Pas pÃ¥ med hvor du kÞber dine produkter. KÞbte solcreme fra Rudolph Care til fuld pris via Matas med holdbarhed pÃ¥ kun 6 mdr. Hverken Matas eller Rudolph Care tager ansvar for, at produktet sÊlge... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vedr. Nourishing cleansing facial Oil til hele ansigtet inkl. Þjne , til sart hud,- sÃ¥ vÊr ikke sikker pÃ¥ din hud og Þjne bliver tilfreds,- mine Þjne lignede ildkugler,- rÞde, sviende og strammende... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg elsker alle produkterne.. Jeg bruger bÃ¥de rens, mist, Firming serien om morgenen, All in one serien om aftenen, shampoo, balsam, Shower Power, forskellige solcremer, solserum, bodylotion, ansigtso... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
âRudolph Care er en familie af skÞnhedsprodukter, som forener eksklusivitet med bÊredygtighed, ansvarlighed og gennemsigtighed. Vi gÞr os umage og krÊver, at effekt, konsistens og Êstetik er i harmoni samtidig med, at produkterne er udviklet med omtanke for miljÞet og din sundhed. Jeg er umÃ¥delig stolt af alle produkter i Rudolph-familien, og det er ment fra hjertet, nÃ¥r vi pÃ¥ hvert eneste af dem skriver budskabet: Rudolph Care â since 2009 for generations to come.â
é£çµ¡å
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Pas pÃ¥ med hvor du kÞber dineâŠ
Pas på med hvor du kÞber dine produkter.
KÞbte solcreme fra Rudolph Care til fuld pris via Matas med holdbarhed på kun 6 mdr.
Hverken Matas eller Rudolph Care tager ansvar for, at produktet sÊlges til fuld pris med kort restholdbarhed.
Skuffende håndtering. Som kunde står man uden lÞsning og dårlig oplevelse af både forhandler og producent.
RÞde Þjne.
Vedr. Nourishing cleansing facial Oil til hele ansigtet inkl. Þjne , til sart hud,- så vÊr ikke sikker på din hud og Þjne bliver tilfreds,- mine Þjne lignede ildkugler,- rÞde, sviende og strammende i et dÞgn efter.
SÃ¥ ingen anbefaling herfra.

Skuffende sol bodylotion faktor 30
Det er med stor skuffelse min datter og jeg må konstatere, at sol body lotion faktor 30 absolut ikke kan yde samme beskyttelse som alle andre sol lotioner med faktor 30 jeg har brugt.
Jeg har fået sol eksem over nÊsten hele kroppen og har ikke kunne nyde den thailandske sol i 4 dage, det har jo Þdelagt noget af min ferie, hvilket jeg er virkelig ked af. I min verden er det kun en faktor 20, ja måske enda faktor 15. Jeg er 68 og ved hvad der skal til.
Min datter blev knald rÞd på ryggen efter ca 1,5-2 timer heldigvis ikke udslet. Vi har begge vÊret flittige til at smÞre os.
Det er 3 gang jeg er i Thailand og har uden problemer brugt faktor 30 og 50 i ansigtet af andre mÊrker.
Jeg vil råde andre om at passe på med at bruge denne sollotion. Måske den er god i Danmark, men så absolut ikke i Thailand lÊrte vi på den hårde måde.
Kan se jeg ikke er den eneste med en dårlig oplevelse med Rudolph Care sol produkt.

Rudolph Care ããã®åç
Da vi fÞrste dag her i Thailand smurteâŠ
Da vi fÞrste dag her i Thailand smurte vi solcremen pÃ¥ huden og vi slog alle fire ud og blev meget rÞde af cremen. Dagen efter prÞvede vi solcreme fra Apoteket og der var intet. Pas pÃ¥ med Rudolph solcreme hvis du har sart hud. Vi havde netop kÞbt den fordi at vi har sart hud. Ãv.

Rudolph Care ããã®åç
Advarsel mod cremen Mommy and me!!!!!!!
Advarsel mod cremen Mommy and me!!!!!!!
Fik 2 bÞtter af disse i forbindelse med min sÞns fÞdsel. Den ene lugter helt forfÊrdeligt, harsk! Livsfarligt nÃ¥r de sÊlges til smÃ¥ babyer! Advarsel, advarsel â kÞb dem ikke!!!!!
Jeg har smidt begge bÞtter ud og vil aldrig handle dette mÊrke igen! FÞj!

Rudolph Care ããã®åç
Jeg bestilte en graviditetsmsssage tilâŠ
Jeg bestilte en graviditetsmsssage til 1095 i september mdr til min datter, som forkÊlelse hun har termin i december da min datter ville booke tid var der ingen tider at fÃ¥ - sÃ¥ ringede hun derind og fik at vide at hun kunne fÞrst ringe midt november for at at booke, hun kan stadig ikke fÃ¥ tid, sÃ¥ skrev jeg en klage og sÃ¥ skrev de retur at hun kunne fÃ¥ tid i januar - da har hun ligesom fÞdt, det er virkelig dÃ¥rlig service gad vide om det tager ligesÃ¥ lÊnge og fÃ¥ pengene retur som og fÃ¥ en tid, forstÃ¥r simpelthen ikke man kan tilbyde behandlinger nÃ¥r man ikke kan fÃ¥ tid âŠ.. meget skuffet kunde

A Lifestyle Company
Nice products, nice divider who also gives back to her community. She lives her values and her erhucal Commons is a Big part of why I am loyal to the Company. Espexially her postkasse and during covid her Instagram broadcastibg interessant topics.
Egen shopping at the Companyâs web you are ofren spoles with extra treats: final Call products testers or High end tea or chocolate from summerbird

Knus-elsker Rudolph Care
Knus-elsker Rudolph Care og har nÊrmest ikke brugt andet i de sidste mange år. IsÊr deres ansigts-cremer har vÊret forrygende til at dÊmpe rÞd og stresset hud.

Rudolph Care ããã®åç
Jeg elsker bare de produkter
Jeg elsker bare de produkter.
Det en ren fornÞjelse, at pÃ¥smÞre sig Rudolphâs cremer.

Rudolph Care ããã®åç
Hurtig levering af lÊkre produkter

Fantastisk brand
Fantastisk brand - gÞr alt det du hÃ¥ber pÃ¥ og mere til ð€©

Favorite beauty brand
I love the products and their customer service is great!

Rudolph Care ããã®åç
Always a good and fast shoppingâŠ
Always a good and fast shopping experience. And I love that you put in a little extra gift - that always light up my day :)

Rudolph Care ããã®åç
Produkter og kÞbsoplevelse er iâŠ
Produkter og kÞbsoplevelse er i verdensklasse âš

Super fantastic products
Super fantastic products and I love them

Ãrlighed
Jeg synes, det er nogle vidunderligt Êrlige produkter, som hele familien kan bruge. Vi har altid brugt shampoo og balsam til hele familien, og det har vÊret en fast del af vores rutine, siden bÞrnene var helt smÃ¥. KÊmpe anbefaling herfra â¥ïžâ

Rudolph Care ããã®åç
Jeg elsker alle produkterne.
Jeg elsker alle produkterne.. Jeg bruger både rens, mist, Firming serien om morgenen, All in one serien om aftenen, shampoo, balsam, Shower Power, forskellige solcremer, solserum, bodylotion, ansigtsolie, body balm og selvbruner.. ja ja det er lidt pebret, men jeg elsker den luksusfÞlelse det giver mig og jeg er sikker på at det er disse cremer og serum der fik forvandlet min hud fra helt Þdelagt rosin rynket efter kemo, til nÊrmest ingen rynker i dag, kun lidt fine linier ved Þjne og kinder nederst.. jeg er kÊmpe fan.. det eneste jeg kunne Þnske mig, er at I begynder at lave hårstylingsprodukter.. noget olie og hårskum f.eks.. :-)

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ