De plejer at vÊre venlige og de ansatte virker kompetente og til at have styr pÃ¥ deres produkter. Senest kÞbte jeg et SA-P14 gevÊr som jeg har fungeret upÃ¥klageligt, ellers er det ogsÃ¥ her jeg k... ãã£ãšèŠã
Virksomheden havde ikke varen pÃ¥ lager i den Þnskede farve, men tilbÞd at skaffe den hjem fra leverandÞren inden for en uges tid. Orienterede lÞbende om forlÞbet, og i lÞbet af fÃ¥ dage, fik jeg besk... ãã£ãšèŠã
Jeg bestilte BBâs og green gas fra AirsoftGeek pÃ¥ nettet. Bestillingen gik ikke i gennem fÞrste gang, jeg prÞvede igen, 1 dag efter, hvor bestillingen sÃ¥ lykkedes. Jeg fik 20% rabat pÃ¥ green gas og 15... ãã£ãšèŠã
Nemt, hurtigt og god kvalitet. Det jeg bestilte blev hurtigt pakket trods stor travlhed omkring black friday. Det jeg modtog var bedre kvalitet end forventet og var forsvarligt indpakket. Kan varmt... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
AirsoftGeek er en tillidsfuld hjemmeside. Vi tilbyder billig Hardball / Softgun / Airsoft i god kvalitet. Hos os får du meget for pengene. Vi bestrÊber os altid efter og få de gladeste kunder. Dette sikkere vi os ved fÞlgende tiltag: -Top Service -Hurtige leveringstider -God kvalitet -Skarpe priser AirsoftGeek er af spiller, til spiller
Ole RÞmers Vej 7, 6760, Ribe, ãã³ããŒã¯
- salg@airsoftgeek.dk
- airsoftgeek.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 50ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
PrÊcis og hurtig levering
PrÊcis og hurtig levering, selvom at jeg bestilte midt i helligdagene.
Altid en god kundeservice og hurtigâŠ
Altid en god kundeservice og hurtig levering.
Fantastisk service i butikken
Fantastisk service i butikken, her ville jeg give 5 stjerner, men grunden til at de kun får 4 stjerner er mangelfuld information på hjemmesiden. Min sÞn Þnskede sig sit fÞrste gevÊr, han havde fundet et til 600kr., men der stod intet om at det er noget mÞg, undskyld mit sprog, men gevÊret kan kun skyde ca. 5 meter, der var så lidt power så man kunne stå 1 meter og blive skudt på uden at kunne mÊrke det, det kunne heller ikke skyde hul i papskydeskiver, ej heller vÊlte en tom dåse på 2 meters afstand, og hvor skulle man som kunde vide det fra når der ikke står noget om det på hjemmesiden, og når man kÞber sit fÞrste gevÊr.. mellem jul og nytår tog vi forbi butikken og fik fornem service, ham der hjalp os indrÞmmede at det ikke kunne bruges til meget andet end pynt og småleg i haven. Vi endte med at kÞbe et til den dobbelte pris som han anbefalede os, det er et mega godt begynder gevÊr, både far og sÞn er super glade for det og servicen, men lidt skuffet over at i sÊlger noget der ikke kan bruges til ret meget uden at skrive det på hjemmesiden.
Varer passer ikke efter beskrivelsen
Varer passer ikke efter beskrivelsen, og kundeservice yder ingen hjÊlp for at rette på fejlen
HåblÞs retur oplevelse
HåblÞs retur oplevelse.
På trods af at jeg returnerer og kÞber en dyrere vare, skal jeg betale 80 kr for returfragt!! Derudover er de 1 uge om at sende en returlabel.
Jeg håber ikke at min sÞn nogensinde Þnsker sig mere herfra, for jeg kÞber aldrig noget herfra igen

AirsoftGeek ããã®åç
LÞbende opfÞlgning på ordren
Virksomheden havde ikke varen på lager i den Þnskede farve, men tilbÞd at skaffe den hjem fra leverandÞren inden for en uges tid.
Orienterede lÞbende om forlÞbet, og i lÞbet af få dage, fik jeg besked om, at varen var klar til at blive afhentet.
Venlig og god service.
Kan kun anbefale denne virksomhed
Kan kun anbefale denne virksomhed, ordren blev leveret dagen efter bestilling.
Nemt, hurtigt og godt
Nemt, hurtigt og god kvalitet.
Det jeg bestilte blev hurtigt pakket trods stor travlhed omkring black friday. Det jeg modtog var bedre kvalitet end forventet og var forsvarligt indpakket. Kan varmt anbefales til andre.
Ufattelig god service
Ufattelig god service, det oplever man ikke så tit.....
Tak....
God service og hurtig levering
God service og hurtig levering, hvad mere kan man forlange.