SlotExpress - Jusqu'á €1000 + 200 Tours Gratuits レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の2.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fick just hem min. Med en j*****t udda kontakt som inte passar i svenska uttag. HjÀlp mig, vad gör jag ? Ångrade köpet nÀr jag i efterhand gick in och lÀste alla trÃ¥kiga upplevelser av detta skrÀp... もっず芋る

FINGER WEG !!! Haben defekte HLF bekommen 199€. Haben uns SOFORT nach Lieferung gemeldet und reklamiert. Keine Reaktion... erst nach mehrmaligen Emails kam Antwort in Form einer Lampe die wir SEL... もっず芋る

VARNING! Köpte för att ge bort i julklapp men efter 4 veckor och julen Àr över fortfarande ingen produkt. Jag har sagt att jag inte vill ha produkten men de sÀger att den Àr skickad. Enligt konsument... もっず芋る

Hold dere langt unna dette firmaet. Det er en scam. De nekter Ã¥ annulere handelen og fÞlger dermed ikke norsk lov. Har rapportert dem til Klarna, men det ser ikke bra ut. Trodde at de firmaene som had... もっず芋る

䌁業情報

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 3ä»¶

レビュヌを曞く

Jeg har desvÊrre ( som mange andre🙈)

Jeg har desvÊrre ( som mange andre🙈) vÊret sÃ¥ dum at bestille en AeroFryer her 7/11 2023. pengene kr. 1999,- blev trukket efter 3 dage
 hÞrte intet
 skrev en mail til dem og efter adskillige dage kom en mail retur med et link hvor jeg skulle kunne se forsendelse
 der stÃ¥r sÃ¥ stadig at der ingen oplysninger er pÃ¥ forsendelsen🙈🙈🙈 jeg bestilte den faktisk fordi jeg lÊste pÃ¥ en test side at det var en super god Airfryer og den kun brugte 1700w
 men hvad hjÊlper det hvis man ikke fÃ¥r den eller som en anden her pÃ¥ siden skriver st det bare er noget dÃ¥rligt kinesisk lo..!!!!! Har igen sendt dem en mail ( nr 4 ) men ingen svar🙈🙈🙈
Vibeke

2023幎11月28日
自発的なレビュヌ

Har inte fått något annat Àn en faktura

BestÀllde en men de har inte skickat något annat Àn en tillsynes felaktig faktura och ett trackingnummer som sÀger de inte finns någon leveransinformation. Svarar inte på frågor. Börjar undra om det inte Àr en vÀldigt utstuderad scam (bestÀllde efter lÀst en review den skulle vara vÀldigt prisvÀrd).

2023幎11月28日

Its a scam

Helt sikkert en fupside. Stay away.
De trÊkker pengene med det samme fÞrend de sender varen afsted - og derefter er der bare tavshed. Jeg mangler at se om varen nogensinde dukker op. Det vil undre mig.... Har kontaktet dem gentagende og hÞrer bare intet....

2023幎11月23日

Ingen svar! Scam?

Jeg var så naiv (og lidt for hurtig), at jeg for et dÞgn siden bestilte og betalte for en Aerofryer. Jeg fortrÞd få minutter efter da jeg lÊste kommentarerne herinde.
Umiddelbart sendte jeg to mails via formularen på hjemmesiden til den danske “afdeling” og en direkte mail til den norske “afdeling”.
I disse mails gjorde jeg det klart at jeg ville annullere mit kÞb.
Ingen af de tre henvendelser har de responderet pÃ¥. Pengene er trukket og jeg er klar over at de kan tage 15% i “restocking fee”. (Noget jeg lÊste bagefter)
Jeg har for få minutter siden igen sendt en rykkermail hvor jeg beder om bekrÊftelse på mine annulleringsmails.

Jeg ved jeg har dummet mig ved at handle med dem!

2023幎11月22日

ELENDIG KVALITET

KØB IKKE EN AEROFRIER. Dette firma er kinesisk og den Airfryer vi kÞbte gik i stykker efter kort tids brug. BlÊseren virker ikke lÊngere.
Vi kontaktede firmaet og fik besked fra dem at vi selv kunne prÞve at reparere den, der medfulgte en halv film som viste noget af det vi skulle gÞre. ( Meget svÊrt) Det virkede ikke. Siden har firmaet svaret pÃ¥ vores mails. Deres svar er det samme hver dag: De vil sende os en ny motor som vi selv skal skifte!!! Dette har vi afslÃ¥et. Vi vil ha en ny eller pengene retur. Dette afslÃ¥r de og holder os hen med snak. Vi kan dog fÃ¥ motoren med 15 % rabat. SÅ HOLD JER FRA AT HANDLE HER.

2023幎11月20日

Modtog (efter ugers ventetid) en

Modtog (efter ugers ventetid) en AeroFry, som var defekt i lukkemekanismen, så apparatet ikke kunne starte. Kontaktede firmaet online, og modtog diverse beskeder om selv at reparere produktet. Angav at jeg ville returnere og have pengene tilbage. Er nu i dialog med TÊnk.

2023幎11月15日

DÃ¥rligt produkt og service

Hvis man kunne give 0 stjerner havde de fået det. Varen blev leveret efter 14 dages venten, og der var ingen information om afsendelsen undervejs. Da vi fik vores Aerofry virkede den ikke og firmaet svarer ikke selvom man udfylder deres kontaktformular, hvor de lover at vende tilbage indenfor 24 timer. Ingen returseddel er modtaget og deres returpolitik på hjemmesiden virker heller ikke til at overholde dansk forbrugerlovgivning. Labels på pakken var med kinesisk skrift. Alt i alt en utrolig dårlig oplevelse. Ved ikke hvad vi nu skal stille op.

2023幎11月13日
自発的なレビュヌ

Kan man se hvor firmaet sender varen fra?

Bestilt varen den 26/10, og hÞrer ingenting fÞr jeg rykker i dag. Tyder pÃ¥ at det er kinesisk leverandÞr igen, trÊt af at vente sÃ¥ lÊnge pÃ¥ varen 🀚
Håber nu bare at varen er som forventet når den forhåbentlig ankommer.

2023幎10月30日