レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

MÃ¥ desvÊrre tilslutte mig alle de Þvrige dÃ¥rlige anmeldelser bÃ¥de mht kvalitet og kundeservice. Jeg havde modtaget et smukt loungesÊt i gave- desvÊrre sprÊkkede syningen bag pÃ¥ buksen efter 2-3 ga... もっず芋る

䌁業が回答したした

MÃ¥ desvÊrre knytte mig til koret af de andre der mener kvaliteterne er for ringe og holdbarheden er lav. Jeg oplever ogsÃ¥ store problemer med virksomhedens kvalitet af helt basale varer i sort... もっず芋る

䌁業が回答したした

Dansk firma med et fantastisk idegrundlag ift. bÊredygtighed og produktionsforhold. Jeg har kÞbt bÃ¥de sengetÞj, strik, badekÃ¥be, skjorter, pyjamas og pants fra dem. Enig i at forsendelse m.v. er super... もっず芋る

䌁業情報

1. ショッピング・ファッション

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Simplicity is the ultimate sophistication... In all aspects, our company was founded to go its own way. AIAYU was created out of just one material and one producer - always striving for the best and keeping the concept simple and transparent. The d...

• Gammel MÞnt 19A, 1117, KÞbenhavn, デンマヌク

31件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞48時間以内に回答

DÃ¥rlig kvalitet og kundeservice

Må desvÊrre tilslutte mig alle de Þvrige dårlige anmeldelser både mht kvalitet og kundeservice.
Jeg havde modtaget et smukt loungesÊt i gave- desvÊrre sprÊkkede syningen bag på buksen efter 2-3 ganges brug.
Jeg tog kontakt til Aïayu, men der var desvÊrre ingen hjÊlp at hente, da jeg ikke kunne fremskaffe hverken kvittering eller kontoudtog, da sÊttet var modtaget i gave, og jeg desvÊrre ikke lÊngere har kontakt med personen, jeg modtog gaven af.
Mega Þv og trÊls situation og trist at Aïayu nÊgter at hjÊlpe - sÃ¥ alt i alt bÃ¥de dÃ¥rlig kvalitet af produkt og kundeservice. Øv!

2026幎1月16日

KÊre Emilie,

Tak fordi du deler din oplevelse. Det er vi oprigtigt kede af at hÞre, og vi forstår godt, at det har vÊret en rigtig Êrgerlig situation.

DesvÊrre har vi ikke mulighed for at hjÊlpe uden kvittering eller anden dokumentation for kÞbet, da vi er nÞdt til at fÞlge de gÊldende regler.

Du er meget velkommen til at kontakte os igen, hvis du på et tidspunkt finder dokumentation for kÞbet, så kigger vi selvfÞlgelig på sagen igen.

Alt for ringe kvalitet

Må desvÊrre knytte mig til koret af de andre der mener kvaliteterne er for ringe og holdbarheden er lav.

Jeg oplever også store problemer med virksomhedens kvalitet af helt basale varer i sortimentet.

Der opstår huller omkring labels på deres bomulds tshirt lyn hurtigt, så kan man ikke bruge dem ud af huset.

Og sÃ¥ fÃ¥r man intet andet fra virksomheden end “det er bare Êrgerligt” hvis man ikke har kvittering pÃ¥ kÞbene selvom man fremsender dokumentation pÃ¥ problemet.

2025幎12月8日

KÊre Laura,

Vi er rigtig kede af, at du har haft denne oplevelse med vores T-shirts. Vi har allerede vÊret i dialog med dig om sagen og hjÊlper meget gerne videre, hvis der kan findes anden form for dokumentation for kÞbet, for eksempel et billede af et kontoudtog.

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du får mulighed for at sende dette.

KÊrlig hilsen,
aiayu

Had to pay 100£ of duty taxes upon

Had to pay 100£ of duty taxes upon order arrival, just to be disappointed by one of two items ordered.. I wear size s in any brand but the shirt was so narrow on the shoulders that is awkward and impossible to think to keep it. So as much as I would have rather keep it, it wouldn’t make sense as it’s really evident and unusable.
I’ll also have to pay for postage as it’s from uk, so basically will have spent 100£ + anything for the postage, just to get one shirt..
I appreciate that it’s my fault not having checked before the shipping taxes, but had just found it advertised and payed in gbp so didn’t thought about it. Also didn’t send it back once they sent me the tax as I was confident the shirts that I had ordered were quite impossibile not to fit right.. very sad

2025幎10月13日

AIAYU からの回答

Thank you so much for taking the time to share your feedback.

We’re truly sorry to hear about your experience with customs fees and the fit of your shirt.

We completely understand your disappointment. We do our best to inform our customers about international charges and sizing, but we’re always striving to make this even clearer.

Your feedback is truly appreciated and helps us improve.

Warm regards,
The aiayu team

AIAYU Århus

Jeg var i dag inde i AIAYU’s butik i Århus. Jeg skulle bytte et nykÞbt sÊt sengetÞj, som ikke passede sammen i farven som sÊt. “Problemet” blev lÞst med den bedste service, en virkelig sÞd betjening som fortjener stor ros herfra😊

2025幎9月29日

AIAYU からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Vi er så glade for at hÞre, at du havde en god oplevelse i vores butik i Aarhus. Vi sÞrger for at din ros bliver givet videre til teamet

KÊrlig hilsen,
aiayu

Har tre strikkede Aiayu putetrekk og

Har tre strikkede Aiayu putetrekk og alle er fulle av hull, til tross for at de kun står til pynt. Fatter ikke hvordan det kan gå an å lage noe av så dårlig kvalitet og som koster godt over 1000 kr stykk.

2024幎10月22日

KÊre Vilde,

Tusind tak for din anmeldelse – og hvor er det Êrgerligt at hÞre om dine pudebetrÊk. Det lyder bestemt ikke, som det skal vÊre!

Vi vil meget gerne hjÊlpe og finde en god lÞsning, så send endelig billeder og dit ordrenummer til webshop@aiayu.com, så kigger vi på det med det samme.

Aiayu

Jeg er meget begejstret for

Jeg er meget begejstret for kvaliteten,bÊredygtigt design.Vild med opmÊrksomheden på de små detaljer og twist på klasiske snit. Meget fint håndvÊrk. Så jeg er storkunde Har kÞbt strik, t-shirts, pyjamas, bluser, kjole, nederdel, bukser, shorts og en lang frakke mm fra både butikkerne og online de seneste 3 år. Har aldrig haft problemer med syninger eller kvalitet efter vask - tvÊrtimod. Altid super betjening, også online, på nÊr en enkelt meget fravÊrende/hoven oplevelse i KGs Nytorvs butik sidste vinter - ellers meget venlig og opmÊrksomt personale. To ting Êrger mig lidt, derfor ikke 5 stjerner. Prisen er for visse ting lige i overkanten og nogen gange ikke relativt logiske, også dyrt trods kvaliteten i betragtning og så mener jeg 7 dages retur er alt for kort på nye varer fra butik. Det er ikke er fast fashion og man burde de kunne tilbyde min 14, gerne 30 dage. En del standard styles er lidt for boxy til min smag, så dem går jeg udenom.

2025幎3月1日

AIAYU からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det betyder meget for os at hÞre, at du sÊtter pris pÃ¥ vores kvalitet, design og hÃ¥ndvÊrk. Vi er glade for, at du har haft mange gode oplevelser – bÃ¥de online og i vores butikker.

Vi er kede af at hÞre, at din oplevelse i vores butik sidste vinter ikke levede op til den service, vi altid strÊber efter at give. Vi tager din feedback til os og vil gÞre vores bedste for at sikre en venlig og opmÊrksom betjening i alle vores butikker.

Vi forsÞger altid at finde en balance mellem pris, kvalitet og bÊredygtig produktion, og vi vÊrdsÊtter din Êrlige feedback.

Tak igen for din tid og din Êrlige anmeldelse. Vi håber at kunne byde dig velkommen igen snart!

LÊkre sokker, holder nÊsten 1 måned :-(

Faldt pladask for de lÊkre sokker, og kÞbte sidst i november 2 par, hhv. korte og lange, med ca. 1 uges mellemrum.

De korte lyse havde jeg på ca. 5 gange, fÞr der gik hul i dem (meget lÞs strik). De mÞrke har jeg haft på måske 6-8 gange, og de er nu så tyndslidte på hÊlen, at jeg ikke tror de holder til mere end 1 eller 2 gange mere.

Som jeg lige kan regne det ud, så koster det ca. 50 kr hver gang man går med sine Aiayu sokker.
LÊkre er de, men alt, alt for dyre og absolut ikke bÊredygtigt.

2024幎12月26日

KÊre Hanne

Mange tak for din anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse med vores sokker.

Vi er rigtig kede af at hÞre, at de ikke har levet op til dine forventninger i forhold til holdbarhed.

Vores produkter er designet med fokus på kvalitet og bÊredygtighed, så det er bestemt ikke meningen, at de skal blive slidte så hurtigt. Vi vil meget gerne undersÞge dette nÊrmere.

Hvis du har mulighed for det, må du meget gerne kontakte vores kundeservice på webshop@aiayu.com. Så vil vi gÞre vores bedste for at finde en lÞsning.

Vi sÊtter stor pris på din feedback, da det hjÊlper os med at blive bedre. Vi håber, vi kan få muligheden for at give dig en bedre oplevelse fremover.

Super kvalitet

Jeg har en del ting fra Aiayu og vil gerne rose kvaliteten på deres striksweatre som jeg har en del af. De Êldste er fra hhv 2016 og 2017 og har stadig ikke tegn på brug. Efterhånden består hele min garderobe primÊrt af Aiayu. Jeg er kÊmpe fan!

2024幎11月23日

KÊre Lene,

Tusind tak for de fine ord! Det betyder meget at hÞre, at dine Aiayu-sweatre stadig holder – Ã¥r efter Ã¥r.

Tak fordi du delte din oplevelse med os.

prisen og kvalitet mismatch

forstå ikke prisen på deres produkter, alt for dyrt og kvalitet er ikke den bedste, min bluse ligner ikke den jeg har kÞbt efter den fÞrste vask

2024幎6月7日

KÊre Janice

Tak for at dele din anmeldelse med os.

Vi er rigtig kede af at hÞre om din oplevelse blusen.

Du meget velkommen til at sende en mail til webshop@aiayu.com med et billede af blusen, samt billede af kvittering eller dit ordrenummer. Så kigger vi selvfÞlgelig på det.

Ser frem til at hÞre fra dig.

Det smukkeste sengetÞj

Det smukkeste sengetÞj , er dog mega skuffet over det ikke er farve Êgte , stort set ikke brugt og det falmer ved hovedgÊrdet SÅ Þv .

2024幎7月27日

KÊre Marlene

Tak for at dele din anmeldelse.

Vi er rigtig kede af at hÞre om din oplevelse med sengetÞjet.

Du meget velkommen til at sende en mail til webshop@aiayu.com med et billede af misfarvningen, samt billede af kvittering eller dit ordrenummer. Så kigger vi på det.

Dårlig kvalitet/håndvÊrk

Jeg var en af de mange, som forleden var til Aiayus Lagersalg. Super godt arrangeret! Jeg kÞbte (blandt meget andet) et par bukser, som jeg syntes var super lÊkre. FÞrste gang jeg havde dem pÃ¥ opdagede jeg dog flere (i min optik) enorme fejl: Det yderste lag af den franske sÞm i skridtet var gÃ¥et op i en lÊngde af ca. 5 sÞm. Ydermere er de franske sÞmme i benene syet meget tvivlsomt, da man tÊt pÃ¥ kan se at “flosser” fra stoffet fra indersiden stikker ud.

Aiayu brander sig selv pÃ¥ holdbarhed, kvalitet, bÊredygtighed og godt hÃ¥ndvÊrk. Intet i min oplevelse overfor stemmer dog overens med dette. Jeg smider gerne ekstra penge efter brands med netop denne vision. Men Aiayu har med dette produkt desvÊrre Êndret mit syn pÃ¥ brandet fra hÞjtstÃ¥ende til utroligt lavt. Bevares, visse produkter KAN vÊre gode. Men nÃ¥r sÃ¥danne og sÃ¥ “mange” fejl sker pÃ¥ et og samme produkt, bliver man tvivlsom over den generelle kvalitet samt kontrol af dette fra brandets side af.

Kunne jeg som kunde have kigget produktet bedre igennem? Bestemt. Men når man har tillid til et brand, og de netop brander sig selv på godt håndvÊrk, er det ikke noget man finder nÞdvendigt. Ydermere var bukserne ved fÞrste Þjekast og kÞb helt fine, og fejlene synes fÞrst da produktet kom på. Hertil vil jeg pointere, at produktet ikke havde vÊret vasket inden brug, og at fejlene derved ikke kan vÊre opstået i vaskemaskinen.

SÃ¥ kÊre Aiayu: jeres vision er SÅ god! Og jeres produkter fine. Men sÞrg for, at jeres produkter lever op til “bare minimum” for generelle standarder. Hvis produktet allerede er tvivlsomt ved fÞrste anvendelse, skriver det sig desvÊrre ikke ind i jeres historie om bÊredygtighed, kvalitet og godt hÃ¥ndvÊrk.

2024幎5月16日

KÊre Josephine

Tak for at dele din anmeldelse med os.

Vi er meget kede af at hÞre om din oplevelse med varen, som du har kÞbt på vores Cotton Archive sale.

Uanset om det er kÞbt på lagersalg, skal varen selvfÞlgelig vÊre i orden. Det lyder desvÊrre som en produktionsfejl.

Vi vil meget gerne hjÊlpe med en ombytning i vores butik, The Aiayu Market i Nordhavn.

Du må endelig kontakte os igen i fremtiden, skulle du have spÞrgsmål til noget.

Olivia / Aiayu

Virkelig dårlig kundeservice hos Aiayu og kundepolitik

Jeg har virkelig aldrig fået så dårlig en service andre steder, som jeg har fået hos Aiayu.
Jeg havde endelig fundet den strik sweater som jeg havde Þnsket mig i min str.
Den var ret dyr. Men jeg havde sparet op af mine
fÞdselsdagspenge. DesvÊrre viste det sig efter 1 vask, at den var blevet enorm stor da jeg hÊv den ud af vaskemaskinen. Den var blevet bred. Jeg hÊngte den op på en oppustelig bÞjle, hvilket jeg også sagde til Aiayu kundeservice. Men det blev min dÞd i den her sag. For lige pludselig var det min skyld at blusen var blevet så stor.
Jeg forklarede dem, at den var blevet enorm efter vask. Fik kun 30 grader, selvom den tåler 40. Men de havde allerede bestemt sig for, at det ikke er blusens kvalitet eller materialets skyld. Altså min skyld. Jeg skulle have lagt den på et håndklÊde.
Jeg er så ked af, at jeg ikke tog et billede efter vask.
Det havde klÊdt Aiayu at give mig en ny strik. For så dyr en bluse. Det havde kostet dem så lidt. Det eneste råd var at putte den en tur i tÞrretumbleren, hvilket jeg så gjorde. Blusen er nu for kort på Êrmer, og lÊngden er kort. Til gengÊld er den bred som et telt. Vi overvejer at bruge den som vind sejl i vores have.
Aiayu var engang mit totalt yndlings mÊrke, og jeg har lagt mange penge hos dem.
Jeg er så ked af den behandling jeg har fået.
Kan absolut ikke anbefale dette firma. God service er åbenbart ikke vigtigt.
Jannie

2024幎5月15日

KÊre Jannie

Tak for at dele din anmeldelse med os.

Vi kan se at vi har vÊret i lÞbende dialog med dig angående dette, samt den forhandler som varen er kÞbt hos.

Generelt tåler strik ikke at hÊnge på bÞjle hverken i våd eller tÞr tilstand.
Strik er et fleksibelt materiale, der vil give sig/ Êndre ved strÊk også af strÊk fra egen vÊgt.

Vi anbefaler at strik opbevares foldet og tÞrres fladt. Vask i hånden eller på uldprogram i maskinen, brug en skånsom sÊbe uden blegemidler, og gerne en uldvask lavet til naturlige fibre.

Derfor er det selvfÞlgelig også misvisende information, at strikken kan tÞrretumbles, hvorfor vi efterfÞlgende har tilbudt dig en ombytning.

Du må endelig kontakte os igen i fremtiden, skulle du have spÞrgsmål til noget.

Rigtig dejlig dag.

Blandede fÞlelser...

Aiayu er designmÊssigt mit absolut Y-mÊrke, men kvaliteten fÞlger desvÊrre ikke altid med. Deres tykke striktrÞjer er super dyre, men kvaliteten er også super god. De fleste af deres varer som er af tyndere materiale er bare ikke made to last desvÊrre... Specielt har jeg oplevet det med deres shorts og bukser hvor syningerne simpelthen ikke er gode nok. Det har jeg oplevet gang på gang. Deres reklamationservice er så super god.
Jeg synes også at det er trÊls at i ikke har sÊrlig mange stÞrrelser af de forskellige styles når man kommer i jeres butik i Aarhus.

2023幎9月18日
自発的なレビュヌ

Jeg havde virkelig set frem til at kÞbe

Jeg havde virkelig set frem til at kÞbe et stykke tÞj fra deres lÊkre butik i Aarhus, og endelig fik jeg en fÞdselsdagsgave et gavekort, så det også kunne lade sig gÞre prismÊssigt. Jeg kommer ind i butikken og er vidne til 2 virkelig arrogante salgsmedarbejdere, der har mere travlt med at tale om deres datingliv end at gÞre oplevelsen god for mig. Med så hÞje priser forventer man god betjening og kvalitet.

Jeg finder den skjorte, jeg kunne tÊnke mig og går op for at kÞbe den. Det viser sig ikke at kunne lade sig gÞre, da gavekortet er kÞbt til deres webshop. FÞrst og fremmest ser jeg det her som et kÊmpe set-back - hvordan kan en moderne virksomhed ikke have mulighed for at bruge gavekort kÞbt på deres webshop i deres fysiske butikker? KÊmpe salgsfejl.
Det nÊste jeg oplever er nr. 1 i salgsteknikker, som er. så åbenlys at det gÞr ondt. Medarbejderen siger: ''Ja, men altså nu har du da prÞvet den. Jeg ville skynde mig hjem og bestille den, for de ryger virkelig hurtigt.'' Av for den. Ikke nok med, at betjeningen er elitÊr, men salgsteknikkerne er også åbenlyse og ikke sÊrlig tillidsopbyggende. KÊmpe nej tak.

Jeg har fået et rigtig dårlig indtryk af aiayu, som i mine Þjne er rent branding på bÊredygtighed, og endnu en forretning, der bare skal have penge ind. KÊmpe skuffelse, og jeg vil ikke anbefale den til andre.

2023幎8月31日

Fragt var hurtig

Fragt var hurtig, produktet var pakket smukt ind og deres koncept er upÃ¥klageligt. Havde virkelig glÊdet mig til at modtage pakken, og derfor var det svÊrt for mig at indrÞmme, at jeg blev lidt skuffet, da jeg pakkede striktoppen ud 🙁
Til personlig prÊference kan jeg godt lide en tung, blÞd og/eller tyk kvalitet. Ved ikke meget om tekstiler eller tÞjbranchen overhovedet, så min vurdering er udelukkende baseret på personlig prÊference. Kvaliteten her var meget tynd, og krÞllet - den lignede ikke noget til nÊsten 1000 kr., men nÊrmere noget man kunne finde i H&M eller Zara - undskylder hvis jeg fornÊrmer nogen :(
Toppen var ikke flatterende. Ved ikke om man er nÞdt til at gå på kompromis med Êstetikken, når man producere bÊredygtigt - i så fald kan jeg forstå det. Dog findes der andre bÊredygtige brands, som sÊlger tÞj, der fÞles bedre i hånden og ser bedre ud på, synes jeg. For mig levede toppen ikke op til billedet desvÊrre.

Har ikke kÞbt fra Aiayu fÞr, så måske de har andre gode ting. Ville gerne kÞbe igen, hvis jeg synes, at jeg fik noget jeg blev glad for til prisen. :-)

2023幎6月8日

KÊre Julie

Mange tak for din anmeldelse.

Vi vÊrdsÊtter hÞjt, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.
SkÞnt at hÞre fragt fungerede og at du kan lide den fine indpakning.

Vi benytter altid de bedste materialer og vi formoder at du har kÞbt vores Lou striktop, som er en let og åndbar bomuldsstrik og dermed ikke nÊr så kraftig som vores uld strik.

Du er altid velkommen til at returnere dit kÞb indenfor 14 dage efter modtagelse. Du kan enten bruge vedlagte returlabel fra pakken eller aflevere den i en af vores butikker. Så håber vi du finder noget andet, som du bliver rigtig glad for.

Olivia, sales support aiayu

AIAYUs fortydelses ret fungerer ikke!

AIAYUs fortydelses ret fungerer ikke!
Jeg havde kÞbt en pude på nettet og fortrÞd mit kÞb en halv time senere. Jeg udfyldte en fortydelses formular som de har på deres hjemmeside. Dagen efter skriver de at de har sendt mig puden!!!

2022幎9月9日

KÊre Ulla,

Vi er kede af hÞre, at du ikke er tilfreds med din oplevelse. Vi gÞr vores bedste for at levere hurtigt til vores kunder, hvilket gÞr at vi sommetider ikke kan nå at annullere en ordre, inden den bliver pakket og er på vej med posten. Vi vil gÞre vores bedste indenfor vores åbningstid 8-16, men kan ikke garantere annullering udenfor vores kundeservice åbningstid.

Som aftalt på telefon, er du selvfÞlgelig meget velkommen til at sende pakken retur med returlabel fra pakken uden beregning. Så refunderer vi det fulde belÞb til dig så snart pakken er kommet retur til vores lager.

Lad os endelig vide hvis der yderligere vi kan hjÊlpe dig med.

Vi beklager ulejligheden.

/ Aiayu

Fantastisk kvalitet og design - og lynhurtig levering

Fantastisk kvalitet og design. TÞjet holder vask efter vask efter vask, og jeg kan samtidig få alle pletter af.

PÃ¥ webshoppen er der lynhurtig levering - ofte dagen efter.

2022幎3月31日

KÊre Nadia,

Tusind tak for din fine anmeldelse.

/ Aiayu

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。