Advokatfirmaet Lynggaard レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi har haft en super oplevelse hos Advokatfirmaet Lynggard med god og professionel hjÊlp og vejledning. De hjalp os med testamente, samejekontrakt og kÞb af bolig. Vi har vÊret i de bedste hÊnder og f... もっず芋る

䌁業が回答したした

We actually had lawyer Thomas to help for the property acquisition. Not successfully in first one purchasing, but Thomas worked for all documents review without any charge. Then we luckily to brought... もっず芋る

䌁業が回答したした

Kan kun anbefale dette firma. Vores sag, som varede ca 1 1/2 Ã¥r, var en temmelig kompliceret sag, hvor der var en privat og en erhvervs afdeling, men Thomas beholdt overblikket og betalte de regning... もっず芋る

䌁業が回答したした

Altid i gode hÊnder med boligkÞb Thomas og Maria har virkelig vÊret gode at have pÃ¥ sin side under boligkÞb. Prisen er virkelig fair, og de tager sig altid tid til at svare pÃ¥ spÞrgsmÃ¥l, bÃ¥de pÃ¥... もっず芋る

䌁業情報

1. カりンセラヌ
  2. 䞍動産譲枡専門の匁護士
  3. 財産管理専門匁護士
  4. 䞀般匁護士
  5. 法埋事務所
  6. 䞍動産専門匁護士

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Tryg og professionel bolighandel. Gratis formÞde. Ingen handel - ingen regning.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 29ä»¶

レビュヌを曞く

SeriÞs,tydelig og god rådgivning

SeriÞs,tydelig og god rådgivning - tillige med meget hÞjt serviceniveau.

2025幎4月8日

KÊre Adam
Tusind tak for den flotte anmeldelse og de pÊne ord. Det er stÊrkt vÊrdsat!

Fantastisk professionel og

Fantastisk professionel og imÞdekommende. Vores boligkÞb kom sikkert i havn, og vi fÞlte os meget trygge i processen. Stor faglighed og grundighed - alle pengene vÊrd.

2025幎3月4日

KÊre Cecilie
Tusind tak for din rosende anmeldelse og de flotte stjerner. Vi er meget glade for, at I har sat pris på vores rådgivning og bistand.
Mvh Thomas Hjorth

Jeg var rigtig glad for god service og

Jeg var rigtig glad for god service og rÃ¥d mht kÞb af hus. Meget venlige ansatte, hurtige til at svare. Meget tildfreds.😀

2025幎2月27日

Advokatfirmaet Lynggaard からの回答

KÊre Sev. Tusind tak for din anmeldelse! Det er vi meget taknemmelige for. Mvh Thomas Hjorth

KÞb af ejendom

Vi har gennemfÞrt vores fÞrst ejendomshandel med Thomas Hjort og hans kollegaer som rådgiver og har vÊret meget tilfredse. TillidsvÊkkende fra fÞrst mÞde, kompetent & hurtig rådgivning og med lÞbende opfÞlgning og tilbagemelding i hele processen. Det er ikke sidste gang vi vil benytte os af Thomas Hjorths kompetencer.

2025幎2月4日

KÊre Kasper
Vi siger tusind tak for de rosende ord og de fem flotte stjerner! Mvh Thomas Hjorth

DÞdsbosag

Kan kun anbefale dette firma. Vores sag, som varede ca 1 1/2 år, var en temmelig kompliceret sag, hvor der var en privat og en erhvervs afdeling, men Thomas beholdt overblikket og betalte de regninger, der skulle betales i dÞdsboet uden problemer. Tusind tak for din store hjÊlp Thomas. Vi kunne ikke ha klaret alt dette uden din hjÊlp.

Venlig hilsen Tobias Rossen

2024幎12月16日

KÊre Tobias
Vi siger mange tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at I har vÊret tilfredse med vores bistand.
Mvh Thomas Hjorth og kolleger

Boligsag

Thomas vejledte os fra starten om absolut laveste niveau sagen kunne klares på uden hans indblanding. Da det ikke lod sig gÞre alligevel på grund af udefrakommende faktorer,tog han sagen.
Han vejledte og underretter os undervejs og vi oplevede stor faglighed, men bestemt også stor integritet hos Thomas.
Varmeste anbefalinger herfra.

2025幎1月28日

KÊre Casper

Tusind tak for den pÊne anmeldelse!

Professionel og personlig

Jeg har brugt Advokatfirmaet Lynggaard til en rÊkke private sager herunder boopgÞrelse, virksomhedsoprettelse og testamente. Thomas evner at vÊre både professionel og personlig i sin tilgang, hvilket jeg har sat stor pris på.

2024幎6月1日

Advokatfirmaet Lynggaard からの回答

KÊre Maurits. Tusind tak for din anmeldelse! Det er meget vÊrdsat! Mvh Thomas Hjorth

Dialog og hÃ¥ndtering af vor kÞbssag på

Dialog og håndtering af vor kÞbssag på ny bolig -udfÞrt hurtigt og effektivt - herfra min absolutte anbefaling

2024幎12月23日

KÊre Per
Tusind tak for din anmeldelse og de flotte stjerne. Rigtig glÊdelig jul.

Vi har igen brugt Advokatfirmaet

Vi har igen brugt Advokatfirmaet Lynggaard til boligkÞb. Vi har vÊret meget tilfredse med hele forlÞbet😊 vi har fÞlt os trygge og har lÞbende fÃ¥et stÞtte i prosessen av vores huskÞb, hvilket har vÊret dejligt i en ellers travl situation🙏😊 kÊmpe anbefaling herfra😊

2024幎12月19日

KÊre Monica
Tusind tak for din anmeldelse. Det er noget, vi sÊtter stor pris på.
GlÊdelig jul!
Mvh Thomas Hjorth

Thomas Hjorth har leveret advokatarbejde af meget hÞj kvalitet

Jeg har modtaget hÞjt kvalificeret juridisk arbejde og rådgivning fra Thomas Hjorth. Til en fast aftalt og meget rimelig pris. Thomas Hjorth har under hele forlÞbet med behandling af dÞdsbo og salg af hus altid vÊret tilgÊngelig, venlig og imÞdekommende. Thomas Hjorth er også rigtig god til at kommunikere og fÞlge op. Jeg vender uden tvivl tilbage, hvis vi på ny skulle få brug for advokathjÊlp.

Hanne Astrid Knudsen, EspergÊrde

2024幎12月15日

KÊre Hanne
Tusind tak for de rosende ord. Det er meget vÊrdsat!
GlÊdelig jul!
Mvh Thomas Hjorth

FÞrstegangskÞber som er super tilfreds

Jeg brugte dem fÞrst til et kÞb som banken endte med at afvise, men de var professionelle og yderst dygtige igennem hele forlÞbet, så jeg valgte at bruge dem igen til mig endelige bolig kÞb.
Det var en yderst god service, de er gode til at fÞlge op på andre, som kan vÊre langsomme at svarer, og holder dig heletiden informeret om hvor i processen man er.
Super fantastisk til fÞrste gangs kÞbere.

2024幎12月1日

KÊre Bjarnhedin
Tusind tak for din rosende anmeldelse og de 5 flotte stjerner. Det er yderst vÊrdsat herfra! Mvh Thomas Hjorth

I forbindelse med huskÞb har vi med

I forbindelse med huskÞb har vi med stor tilfredshed brugt Thomas til rådgivning og udarbejdelse af relevante papir og formaliteter. HuskÞbet var kompliceret af at huset var et enfamiliehus men vi var to familier som kÞbte huset, med hensigt om at lave det om til et tofamiliehus. Gennem hele processen har Thomas vÊret en uundvÊrlig hjÊlp og sÞrget for at vi er kommet godt i mål. Thomas har altid svaret hurtigt og professionelt - og det hele til en meget fair pris. Vi kan på alle måder anbefale Thomas og hans advokatfirma!

2024幎11月1日

KÊre Niklas
Tusind tak for din anmeldelse og de rosende ord. Jeg er glad for, at min rådgivning har gjort en forskel for jer.
Mvh Thomas Hjorth

Stiller mig bare op i kÞen at tilfredse

Stiller mig bare op i kÞen at tilfredse kunder hos Advokatfirmaet Lynggaard. Thomas Hjort er for det fÞrste altid behagelig at kommunikere med, men han er samtidig altid hurtig, flittig og meget prÊcis. Han er tilmed vildt dygtig til at spotte evt. fejl ved bolighandler og kan se det man selv ikke tÊnker på. Uanset hvor i landet man bor og hvor man evt. laver bolighandel, så vil jeg altid anbefale Thomas Hjort - han ved hvad han har med at gÞre. At Lynggaard så tilmed har "No cure no pay" gÞr det hele endnu bedre hvilket var det vi gjorde brug af ved mislykket betinget handel. Jeg vil til hver en tid bruge Advokat firmaet Lynggaard igen.

2024幎11月29日

Advokatfirmaet Lynggaard からの回答

KÊre Christian. Det er jo lige fÞr, man får rÞde Þrer af så megen pÊn omtale. Tusind tak for den flotte anmeldelse! Mvh Thomas Hjorth

Great lawyer and support when buying a

Great lawyer and support when buying a property in Denmark.
We are intenrnationals, we dont speak danish so having someone who epllained everything in english and piloted us throught the case was very important.
Always ahead of time, good suggestions and full expertise how the process should look.
Already some other internaional Friends that received reccomendation also bought their houses, That is evidence this is trustworthy company!

2024幎11月22日

Hi Marek
Thank you so much for your review! It is a huge satisfaction to see that our service and counselling have made a difference!
Kind regards, Thomas Hjorth

Best lawyer ive ever dealt with

This was my second time using Thomas and as always it was a huge relief to deal with someone who is as professional and sharp as Thomas. He is honest, clear in his communication, straight to the point, and very skilled at explaining legal matters in a way that i can easily understand. 10/10 recommended!

2024幎10月30日

Advokatfirmaet Lynggaard からの回答

Hi Leonardo. I am very pleased that you are so satisfied with my assistance. Thank you very much for your review! Best regard, Thomas Hjorth

Altid hurtigt svar på spÞrgsmål og meget godt forklaret. Super service

2024幎10月23日

KÊre Bente. Tusind tak for din anmeldelse! Mvh Thomas Hjorth

Har nu anvendt Advokatfirmaet Lyngaard

Har nu anvendt Advokatfirmaet Lyngaard ad flere omgange i forbindelse med bolighandler.

Jeg må bare give dem min stÞrste anbefaling, de er yderst grundige og yder en rigtig god service.

2024幎10月22日

Advokatfirmaet Lynggaard からの回答

KÊre Anders. Tusind tak for de pÊne ord og de fem flotte stjerner! Det er stÊrkt vÊrdsat. Mvh Thomas Hjorth

Advokatfirmaet Lynggaard - tillidsfuldt firma

Advokatfirmaet Lynggaard er et fantastisk bekendtskab. De har igennem hele forlÞbet af vort lejlighedskÞb holdt grundigt og professionelt Þje med hele processen. Vi har hele tiden haft ro i maven over forlÞbet, da de hele tiden har vÊret på med de relevante spÞrgsmål til mÊgleren. Kommunikationen har vÊret effektiv, og der har altid vÊret et svar hurtigt efter det er stillet.
tak for et godt og solidt samarbejde.

2024幎10月18日

KÊre Karsten
Det var da en umanerlig positiv anmeldelse. Det glÊder os meget - tusind tak! Mvh Thomas Hjorth

Godt arbejde!

Vi fik rigtig god hjÊlp til en meget favorabel pris af Thomas Hjorth fra Advokatfirmaet Lynggaard i Charlottenlund, da vi skulle have klaret bo-behandling efter vores mors dÞd.
Thomas Hjorth klarede alt papirarbejdet og fordelingen omkring boet prÊcis som vi kunne Þnske det, og kom der nye regninger til boet undervejs, blev disse klaret med det samme. Samtidig med at de udlÊg, vi selv havde haft, blev refunderet så hurtigt som muligt.
SÃ¥ alt i alt kan min bror samt undertegnede kun anbefale Thomas Hjorth fra Advokatfirmaet Lynggaard i Charlottenlund.
Mvh.
Finn Pedersen

2024幎9月30日

Advokatfirmaet Lynggaard からの回答

KÊre Finn. Tusind tak for din pÊne anmeldelse. Det er meget vÊrdsat! Mvh Thomas Hjorth