Airsmile レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3

䌁業情報

1. 歯科医院

圓該䌁業による蚘述

The dental platform designed for patients. THAT’S DENTAL, BUT DIFFERENT. AirSmile is a new and innovative digital marketplace, on a mission to deliver greater control and transparency that will increase access to dental care and break down confusing barriers causing over half of our population (51.2%) to avoid seeing a dentist, often for years at a time. For the dental patients, AirSmile brings newfound freedom of choice and transparency with the aim to find a dentist that meets a person’s specific needs and values. On AirSmile, you can search and compare dentists by practice reputation within the community, in-house services on offer, availability of appointments, and total price for a previously suggested treatment plan or new patient consultation. This is a ground-breaking opportunity for the Australian people to open the door to gain clarity and confidence in finding a dentist they love and align with. AirSmile invites you to DOWNLOAD AND USE THE AIRSMILE PLATFORM FOR FREE and take control over managing your oral health care digitally. Download the Free AirSmile app: Android App: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.airsmile.patientapp Apple App Store: https://apps.apple.com/us/app/id1521666003

連絡先

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

5぀星のうち2の評䟡

Niet het beloofde resultaat

Wat een behandeling van 4 tot 6 maanden zou zijn werd een traject van 1 1/2 JAAR. mijn voortand staart nu recht door middel van de airsmile bitjes, maar mijn 2 hoektanden kregen ze zelfs niet met elastiekjes niet naar beneden getrokken. Geen sprake van een mooi recht gebit. Veel service, maar niet het beloofde resultaat. De tandarts heeft als oplossing stukjes aan mijn tanden gezet.

2025幎9月25日
5぀星のうち2の評䟡

Teleurgesteld

Ik heb een offerte gehad voor het rechtzetten van mijn bovengebit. Ik had 17 bitjes, maar aan het einde van het traject stond er nog één van de voortanden scheef; de tand waar het allemaal om draaide. Dus een setje van 3 extra bitjes, en daarmee gebeurde er helemaal niets. Nog een setje van 3 extra bitjes en ook daar gebeurde weinig. Tussen de extra setjes door natuurlijk wachttijd dus ik heb uiteindelijk niet ruim een half jaar maar een jaar met de bitjes gelopen. Uiteindelijk gestopt, want de extra bitjes waren dan wel kosteloos, maar de controles bij de tandarts niet.
Ik loop nu met een relatief recht gebit maar de ene tand waar het mij om ging staat nog steeds een beetje scheef. Ik ben wel.ruim 2000 euro verder.
Ik kan zeggen dat ik best teleurgesteld ben.

2024幎12月30日
5぀星のうち1の評䟡

Airsmile review; geen goede ervaring

in februari 2021 ben ik gestart met mijn Airsmile traject om 1 hoektand welke enigszins gedraaid stond recht te laten zetten. Dit heb ik gedaan via tandarts Tanders in Halsteren. Het bleek een lang traject en helaas zonder goede afloop. Na 5 bitjes welke ik zo ongeveer dag en nacht in had bleek er amper verschil te zijn. Nadat mijn tandarts diverse malen met Airsmile contact had opgenomen moest ik verschillende bitjes uit serie 1 weer opnieuw gaan dragen, maar helaas zonder resultaat en weer enkele maanden verder. Hierna kreeg ik een nieuwe serie bitjes maar ook deze hebben geen verschil mogen maken. Het vervelende is dat Airsmile niet accuraat reageert en er zo weken, zo niet maanden verstrijken voor het advies 'begin maar weer bij bitje 1 en daarna 2'. Al met al ben ik nu bijna 2 jaar bezig met Airsmile en heeft het hele traject amper iets gedaan voor mijn tand. De tandarts en ik hebben nu dus besloten om toch maar voor ouderwetse slotjes te gaan en dan is het probleem binnen afzienbare periode opgelost. Achteraf heb ik dus spijt dat ik eerst voor Airsmile gekozen heb. Het heeft een hoop kosten en ook zeker tijd met zich meegebracht maar zonder resultaat. Liever had ik dan een eerlijk advies gekregen waarbij ik te horen had gekregen dat Airsmile niet de juiste oplossing was voor deze situatie. Erg jammer dus en beschamend dat alles zo lang heeft moeten duren zonder resultaat.

2023幎10月30日
5぀星のうち5の評䟡

Tevredenheid van de klant staat bij Airsmile op 1

Sinds vorig jaar draag ik voor de correcte van mijn gebit hoesjes van Airsmile. Al bij aanvang leek en bleek het een mooie oplossing. Onzichtbaar, normaal kunnen eten en stapsgewijs resultaat zien.

Gedurende het traject verliep niet alles even vlekkeloos omdat hoesjes soms niet twee weken heel bleven en nieuwe hoesjes door omstandigheden niet snel konden worden vervangen. Hierover contact opgenomen met de orthodontist Tanders te Halsteren” en de leverancier Airsmile. Beiden hebben alles in het werk gesteld mijn ongemakken weg te nemen, waardoor de gebitscorrectie volledig naar wens verloopt.

2023幎8月21日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス