Vi kan varmt anbefale advokat Kilic, hvis du sÞger en dygtig, professionel og tilgÊngelig advokat, der tager sig tid til at forklare de juridiske spidsfindigheder pÃ¥ en forstÃ¥elig mÃ¥de :-) Vi stod... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Advokat Kilic is very professional and detail oriented real estate lawyer. He helped us in two cases very fast, and spend hours over the meeting to explain us what the contract terms actually mean, an... ãã£ãšèŠã
Vi havde en rigtig god oplevelse med vores advokat David i forbindelse med kÞb af hus. Hele processen blev hÃ¥ndteret grundigt og professionelt. David var altid tilgÊngelig for spÞrsmÃ¥l, forklarede a... ãã£ãšèŠã
Advokat Kilic, herunder Britt K. Hollerup var vores advokat i forbindelse med vores kÞb af hus, og vi havde den glÊde at opleve, at de udfÞrte deres arbejde med stor kompetence hele vejen igennem. D... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Advokat Kilic er et mindre advokatfirma med fokus på at have sine klienter i centrum, hvorfor vi er yderst fleksible. Vi mÞder vores klienter i ÞjenhÞjde. Fra vores kontor i Aarhus, hjÊlper vi klienter i hele landet.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Klar anbefaling
Jeg brugte Advokat Kilic i forbindelse med kÞb af lejlighed. Der var god og effektiv kommunikation og de par småting der var med kontakten blev hurtigt afklaret.
En klar anbefaling herfra.

5+ stjerner herfra âïžâïžâïžâïžâïž
FuldstÊndig fantastisk oplevelse med Erhan. Meget informativt, nemt og overskueligt selvom vi stod med vores fÞrste huskÞb. Alt er gÃ¥et godt og âsmertefritâ.

HjÊlpsom og professionel advokat
HjÊlpsom og professionel advokat
Vi har vÊret meget tilfredse med advokat Kilic. Der har vÊret god rådgivning gennem hele forlÞbet. Kan anbefale ham til alle der har brug for en bolig advokat.

God og professionel advokat
God og professionel advokat, der har hjulpet os godt i mål med vores bolig kÞb.

Meget hjÊlpsom
Meget hjÊlpsom, og villig til at mÞdes udenfor alm. arbejdstider.

Advokatkilic ããã®åç
Professionel, fleksibel og super dygtig
Vi har benyttet advokat, Erhan Kilic i forbindelse med kÞb af grund i Silkeborg. Det har vi ikke fortrudt et sekundt. Vi kom ind til et indledende mÞde på kontoret, hvor Erhan ved hjÊlp af en projektor, gav os det fulde overblik over sagen. Erhan havde sÞrget for, at få en masse vigtige forbehold med i kÞbskontrakten, hvilket i sidste ende sparede os for en hel del penge. Erhan har stået til rådighed, når det passede os og vores indledende mÞde blev fx. afholdt en sÞndag, da det passede os bedst. Erhans fleksibilitet har vÊret vÊrdifuld for os og sammen med hans professionalisme, har vi fÞlt os i trygge hÊnder. Vi vil klart anbefale advokat, Erhan Kilic til samtlig, der skal til at foretage kÞb af grund eller bolig.

Advokatkilic ããã®åç
Vi har vÊret overordentligt tilfredseâŠ
Vi har vÊret overordentligt tilfredse med Erhan Kilic i forbindelse med vores bolighandel. Han er grundig og ordentlig i sin sagsbehandling. Derudover har vi fået mange gode råd i forbindelse med handlen, og vi har fået besvaret alle vores spÞrgsmål.

anbefaling
Jeg kan fuldt ud anbefale advokat Erhan Kilic. Han er åben, Êrlig, grundig og målrettet i gennemgang og vejledning i forbindelse med kÞb af ejendom. Mvh Niels RahbÊk

Professionel indsats!
Erhan Kilic har ydet professionel indsats ift. vores huskÞb, hvor hele processen blev overskuelig og transparent og man fÞlte sig velinformeret ift beslutningstagning.
Jeg vil give Advokat Kilic mere end 5 stjerner - det er fuld fortjent!

Advokatkilic ããã®åç
Yderst dygtig og behagelig advokatbistand
Erhan har reprÊsenteret os igennem en lidt kringlet process ifm. boligkÞb med adskillige tilbagelÞb og uafklaringer, og vi kunne ikke have Þnsket os bedre advokat. Han hjÊlp os sikkert igennem, og selvom handlen desvÊrre ikke gik igennem, var det hans fortjeneste, at vi ikke blev fanget i vilkår, vi ikke ville kunne leve med.
Ãnsker du en dygtig advokat, som I den grad gÞr paragrafferne forstÃ¥elige, er Erhan et oplagt valg.

Bolig kÞb
Meget engageret, venlig og effektivt. Talt med os på tidspunkter som passede bedst for os. Også om aftenen. Overhold alle aftaler. Forklaret alt det han fortog sig så det kunne forstås.Kan anbefales

Advokatkilic ããã®åç
Kvalitet og tryghed igennem hele handlen
Som fÞrstegang kÞber er det naturligt, at man ikke har kendskab til processen samt mulige faldgrupper ved handlen. Jeg har igennem hele forlÞbet fået rådgivning, som ikke kun har givet vÊrdi under handlen, men ligeledes også kan henfÞres til fremtidige handler.
Advokat Kilic holder dig opdateret under hele processen og har et gennem arbejdet analysegrundlag. Herved giver bliver Advokat Kilic 100% kÞbers advokat og skaber tryghed igennem hele processen.
Jeg kan varmt anbefale Advokat Kilic til jeres bolighandler, og vil med sikkerhed også benytte ham til det nÊste kÞb.

Advokatkilic ããã®åç
Har er meget dygtig og god service viâŠ
Har er meget dygtig og god service vi har får fra ham , han er nemt at snakke med . og og han klar hans job rigtige godt ,

Advokatkilic ããã®åç
Vi har vÊret yderst tilfredse...
Vi har vÊret yderst tilfredse med Advokat Kilic i forbindelse med vores seneste boligkÞb. Hurtig respons, gennemgang af alle dokumenter samt mulighed for samtaler/hjÊlp uden for normale arbejdstider. Vi vil til enhver tid anvende Advokat Kilic ved nÊste boligkÞb!
/Jonas og Katrine

Super service, kan klart anbefale Advokat Kilic

dygtig boligadvokat :)
Vi fik assistance fra Advokatkilic ifm kÞb af et parcelhus i Greve.
Vi fik ham anbefalet af en fÊlles ven. Og vi kan nu forstå hvorfor han har anbefalet Advokatkilic :)
Overblik over reglerne og markedet, klar vejledning, hurtig betjening og endvidere god pris.. Kan stÊrk anbefales
Tak for samarbejde Advokatkilic

Tak til Advokat Kilic
Mange tak til Advokat Kilic, som har udvist professionel rådgivning i forbindelse med vores boligkÞb. Hvis du vil lÊne dig tilbage og overdrage al juridisk ansvar til en kompetent og effektiv advokat, som tilbyder rådgivning bestående af et suverÊnt kvalitet, så må du vÊlge Advokat Kilic.
Tak!

Advokatkilic ããã®åç
Rigtig fornem og god rÃ¥dgivning heleâŠ
Rigtig fornem og god rådgivning hele forlÞbet igennem. Meget på og meget hurtigt responderende. Vil til enhver tid anbefale Kilic.

Super super bolig advokat
Det har vÊret en fornÞjelse at arbejde med Erhan som gjord at vi fÞlte tryghed gennem hele procesen. Hans rådgivning var super fin. Erhan var punktlig med aftalerne og holdt sine deadlines, når man havde aftalt noget med ham.
Kan anbefale ham til alle der har brug for en bolig advokat.
Familien Yildiz

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹