Virkelig god og professionel vejledningâŠ
Virkelig god og professionel vejledning og ikke mindst et flot stykke arbejde.
Det er 2. gang, at jeg bruger Gadial, og igen leverer de et meget flot og elegant stykke arbejde :)
Virkelig god og professionel vejledning og ikke mindst et flot stykke arbejde.
Jeg har kÞbt foldegardiner til stuen og rullegardiner til udestuen hos Gardial Interieur, og har fÃ¥et fantastisk betjening. Jeg var i tvivl om hvilken stil jeg skulle gÃ¥ med, men de var dygtige til at pejle sig ind pÃ¥ min smag, og hvad der ville passe til den Þvrige indretning, og valget faldt pÃ¥ de fineste stribede foldegardiner til stuen, og naturfarvede rullegardiner til udestuen, og jeg er meget glad for mine nye gardiner. OgsÃ¥ god service med monteringen, efter en uge fik jeg selv lavet rod i snore systemet pÃ¥ foldegardinerne, og de kom ud og fik det pÃ¥ plads igen uden beregning. De varmeste anbefalinger herfra ðð
Fantastisk god service og vejledning. Har fået de flotteste gardiner, som passer perfekt i alle rum.
Selv efter levering og montering forsÊtter den gode service - For Gardial er ingen spÞrgsmål dumme og ingen opgaver for små.
Enestående service. Jeg har selv ingen forstand på interior design og gardiner, men blev godt introduceret til de mange muligheder der findes.
Utrolig behjÊlpsom og professionel service fra både Jesper og Heidi under hele forlÞbet, og vi er nu godt lykkelige over vores nyemÞrklÊgningsgardiner.
Vi har brugt Gardial i en rÊkke år. Vi får en konsistent venligt kundebehandling og flotte, flotte slutresultater
Super venlige og meget hjÊlpsomme
Fantastisk service! Ved selv meget lidt om interiÞr design og gardiner, men endte med vidunderlige gardiner der dÊkker alle mine behov. Jeg kendte slet ikke mulighederne fÞr jeg fik en masse fede prÞver i hånden, med yderst professionel og behagelig service og rådgivning.
Akustikken i min stue er langt bedre med de tunge, tykke gardiner jeg fik, og de hÊnger så flot - både når de indrammer vinduet og når de holder lys og larm ude.
At FlatPay, we chose them to replace some curtains that were damaged and needed to match the existing ones. They gave us great advice, and the curtains turned out perfect â identical to the previous ones! Thank you!
Vi har "altid" brugt Gardial og Jesper til vores Gardiner - så da vi skulle flytte i år var det et naturligt valg for os at tage fat i Jesper - og han har fuldt ud levet op til vores hÞje forventninger. Ikke alene har Gardial top klasse produkter - men samtidig er Jesper grÊnsende til perfektionistisk når det drejer sig om syning og opsÊtning. Så de varmeste anbefalinger herfra.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã