Köpte en robotdammsugare i augusti 2025âŠ
Köpte en robotdammsugare i augusti 2025 N7S den har gått max 25 gånger nu helt död laddningsstation lyser men sjÀlva roboten Àr helt död har skickat mejl men ni svarar inte på det varför.
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Jeg har kÞbt RobotstÞvsugeren Liectroux.
Det kan det der står i beskrivelsen. Hurtig levering , og god pris.
Helt klart 5 stjerner herfra.
Jag hittar inte er Svenska sida sÃ¥ skriver hÀr. Jag vill vÀrna föe detta Företag De sÀljer en Robotdammsugare fÀr ca 3200 mem samma Dammsugaren finns pÃ¥ CDON.com för 1200. Produkten Àr inte vÀrd Pengarna. Den fastnar vÀldigt lÀtt pÃ¥ Sladdar och i hörnor och har lÃ¥ng laddningstid flera Timmar. Moppning Àr skandal du fÃ¥r sÀtta Moppen under DammbehÃ¥llaren. och mÃ¥ste fukta den sjÀlv. Detta Àr mitt livs sÀmsta Köp. Jag hittade den i Aftonbladet dÀr man testade Robotdammsugare och den fick högsta Betyg. Nu inser jag att de var fejkade. HANDLA INTE HÃR