レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi kan kun rose Advokathuset, for saglig og velforberedt vejledning i forbindelse med fremtidsfuldmagt og testamente. Der var taget stilling til forskellige scenarier og vi kunne derfor selv i ro og... もっず芋る

Vi har nu flere gange brugt Advokathuset Svendborg til bÃ¥de huskÞb og andre opgaver. De leverer altid en yderst professionel, grundig og personlig rÃ¥dgivning. De er meget kompetente i deres assistance... もっず芋る

I fbm. kÞb af hus har vi fÃ¥et en sÊrdeles grundig, professionel og behagelig betjening af Verner SÞrensen og Pia Roy Ulrich. Betjeningen var lysÃ¥r bedre pÃ¥ alle mÃ¥der i fht. sidst vi handlede hus... もっず芋る

I forbindelse med kÞb af lejlighed, fik vi kyndig hjÊlp og rÃ¥dgivning af advokat Verner SÞrensen og sekretÊr Christina Stamer. De var dygtige og grundige og hjalp os fra start til slut. Verner lavede... もっず芋る

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

24件のレビュヌ

Vi kan kun rose Advokathuset

Der var taget stilling til forskellige scenarier og vi kunne derfor selv i ro og mag, sammensÊtte det, så det passer til vores situation.

2026幎4月13日
自発的なレビュヌ

Vi har nu flere gange brugt

Vi har nu flere gange brugt Advokathuset Svendborg til både huskÞb og andre opgaver. De leverer altid en yderst professionel, grundig og personlig rådgivning. De er meget kompetente i deres assistance og jeg kan kun anbefale at bruge dem. Selv er vi ikke i tvivl om at hvis behovet opstår igen, vil det altid vÊre dem vi benytter.

2026幎3月1日
自発的なレビュヌ

Advokathuset Svendborg har ydet god og

Advokathuset Svendborg har ydet god og kompetent rådgivning i forbindelse med vores hushandel. Vi har fået en grundig gennemgang af de juridiske aspekter i forbindelse med handlen inden det endelige kÞb. EfterfÞlgende har advokatsekretÊren fulgt op på sÊlger og ejendomsmÊgler og sÞrget for at alle terminer er overholdt. Vi har vÊret trygge i hele forlÞbet og fÞler at vi har fået stor vÊrdi for honoraret.

2025幎7月1日

Professionel rådgivning og tryghed

Vi har haft et forrygende forlÞb af boligsalg med Pia hos Advokathuset Svendborg.

Har ikke solgt et hus fÞr og skulle hjÊlpe et familiemedlem på vej med salg af hus. Vi var så heldige at nogen havde rettet henvendelse på huset og ville gerne kÞbe det, så der var ingen mÊgler mellem kÞber og os, som sÊlger af huset.

Pia klarede alt for os, hun stod for juridiske kontrakter, tinglysning, kontakt med kÞber, banken og fik banken til at oprette deponering konto, samt oplyst banken om at få realkreditlånet afviklet.

Alt i alt, så har hun altid taget telefonen og besvaret de spÞrgsmål der dukkede op undervejs.

Kan klart anbefale hende til andre, som skal sÊlge hus uden om ejendomsmÊgler.

2024幎11月1日

Yderst tilfreds

I fbm. kÞb af hus har vi fået en sÊrdeles grundig, professionel og behagelig betjening af Verner SÞrensen og Pia Roy Ulrich.
Betjeningen var lysår bedre på alle måder i fht. sidst vi handlede hus og brugte anden advokat.
Advokathuset i Svendborg får min store anbefaling.

2024幎9月2日

Grundig og kompetente

I forbindelse med kÞb af lejlighed, fik vi kyndig hjÊlp og rådgivning af advokat Verner SÞrensen og sekretÊr Christina Stamer. De var dygtige og grundige og hjalp os fra start til slut. Verner lavede en meget fin gennemgang og besvarede alle bekymringer og spÞrgsmål på bedste vis. Kan kun anbefales

2024幎6月10日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ