レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

After only one month of working with Brahim we have doubled the sales and subscription base of my business. I had been stalled at the same level for many months had begun to develop some limitin... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vi havde akut brug for hjælp til vores annoncering midt i højsæsonen, og Brahim fik på få uger sat annoncesæt op, som outperformede alle de annoncer, vores tidligere bureau havde leveret over m... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg har samarbejdet med Advera siden maj, og der er tydelig forskel i vores salg og vækst - faktisk med flere hundrede procent – og i høj grad et resultat af Adveras strukturerede marketingstrategi... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Forøget konvertering samt skalering i særklasse! Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Advera. Vi har arbejdet side om side med Sindram, og kun oplevet gode ting! Start-fasen med Brahim... もっと見る

企業情報

1. オンライン マーケティング代理店

当該企業による記述

Vores mål med digital markedsføring er at skabe vækst for din virksomhed

4.8

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Overraskende vilde resultater!

Jeg har haft fornøjelsen af at samarbejde med Advera i løbet af de seneste måneder, og jeg kan uden tøven sige, at de har leveret en enestående service. Vores partnerskab har været præget af deres konstante professionalisme, kreativitet og dedikation, hvilket har gjort dem til en uvurderlig samarbejdspartner.

Advera er ikke bare et bureau, de er et initiativrigt team med klare mål og visioner for deres kunder. Personligt oplever jeg dem som mere end blot et bureau – de er samarbejdspartnere. Den tætte dialog, som jeg altid har haft med holdet, er afgørende for mig. Selv i pressede situationer sent om aftenen har de altid været behjælpelige, og deres engagement er tydeligt i hver opgave, vi har håndteret sammen.

Resultaterne taler for sig selv, og Advera har på bemærkelsesværdig kort tid opnået de vildeste resultater for min virksomhed.

Samlet set kan jeg kun anbefale Advera.

2023年12月24日

Super dygtig og professionel

Jeg har haft den absolut fornøjelse af at arbejde sammen med Brahim, og jeg kan med sikkerhed sige, at min oplevelse med ham har været intet mindre end fantastisk. Brahim er ikke blot en ekspert på sit felt, men han er også en yderst behagelig person at samarbejde med.

Hvad der virkelig skiller Brahim ud fra mængden, er hans evne til at forklare selv de mest komplekse strategier og koncepter på en måde, der er let forståelig for alle. Han har en tålmodighed og en dedikation til at sikre, at alle i teamet er på samme side, og han er altid villig til at gentage og uddybe, indtil alle er klart forstående.

Brahim har en evne til at motivere og inspirere sit team. Han er dygtig til at forstå de unikke udfordringer, som forskellige virksomheder står overfor, og han skræddersyr strategier, der er skarpe og målrettede.

Jeg kan på det varmeste anbefale Brahim til enhver virksomhed, der søger ekspertise, professionalisme og en stærk partner på rejsen mod succes.

2023年9月22日
5つ星のうち1の評価

Jeg er i chok

Jeg er i chok. Vi afbrød samarbejdet med Advera i slut juli efter 2 måneders samarbejde, da vi var nået en investering på 33.000 kr uden en eneste konvertering og derfor ikke havde råd til at risikere mere. Der var blevet lavet en plan, hvor vi skulle kunne konvertere 17 kunder ud fra den leadgenering, som de lavede, men leads var ikke kvalificerede overhovedet. Her 2 måneder senere vil jeg ind i vores ads-manager for at lave en kampagne, men det viser sig, at han har slettet ALLE annoncer uden vores samtykke. Af hævn eller vrede ved jeg ikke, men det er meget uprofessionelt og ikke noget, som vi har givet tilladelse til. Det er heller ikke en del af den kontrakt, som vi indgik. Jeg var super glad for samarbejdet og den energi der blev lagt, hvorfor vi heller ikke forlangte pengene retur, som ellers var en del af aftalen (no cure no pay). Men resultaterne kom ikke. Jeg kan se at han er gået ind og har slettet annoncerne 10 minutter efter en ophedet Whatsapp samtale, hvor jeg afslutter samarbejdet. Hvis vi havde fortsat en måned mere uden konverteringer, så skulle han betale 30.000 kr tilbage, hvilket jeg synes var synd for ham, da han virkelig havde arbejdet hårdt. Så hellere kaste håndklædet i ringen. Især når tilliden svandt ind. (Uddybning af investering: 6.875,00 til content ad libitum for videoer, 10.000 kr til advera og 16.117 kr til Facebook annoncering = 32.992 kr)

2023年10月9日

Advera からの回答

Tak for din anmeldelse. Jeg vil gerne tage et øjeblik for at adressere de bekymringer, du har nævnt, og give yderligere klarhed over vores arbejdsproces og aftaler:

Forventninger og resultater: Fra starten af vores samarbejde lagde vi klart frem, at det tager omkring 3 måneder at opnå de projekterede resultater. Dette skyldes den tid, det tager at teste, tilpasse og optimere vores markedsføringsstrategier. Vi har arbejdet hårdt for at levere kvalificerede leads, men konvertering af disse leads til kunder afhænger også af af jeres konkurrenceevne og salgsprocessen.

Sletning af annoncer: Som en del af vores standardprocedure deler vi ikke vores framework eller videregiver det arbejde, vi har udført. Dette er en praksis, vi følger for at beskytte vores intellektuelle ejendom.

Arbejdstimer og kompensation: Vi har arbejdet GRATIS i to måneder på jeres projekt. Udover disse to måneder har vi KUN modtaget betaling for vores arbejde i én måned, hvilket er langt under det budget på 24.000 kr., vi oprindeligt havde aftalt. Derfor er dine overstående "30.000 kr." utrolig misvisende da vi ikke har modtaget betaling for vort arbejde.

Konvertering af leads: Vi har leveret 265 potentielle leads. Selvom vi har gjort vores bedste for at generere kvalificerede leads, er det op til jeres salgsteam at konvertere disse leads til kunder. Vi har endda brugt ekstra tid på at oplære jeres team i salgsteknikker. Trods dette har I ikke kunnet konvertere disse leads, hvilket I har valgt at tilskrive os.

Vores engagement: Vi er dybt forpligtet til vores kunders succes. Vi har investeret betydelige ressourcer, tid og ekspertise i jeres projekt uden den forventede kompensation.

Desværre, er det super ærgerligt med sådan en anmeldelse fra jeres side. Da vi virkelig udover at have arbejdet gratis, har gjort en ekstra indsats i jeres virksomhed.

5つ星のうち5の評価

Jeg har brugt advera i forbindelse med…

Jeg har brugt advera i forbindelse med min webshop og jeg har kun positive ting at sige. Gutterne bag er mega skarpe og hjælper med alt du har behov for! De leverer konge service og nærmest til rådighed 24 timer i døgnet. Virkelig en stor hjælp - tak!
De penge jeg har investeret her er kommet mange gange igen🙏

2023年8月16日
5つ星のうち5の評価

Mere end bare en marketingvirksomhed

Brahim & Advera er top professionelle!
Jeg har brugt Advera i 2 måneder, og
jeg er dybt imponeret over Brahim's passion for at yde maksimum.
Advera er for mig blevet en sparringspartner og rådgiver.
Jeg har tidligere brugt andre marketingsbureauer, men er dog ikke stødt på så kompetente mennesker, som hos Advera.

Klart 5 stjerner herfra ⭐⭐⭐⭐⭐

2023年4月12日
5つ星のうち5の評価

Jeg kan stærkt anbefale Advera!

Jeg kan stærkt anbefale Advera. De har i de seneste 2 år håndteret vores online markedsføring, hvor der ikke har været noget, at sætte en finger på. Specielt Brahim, har hjulpet til vores succes. Han har i hele processen været dedikeret, hjælpsom og ikke mindst top professionel.

2022年4月29日

Et ekstraordinært samarbejde!

Hvis du er på udkig efter et bureau udover det sædvanlige, så er du kommet til det rigtige sted.

Vi ledte efter et bureau der kunne varetage et større annoncespend på vegne af vores 3 webshops både nationalt, og internationalt.

Vi fik anbefalet Brahim gennem vores netværk af andre webshop ejere.

Vi har samarbejdet med Brahim i over et år nu, og resultaterne har været udover alle vores forventninger. Selv efter den velkendte IOS14 opdatering ligger vi samlet set på en yderst tilfredstillende ROI.

Der var fuld smæk på til Black Friday, og vi kunne slet ikke følge med på lageret. Brahim valgte frivilligt at møde ind, og hjælpe os med at pakke vores kunders forsendelser! - Sådan en samarbejdspartner finder du med garanti ikke andre steder.

Vi glæder os til et langt samarbejde, og fortsat skalere til nye markeder med Brahim, og hans team.

2021年12月23日
5つ星のうち5の評価

Videste drive! Kun en vej og det er opad📈

Man kan ikke blive andet end i godt humør når man arbejder med advera. De tager en i rem og seler og hjælper dig med at opnå de resultater som du gerne vil opnå med din virksomhed.

Sjældent har jeg mødt en som har et lige så stort drive som jeg selv har, hvis ikke større! Hvis man selv går ind til det her samarbejde med masser af gå på mød, er der ingen grænser for hvor langt man kan komme sammen med advera. Sammen bliver der fundet en løsning på alt og hvordan man bliver ved med at vækst.

Bedste anbefalinger herfra
Mikkel

2021年12月6日

Advera からの回答

Tak for anmeldelsen Mikkel! Det lyder som om, at du har fået en masse gode råd, og at vi er på samme side, når det kommer til dine forretningsmål. Jeg er glad for at høre, at vores team har hjulpet dig med at finde nogle nye idéer og strategier, og jeg glæder mig til at se, hvilke fremskridt vi gør sammen i fremtiden.

Vi mener, at vi har et af de bedste teams derude, men al feedback hjælper os med at blive bedre! Endnu en gang tak fordi du tog dig tid til at skrive en så detaljeret anmeldelse - det sætter jeg virkelig pris på.

5つ星のうち5の評価

En oplevelse der ændrede hele min iværksætter rejse!

Jeg havde fornøjelsen af at arbejde med Brahim, og det var en en af de fedeste perioder i mit liv som iværksætter. Brahims dybe forståelse og evne til at formidle ikke bare hvad han gjorde, men også hvorfor han gjorde hvad han gjorde var en fantastisk gave!
Det samme gælder de resultater der følger med ham.
Han vækstede os markant, og gav os den helt rigtige måde at
Hans pris afspejlet med hans evner er ulig andet!
Hvis du søger en talenteret markedsføringspartner der ikke koster det hvide ud af øjnene, som kan det samme hvis ikke mere end alle de helt dyre topfolk, så opfordrer jeg kraftigt til at arbejde sammen med Brahim!

2021年12月4日

Advera からの回答

Tak for din anmeldelse Zaen, jeg er så glad for at høre, at vi var i stand til at hjælpe med at få din virksomhed til at vokse.

Da vores mission er at "hjælpe iværksættere med at få succes", er det virkelig en ære, at han havde en hånd med til at gøre din succesfuld!
Jeg vil videregive din feedback og sørge for, at han ved, hvor meget hans arbejde betyder.
Endnu en gang tak for muligheden for at hjælpe dig!

5つ星のうち5の評価

Har brugt Advera igennem snart et år nu…

Har brugt Advera igennem snart et år nu i flere forskellige virksomheder. Har oplevet et stort boost i salget på baggrund af netop det arbejde Advera ligger i vores markedsføring. Det er ikke kun markedsføring man får igennem Advera, men også en solidt samarbejdspartner der kan styrke forretningen på flere aspekter.

2021年9月27日

Advera からの回答

Tak for din anmeldelse Jacob! Vi er så glade for at høre, at Advera har været en værdifuld partner i forbindelse med at hjælpe dine virksomheder med at vokse. Det er det, vi er bedst til, og det lyder som om, vi har gjort vores arbejde godt.

5つ星のうち5の評価

Min oplevelse med Brahim har været…

Min oplevelse med Brahim har været intet mindre end fantastisk. Topprofessionel med en strålende personlighed. Har intet i mod at forklare en startegi eller et koncept to gange.

Kan klart anbefale Advera til enhver forretning, som kunne tænke sig en omsætning på et helt andet niveau end før!

2021年9月20日

Kære Hussain,

Jeg er glad for at høre, at Brahim har været en god partner for dig og din virksomhed. Det er altid en ære, når vi kan hjælpe vores kunder med at opnå succes på nye måder. Tak for muligheden for at yde denne service for dig!

5つ星のうち5の評価

Bedste beslutning for min virksomhed..

Advera har formodet at skabe et flow og strategisk fremgangsmåde hvad angår marketing hos mig. De har styr på tallene og statistikerne, som nærmest kræver en uddannelse for sig selv at kunne analysere og arbejde ud fra..

Jeg har købt og været igennem mange kurser og set en masse youtube tutorials, men Advera har implementeret strategier og metoder, som netop virker fantastisk i det lille danske marked og ikke mindst i større europæiske lande.. Der findes ingen magi i marketing, men Advera har hidtil formodet at præstere tættest på magi.. Og jeg har kæmpet med ads siden 2017..

100% sikker på at Advera kan hjælpe dig, og aftage den daglige stress, som advertising kan give en..

2021年9月18日

Advera からの回答

Tak fordi du tog dig tid til at gennemgå vores arbejde, Emil. Vi er glade for, at du fandt det nyttigt, og vi ser frem til at høre dine tanker, når vi fortsætter med at udvikle nyt indhold.

Vi forstår, at du har været igennem mange kurser og set en masse tutorials, men vi er glade for, at du fandt vores tilgang effektiv! Det lyder som om, der er mange muligheder for, at vi kan vokse sammen - lad mig endelig vide, hvis der er andet, jeg kan gøre for dig.

Professionel og venlig

Brahim har fundet tid til at hjælpe mig på trods af, at jeg kun har tid i en weekend. Han arbejder hurtigt og effektivt og jeg måtte optage hans arbejde til fremtidig brug.
Flink og hjælpsom - han er god til, at forklare hvad han laver, hvorfor han gør som han gør osv.
Han har en professionel attitude og han kan svare fyldestgørende på mine spørgsmål, så selv en ikke-IT-stærk person som mig, forstår hvad der foregår.
Tak for hjælpen!

2021年9月4日

Hej Eva,

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Jeg er glad for at du føler at du er kommet videre. Jeg glæder os til at følge med!

Mvh Brahim

5つ星のうち5の評価

Rigtig god og professionel hjælp.

Rigtig god og professionel hjælp jeg fik igår hos Advera. Jeg fik snakket med Brahim fra Advera i går og nævnte, at jeg gerne ville have flere konverteringer til mit websted. Herefter guidede han mig igennem fra A-Z med, hvilke steps jeg skulle følge. Det var rene guldkorn! Jeg vil 100% anbefale Advera!

2021年7月20日

Advera からの回答

Hej Salman, mange tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at vi var i stand til at hjælpe dig med at få flere konverteringer! Vi er altid glade for at tage en snak med vores kunder og guide dem gennem forskellige trin, som de kan tage på deres eget websted eller på andre områder af markedsføringen. Jeg er glad for, at Brahim var behjælpelig under din samtale, og håber, at hvis der er noget andet, vi kan gøre for dig hos Advera, så lad os endelig vide det!

5つ星のうち5の評価

Advera har mine varmeste anbefalinger

Advera har mine varmeste anbefalinger! De forstår at lytte til mine ønsker og behov, for derefter at skræddersy med deres ekspertise en plan for min virksomhed. En plan som de justere for at jeg kan opnå det ypperste.

Derudover er jeg vild med deres måde at kommunikere med mig på - altid så venlige, rolige og meget detaljeret, så jeg også kan følge med i processen. De svare hurtigt både over opkald, beskeder og sender jævnligt videoer når jeg har behov for mere uddybelse af tingene. Dette har betydet meget for mig, da jeg kun ønsker det bedste for min klinik.

2021年7月15日

Trustpilot エクスペリエンス