Adlersmadvaerksted レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Skulle kÞbe en pizzaovn, og ville have den med det samme. Ringede og talte med Sarah, hun fik tjekket lageret og fik bekrÊftet at det var muligt at afhente ovnen samme dag. KÞrte ud til deres... もっず芋る

䌁業が回答したした

Verdensklasse arbejde, Rene! Jeg stod og manglede en gave til min kammerat, og deres produkter sÃ¥ bÃ¥de attraktive og prisdygtige ud, med hurtig levering oveni – lige hvad jeg havde brug for... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg bestilte en god del varer herfra, de blev hurtigt pakket, sendt og leveret. Ved modtagelse manglede der desvÊrre en vare, hvilket jo er menneskeligt. Jeg tog kontakt over mail, og fo... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg skulle lave pizza til 12 pers, og sÃ¥ vejrudsigten... Sarah og co hjalp mig (meget hurtigt) med at komme i besiddelse af en Effeuno P134HA 509, og de pizze blev helt fantastiske! De gav lidt fif v... もっず芋る

䌁業情報

1. キッチン甚品店

圓該䌁業による蚘述

Hos Adlers MadvÊrksted finder du alt du skal bruge til kÞkkenet, om du er professionel eller fritidskok. Du finder et stort udvalg af glas, kokkeknive, porcelÊn, potter og pander samt tilbehÞr til dit kÞkken. Du finder kendte og mindre kendte mÊrker og der er noget for enhver smag. Derudover kan du i vores store udvalg finde en rÊkke specialvarer til hjemmebageriet og hjemmepizzeriaet, heriblandt pizzaovne, pizzaspader, bageforme, chokolade-sÊt, bagesten, italiensk mel og specialiteter og meget mere. Hos Adlers MadvÊrksted arbejder vi med, og kender det vi sÊlger og kan derfor yde dig den bedste service, hvis du stÞder i problemer eller har brug for hjÊlp.

優良

通垞24時間以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 37ä»¶

レビュヌを曞く

Super kundeservice og hurtig levering

Fik besked om at der ikke var nok af den bestilte vare, og fandt så ud af at varebeskrivelserne på den ene af de to forskellige durummel vi havde bestilt var forkert. Ordren blev rettet til og allerede dagen efter havde vi varerne.

2025幎12月29日

Hej Rikke
Tak for dine 5 stjerner og fine anmeldelse ! :)

Super

Super fine ting og hurtig levering 🚚

2025幎11月3日

Hej Sine

Tusind tak for 5 stjerner ! :)

HÞj service og kvalitet

God og informativ vejledning inden kÞb, hÞj kvalitet i udvalget samt et tårnhÞjt serviceniveau gÞr, at jeg kun kan anbefale AdlersmadvÊrksted.

2025幎11月1日

Hej Jesper

Tusind tak for din flotte anmeldelse og 5 stjerner - det er vi rigtig glade for ! :)

Fremragende service

Har kÞbt et par gange efterhånden. Så venlig og hjÊlpsom service. Alting er altid i orden og altid uden problemer.

2025幎9月7日

Hej Tina

Tusind tak for dine fine ord og 5 stjerner - det er vi rigtig glade for! :)

Adlers MadvÊrksted

Hurtig og korrekt levering.

Hurtig og korrekt levering.

2025幎9月4日

Hej Thomas

Tak fordi du vil tage dig tid til at give en anmeldelse omkring din oplevelse :)
Tak for 5 stjerner!

2025幎8月4日

Hej Leif

Tak for din anmeldelse - fedt at hÞre, at du synes vi leverer hurtigt :)

Rigtig god fornÞjelse med dit nye grej

Adlers MadvÊrksted

Fed webshop super lÊkker ting men

I har mange lÊkker og fede ting, og nogle fair priser på dem, men jeg valgte ikke at shoppe hos jer da jeg nÊsten skal 200 kr alene i fragt, det synes jeg er i overkanten.

Svar: Hjemlevering kontra til en pakkeshop havde en forskel på ca. 24 kr. Så det må jo vÊre fordi at i ikke sender nok siden I ikke har en bedre aftale med jeres fragt leverandÞr.
For andre sted kan man godt kÞbe tunge ting på fx. 30 kg. Også ikke skal betale fragt overhovedet.
Også stadig ha en fÞlelse at det er en fair pris man har kÞbt det til. Men at kÞbe fra 449 kr og smide 200 kr. det bliver et nej tak.

Men tak for “forklaringen” Sarah ;)

2025幎7月22日
自発的なレビュヌ

Hejsa Dennis :)
Tak for din anmeldelse og ikke mindst tak for din ros til de fede ting og de fair priser..
Det er ikke tit vi får anmeldelser fra en som ikke har handlet hos os... ;)

Adlers MadvÊrksted ligger stor vÊgt på at opretholde et fair prisniveau.. både på vores varer på shoppen, og ligeledes prisen for din fragt.
Nu kan jeg kun gÊtte på hvad du ville bestille til en fragtpris på kr 200.- men jeg ved at det har vÊret tunge varer, evt. med hjemme levering. Din pris på fragt afspejler den direkte pris fra transportfirmaet og er indeholdt dansk moms og ikke mindst diverse skatter og afgifter én til én.

Hvis vi skulle Êndre på fragtpriserne ville du måske bare have fÞlelsen af, at det var slut med de fait priser på varerne... :)

Håber selvfÞlgelig vi får mulighed for handel med dig en anden gang

Lige i skabet:-)

LÊkre produkter, fornuftige priser, hurtig levering - alt i alt, det hele sad lige i skabet:-)

2025幎7月3日

Hej Nicolai

Mange tak for din flotte anmeldelse - det sÊtter vi stor pris på :)

Super oplevelse

Super oplevelse.
Jeg var blevet brÊndt af, af en anden netshop, så skrev til Sarah om hun kunne hjÊlpe samme dag. Hun skrev med det samme at hun kÞrte på lageret og hentede den sten jeg skulle bruge og jeg kunne hente den inden for et par timer. Super service :)

2025幎6月27日

Hej Henrik
Tusind tak for dine 5 stjerner - dejligt vi fandt ud af en lÞsning, så du kunne komme til at bage pizzaer :)

Rigtig god fornÞjelse!

Adlers MadvÊrksted

Mere end forventelig god service da

Mere end forventelig god service da gaven viste sig at vÊre den forkerte stÞrrelse sten til pizza ovn.
SjÊldent mÞdt mere lÞsningsorienteret forretning i den sitation. Klar anbefaling herfra

2025幎6月26日
自発的なレビュヌ

Hej Thomas

Tusind tak for dine 5 stjerner - dejligt vi fandt en lÞsning på at få ombyttet stenen til den rigtige :)

Rigtig god fornÞjelse!

Fine forme

Fine forme. SÞgte dog på forme med 16 cm, og kom til at kÞbe disse, der var mindre end forventet

2025幎6月2日

Hej Annette
1000 tak for din tilbagemelding
Jeg er lidt ked af hvis du har fÃ¥et en anden vare end den du havde bestilt??
 jeg er ikke helt sikker pÃ¥ jeg lÊser din anmeldelse korrekt?

Du skal vÊre meget velkommen til at skrive til mig pÃ¥ mail, hvis du har bestilt eller fÃ¥et en forkert stÞrrelse

Så må vi jo lige få styr på stÞrrelsen og få byttet