Det kan vÊre vanskeligt at hjÊlpe nogen med at blive bedre, hvis ikke man har et eneste kritisk punkt. Men det har jeg ganske enkelt ikke. Fra indtjekning til udtjekning efter operation (blev o... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
God og behagelig oplevelse - struktureret og effektiv ifm. min menisk operation. Medarbejderne var sÞde og dygtige - og jeg blev mÞdt i ÞjenhÞjde ððŒ Tak for det ð - hÃ¥ber ikke vi ses igen ð
Jeg er blevet MR-scannet hos Capio i Hellerup super service og kompetente medarbejdere- Hvis jeg skal kommentere noget, er det man skal tjekke ind i receptionen og gÃ¥ om pÃ¥ den anden side af bygning... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg var til mammografi, undersÞgelse og ultralydsscanning da jeg havde fundet forandringer i mit ene bryst. Blev henvist videre fra det offentlige til Capio. SÃ¥dan en undersÞgelse vil nok altid frem... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi henviser til vores Facebook for yderligere brugeranmeldelser: www.facebook.com/capioprivathospital/ ____________________________________________________________________________ Capio er et landsdÊkkende privathospital med afdelinger i Hellerup, Odense, Aarhus, Viborg og Aalborg. Vi tilbyder udredning og behandling hos nogle af landets dygtigste specialister, der sikrer dig et professionelt og sammenhÊngende behandlingsforlÞb. Vi har patienten i centrum og på den måde kan du vÊre sikker på, at du altid er i trygge hÊnder hos os. Vi tilbyder desuden forebyggende sundhedsydelser som helbredstjek, helbredsundersÞgelser, seismofit-målinger og MR-helkropsscanninger til virksomheder og privatpersoner.
Aarhus, Hellerup, Odense, Viborg, Aalborg, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
LÊgen var super venlig, og udfÞrte en fin behandling.
Medarbejderne var sÞde og dygtige - og jeg blev mÞdt i ÞjenhÞjde ððŒ
Tak for det ð
- hÃ¥ber ikke vi ses igen ð
En fantastisk oplevelse i Viborg og fantastisk personale, en sÊrlig tak til Maj og Trine
En stor anbefaling herfra
En meget venlig og rolig kirurg, der forklarede omkring min MR-skanning og grunden til mine smerter.
Meget venligt og smilende personale med god pleje og forplejning.
Rigtig god information omkring hele forlÞbet og efterforlÞbet fra både anÊstesien, kirurgen, sygeplejersker og fysioterapeuten.

FÞr:
I 2001 fik jeg indopereret brystimplantater af Benedicte Thuesen. Efter ca. 25 år skulle de udskiftes, og jeg sÞgte derfor kontakt med Benedicte Thuesen, som dog var pensioneret.
Jeg fandt, at hun havde vÊret på Capio, og valgte derfor det sted. Jeg blev henvist til Dina Matzen til en forundersÞgelse. Et supergodt valg skulle det vise sig.
Jeg tror aldrig, jeg har mÞdt en lÊge, som havde så stor faglighed og empati og undersÞgte og vejledte mig så grundigt. Efter undersÞgelsen var jeg ikke i tvivl om, at det var Dina, som skulle foretage operationen.
Under:
Jeg mÞdte op på aftalte dato og tid og blev taget godt imod af personalet og vist hen på en stue.
Her fik jeg en grundig gennemgang af hele forlÞbet og hilste på anÊstesisygeplejersken. Endelig kom Dina også og tegnede en masse hjÊlpelinjer på mig.
Efter:
Noget af det fÞrste jeg husker, da jeg vÃ¥gnede op, var at jeg hÞrte Dinas stemme, som sagde, at det havde vÊret anderledes, at sy mig, idet jeg havde âsmÞrhudâ.
Denne fine og sarte hud gjorde bl.a., at hun indlagde en ekstra kontroldag ind. Heldigvis var alt godt og uden komplikationer.
Det viste sig, at Dina, med min tilladelse, havde valgt et par mindre Êndringer for at få et så pÊnt, Êstetisk, velproportioneret og naturligt resultat som muligt.
Jeg er SÃ
glad for resultatet og kan på det kraftigste anbefale at kontakte Dina Matzen, hvis man går med tanker om en plastikkirurgisk operation af brysterne.

Capio Privathospital ããã®åç
Fin service fra start til slut og rigtig dejlig jargon. Vellykket og prof operation.

Capio Privathospital ããã®åç
Jeg har oplevet en fantastisk faglighed og omsorg i forbindelse med en prostata operation, intet mangler.

Capio Privathospital ããã®åç
Fra indtjekning til udtjekning efter operation (blev opereret i knÊ), går alt på skinner. HÞjt informationsniveau, fokus på tryghed, altid nogen i rummet.
På operationsstue stor imÞdekommenhed og god stemning (det betyder virkelig noget). Og efter operation hÞjt serviceniveau med frugt og grÞnt, kiks og sågar en sandwich, mens alle har 100 procent styr på, hvad der er foregået, og hvad der skal ske.
Topklasse og meget imponerende, for der kÞres godt nok mange igennem.
Tak herfra
Jens Rohde
Fodbolddommer

Herregud Det gik!

Capio Privathospital ããã®åç
Hvis jeg skal kommentere noget, er det man skal tjekke ind i receptionen og gå om på den anden side af bygningen for at komme ind, men dette er nede i bagateller så derfor får de 5 stjerner.

Capio Privathospital ããã®åç
Der var venlighed, forståelse og hjÊlp hele vejen igennem, fra jeg kom til jeg skulle afsted igen !!!

Capio Privathospital ããã®åç
Kom hurtigt til. God forklaring på hvad der skulle ske og risikoen ved operationen
HjÊlpsomme personale

Super god og professionel

Capio Privathospital ããã®åç
En fuldstÊndig fantastisk ,både dygtig og usÊdvanlig empatisk plastik kirurg,Dina Reem Matzen.
Magen til gode behandling skal man lede lÊnge efter.

Kom ind til tiden.
Havde et par spÞrgsmål. Fik svar på det hele.
Var yderst behjÊlpelig med, hvad jeg kunne gÞre.

Capio Privathospital ããã®åç
Et helt fantastisk personale, alle sÞde, smilende og meget hjÊlpende ved behov
FÞlte mig tryg og i gode hÊnder under mit ophold/operation på Capio

Capio Privathospital ããã®åç
Venlig op prÊcis modtagelse og vejledning. Ingen ventetid

Capio Privathospital ããã®åç
Virkelig god behandling hele vejen igennem

Capio Privathospital ããã®åç
Meget hurtig til at få en tid. Personalet var i imÞdekommende.