SlotExpress - Jusqu'á €1000 + 200 Tours Gratuits レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の2.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Fick just hem min. Med en j*****t udda kontakt som inte passar i svenska uttag. HjÀlp mig, vad gör jag ? Ångrade köpet nÀr jag i efterhand gick in och lÀste alla trÃ¥kiga upplevelser av detta skrÀp... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

FINGER WEG !!! Haben defekte HLF bekommen 199€. Haben uns SOFORT nach Lieferung gemeldet und reklamiert. Keine Reaktion... erst nach mehrmaligen Emails kam Antwort in Form einer Lampe die wir SEL... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Hold dere langt unna dette firmaet. Det er en scam. De nekter Ã¥ annulere handelen og fÞlger dermed ikke norsk lov. Har rapportert dem til Klarna, men det ser ikke bra ut. Trodde at de firmaene som had... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 3ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Sehr einfach zu bedienen und mit großem Platzangebot

Mir gefÀlt es, es ist ein guter Kauf, es gart das Essen perfekt und sagt einem, wann man es wenden muss. Ich habe es einigen Freunden in meinem Land, der Dominikanischen Republik, empfohlen, da Amazon Mexico sehr, sehr, sehr begrenzt ist und das das Beste ist, was es in meinem zweijÀhrigen Aufenthalt zu kaufen gab.

2024幎1月11日

KÞbte en Aerofry for 1500,- i December

KÞbte en Aerofry for 1500,- i December 2023 efter at have set nogle fantastiske anmeldelser. Ventede til Januar 2024 med at bruge den og fandt ud af at stege tiderne ikke passede. PrÞvede flÊskesteg, men det tog 45 minutter lÊngere og den var stadig rÞd. PrÞvede frosne fritter med 3 gange så lang stegetid, stadig slatne. Har målt temperaturen indeni med kalibreret instrument og konstateret at den svinger imellem 160 og 200 grader. Komplet vÊrdilÞst til madlavning.
April 2024. Jeg har nu kÊmpet med firmaet i 4 måneder uden held. Air fryeren virker ikke og de påstår at det er normalt at temperaturen varierer 40 grader under tilberedning. Det kan ikke bruges til noget. Jeg advarer alle imod at handle med firmaet. Det er storsvindlere. Det her er den jeg kÞbte AeroFry 6.5L Air Fryer

2024幎1月10日

I love the two baskets

I love the two baskets, the ability to coordinate finish times and the best is, when the lights come on so you can see how everything's cooking. It's Soo convenient for a single person. Cleans up easy and looks pretty good on my countertop.

2023幎12月28日

Svindel!

Svindel!
Ikke kjÞp! Aldri. Dette er ren svindel! Null stjerner. Burde vÊrt politianmeldt! Varen kommer aldri og kunde-servicen er en joke. Jeg kjÞpte og betalte for airfryer i begynnelsen av desember. Har ikke mottatt varen, ingen info om sporing, de tilbyr 5% (og så 10% og så 15%) som «kompensasjon» som selvsagt heller ikke har ankommet, etter 6 uker. De nekter å heve kjÞpet. ForÞvrig ber de meg om å vÊre tålmodig. Folk må virkelig ikke handle fra dette selskapet, hverken i Norge, Sverige eller Danmark, pengene går til en gjeng svindlere.

2023幎12月7日

Beaucoup D'espace

TrÚs bonne friteuse à air, avec beaucoup d'espace et fonctionne parfaitement. II est trÚs facile de dÚmonter les piÚces les et de les nettoyer. Je I'ai depuis environ 2 mois et il fonctionne trÚs bien,rapport qualitÚ/prix

2023幎12月14日

BestÀllde i november

BestÀllde i november, har fortfarande inte fått någon produkt levererad. Endast ett trackingnummer som inte fungerar.
Skickade mail till Aerofry i december och ville avbestÀlla, men det gick inte då produkten redan var skickad.

2023幎12月30日
5぀星のうち1の評䟡

Pas på Aerofry -Måske svindlere!

Bestilte 2.juledag en Aerofry efter rosende anmeldelse pÃ¥ nettet! (Er vedkommende betalt af Aerofry?) Fik sÃ¥ en anden airfryser i forsinket julegave og afbestilte straks mit kÞb hos Aerofry med henvisning til fortrydelsesretten. Dagen efter modtog jeg en mail pÃ¥ engelsk om, at Aerofry havde modtaget min annullering, men beregnede sig 15 % iflg deres returpolitik. PÃ¥ Aerofrys website er der intet herom. Formodentlig fordi det iflg kÞbeloven ikke er tilladt at beregne sig et gebyr for fortrydelse. I dag har Aerofry sÃ¥ trukket det fulde belÞb kr 1.499,- pÃ¥ min konto uden at meddele noget om status pÃ¥ sagen. TÊnker, at det mÃ¥ske er et svindelfirma, selv om jeg inderligt hÃ¥ber, jeg tager fejl. Men PAS PÅ!

2023幎12月29日

VARNING

VARNING! Köpte för att ge bort i julklapp men efter 4 veckor och julen Àr över fortfarande ingen produkt. Jag har sagt att jag inte vill ha produkten men de sÀger att den Àr skickad. Enligt konsumentköplagen behöver man inte ta emot en produkt som har tagit så lång tid. Har inte betalat i förskott utan genom Klarna. Detta företag Àr oseriöst. AnmÀl dom till AllmÀnna reklamationsnÀmnden så vi får stop på denna scam!

2023幎12月28日
5぀星のうち1の評䟡

handel ikke med firmaer i kina

jeg har i 3uger forgÊves forsÞgt at få retur adresse da jeg har fortrudt kÞber det eneste der sker di skriver om hvor vanskeligt det er at retuner til kina. jeg har tilbudt at betale omkostningen uden respons så mit råd til andre handel ikke med det firma og kina

2023幎12月27日

KÞb den ikke!

KÞb den ikke!
Display viser : 200 grader - reelt er temperatur målt til 160 grader.
BlÞde pommes frites. Manglende sprÞd svÊr !!!!
Elendig support. Jeg kan ikke få oplyst hvordan man returnerer og får penge tilbage. Får kun dumme svar fra support.
KÞb ikke direkte fra denne hjemmeside!!!
KÞb hellere lokalt!!!!

2023幎12月22日
5぀星のうち1の評䟡

Hold dere langt unna dette firmaet

Hold dere langt unna dette firmaet. Det er en scam. De nekter å annulere handelen og fÞlger dermed ikke norsk lov. Har rapportert dem til Klarna, men det ser ikke bra ut. Trodde at de firmaene som hadde opplegget til Klarna var seriÞse, men det viser seg ikke å stemme. En hvilken som helst idiot kan visst få en betalingsordning via Klarna. Ligg unna dette!

2023幎12月19日

Vi ångrade vårt köp

Vi ångrade vårt köp samma dag som vi gjorde bestÀllningen. Det gick inte att annullera bestÀllningen eftersom varan redan var skickad. Det skulle dock inte vara något problem att skicka tillbaka varan. Vi fick varan för en dryg vecka sedan och har sedan dess försökt få en adress för att returnera varan. Vi har inte lyckats utan företaget erbjuder rabatt istÀllet. Först 5%, sedan 10,15 och nu 20% men ingen returadress. Vi skall betala med faktura från Klarna och har nu vÀnt oss dit för att få hjÀlp med en returadress. AeroFrys avsikt Àr tydlig, det skall inte gå att returnera varan.

2023幎12月8日
5぀星のうち1の評䟡

Hold jer vÊk fra dette firma

Hold jer vÊk fra dette firma. Efter 5 dage skrev jeg til firmaet, at jeg ikke Þnskede produktet, da jeg skulle bruge aero fryeren med det samme til en gave.
De ville ikke godtage min annullering af produktet selvom det ikke var sendt endnu. Fortalte at produktet var godt, men jeg havde jo bestilt en anden aoero fryer over nettet som jeg fik leveret 2 dage efter med posten. Efter knapt 1 måned fik jeg produktet leveret, selvom jeg hver dag havde modtaget en engelsk mail fra firmaet om at jeg ikke kunne returnere produktet og at det var et godt produkt. Hver gang sendte jeg besked retur om, at jeg ikke Þnskede at modtage produktet og bad om en returadresse, hvilket ikke kunne lade sig gÞre.
Modtog produktet efter opfordring fra Klarna, og har siden vÊret i dialog med firmaet om en returadresse hvilket ikke er lykkedes. Klarna er nu sat på sagen, og min betaling er sat i bero.

Var desvÊrre i god tro og troede at jeg handlede med et dansk firma, hvilket ikke var tilfÊldet, men et kinesisk fup firma.

2023幎11月5日

Köp inte

Köp inte. Fått en efter lång vÀntan. Den fungerar inte. Ser inte ut som den de har på hemsidan (den jag bestÀllde). Fått ett svar från företaget att de skal hjÀlpa mig att reparera den. Har skrivit att jag vill skicka tillbaka den. Efter det har de slutat svara. KÀnns som att det Àr fler som råkat ut för samma.

2023幎12月13日
5぀星のうち1の評䟡

Hold jer langt vÊk fra dette firma

Hold jer langt vÊk fra dette firma. Var desvÊrre osse lidt for hurtig på aftrÊkkeren. Bestilte da jeg så den fik gode anmeldelser i test. Og da jeg stadig ikke havde modtaget noget efter et par uger, gik jeg herind og så de mange dårlige anmeldelser. Og kan kun tilslutte mig til dem. Skrev herefter til dem og annullerede ordren. Men det ignorerede de bare. Og skrev at de beklagede, men at ordren var på vej, herefter gik der en uges tid og produktet kom. Skrev til dem at de skulle acceptere min annullering, da jeg ikke Þnskede at modtage produktet trods den lange ventetid. Men dette ignorerede de osse bare og skrev hvad der var i vejen med produktet.
SÃ¥ kan godt regne ud at der ikke er nogen mulighed for at de tager varen tilbage.
Og det skal lige siges det hele foregik på engelsk, så ja det er bare en udenlandsk bing Bang side.

2023幎12月8日
5぀星のうち3の評䟡

Hjemmesiden er god nok, men ikke dansk

Bestilte, da den stod til at vÊre bedst i test, men opdagede fÞrst bagefter at der ikke er en dansk adresse på hjemmesiden. De trak pengene med det samme. Jeg tÊnkte, at jeg var blevet snydt da jeg bare fik et standart engelsk svar på mail. Men nu, en lille måned senere, er den kommet frem og den er fin og i god kvalitet.

2023幎12月4日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス