レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi kan varmt anbefale advokat Kilic, hvis du sÞger en dygtig, professionel og tilgÊngelig advokat, der tager sig tid til at forklare de juridiske spidsfindigheder pÃ¥ en forstÃ¥elig mÃ¥de :-) Vi stod... もっず芋る

Advokat Kilic is very professional and detail oriented real estate lawyer. He helped us in two cases very fast, and spend hours over the meeting to explain us what the contract terms actually mean, an... もっず芋る

Vi havde en rigtig god oplevelse med vores advokat David i forbindelse med kÞb af hus. Hele processen blev hÃ¥ndteret grundigt og professionelt. David var altid tilgÊngelig for spÞrsmÃ¥l, forklarede a... もっず芋る

Advokat Kilic, herunder Britt K. Hollerup var vores advokat i forbindelse med vores kÞb af hus, og vi havde den glÊde at opleve, at de udfÞrte deres arbejde med stor kompetence hele vejen igennem. D... もっず芋る

䌁業情報

1. 䞍動産譲枡専門の匁護士
  2. 法埋事務所
  3. 法埋家
  4. 䞍動産専門匁護士

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Advokat Kilic er et mindre advokatfirma med fokus på at have sine klienter i centrum, hvorfor vi er yderst fleksible. Vi mÞder vores klienter i ÞjenhÞjde. Fra vores kontor i Aarhus, hjÊlper vi klienter i hele landet.

5.0

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 22ä»¶

レビュヌを曞く

Super god betjening

Super god betjening, og meget opmÊrksom på små detaljer, Kan klart anbefales fra vores side. Tak for gode samarbejde. Vh Leyla og Serkan Ataman

2020幎1月6日

KÊre Leyla,

Mange tak for jeres anbefaling og 5 stjerner !

Den er vi glade for her på kontoret.

Tillykke med det nye hus.

5 stjerner gives på baggrund af

5 stjerner gives på baggrund af tilgÊngelig og imÞdekommende advokat med Þje for skjulte mangler og fejl. Vi har som fÞrste gangs kÞbere fÞlt os trygge ved hele processen, da Advokatkilic har vÊret grundige og ydet god rådgivning.
Tak for et rigtig godt samarbejde! Bedste anbefalinger herfra.

2019幎12月24日

KÊre Volkan,

Mange tak for alle stjernerne !
Vi er glade for at du har oplevet en imÞdekommende tilgang samt at i har fÞlt jer trygge under hele processen.

Ønsker jer det bedste med erhvervelsen.

Hurtig og prÊcis service

Hurtig og prÊcis service, har Þje for detaljen.

2019幎11月27日

KÊre Jacob,

Mange tak for din anbefaling.

Vi er glade for at du har oplevet vores service til at vÊre hurtig og prÊcist hvilket er nogle af de punkter vi faktisk Þnsker at skille os ud på.

Mange tak !

ADVOKAT KILIC

Det startede med en indledende

Det startede med en indledende telefonisk drÞftelse af min sag. Erhan analyserede mine juridiske muligheder og kommunikerede i ÞjenhÞjde fra start til slut. Der er mange fagudtryk man skal forholde til ifb. bolighandel, hvorfor det er vigtigt med et forståeligt sprog.

Du skal bruge Advokatkilic, hvis du sÞger en trovÊrdig boligadvokat med hÞj kompetence og serviceniveau til en lav pris – uden at gÃ¥ pÃ¥ kompromis med kvaliteten :)

2019幎11月4日

KÊre Nefer

Mange tak for din fine anmeldelse.

Vi er glade for at i har oplevet en dialog i ÞjenhÞjde - hvilket er noget vi vÊrdsÊtter hÞjt på kontoret.

Vi er ligeledes meget opmÊrksom på ikke at gå på kompromis med kvaliteten og trovÊrdigheden.

Vi Þnsker jer endnu engang tillykke med nyerhvervelsen.

Kan klart anbefales herfra

Kan klart anbefales herfra. Dygtig advokat.

2019幎10月29日

Hej

Mange tak for den fine anmeldelse.

Dejligt at du gerne vil anbefale vores kontor og at du finder vores arbejde kompetent.

ADVOKAT KILIC

Meget kompetent og behagelig advokat!

Meget kompetent og behagelig advokat, der ydede mig en super professionel kÞberrådgivning!

Jeg er andengangskÞber og valgte at bruge anden advokat end ved mit fÞrste kÞb, da jeg her fÞlte, det gik for hurtigt for min smag og der ikke var mulighed for at få forklaret tingene i dybden.
Dette var ikke et problem denne gang. Erhan tog sig god tid til at forklare detaljerne og svare på de mange "uvidende" spÞrgsmål fra min side. Dette efterlod mig med en fÞlelse af at vÊre i gode og trygge hÊnder.

Da jeg stod med salg og kÞb samtidig, og pendlede mellem landsdele, var der ikke mulighed for et fysisk mÞde, så det hele blev håndteret over mail og telefon.
Dette forlÞb uden problemer, for alt blev på trods af dette håndteret grundigt og effektivt og Erhan stod altid til rådighed - også på tidspunkter udenfor normal kontortid, som gjorde det langt lettere for mig.

Desuden sendte min bankrådgiver også rosende ord om Erhan med på vejen.
Så alt i alt kan jeg stÊrkt anbefale advokat Kilic :)

2019幎10月20日

KÊre Michelle,

MANGE TAK FOR DEN FINE OG DETALJEREDE ANMELDELSE !

Den er vi utrolig stolte af - du beskriver mange af de punkter vi faktisk vil vÊre anderledes omkring i forhold til andre kollegaer i branchen. Fleksibilitet har vÊret et kerne emne samt det at vores klienter oplever sig hÞrt og ikke mindst trygge ved deres kommende investering.

Endnu engang tak for din anmeldelse.

ADVOKAT KILIC

Med Advokatkilic fÞlte vi os i trygge

Med Advokatkilic fÞlte vi os i trygge hÊnder mht. vores huskÞb.
Han var grundig, professionel og nem at snakke med, så alt i alt en rigtig god oplevelse der bestemt er at anbefale

2019幎9月25日

KÊre Mads,

Tusind Tak for den fine anmeldelse - den er vi glade for !

Vi Þnsker held og lykke med nyerhvervelsen.

Kompetent rådgivning ved huskÞb

Vi har brugt Advokat Kilic i sammenhÊng med et huskÞb.
Vi har vÊret meget tilfredse med den korrespondance og de samtaler vi har haft med ham.
Han har vÊret rigtig god til at formidle og assistere og hjulpet med at finde ting i kontrakter, hvor vi kunne spare penge.

Den stÞrste anbefaling herfra.

Nikolaj og Susanne

2019幎9月12日

KÊre Nikolaj & Susanne,

Mange tak for den dejlige anmeldelse !

Vi er glade for at kunne assistere jer ifbm. jeres nye bolig.

Dejligt at i har kunnet spare nogle udgifter.

Super god advokat

Super god advokat, vil varmt anbefale Advokaten Erhan Kilic. Herfra 6 stjerner og mere til.

2019幎9月3日

KÊre HÌlya,

Mange tak for de 6 stjerner ;-)

Det er vÊrdsat - håber i bliver glade for jeres nyerhvervelse.

Grundig og kompetent rådgiver

Vi blev anbefalet Erhan Kilic i forbindelse med kÞb af et fritidshus.
Han er en meget kompetent rådgiver og hans grundighed er fantastisk. Han står til rådighed hele dÞgnet og svarer på alt hvad man har af spÞrgsmål - og der er mange i forbindelse med et kÞb.
Vi giver ham de bedste anbefalinger.

2019幎9月3日

KÊre Helle

Mange tak for den fine anmeldelse !

Dejligt at i er tilfredse med vores rådgivning og assistance ifbm. jeres handel.

Tak for anbefalingen.

ADVOKAT KILIC

God og kompetent rådgivning - en klar anbefaling herfra...

Vi har benyttet Advokat Kilic i forbindelse med huskÞb som fÞrstegangskÞbere. Kilic gjorde forlÞbet nemt og overskueligt for os og var god til at hjÊlpe med svar på de spÞrgsmål vi havde. Vi fÞlte hele vejen igennem processen, at vi var i kompetente hÊnder. En klar anbefaling herfra.

2019幎8月14日

KÊre Sandra,

Mange tak for anbefalingen - den er vÊrdsat !

Vi gÞre os umage for at man specielt som fÞrstegangskÞber kan fÞle sig tryg og det er dejligt at i har fÞlt det overskueligt.

Tak - vi Þnsker jer held og lykke

ADVOKAT KILIC

Super imÞdekommende og kompetent advokat

Utrolig kompetent advokat, som gennemgår alt punkteligt! Min varmeste anbefalinger til Advokatkilic!

2019幎6月24日

KÊre Fatih

Mange tak for den fine anmeldelse !

Dejligt at i oplevede at alt gik punktlig.

Tak for anbefaling.

Fantastisk service

Fantastisk service! Meget grundigt arbejde og til at komme i kontakt med hurtigt. Vi har fÞlt os trygge ved at kÞbe vores fÞrste ejerlejlighed med advokat Kilic ved hånden.

2019幎6月21日

KÊre Emma,

Tak for jeres anmeldelse - vi er glade og stolte af at i har oplevet en grundig tilgang til opgaven ifbm. jeres fÞrste kÞb.

Ønsker jer tillykke med handlen.

Uvurderlig god hjÊlp ...

Som fÞrstegangs huskÞbere var Advokatkilic en uvurderlig hjÊlp for os. Advokatkilic gennemgik omhyggeligt alle dokumenter med os og var tilgÊngelig på mail og telefon under forlÞbet.
Vi fÞlte os hele vejen igennem utrolig godt behandlet.

2019幎6月19日

KÊre Dorita,

Mange tak for den fine anmeldelse.

Det er glÊdeligt at i har oplevet en grundig og omhyggelig gennemgang. Det er vigtigt for os at vores klienter får et indblik i deres investering.

Hurtig, fleksibel og kompetent

Erhan Kilic er hurtig, fleksibel og kompetent. Han guidede fra start til slut boligkÞbsprocessen. Det gjorde han for en fast pris - uden at gå på kompromis med hverken service eller kvalitet. Han tog sig tid til at forklare tekniske detaljer og skabe tryghed, og han sÞrgede omhyggeligt for at der blev taget bedst muligt hÞjde for de sÊrlige forbehold som vi Þnskede.

2019幎6月5日

Advokatkilic からの回答

Tak for en dejlig anmeldelse - det er en af de anmeldelser som vi er utrolig stolte og glade for !

Vi er sÊrligt glade for at i har oplevet en god service og at i har fÞlt jer trygge under forlÞbet.

Meget kompetent rådgivning i ÞjenhÞjde

Vi har fået en hurtig, fleksibel og ikke mindst meget kompetent rådgivning fra Advokat Kilic i forbindelse med vores huskÞb. Han gennemgik sagen med os grundigt og let forståligt og gjorde os meget trygge ved hele processen. Vi vil til hver en tid anbefale ham til andre, der måtte have brug for en boligadvokat.

2019幎5月29日

KÊre Charlotte,

Mange tak for din fine anmeldelse - den sÊtter vi pris på !
Vi har bemÊrket at i har fÞlt jer trygge og i har haft en grundig samt let forståelig gennemgang hvilket er vigtigt for os.

Tak for anbefalingen.

Ønsker jer held og lykke med det nye.

ADVOKAT KILIC

En virkelig god og kompetent oplevelse

En virkelig god og kompetent oplevelse. Vi er meget tilfredse med samarbejdet og anbefaler gerne advokat Kilic til andre.

2019幎5月13日

KÊre Thomas,

Mange tak for din anmeldelse !

Vi er glade for at i har vÊret tilfredse med samarbejdet og Þnsker jer held og lykke.

Med Venlig hilsen

ADVOKAT KILIC

Trustworthy, smart and quick service.

I contacted to "Advokatkilic" for purchasing a property and I had very limited time to finalise the processes. Everything needed was put together very quickly and followed-up closely. He has also kept me informed and been extremely helpful all the way through.
Eventually, I've got a very detailed and excellent advise. If I were ever need a legal advice again I would definitely find him.

2019幎5月13日

Dear Yekta,

Thank you very much for the great rating and recommendation.

Best regards

ADVOKAT KILIC

Erhan var meget behagelig at arbejde

Erhan var meget behagelig at arbejde med, hjÊlpsom og gav prÊcis og letforståelig vejledning. Jeg kan varmt anbefale hans ydelser.

2019幎5月9日

KÊre Lise

Mange tak for den fine anmeldelse - det er vÊrdsat !

Dejligt at vi nåede i mål.

Ønsker dig held og lykke.