Firma reklamuje siÄ jako zakÅadajÄ ca spóÅki zagraniczne a sÄ jedynie poÅrednikiem narzucajÄ cym podwójnÄ marÅŒe, obsÅuga klienta tragiczna, doradztwo podatkowe tragiczne, bezpieczeÅstwo oraz odpowiedzia... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Kryptowaluty to mój Åwiat i sÄ z tego niezÅe pieniÄ dze, wiÄc jakoÅ rozliczaÄ siÄ z nich trzeba. Jakbym to robiÅ w kraju to podatki zjadÅyby mi sporÄ czÄÅÄ zysku. A tak jestem rozliczany w UK i niczym... ãã£ãšèŠã
Polecam Admiral Tax - miaÅem okazjÄ odbyÄ konsultacjÄ w sprawie optymalizacji podatkowej dla mojej firmy. Jestem zadowolony z wiedzy i profesjonalizmu konsultacji. JuÅŒ poleciÅem firmÄ moim klientom, k... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Firma duÅŒo Ci powie jeÅli chce ÅŒebyÅ podpisaÅ umowÄ, niestety, mimo ÅŒe znajÄ dokÅadnie czym chcesz siÄ zajmowaÄ to potem, okazuje siÄ, ÅŒe mimo ich zapewnieÅ kwestie prawno skarbowe jednak sÄ zgoÅa inn... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
JesteÅmy najwiÄkszÄ kancelariÄ ksiÄgowÄ w Polsce specjalizujÄ ca siÄ w przenoszeniu polskich firm do Anglii. Nasze korzenie na rynku brytyjskim siÄgajÄ lat 90-tych. Oprócz dziaÅalnoÅci ksiÄgowej zajmujemy siÄ miÄdzynarodowym planowaniem podatkowym, zakÅadaniem spóÅek na caÅym Åwiecie, otwieraniem bezpiecznych kont zagranicznych oraz sprzedaÅŒÄ gotowych spóÅek na terenie caÅego Åwiata.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Uwaga na nich !
Uwaga na nich !
Pozytywne opinie wpisujÄ
sami sobie z faÅszywych mejli i tylko ciemny tego nie dojdzie , szantaÅŒujÄ
i straszÄ
swoich klientów !! nie informujÄ
o procedurach jakie w spóÅkach naleÅŒy przeprowadzaÄ z wyprzedzeniem minimum 2 -3 miesiÄ
ce tylko celowo aby kasÄ zdzieraÄ na ostaniom chwilÄ i nie dajÄ
ÅŒadnej swoje odpowiedzialnoÅci za swoje dziaÅania !!! Celowo nie podpisujÄ
umów na swoje usÅugi , celowo w fakturach wpisujÄ
zawsze consulting service - czyli konsultacja a nie faktycznÄ
usÅugÄ którÄ
wykonujÄ
! admiral tax to celowo spóÅka której wÅaÅcicielem jest kolejna inna spóÅka aby unikaÄ odpowiedzialnoÅci !! ma ich koncie face bok celowo wyÅÄ
czyli recenzje aby nikt nie mógÅ wpisaÄ im prawdziwych opinii z konta facebok
Ich firma ma nazwÄ i celowo namieszane tak by byÅa spoÅka w spoÅce
AT UK CONSULTING LTD
Company number 10758769
Follow this company File for this company
Company Overview for AT UK CONSULTING LTD (10758769)
Filing history for AT UK CONSULTING LTD (10758769)
People for AT UK CONSULTING LTD (10758769)
More for AT UK CONSULTING LTD (10758769)
Registered office address
160 Kemp House City Road, London, United Kingdom, EC1V 2NX
Company status
Active
Company type
Private limited Company
Incorporated
Wszelkie rozliczenia odbywajÄ siÄâŠ
Wszelkie rozliczenia odbywajÄ siÄ online, ale jak ktoÅ chce to i stacjonarnie moÅŒna siÄ umówiÄ.
Åwietna podejÅcie i pomocâŠ
Åwietna podejÅcie i pomoc profesjonalistów dla mnie 5*
Åwietna wspóÅpraca
Åwietna wspóÅpraca. DziaÅam w krypto i Admiral pomógÅ mi bezpiecznie i z niskim podatkiem rozliczyÄ siÄ legalnie w UK, dziÄki czemu Polska skarbówka nie moÅŒe przyczepiÄ siÄ do moich przychodów.
Jestem zadowolony ze wspóÅpracy
Jestem zadowolony ze wspóÅpracy. SkorzystaÅem z darmowej porady i zostaÅem na staÅe, polecam.
ObsÅuga ksiÄgowa na najwyÅŒszym poziomie!
Profesjonalizm i rzetelnoÅÄ to gÅówneâŠ
Profesjonalizm i rzetelnoÅÄ to gÅówne cechy tej firmy. Prowadzenie biznesu w UK jest duÅŒo prostsze i nie muszÄ siÄ martwiÄ prowadzeniem ksiÄgowoÅci
Recenzja
Osoby pracujÄ ce tutaj znajÄ siÄ na swojej robocie. WiedzÄ co robiÄ, nawet w sytuacjach stresowych, prowadzÄ klienta moÅŒna powiedzieÄ ÅŒe za rÄkÄ i sÄ skuteczni.
PeÅen profesjonalizm
PeÅen profesjonalizm, a doradcy godni zaufania
Jestem zadowolona ze wspóÅpracy
Jestem zadowolona ze wspóÅpracy. Dobry kontakt, pomocni fachowcy znajÄ cy siÄ na rzeczy
Skuteczna pomoc w zaÅoÅŒeniu konta
Skuteczna pomoc w zaÅoÅŒeniu konta bankowego w Szwajcarii. Proces nie trwaÅ dÅugo, a udaÅo siÄ dopiÄ Ä wszelkich formalnoÅci i mogÄ bez przeszkód operowaÄ funduszami.
Fajnie, ÅŒe sprawy moÅŒna równieÅŒ zaÅatwiaÄ stacjonarnie w Krakowskim biurze. Bo czasami jednak lepiej jest coÅ zaÅatwiÄ twarzÄ w twarz.
Darmowe porady
Darmowe porady których udzielajÄ fachowcy znajÄ cy siÄ na rzeczy. Ogólnie ok.
SkorzystaÅam z darmowej porady i jestem zadowolona
SkorzystaÅam z darmowej porady. Jestem zadowolona bardzo, bo pomoc okazaÅa siÄ bardzo profesjonalna, szczegóÅowa i zostaÅam pokierowana krok po kroku.
Rozliczanie siÄ poza PolskÄ pozwala wâŠ
Rozliczanie siÄ poza PolskÄ pozwala w skali miesiÄ ca i roku na duÅŒÄ oszczÄdnoÅÄ. Nie wiem czy dla kaÅŒdej branÅŒy jest to dostÄpne, w mojej byÅa taka moÅŒliwoÅÄ i skorzystaÅem czerpiÄ c profity. Takie czasy ÅŒe siÄ szuka oszczÄdnoÅci gdzie siÄ da.
Jestem zadowolona ze wspóÅpracy
ProfesjonaliÅci pod kaÅŒdym wzglÄdem, od razu widaÄ, ÅŒe znajÄ siÄ na rzeczy. WspóÅpraca przebiega pomyÅlnie.
DziaÅam w e-commerce
DziaÅam w e-commerce, przeniosÅam firmÄ z tym biurem za granice ÅŒeby zoptymalizowaÄ koszty i póki co jestem zadowolona jedyne czego ÅŒaÅuje to ÅŒe tak późno sie na to zdecydowaÅam
Åwietni rzeczowi doradcy
Åwietni rzeczowi doradcy. OgarniajÄ mi bez problemu sporÄ iloÅÄ dokumentów i siÄ w tym pÅynnie odnajdujÄ . Wszystko tÅumaczÄ , cierpliwi. Bardzo dobra wspóÅpraca.
Skuteczne doradztwo
SkorzystaÅam z ich darmowego doradztwa i tak zaczÄÅa siÄ wspóÅpraca. Porada bardzo mnie uratowaÅa. Warto pewne sprawy powierzyÄ specjalistom, którzy doskonale odnajdujÄ siÄ w zawiÅoÅciach przepisów.
Profesjonalnie podejÅcie do klienta
Profesjonalnie podejÅcie do klienta, wszystko zostaÅo mi dokÅadnie wytÅumaczone, formalnoÅci udaÅo siÄ dopiÄ Ä na ostatni guzik. Super!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ