Total billigt for demo stÞvsuger, den var som ny og min 694 kan gå på pension nu selv om den fungerer perfekt, så ha combo essential overtaget og den er godt nok grundig
äŒæ¥ãåçããŸãã
IRobot®-robotstÞvsugere rengÞr ikke bare dine gulve. De giver dig muligheden for at glemme alt om at stÞvsuge. Fokuser på dine interesser. Så fokuserer vi på at hjÊlpe dig med at bevare et renere hjem.
GÞdstrup sÞvej 9, 7400, Herning, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 98ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Slechtste investering ooit. â¬899 en niets anders dan miserie. Klantenservice helpt niet, ze vinden het probleem niet. ð¡ Elke keer hij dweilt kan hij zijn water niet afpompen en dumpt het dan tijdens het dweilen. Het thuisstation staat ook altijd met vuil water. Ik ben radeloos.
Hurtig problem fri levering og til en god pris
Virker fantastisk ðð
Leveringen kom allerede dagen efter jeg havde bestilt.. det var fantastisk
Fantastisk godt produkt det fungerer godt

iRobot ããã®åç
Super hurtig levering sÊrdeles godt produkt

iRobot ããã®åç
Umuligt at få fat på jer når man har problemer med sit produkt. Vi har haft skrevet mail, prÞvet at ringe til jer op til flere gange hvor man bare for at vide at der er ingen ledige medarbejdere prÞv at ringe senere og så bliver der bare lagt på. Virkelig trÊls kundeservice

iRobot ããã®åç
Så er jeg gået fra 5 stjerner til 1 stjerne.
Min stÞvsuger fåe nykker hver gang, der har vÊret strÞmafbrydelse, og det kan ikke vÊre rimeligt at en ny stÞvsuger skal opfÞre sig sådan.
Nederst kan min fÞrste anmeldelse lÊses, men min kÞbsoplevelse er desvÊrre blevet Êndret fra glÊde til tårer.
Min stÞvsuger drillede da jeg fik, den ville ikke oplade lÊngere end til 92 procent, men efter henvendelse til iRobot, lÞste de problemet ved at gå ind i stÞvsugerens sorte boks, det lyder som en rÞverhistorie, men det virker, min stÞvsuger oplader nu som den skal.
Super service fra iRobot.

iRobot ããã®åç
Meget dårligt og umulig og reset samt få på wifi

iRobot ããã®åç
Varen var nÞjagtig som beskrevet, og blev leveret på kun 3 dage. Jeg er meget tilfreds.

iRobot ããã®åç
Fin hjemmeside. Hurtig levering. Super glad for stÞvsugeren. Kan varmt anbefale ð

iRobot ããã®åç
Das war mit Sicherheit mein letzter Roomba. Mein GerÀt ist keine 100 Mal gelaufen und trotzdem ist nur drei Wochen nach Ablauf der Garantie offenbar die Platine defekt gewesen. Besonders enttÀuschend ist fÃŒr mich aber nicht nur der Defekt selbst, sondern vor allem der Umgang des iRobot-Kundenservice damit. Trotz des sehr kurzen Zeitraums nach Garantieende gab es keinerlei Kulanz und keine wirklich hilfreiche Lösung. FÃŒr mich ist es auÃerdem schwer nachvollziehbar, dass ein so gravierender Defekt bei so geringer Nutzung auftritt. Gerade bei einem Platinenfehler drÀngt sich fÃŒr mich der Eindruck auf, dass auch ein Firmware-Problem als Ursache infrage kommen könnte â und Firmware-Updates werden schlieÃlich vom Hersteller bereitgestellt. Insgesamt bin ich von der QualitÀt und vom Kundenservice sehr enttÀuscht.

iRobot ããã®åç
ALTID GOD KUNDESERVICE og jeg modtog min nye RobotstÞvsuger nÊste dag ð«¶ð»

iRobot ããã®åç
Jeg har kÞbt en Roomba® 105 Combo-robot + AutoEmptyâ¢-dock og hold nu op jeg er glad for den, specielt fordi den tÞmmer sig selv i sin docking station den gÞr hvad den skal, den kan ogsÃ¥ moppe men der til er jeg ikke noget endnu.
jeg havde en Êldre Roomba som jeg også var glad for men den skulle tÞmmes ofte da jeg har hund og den havde ikke auto tÞmning
Også levering er i top fik den 1,5 halv dag efter jeg bestilte den.
Jeres IRobot stÞvsuger er også nemme at vedligehold med jeres reservedele
Jeg var glad for min gamle Roomba og meget mere glad for mine nye IRobot stÞvsuger

Er det skam?
Jeg har kÞbt en robotstÞvsuger. Da jeg modtog den virkede den ikke.
Jeg har prÞvet at ringe til sÊlgers nummer flere gange, men det er ikke muligt at komme igennem. Jeg har sendt flere mails. Jeg fik en mail tilbage, som ikke lÞste problemet. Siden da har jeg ikke hÞrt noget.
Jeg kan ikke reklamere produktet, da dette skal gÞre over telefonen. Og jeg skal selv betale for at sende produktet retur.
Det fÞles ret meget som skam.

iRobot ããã®åç
Kvinden, som jeg kalder minklarer opgaverne godt. Den lÊrer fint og har ikke noget imod at blive flyttet. Den kan blive forvirret hvis man lÞfter den under rengÞring, men jeg forventer ikke andet. Det skal dog siges at Irobot skal gÞre mere ud af info og vigtighed af at rengÞre stationen da der samles beskidt vand ved indsugning. hold den og kvinden ren, så kÞrer det.

iRobot ããã®åç
Jeg er Êrligt talt dybt frustreret over iRobot og deres kundeservice.
I over en uge har jeg forsÞgt at ringe til jer hver eneste dag. Hver gang ender det med, at man efter fÃ¥ minutter fÃ¥r beskeden om, at I har travlt, og at man mÃ¥ ringe senere â hvorefter opkaldet bliver afsluttet. Det er simpelthen ikke acceptabelt.
For 3 uger siden sendte jeg en mail vedrÞrende en reklamation pÃ¥ min Roomba Combo i8+ â og jeg har stadig ikke fÃ¥et noget som helst svar. Ikke engang en bekrÊftelse.
Produktet har haft problemer fra start:
Den kan ikke tÞmme sig selv i stÞvbeholderen
Moppefunktionen lÊkker vand, selv når den ikke er i brug
Generelt fungerer den ikke tilfredsstillende overhovedet
Det er et dyrt produkt, som på ingen måde lever op til det, man bliver lovet.
Men det vÊrste er nÊsten kundeservicen â eller rettere sagt manglen pÃ¥ samme. Det er fuldstÊndig umuligt at komme i kontakt med jer, og I ignorerer henvendelser.
Jeg forventer en lÞsning på min reklamation, men lige nu virker det som om, at man som kunde bare bliver efterladt uden hjÊlp.
Virkelig en skuffende oplevelse â bÃ¥de produkt og service.

iRobot ããã®åç
Trods en forestående konkurs, med efterfÞlgende opkÞb af et stort, seriÞst kinetisk firma, ser det nu ud til, at iRobot er kommet stÊrkt tilbage, som en vigtig udbyder af vaske-og stÞvsuge automatiske robotter, og her i mit tilfÊlde til en yders konkurrencedygtig pris på under DKK 6.000,- for en Roomba Combo 10 Max, som jeg glÊder mig til at tage i brug.
BemÊrk: det er ikke robotten der får to stjerner, men derimod kundeservice, som der ikke er nogen kontakt til!
Jeg er glad for jeres robotter, vi bor i et hus på 3 etager, jeg har en robot på hver etage (combo j7+). Da vores stueetage har behov for lidt ekstra kraft til rengÞring valgte jeg at kÞbe combo max 10, dog fortryder jeg med det samme, 1) fordi jeg hellere vil have combo 705, og 2) fordi combo max 10 fås 2000 kr. billigere hos elgiganten. Jeg skriver til jer 3 timer efter kÞbet og i svarer ikke - det er nu 18 dage siden og i har stadig ikke svaret.. Jeg ved i går igennem en svÊr tid, men i må ikke gå ned på kundeservice!