hans team fortjener ogsÃ¥ stor ros. Linda og Laura var professionelle, omsorgsfulde og utroligt opmÊrksomme gennem hele forlÞbet. Jeg fÞlte mig lyttet til og mÞdt med bÃ¥de nÊrvÊr og stor faglighed – bÃ¥de under operationen og i opvÃ¥gningen.

AnÊstesien blev håndteret af Alexander samt anÊstesisygeplejersken, og de var begge enormt dygtige til at skabe ro og tryghed. Jeg fÞlte mig meget sikker og i virkelig gode hÊnder fÞr, under og efter indgrebet.

Jeg har absolut ingen negative ting at sige om mit forlÞb. Alt har vÊret professionelt, effektivt og samtidig meget menneskeligt.

Jeg kan på det varmeste anbefale Adeas Privathospital til alle, der Þnsker hÞj faglighed kombineret med en tryg og professionel behandling. ⭐⭐⭐⭐⭐

2026幎1月8日

KÊre Elisabeth,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse. Det glÊder os meget at hÞre, at du har fÞlt dig tryg og godt informeret gennem hele forlÞbet.

Vi sÊtter stor pris pÃ¥ dine pÊne ord om kirurgen og hele teamet omkring operationen – det betyder meget for os, at bÃ¥de faglighed, omsorg og tryghed bliver oplevet i praksis.

Tak for din varme anbefaling af Adeas Privathospital. Vi Þnsker dig rigtig god bedring fremover.

Marianne Lauritzen
Hospitalschef