企業情報

1. ソフトウェア企業

当該企業による記述

Onze missie is om installateurs te helpen groeien door AI slim en praktisch in te zetten. Wij geloven dat iedereen recht heeft op meer tijd, focus en vrijheid – zonder in te leveren op kwaliteit of klanttevredenheid. Wij zijn meer dan software. Het is jouw digitale collega die nooit moe wordt, altijd meedenkt en helpt om je bedrijf naar het volgende niveau te tillen. Win je avond terug

連絡先

通常1カ月以上経ってから回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Drastische vermindering van administratie!

Het was even wennen aan de nieuwe werkwijze. Alsook nieuw om bellende klanten even door te verwijzen naar de website. WAT EEN VERSCHIL! Alle werken gewoon netjes opgelijst met alle gegevens dat ik gewoon nodig heb. Ik blij, de klanten sneller geholpen en vooral meer tijd voor mijn familie

2026年3月20日

Winjeavondterug.nl からの回答

Daar doen we het voor he, Ben! Fijn om te horen!

5つ星のうち5の評価

Zeer fijn bedrijf om mee samen te…

Zeer fijn bedrijf om mee samen te werken, ze regelen alles voor je en staan altijd klaar om te helpen, en snel ook! Aanrader!

2026年3月19日

Winjeavondterug.nl からの回答

Bedankt Joris! We doen altijd ons best natuurlijk. Succes met Schoonmaakgroep Salland!

Fijn bedrijf!

Erg fijn bedrijf! Contact is goed en regelen alles netjes en snel voor ons

2026年3月5日

Winjeavondterug.nl からの回答

Thanks Mark, we doen ons best! Goed bezig bij Eijba!

Verstuurt spam

Verstuurt spam, ondanks verzoeken van uitschrijving.

2025年12月16日

Winjeavondterug.nl からの回答

Beste Jur, wat vervelend dat we elkaar misgelopen zijn. Ik heb meermaals geprobeerd contact met je op te nemen om dit samen te bespreken, maar dat is helaas nog niet gelukt. Ook op mijn vraag naar je juiste e-mailadres heb ik nog geen reactie ontvangen. Ik kijk namelijk nog steeds graag samen naar een passende oplossing. Hopelijk kunnen we alsnog op korte termijn met elkaar in gesprek. Ondanks alles wens ik je het beste toe!

SPAM SPAM SPAM

Krijg meermaals mails van dit bedrijf over hoe geweldig hun product wel niet is.

Ik vroeg nergens om, ik wil geen product afnemen, en ben zeker geen geschikte kandidaat voor jullie product.

Ook jullie reactie op een eerdere revieuw klopt niet. Jullie sturen deze spam meermaals.

2025年12月10日

Winjeavondterug.nl からの回答

Beste Melvin, vervelend dat je dit zo ervaart. Ik heb naar aanleiding van je eerdere berichten direct geprobeerd contact met je op te nemen via zowel e-mail als WhatsApp om dit persoonlijk op te lossen, maar daar heb ik helaas geen reactie op ontvangen.

Je gegevens zijn overigens allang uit ons systeem verwijderd, dus je zult geen berichten meer van ons ontvangen. Mocht je het toch nog willen bespreken, dan sta ik daar nog steeds voor open. Ondanks alles het beste gewenst.

5つ星のうち1の評価

Bericht gekregen uit het niets

Bericht gekregen, niet interessant bevonden. Daarna begint het onderspammen

2025年10月4日

Winjeavondterug.nl からの回答

Hoi Szamuel, jammer om te horen dat je dit zo hebt ervaren. We sturen alleen eenmalig een gepersonaliseerde introductie naar bedrijven waarvan we denken dat onze AI-oplossing relevant kan zijn – geen spam of automatische berichten.

We respecteren ieders voorkeur; jouw contactgegevens zijn inmiddels volledig verwijderd uit ons systeem.

Mocht je ooit nieuwsgierig zijn hoe andere bedrijven dankzij Aigento hun aanvragen automatisch laten binnenkomen via website of WhatsApp, dan laten we het uiteraard graag zien – geheel vrijblijvend.

Yves

Completere aanvragen

Vaak krijgen we rommelige aanvragen zonder maten of foto’s. Nu komt alles compleet binnen, inclusief foto’s. Daardoor kunnen we direct een passende offerte sturen. Scheelt enorm veel heen-en-weer bellen. En dus tijd.

2025年7月30日

Winjeavondterug.nl からの回答

Heel erg bedankt John! Dat horen we graag!

- Yves

Echt een aanrader!

Had niet verwacht dat dit zo veel verschil zou maken. Nu is alles netjes en compleet, waardoor ik direct kan opvolgen. Scheelt bergen tijd.

2025年8月6日

Winjeavondterug.nl からの回答

Fijn om te horen Robbin, weet je al wat je gaat doen met al die extra tijd?

- Yves

Trustpilot エクスペリエンス