Holder med nÞdblink, uden et nÞdstilfÊlde, og blokerer vejen, hvor der er standsning forbudt i timevis inde bag burger king midt i centrum. De kunne bogstavligt talt holde to meter der for og sÃ¥ ik... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har haft Martin fra Agesen VVS ude og sÊtte varmtvandsbeholder, lave udendÞrsbruser og fikse frostskader i min kolonihave. Jeg er meget tilfreds med resultatet og har kun rosende ord at sige om Ma... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Efter lidt udfordringer med det logistiske kom Daniel ud og fixede lynhurtigt og kompetent vores problemer med lavt vandtryk og utÊtheder. Jeg synes dog at avancen pÃ¥ reservedele er urimelig hÞj, og d... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fejlagtig dokumentation skaber store problemer med forsikringen Jeg kan pÃ¥ det kraftigste ikke anbefale dette firma. Jeg havde en tekniker ude i 3 timer for at undersÞge mine rÞr i forbindelse... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 75ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Agesen og Koldsgård VVS Teknik APS
Har sendt en regning på 5450kr. til mit andelsbolig selskab under påskud at de har udfÞrt en eller anden form for sporing hos mig. Aner ikke hvad det er. Jeg kender ikke dette firma og de har aldrig vÊret i mit hjem. Jeg bor i Aalborg.
Er der andre der har vÊret udsat for lignende af det her skod selskab? De påstår at have vÊret hos mig den 20.02.2023
Regningen kom her i Juli måned.

Agesen VVS ããã®åç
De har vÊret meget behjÊlpelig i forbindelse med en vandskade, og har hurtig sÞrget for at vi fik det vi skulle bruge i forbindelse med skaden, og de kom hurtig da der var problemer med frost i badmobilen. super god service.
jeg har en udlejningsejendom som har problemer med at det larmer i rÞrene men det er ikke en opgave de kan lÞse men tage penge for at forsÞge det kan de finde ud af det har så kostet 10000 kroner sikken en service
jan
På jeres hjemmeside står der ordet "service og garanti", tja nu kan man som håndvÊrker selvfÞlgelig vÊre "uheldig" ind imellem.
Jeg kÞbte for ca. 6 år siden et pillefyr hos jer, som har kÞrt fint til nu, men så kom der problemer med forbrÊndingen. Jeg har nu betalt over 3000 kr for at få det indstillet m. v., men det kÞrte stadig ikke efter 2 besÞg.
Så fandt jeg en "ekspert", der fik det til at kÞre perfekt for 600 kr incl. moms dog kom der så reservedele for ca. 200 kr.
Vi skulle have skiftet en enkelt Ballofix og et armatur i bryggerset, så en ret simpel opgave. VVS'eren havde dog store udfordringer med at få lukket for vandet og efter flere forsÞg, både ude og inde lykkedes det endelig, og delene blev skiftet.
En uge efter blev vi kontaktet af Aalborg forsyning, der kunne konstatere fejl på fjernvarmemåleren opstået en uge forinden og i prÊcist det tidsrum vvs'eren var i huset. Det viste sig at to ledninger var flået ud af fjernvarmemåleren og det kostede os en ny til 2.116kr.
Efter telefonisk henvendelse, hvor jeg fik at vide, at det ikke gav mening, da det var en erfaren medarbejder, sendte jeg to mails, senest til ejeren, men dem har jeg stadig ikke fået respons på.
Det må derfor konstateres at have vÊret et meget dyrt vvs besÞg og en dårlig kundebetjening. Sådan en fejl kan jo opstå, men at undlade at tage ansvaret eller at reagere på henvendelsen er uacceptabelt.
Jeg vil på det kraftigste advare andre mod at benytte firmaet.
Hurtig og effektiv installation af en vasketÞrretumbler.
Vores jordvarmeanlÊg gik ned i januar måned 2021.
En montÞr indfandt sig og kiggede på anlÊgget, der var 10,5 år gl.
Efter 5 min sagde han, du har jo en god pension, hvad med at få et nyt anlÊg?
Det koster form ca 100.000 kr., og kan normalt fungere i ca 30 år.
Jeg havde aldrig set montÞren fÞr, og dog var han bekendt med min pension.
Efter 5 dg kogte anlÊgget, og kogende vand og dampe lÞb ned ad det åbne anlÊg.
Printplade og andet blev Þdelagt.
100 til 200 l vand var lÞbet ud i rummet.
Jeg havde den fÞrste dag fortalt montÞren, at temperaturen ikke måtte overstige 80 c.
Efter 3,5 uger måtte de opgive at finde fejlen.
Den 4. uge fik jeg et andet fa til at se på anlÊgget.
Efter ca 1 time havde de fundet fejlen.
Der havde sat sig slagger i et rÞr uden for anlÊgget til hovedrÞrene i radiator systemet, som lukkede for tilfÞrslen.
Regningen fra Agesen lÞd siden på 38890,10 kr, og 27714,38 kr mod mit forsikringsselskab GF.
At sende en total inkompetent montÞr, der siden Þdelagde det hele er ikke ansvarligt.
Hvem bliver den nÊste kunde, der får sådan en oplevelse og chock?
Ikke mig. Jeg finder et andet fa efter ca 15 år.
Såfremt denne anmeldelse ikke er sandfÊrdig, da bÞr den ansvarlige direktÞr anlÊgge en injuriesag imod mig, da denne redegÞrelse ikke kan vÊre fremmende for fa.
De kan ikke vÊre det bekendt!
Jeg og GF undlod at betale kravet.
Brugte dem til og få renset vores indfÞrringsrÞr med Aquatex. Havde ingen effekt på trykket i vores rÞr. Om det var udfÞrelsen eller produktetet ved jeg ikke. Men spild af penge
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã