Fick just hem min. Med en j*****t udda kontakt som inte passar i svenska uttag. HjÀlp mig, vad gör jag ? à ngrade köpet nÀr jag i efterhand gick in och lÀste alla trÃ¥kiga upplevelser av detta skrÀp... ãã£ãšèŠã
FINGER WEG !!! Haben defekte HLF bekommen 199â¬. Haben uns SOFORT nach Lieferung gemeldet und reklamiert. Keine Reaktion... erst nach mehrmaligen Emails kam Antwort in Form einer Lampe die wir SEL... ãã£ãšèŠã
VARNING! Köpte för att ge bort i julklapp men efter 4 veckor och julen Àr över fortfarande ingen produkt. Jag har sagt att jag inte vill ha produkten men de sÀger att den Àr skickad. Enligt konsument... ãã£ãšèŠã
Hold dere langt unna dette firmaet. Det er en scam. De nekter Ã¥ annulere handelen og fÞlger dermed ikke norsk lov. Har rapportert dem til Klarna, men det ser ikke bra ut. Trodde at de firmaene som had... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
SlotExpress - Jusqu'á â¬1000 + 200 Tours Gratuits.
Aero, ãã©ã³ã¹
- support@aerofry-dk.com
- aerofry-dk.com
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Ich habe die Ware nicht erhalten
Ich habe die Ware nicht erhalten . Trotz mehrfacher Aufforderung zur RÃŒckzahlung meines Geldes kam immer nur die Tracking ID. Jetzt ist die Lieferung von UK nach unbekannt.
VORSICHT!!!
Oseriöst företag
Oseriöst företag. Ville retunera min produkt men då slutade dom svara på mig och skickar inte min retur sedel
Jeg har desvÊrre ( som mange andreð)âŠ
Jeg har desvÊrre ( som mange andreð) vÊret sÃ¥ dum at bestille en AeroFryer her 7/11 2023. pengene kr. 1999,- blev trukket efter 3 dage⊠hÞrte intet⊠skrev en mail til dem og efter adskillige dage kom en mail retur med et link hvor jeg skulle kunne se forsendelse⊠der stÃ¥r sÃ¥ stadig at der ingen oplysninger er pÃ¥ forsendelsenððð jeg bestilte den faktisk fordi jeg lÊste pÃ¥ en test side at det var en super god Airfryer og den kun brugte 1700w⊠men hvad hjÊlper det hvis man ikke fÃ¥r den eller som en anden her pÃ¥ siden skriver st det bare er noget dÃ¥rligt kinesisk lo..!!!!! Har igen sendt dem en mail ( nr 4 ) men ingen svarððð
Vibeke
Har inte fått något annat Àn en faktura
BestÀllde en men de har inte skickat något annat Àn en tillsynes felaktig faktura och ett trackingnummer som sÀger de inte finns någon leveransinformation. Svarar inte på frågor. Börjar undra om det inte Àr en vÀldigt utstuderad scam (bestÀllde efter lÀst en review den skulle vara vÀldigt prisvÀrd).
Its a scam
Helt sikkert en fupside. Stay away.
De trÊkker pengene med det samme fÞrend de sender varen afsted - og derefter er der bare tavshed. Jeg mangler at se om varen nogensinde dukker op. Det vil undre mig.... Har kontaktet dem gentagende og hÞrer bare intet....
Ingen svar! Scam?
Jeg var så naiv (og lidt for hurtig), at jeg for et dÞgn siden bestilte og betalte for en Aerofryer. Jeg fortrÞd få minutter efter da jeg lÊste kommentarerne herinde.
Umiddelbart sendte jeg to mails via formularen pÃ¥ hjemmesiden til den danske âafdelingâ og en direkte mail til den norske âafdelingâ.
I disse mails gjorde jeg det klart at jeg ville annullere mit kÞb.
Ingen af de tre henvendelser har de responderet pÃ¥. Pengene er trukket og jeg er klar over at de kan tage 15% i ârestocking feeâ. (Noget jeg lÊste bagefter)
Jeg har for få minutter siden igen sendt en rykkermail hvor jeg beder om bekrÊftelse på mine annulleringsmails.
Jeg ved jeg har dummet mig ved at handle med dem!
Köp INTE.
Köp INTE.
AnmÀlt till AllmÀnna Reklamations NÀmnden.
ELENDIG KVALITET
KÃB IKKE EN AEROFRIER. Dette firma er kinesisk og den Airfryer vi kÞbte gik i stykker efter kort tids brug. BlÊseren virker ikke lÊngere.
Vi kontaktede firmaet og fik besked fra dem at vi selv kunne prÞve at reparere den, der medfulgte en halv film som viste noget af det vi skulle gÞre. ( Meget svÊrt) Det virkede ikke. Siden har firmaet svaret pÃ¥ vores mails. Deres svar er det samme hver dag: De vil sende os en ny motor som vi selv skal skifte!!! Dette har vi afslÃ¥et. Vi vil ha en ny eller pengene retur. Dette afslÃ¥r de og holder os hen med snak. Vi kan dog fÃ¥ motoren med 15 % rabat. SÃ
HOLD JER FRA AT HANDLE HER.
Modtog (efter ugers ventetid) enâŠ
Modtog (efter ugers ventetid) en AeroFry, som var defekt i lukkemekanismen, så apparatet ikke kunne starte. Kontaktede firmaet online, og modtog diverse beskeder om selv at reparere produktet. Angav at jeg ville returnere og have pengene tilbage. Er nu i dialog med TÊnk.
Bestilte varen 5/10-23 og den dag idagâŠ
Bestilte varen 5/10-23 og den dag idag 18/11-23 har endnu ikke fået min bestilling,jeg hsr send flere mail fog uden en egentlige svar
DÃ¥rligt produkt og service
Hvis man kunne give 0 stjerner havde de fået det. Varen blev leveret efter 14 dages venten, og der var ingen information om afsendelsen undervejs. Da vi fik vores Aerofry virkede den ikke og firmaet svarer ikke selvom man udfylder deres kontaktformular, hvor de lover at vende tilbage indenfor 24 timer. Ingen returseddel er modtaget og deres returpolitik på hjemmesiden virker heller ikke til at overholde dansk forbrugerlovgivning. Labels på pakken var med kinesisk skrift. Alt i alt en utrolig dårlig oplevelse. Ved ikke hvad vi nu skal stille op.
Vi bestilte vores Aerofry i starten afâŠ
Vi bestilte vores Aerofry i starten af oktober. Vi rykkede for levering, men fik en besked at de havde travlt. Vi skrev så at vi ville have en leveringsdato ellers ville vi annullere ordren.
Vi har nu modtaget pengene retur - 15% ð¡
Kan man se hvor firmaet sender varen fra?
Bestilt varen den 26/10, og hÞrer ingenting fÞr jeg rykker i dag. Tyder pÃ¥ at det er kinesisk leverandÞr igen, trÊt af at vente sÃ¥ lÊnge pÃ¥ varen ð€š
Håber nu bare at varen er som forventet når den forhåbentlig ankommer.
Bestilling for 8 dage siden
Bestilling for 8 dage siden, modtog dagen efter bekrÊftelse på afsendelse, har dags dato (24102023)
modtaget produktet. Venter nu på Dansk manual.
Jeg har for et par dage siden bestiltâŠ
Min kone (SÞs Museth) har for et par dage siden bestilt og betalt for at få tillsendt en 8 l AeroFry, men har ikke modtaget bekrÊftelse og få heller ikke fået svar på mail.
Vh SÞs Museth +45 22726890