レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

䌁業が回答したした

Super sÞde i butikken og hurtig levering online. Ville bare Þnske de havde alle deres produkter pÃ¥ wolt 👀

䌁業が回答したした

Peech har virkelig gitt meg den beste service en kunde kan fÃ¥. Jeg kjÞpte min POM vibrator for et halvt Ã¥r siden, og da den plutselig ikke fungerte lengre skrev jeg til Peech. De sendte med en gang en... もっず芋る

䌁業情報

1. 矎容・健康
  2. セックス トむ店

圓該䌁業による蚘述

Hos PEECH danner sundhed og velvÊre rammerne for vores vision. Vi vil gerne vÊre med til at nuancere opfattelsen og det eksisterende billede af sexlegetÞj ved at stille spÞrgsmål som: hvem sexlegetÞj er til, hvordan en vibrator kan bruges, og hvorvidt det er nÞdvendigt at kÞnsopdele produkter. Hos os skal det ikke vÊre pinligt eller tabubelagt at kÞbe eller lÊse om sexlegetÞj. PEECH er netop til for, at du sikkert og trygt kan udforske SEX.

4.9

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Altid god oplevelse

2026幎3月28日

Hej Amina,
Tusind tak for dine sÞde ord om vores personale og online-betjening!

Vi vÊrdsÊtter meget din feedback, ift det vi udbyder på Wolt.

Du må altid gerne skrive til vores mail hej@peech.dk, og fortÊlle, hvilke af vores produkter du Þnsker udbudt på Wolt.

Maria fra Peech

Jeg har intet at sÊtte på firmaet

Jeg har intet at sÊtte pÃ¥ firmaet, men det betyder noget, hvordan i pakker jeres pakke ind. Det er ikke alt pakkeshops medarbejdere behÞver at vide det. 😅 Det er rart at se en af de fÃ¥ webshops som gÃ¥r op i nogle bestemte produkter vedr. udfordringer eller problemer.

2026幎3月18日

KÊre Dagmar,

Tusind tak for din anmeldelse 😍 Det betyder virkelig meget for os.

Det er meget vigtigt for os, at vores pakker er diskrete, så man altid kan fÞle sig helt tryg ved at handle hos os. Derfor sender vi alle ordrer i en helt simpel brun postÊske med en neutral fragtlabel uden logo. Der står faktisk kun en meget lille "fersken".

Jeg håber virkelig, du bliver glad for din ordre og får en dejlig dag.

KÊrlig hilsen
Clara 🍑

Fantastisk kvalitet og kundeservice🀩

Jeg var til et fantastisk workshop i Århus shoppen med top service. Det var rigtig hyggeligt og vi fik rabat til tingene i shoppen udover en grundig gennemgang af alle produkter. Jeg kÞbte selv Amber derfra, men efter et par mÃ¥neder, tabte jeg den og en lille flig faldt af. Jeg skrev ind til kundeservice og hÞrte ad omkring sikkerheden ved efterfÞlgende brug og fik den skÞnneste medarbejder, Maria til at svare pÃ¥ alle mine spÞrgsmÃ¥l. Og en rabatkode til en ny Amber. Tak til dig Maria🫶
100/10 kÞber fra dem igen. God kvalitet og fantastisk vejledning.

2026幎3月17日

Hej Marie,

Tusind, tusind tak for din meget fine anmeldelse både omhandlende vores produkter, service og workshop 💓

Det betyder meget for os og for mig personligt.

Kh

SkÞn og personlig service

SkÞn og personlig service. Stor faglighed og professionalitet omkring opgaven. tak!

2026幎1月5日

KÊre Trine,

Tusind tak for de sÞde ord! Jeg vil sende din feedback videre til mine kolleger.

Hyggelig uhÞjtidelig atmosfÊre

Hyggelig uhÞjtidelig atmosfÊre, som bidrager til t gÞre det nemmere at tale om ting, som hat vÊret tabu eller bare ikke noget, som man ikke tÊnkte over.

2025幎11月10日

KÊre Kirsten,

Hvor er jeg glad for at hÞre, at du fÞlte dig helt tilpas i en af vores butikker <3

Hos os, er der altid plads til at tale om både stort og småt.

Jeg håber, du har lyst til at besÞge os en anden god gang!

Kun positive ord

I stedet for bare at blive set som en måde at tjene penge/sÊlge produkter på, fÞlte jeg mig set som et menneske med en krop, som blev taget hensyn til.

Jeg besÞgte også Peech's bod på Roskilde Festival i år, og der havde jeg samme gode oplevelse.

Utrolig gode oplevelser herfra :)

2025幎9月19日

KÊre Julius,

Tusind tak for at dele dine oplevelser med os <33 Det er sÃ¥ dejligt at hÞre, at du fÞler dig set 🌞

Vi håber, at du kunne have lyst til at besÞge os igen en anden god gang.

Maria fra Peech <33

Fedt produkt

Fedt produkt, god service og grinern dÊknavn.
Tusind tak

2025幎9月22日

KÊre du,

Mange tak for din anmeldelse - og credit for dÊknavn! Det skal jo vÊre trygt for alle at handle seksuel velvÊre, også de generte <3

KÊrlig hilsen Clara

SÞdt personale, god vejledning, lÊkre produkter

Jeg fik virkelig god vejledning af super sÞdt personale i butikken i Aarhus. Virkelig venlig, imÞdekommende og hjÊlpsom, uden at vÊre pushy.
Jeg kÞbte et virkelig godt produkt, som jeg er meget glad for, og fik endda en gratis gave med, fordi det var Aarhus Festuge.

2025幎9月4日

KÊre du,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Vi er rigtig glade for at du har fÃ¥et den rette vejledning og hjÊlp 🥰

Mega fed oplevelse

Mega fed oplevelse! Meget ordentlig butik og mega gode vibes:))) fik hjÊlp og “opmÊrksomhed” fra butiksassistenten uden at fÞle mig skygget pÃ¥ nogen mÃ¥de, mega fedt, brugte 800 kroner uden overhovedet at tÊnke over det hahaha

2025幎7月31日

KÊre du,

Ih jeg er så glad for du havde en god oplevelse og fik den vejledning du havde brug for. Håber nu de 800 kr blev brugt på noget du kan bruge og bliver glad for 🥰

Al kÊrlighed til Peech<3

Peech er lige prÊcis hvad vi har brug for!
Super fantastisk butik og koncept<3 jeg elsker ALT ved peech lige fra deres baggrund og mission til hjemmeside opbygning og deres SoMe<3
Super hurtig levering og helt igennem FANTASTISK kvalitet, bliver bestemt ikke sidste gang min kÊreste og jeg handler her.

Tusind til for peech at vise os hvad vi gerne vil have mere af på nettet og ude i den virkelige verden<3

2025幎7月24日

KÊre du,

Det var dog den sÞdeste anmeldelse. Tusind tak for det, det betyder meget for os 💓

KÊrlig hilsen Clara

Hurtig levering. Rigtig god oplevelse.

2025幎7月10日

KÊre Jette <3

Tak for din sÞde anmeldelse, og for at tage dig tid til at skrive den.

Jeg sender dine ord videre til mine sÞde kolleger der håndtere pakker <33

Jeg håber, du har lyst til at besÞge vores hjemmeside eller butikker en anden god gang.

Maria fra Peech

Hurtig levering og gennemskuelig hjemmeside.

Hurtig levering og gennemskuelig hjemmeside. 10/10!

2025幎7月6日

KÊre Ida <33

Tak for give dig tid til, at skrive sådan en fine anmeldelse!
Vi håber, du har lyst til at besÞge vores hjemmeside en anden gang <3

Maria fra PEECH

Danmarks bedste kundeservice 5/5 ⭐

Danmarks bedste kundeservice 5/5 ⭐
Kan varmt anbefale Peech og isÊr deres Clamy! Enhver kvinde burde have den i deres samling.

2025幎6月26日

KÊre AK <3

Tusind, tusind tak for at skrive en sådan sÞd anmeldelse - og for at tage dig tiden til at skrive den!

Dejligt, at du er så tilfreds med vores Clamy 😍

Vi håber, du har lyst til at besÞge en af vores butikker eller webshop igen, en anden god gang <33

Maria fra PEECH

PEECH, LOVE & HARMONY

super t-shirt...

2025幎6月26日

KÊre Martin <3

Tak for at give dig tid til at skrive en så sÞd anmeldelse!
Vi er glade for, at du kan lide vores nye t-shirt <33

Maria fra Peech

Good variation and explanations what

Good variation and explanations what all products do, makes buying toys feel less taboo

2025幎6月2日

Dear Ray <33
Thank you for taking the time to write such a lovely review.
It truly touched our hearts!
We hope you'll feel like visiting our stores or website again sometime <3
Warm regards,
Maria from Peech

skud ud til speech Fr fr

Nem og sikker betaling. Pakken var hurtig klar. Brilliant hjemmeside og markedsfÞring 🀩

2025幎6月1日

KÊre Vigga <33

Tak for den sÞde anmeldese, hypen og at du gav dig tid til at skrive <3

Vi håber, at du har lyst til at besÞge vores hjemmeside eller butikker en anden god gang.

Maria fra Peech

Altid super god kundeservice og

Altid super god kundeservice og vejledning:) gode og Êstetiske produkter.

2025幎6月4日

KÊre Mille <33

Du skal have et kÊmpe tak for dine sÞde ord, og for at give dig tid til at skrive en anmeldelse <3

Vi håber, du har lyst til at besÞge vores webshop eller en af vores butikker en anden god gang.

Virkelig ringe produkt

Virkelig ringe produkt.
Oplader kablet er kun 50cm langt så lÊg den på gulvet under opladning. Og med USB-A stik. Hvem har en USB-A oplader i 2025?!

Oplader kablet monteres med en magnet der er så svag, at man skal vÊre meget fingerfÊrdig ekvilibrist for at få den til at blive siddende.

2025幎6月5日

KÊre Tony <3
Jeg er virkelig ked af, at du har haft en Êrgerlig oplevelse.
Det beklager jeg meget.
Vi sÊtter stor pris på din Êrlighed og at du har givet dig tid til at skrive til os.

Vi arbejder pt pÃ¥ at gÃ¥ til USB C, sÃ¥ tilgiv os for stadig at vÊre lidt old school 😅
Vi forstår godt kritikken.

Vi vil altid gerne gÞre vores produkter bedre, og vil meget gerne finde ud af, hvilket produkt, der ikke fungerer optimalt med tilslutning til opladeren.
Hvis du har mulighed, må du meget gerne kontakte os på hej@peech.dk.
SÃ¥ kan vi finde ud af, hvilket produkt der er tale om.

Igen, så må du undskylde for, at produktet ikke lever op til forventning og tak for din anmeldelse.

Maria fra Peech

Så fin en service i Århus butikken

SÃ¥ fin en service i Århus butikken! ❀

2025幎5月20日

KÊre Stephanie <33

Tusind tak for at give dig tid til, at skrive sådan en sÞd anmeldelse!

Jeg sender dine sÞde ord videre til mine kollega i Aarhus <3

Vi håber, du har lyst til at besÞge os igen <33