企業情報

2. カーテン ショップ
  3. カーテン製造販売業
  4. インテリア デザイン店

当該企業による記述

Hos AG-Tex Gardiner & Solafskærmning, hjælper vi dig med løsninger, som skaber hygge & effektive solafskærmning. Du er velkommen i vores Showroom/Butik Mandag-Onsdag Åben efter aftale. Torsdag & Fredag Åben kl.10:00-18:00 Lørdag Åben kl.10:00-14:00 hvor vi har mulighed for at gå div. løsninger igennem, samt se farver & muligheder i kvaliteter af stof/materialer. Vi giver mulighed for låne prøver med hjem, så du er lidt forberedt, til vores besøg i dit hjem, hvor den endelige rådgivning & vejledning om de bedste løsninger til dine ønsker & behov finder sted. Vi tilbyder et bredt udvalg af løsninger inden for Gardiner & Solafskærmning. Alt lige fra fortræksgardiner, hvor vi har ca.1.300 prøver på div. kvaliteter, som du kan gå på "opdagelse" i. Udvendig solafskærmning, som Markiser eller Screens. Indvendig solafskærmning, som Plisséer, Rullegardiner, Persienner, Lameller, Duo-Roller & Foldegardiner. Mulighederne er mange & vi hjælper dig meget gerne i mål, med en rigtig god løsning til dit hjem.

4.1

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Det er for vildt :-)

Vi har renoveret et hus totalt og i den forbindelse har vi kontaktet AG Tex fra Hillerød som laver persienner, gardiner, solafskærmninger, markiser etc. De kan det hele :-)
Vi har i første omgang fået lavet Duette plisséer LuxaFlex TopDown - og hvad f..... er det :-) Det er en slags persienner der kan køre op og ned elektrisk, de kan køre ned, op, mødes på midten osv. Vi har fået verdens fedeste fjernbetjeninger i træ! Vi styrer det dog på vores Home Assistant og vi kan tale til dem - F... det er underholdende, tror snart de skal oplades igen :-) De skal ellers holde ca. 8 måneder, men det holder ikke til at starte med, jeg leger med dem hele tiden. De er nu indstillet til at følge når solen står op osv. Det er så underholdende og måske er det bare mig, men ........ :-)
Opmåling, montering, tidsplan etc. alt er overholdt.
Det er en leverandør man kan anbefale og frem for alt stole på :-)

2026年4月20日
5つ星のうち5の評価

Intet mindre end fantastisk!

Det bedste jeg nogensinde har gjort vedr. gardinkøb har været at henvende mig til AG tex i Hillerød. De to mennesker, Annegrete og Kim er intet mindre end fantastiske! Kim, som er den dygtigste montør, jeg nogensinde har kendt, er tilmed super sympatisk og kommer altid til aftalt tid. Der er ikke den udfordring, som den mand ikke kan fixe😊 Annegrete har et kæmpe udvalg af selv de mest eksklusive stoffer i sin butik, men hjælper også gerne, hvis man går efter et mere prisvenligt alternativ. Hun er altid nem at få fat på, svarer sin telefon og på mail, og altid hurtigt efter man har henvendt sig. Og det er altså ikke altid tilfældet hos gardinbutikker…Annegrete kommer også gerne selv ud, hvis man er i tvivl om noget og har behov for rådgivning. Altid sød, smart og smilende. Og har man hund….. så elsker de Kim og Annegrete😊
Min allerbedste anbefaling til to skønne mennesker, som virkelig gør et stort og dygtigt arbejde for sine kunder🤗

2025年11月19日
5つ星のうち5の評価

AG tex er en fantastisk gardinbutik!!

AG tex er en fantastisk gardinbutik!!
Her er et enormt udvalg, du kan se og føle kvaliteten af de mange forskellige gardinstoffer, og du kan få prøver med hjem, se dem i forskellige rum og i forskelligt lys dag og aften, virkelig dejligt og uden beslutningspres.
Opmåling, montage og masser af gode råd fik vi. Jeg havde noget stof som jeg gerne ville have syet et lille forhæng af, kunne det lade sig gøre? Ja da! - “men hvad nu hvis det kryber”? Jamen vi vasker det gerne inden vi syr 😊
Jeg er ikke i tvivl om, hvor jeg går hen næste gang, vi skal have nye gardiner, AG-tex - en fornøjelse at handle med og det er stadig en daglig glæde at trække de nye gardiner for og fra 😊

2024年10月18日
5つ星のうち2の評価

Montøren dukkede ikke op.

Jeg prøvede at få hjælp til en markise og montøren kom også ud og inspicerede problemet. Vi aftalte at han skulle komme igen en uge efter, men han dukkede ikke op. Vi har prøvet flere gange at få kontakt til montøren, men uden held. Firmaet har kun en markisemontør, så vi kan ikke anbefale at bruge firmaet til markiser.

2020年9月7日

Trustpilot エクスペリエンス