Vi kan varmt anbefale advokat Kilic, hvis du sÞger en dygtig, professionel og tilgÊngelig advokat, der tager sig tid til at forklare de juridiske spidsfindigheder pÃ¥ en forstÃ¥elig mÃ¥de :-) Vi stod... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Advokat Kilic is very professional and detail oriented real estate lawyer. He helped us in two cases very fast, and spend hours over the meeting to explain us what the contract terms actually mean, an... ãã£ãšèŠã
Vi havde en rigtig god oplevelse med vores advokat David i forbindelse med kÞb af hus. Hele processen blev hÃ¥ndteret grundigt og professionelt. David var altid tilgÊngelig for spÞrsmÃ¥l, forklarede a... ãã£ãšèŠã
Advokat Kilic, herunder Britt K. Hollerup var vores advokat i forbindelse med vores kÞb af hus, og vi havde den glÊde at opleve, at de udfÞrte deres arbejde med stor kompetence hele vejen igennem. D... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Advokat Kilic er et mindre advokatfirma med fokus på at have sine klienter i centrum, hvorfor vi er yderst fleksible. Vi mÞder vores klienter i ÞjenhÞjde. Fra vores kontor i Aarhus, hjÊlper vi klienter i hele landet.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Yderst professionel
Vi har brugt Advokat Kilic, og vil på det varmeste- og til en hver tid anbefale ham.
Han formåede at tage hånd om vores sag med kort varsel og fik det bedste resultat ud af, på en grundig og yderst professionel måde.
En advokat der lytter, men samtidig er Êrlig og formår at konkretisere.
Vi vil absolut anbefale Advokat Kilic til alle som mangler en god, grundig og professionel advokat! Mvh Familien Avci

Rigtig god service
Rigtig god service. Super dygtig advokat. Kan varmt anbefalesð

Kompetent og effektiv!
Advokat Kilic har bistået med en bolighandel, og det var en utrolig kompetent og effektiv arbejdsgang. Behalige og letforståelige telefonsamtaler og en fÞlelse af at alt var gennemset og i orden. StÊrkt anbefalelsesvÊrdig.

Advokatkilic ããã®åç
SeriÞs og kompetent rÃ¥dgivning somâŠ
SeriÞs og kompetent rådgivning som kÞberrådgiver for os i forbindelse med kÞb af vores drÞmmehus. Vi var trygge fra start til slut og kan varmt anbefale Kilic Advokat.

Advokatkilic ããã®åç
Erhan Kilic har vÊret mere endâŠ
Erhan Kilic har vÊret mere end kompetent i hans hjÊlp med vores ejendomshandel, hvor han har identificeret flere mulige problemer i de fremsendte dokumenter fra ejendomsmÊgler. Dermed er vi nu er juridisk sikret imod potentielle problemstillinger i fremtiden. Derudover har Erhan rådgivet mig mht. hvad man skal vÊre opmÊrksom på som fÞrstegangskÞber hos banken og ejendomsmÊgleren. På baggrund af mine positive oplevelser, kan jeg varmt anbefale Erhan Kilic!

Advokatkilic ããã®åç
We had really good experience and veryâŠ
We had really good experience and very good service.
Kilic was really good to explain.
Thanks

Advokatkilic ããã®åç
Dygtig, professionelt og engageret advokat - kan helt klart anbefales.
Vi har fÞlt os meget trygge i hele processen ved Erhan Kilic. Han har vÊret meget god og grundig til at forklare os tingene på. Derudover har han også givet os gode råd med det hele.
Vi anbefaler han helt klart, da vi yderst har vÊret meget tilfredse med assistancen!

Virkelig dygtig og engageret
Virkelig dygtig og engageret. Nemt at ringe

Advokat Kilic er ProfessionelâŠ
Advokat Kilic er Professionel rådgivning
Imponerende arbejde og professionalisme af hÞjste niveau og han er hjÊlpsom og dygtig. Tusinde tak for hjÊlpe.Jeg er så glade. Jeg klart give mine bedste anbefalinger.

Advokatkilic ããã®åç
Blev behandlet og guidet rigtig godt
Blev behandlet og guidet rigtig godt. Det var fÞrste gang vi kÞbte hus, og Kilic gjorde kÞbet til en tryg oplevelse.
Kan varmt anbefales

Advokatkilic ããã®åç
Intet mindre end perfekt!
Jeg og kÊresten har vÊret igennem vores fÞrste boligkÞb.
Når man er ung, uerfaren og aldrig har prÞvet lignene fÞr er det enormt svÊrt og tidskrÊvende.
Ved kÞbet blev jeg igennem mit netvÊrk henvist til AdvokatKilic.
Advokat Erhan Kilic gjorde denne proces meget nemmere for os. Selvom der er mange ting man ikke âforstÃ¥râ, gjorde Erhan processen meget pÊdagogisk og struktureret. Erhan er opmÊrksom pÃ¥ alt. Hans faglige kvalifikations niveau er intet mindre end perfekt!
Erhan gÞr ogsÃ¥ sit arbejde med et smil pÃ¥ lÊben - og som han selv siger âjeg har valgt denne branche fordi at jeg tit og ofte hjÊlper Êgtepar og familier igennem en glad og positiv procesâ.
Jeg har vÊret i kontakt med Erhan kl. 21-22 i hverdage og weekender. Når vi havde det mindste spÞrgsmål var han ikke bleg for at tage en samtale kl. 21.
Udover alt det juridiske hjalp han faktisk også med andre ting - som han ikke var forpligtet til. Erhan gav os fifs til de finansielle aspekter og sparede os fra flere tusindekroner - som vores bank ellers ville have taget fra os.
Vi er glade, tilfredse, lykkelige og ikke mindst spÊndte til at flytte ind nu.
Vi anbefaler AdvokatKilic til alle boligkÞbere som vil igennem en ligeså formidabel proces som os!
Hilsen
Familien Gunes

Advokatkilic ããã®åç
Glad og meget tilfreds kunde !!
Glad og meget tilfreds kunde !!
Jeg fik anbefalet Advokat Kilic af bekendte.
Og jeg vil helt klart anbefale ham videre til kommende kÞbere. Altid let tilgÊngelig, topprofessionel og suverÊn kvalitet til prisen.
Tak Advokat Kilic!

Advokatkilic ããã®åç
Som fÞrstegangskÞbere fÞlte vi os heltâŠ
Som fÞrstegangskÞbere fÞlte vi os helt trygge ved Kilic under hele processen. Han var super dygtig og god til at forklare tingene på en ordentlig og forståelig måde for os. Han var også grundig og kom rundt om mange ting, som vi ikke selv havde tÊnkt over.
Vi var isÊr glade for hans beroligende og sikre måde at håndtere processen på, som virkelig viser hvor professionel han er. Samtidig var han meget fleksibel og tilgÊngelig, hvilket var et stort plus, da vi stod i en ret presset situation med korte frister.
Vi fik anbefalet Kilic af en ven og vil ikke tÞve med at anbefale ham til andre og vil helt sikkert bruge ham igen ifm. vores nÊste huskÞb.

Advokatkilic ããã®åç
Super god service og meget trovÊrdigeâŠ
Super god service og meget trovÊrdige og loyal. Krydret med nÊrhed og forståelse af at man skal til at kÞbe hus
En Advokat der har tid og lytter til dig

Advokatkilic ããã®åç
Jeg manglede hjÊlp til stiftelse af ApSâŠ
Jeg manglede hjÊlp til stiftelse af ApS og Holding selskab. Jeg fik advokat Kilic anbefalet Jeg tog kontakt og 2 dage efter Wupti! Så havde jeg både Holding og ApS, til formidable priser og en endnu mere formidabel hjÊlp som
Var til at forstÃ¥ og ikk bare en masse advokat snak som forvirre en, venlig og proffesionel betjening som jeg klart vil anbefale til andre ðð

Kan varmt anbefales
Super vejledning ved kÞb af fritidsbolig. Var super hurtig til at finde svar på alle vores spÞrgsmål, og til at få indhentet alle de bilag, som ikke var at finde i det som ejendomsmÊgleren ikke havde styr på. Kan varmt anbefales.

En meget tilfreds kunde
Yderst tilfreds med assistancen, kan kun anbefales. FortsÊt det gode arbejde.

Professionel rådgivning
Vi har vÊret meget glade for Advokat Kilics hjÊlp ifm. vores huskÞb. Der var mange ting vi ikke havde tÊnkt på som han havde styr på og det var en meget behagelig proces at kÞbe hus med en advokat man fÞler man kan stole på og som 100% er på vores side. Prisen var meget fair. Vi kan klart anbefale ham!

Godt tilfreds
Vi kontaktede Advokat Kilic på rimelig kort varsel ifht. huskÞb, hvorfor vi heller ikke mÞdte ham personligt, da vi ikke kunne få det til at passe. Vi fik telefonisk rådgivning, og Erhan var meget fleksibel og kunne tilbyde os det sent om aftenen, da det passede os bedst. Han virkede rar at tale med, er nem at forstå og god til at forklare og uddybe. Skulle vi få brug for en advokat igen, ved vi, hvem vi skal gå til.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã