Vi kan varmt anbefale advokat Kilic, hvis du sÞger en dygtig, professionel og tilgÊngelig advokat, der tager sig tid til at forklare de juridiske spidsfindigheder pÃ¥ en forstÃ¥elig mÃ¥de :-) Vi stod... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Advokat Kilic is very professional and detail oriented real estate lawyer. He helped us in two cases very fast, and spend hours over the meeting to explain us what the contract terms actually mean, an... ãã£ãšèŠã
Vi havde en rigtig god oplevelse med vores advokat David i forbindelse med kÞb af hus. Hele processen blev hÃ¥ndteret grundigt og professionelt. David var altid tilgÊngelig for spÞrsmÃ¥l, forklarede a... ãã£ãšèŠã
Advokat Kilic, herunder Britt K. Hollerup var vores advokat i forbindelse med vores kÞb af hus, og vi havde den glÊde at opleve, at de udfÞrte deres arbejde med stor kompetence hele vejen igennem. D... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Advokat Kilic er et mindre advokatfirma med fokus på at have sine klienter i centrum, hvorfor vi er yderst fleksible. Vi mÞder vores klienter i ÞjenhÞjde. Fra vores kontor i Aarhus, hjÊlper vi klienter i hele landet.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super god betjening
Super god betjening, og meget opmÊrksom på små detaljer, Kan klart anbefales fra vores side. Tak for gode samarbejde. Vh Leyla og Serkan Ataman

5 stjerner gives pÃ¥ baggrund afâŠ
5 stjerner gives på baggrund af tilgÊngelig og imÞdekommende advokat med Þje for skjulte mangler og fejl. Vi har som fÞrste gangs kÞbere fÞlt os trygge ved hele processen, da Advokatkilic har vÊret grundige og ydet god rådgivning.
Tak for et rigtig godt samarbejde! Bedste anbefalinger herfra.

Hurtig og prÊcis service
Hurtig og prÊcis service, har Þje for detaljen.

Advokatkilic ããã®åç
Det startede med en indledendeâŠ
Det startede med en indledende telefonisk drÞftelse af min sag. Erhan analyserede mine juridiske muligheder og kommunikerede i ÞjenhÞjde fra start til slut. Der er mange fagudtryk man skal forholde til ifb. bolighandel, hvorfor det er vigtigt med et forståeligt sprog.
Du skal bruge Advokatkilic, hvis du sÞger en trovÊrdig boligadvokat med hÞj kompetence og serviceniveau til en lav pris â uden at gÃ¥ pÃ¥ kompromis med kvaliteten :)

Kan klart anbefales herfra
Kan klart anbefales herfra. Dygtig advokat.

Advokatkilic ããã®åç
Meget kompetent og behagelig advokat!
Meget kompetent og behagelig advokat, der ydede mig en super professionel kÞberrådgivning!
Jeg er andengangskÞber og valgte at bruge anden advokat end ved mit fÞrste kÞb, da jeg her fÞlte, det gik for hurtigt for min smag og der ikke var mulighed for at få forklaret tingene i dybden.
Dette var ikke et problem denne gang. Erhan tog sig god tid til at forklare detaljerne og svare på de mange "uvidende" spÞrgsmål fra min side. Dette efterlod mig med en fÞlelse af at vÊre i gode og trygge hÊnder.
Da jeg stod med salg og kÞb samtidig, og pendlede mellem landsdele, var der ikke mulighed for et fysisk mÞde, så det hele blev håndteret over mail og telefon.
Dette forlÞb uden problemer, for alt blev på trods af dette håndteret grundigt og effektivt og Erhan stod altid til rådighed - også på tidspunkter udenfor normal kontortid, som gjorde det langt lettere for mig.
Desuden sendte min bankrådgiver også rosende ord om Erhan med på vejen.
Så alt i alt kan jeg stÊrkt anbefale advokat Kilic :)

Advokatkilic ããã®åç
Rigtig god advokat og kan varmâŠ
Rigtig god advokat og kan varm anbefales.

Advokatkilic ããã®åç
Med Advokatkilic fÞlte vi os i tryggeâŠ
Med Advokatkilic fÞlte vi os i trygge hÊnder mht. vores huskÞb.
Han var grundig, professionel og nem at snakke med, så alt i alt en rigtig god oplevelse der bestemt er at anbefale

Kompetent rådgivning ved huskÞb
Vi har brugt Advokat Kilic i sammenhÊng med et huskÞb.
Vi har vÊret meget tilfredse med den korrespondance og de samtaler vi har haft med ham.
Han har vÊret rigtig god til at formidle og assistere og hjulpet med at finde ting i kontrakter, hvor vi kunne spare penge.
Den stÞrste anbefaling herfra.
Nikolaj og Susanne

Super god advokat
Super god advokat, vil varmt anbefale Advokaten Erhan Kilic. Herfra 6 stjerner og mere til.

Grundig og kompetent rådgiver
Vi blev anbefalet Erhan Kilic i forbindelse med kÞb af et fritidshus.
Han er en meget kompetent rådgiver og hans grundighed er fantastisk. Han står til rådighed hele dÞgnet og svarer på alt hvad man har af spÞrgsmål - og der er mange i forbindelse med et kÞb.
Vi giver ham de bedste anbefalinger.

Advokatkilic ããã®åç
God og kompetent rådgivning - en klar anbefaling herfra...
Vi har benyttet Advokat Kilic i forbindelse med huskÞb som fÞrstegangskÞbere. Kilic gjorde forlÞbet nemt og overskueligt for os og var god til at hjÊlpe med svar på de spÞrgsmål vi havde. Vi fÞlte hele vejen igennem processen, at vi var i kompetente hÊnder. En klar anbefaling herfra.

Advokatkilic ããã®åç
Super imÞdekommende og kompetent advokat
Utrolig kompetent advokat, som gennemgår alt punkteligt! Min varmeste anbefalinger til Advokatkilic!

Fantastisk service
Fantastisk service! Meget grundigt arbejde og til at komme i kontakt med hurtigt. Vi har fÞlt os trygge ved at kÞbe vores fÞrste ejerlejlighed med advokat Kilic ved hånden.

Uvurderlig god hjÊlp ...
Som fÞrstegangs huskÞbere var Advokatkilic en uvurderlig hjÊlp for os. Advokatkilic gennemgik omhyggeligt alle dokumenter med os og var tilgÊngelig på mail og telefon under forlÞbet.
Vi fÞlte os hele vejen igennem utrolig godt behandlet.

Hurtig, fleksibel og kompetent
Erhan Kilic er hurtig, fleksibel og kompetent. Han guidede fra start til slut boligkÞbsprocessen. Det gjorde han for en fast pris - uden at gå på kompromis med hverken service eller kvalitet. Han tog sig tid til at forklare tekniske detaljer og skabe tryghed, og han sÞrgede omhyggeligt for at der blev taget bedst muligt hÞjde for de sÊrlige forbehold som vi Þnskede.

Meget kompetent rådgivning i ÞjenhÞjde
Vi har fået en hurtig, fleksibel og ikke mindst meget kompetent rådgivning fra Advokat Kilic i forbindelse med vores huskÞb. Han gennemgik sagen med os grundigt og let forståligt og gjorde os meget trygge ved hele processen. Vi vil til hver en tid anbefale ham til andre, der måtte have brug for en boligadvokat.

Advokatkilic ããã®åç
En virkelig god og kompetent oplevelse
En virkelig god og kompetent oplevelse. Vi er meget tilfredse med samarbejdet og anbefaler gerne advokat Kilic til andre.

Advokatkilic ããã®åç
Trustworthy, smart and quick service.
I contacted to "Advokatkilic" for purchasing a property and I had very limited time to finalise the processes. Everything needed was put together very quickly and followed-up closely. He has also kept me informed and been extremely helpful all the way through.
Eventually, I've got a very detailed and excellent advise. If I were ever need a legal advice again I would definitely find him.

Advokatkilic ããã®åç
Erhan var meget behagelig at arbejdeâŠ
Erhan var meget behagelig at arbejde med, hjÊlpsom og gav prÊcis og letforståelig vejledning. Jeg kan varmt anbefale hans ydelser.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã