レビュアーのコメントを見てみましょう
Jeg besøgte denne returant d. 21/8-2021 Her har de ikke noget belte gennem resturanten men her bruges tablets til at bestille hvad du vil have fra sushi ad libitum meny'en. Den fortæller hvad det... もっと見る
Super god sushi restaurant
Nemt at booke et bord online, super hyggeligt sted, flotte toiletter, sushien var vildt lækker og den laves når du bestiller den og er dermed helt frisk, det samme gælder alle de panerede ting, betjeningen leverede en yderst god service fik anvist et bord med det samme vi bestilte drikke varerne og maden det gik godt nok hurtigt. Priserne var fair 200-300. Kan klart anbefales
Kan varmt anbefales, har spist der mange gange, det er altid en god oplevelse
Deres sushi er altid toplækker, deres priser rigtig gode og betjeningen er sød og venlig.
Vi kører gerne langt for at spise netop der.
Det er nok klart det værste sted jeg…
Det er nok klart det værste sted jeg har været til dato, første gang ventede min familie og jeg over 1 time på maden kom og så kom der 2 små tallerkener som det eneste… så kom der noget vi havde bestilt og andet som vi ik havde bestilt.
Vi fik måske halvdelen af Hvad vi bestilte inden vi gav op. Og ingen af os blev mætte plus sushi var kold
Fremragende sushi og et stort udvalg
Fremragende sushi og et stort udvalg. Venlig service. Ikke dyrt. Jeg vender ofte tilbage.
Vi havde glemt at bestille sushi til…
Vi havde glemt at bestille sushi til vores søn her til nytår. Vi fik at vide, at vi skulle have bestilt senest i går, men den venlige dame i telefonen spurgte i køkkenet, om det kunne lade sig gøre med en ekstra bestilling, og vi fik sørme lov til at bestille. Hold op hvor er det bare god stil 🤗👍
Undercooked, non-fresh “rice-taps” -sushi-like food
Bought various sushi and starters for 648 kr but the deep fried food are over-fried, totally dry and the sushi rice is undercooked; shrimp and fish are not fresh ; when picking up the sushi pieces, they fall apart.
So will not ever purchase 10-20% expensive sushi here anymore for honestly bad food.
Those are not made by professionals.
Krabbe sushi (Alaska)
Mig og min veninde bestilte derfra… hele dagen har vi spist præcis det samme, undtagen krabbe sushien (Alaska) den smagte super godt, men efter et par timer begyndte min mave at få det dårligt og resulterede altså i at alt maden kom op igen… så krabben anbefales ikke. Men ellers smagte alt andet godt
Fantastisk lækkert og veltilberedt
Vi kører gerne en time for at komme til Roskilde og spise på AJ Sushi. Vi spiser altid ad libitum og maden er fantastisk. Prøv deres laksetatar med mango, fås ikke bedre. Alt er super frisk og veltilberedt.
Ved ikke om de har fået nye ejer men…
Ved ikke om de har fået nye ejer men bestilte for en måned siden og nøjjj det var dårligt. Tænkte måske de havde en dårlig dag så ja Igår prøvede jeg lykken igen. For ja for lang tid siden var det et virkelig godt sted med store stykker og Rene nye råvare.
Igår fik jeg så maden og nøjjj jeg blev skuffet igen. Det var så sidste chance.
Jeg har fået mad forgiftning og har kastet op og 10 gange plus dirre og det passer med jeg efter nogle timer fik de sygeste mave kneb og så startede det. SPIS DER IKKE!!!! Ved ik hvad der er sket med det sted men de må ha fået nye ejer
Virkelig forfærdeligt
Vores besøg på denne restaurant var en absolut katastrofe. Fra starten tog det over 45 uendelige minutter at få vores mad, selv efter gentagne forsøg på at bestille. Servicen var en virkelig forvirrende affære, og det virkede som om personalet var dybt desorienteret. Da maden endelig landede på bordet, var den ikke bare kølig, men også en skuffelse på smagsfronten.
Betalingen på 900kr for denne sørgelige oplevelse føltes som et ran. For at fuldende mareridtet har vi nu alle tre fået dårlig mave, kæmper med intens hovedpine og kvalme. Det er ikke bare et spørgsmål om penge, men også af vores sundhed, der er blevet alvorligt kompromitteret.
Samlet set en skuffende og frustrerende aften, der efterlod os med en dårlig smag i munden - bogstaveligt talt og metaforisk. Vi vil undlade at anbefale denne restaurant til nogen.
Forfærdeligt sted at spise
Forfærdeligt sted at spise, vi ventet 40 minutter på vores mad nul service - manglet bestik og tallerkner. Ikke meget at vælge i mellem, maden kom kold og anden runde vi bestilte ventet vi 20 minutter på 6 stykkers sushi. Kom ud med at betale 300kr for forfærdelig mad og service - ikke nok med det, endte de kommende timer med total kvalme og træthed af maden.
Mere end 2 timers ventetid på online bestilling
Vi bestilte online. Der stod at ventetiden er 40-50 minutter. Nu har vi ventet 2 timer og der er stadig ingen mad. Har prøvet at ringe, men får bare at vide, at man venter på kureren. Men vi bestiller ikke her igen.
Al for lang ventetid
Al for lang ventetid. Vi ventede minimum 20 min mellem hver bestilling. Vi endte med at give op til sidst, mens vi ventede på anden halvdel af vores sidste bestilling. Vi fik altså første halvdel (efter en ventetid på ca. 20 min) hvorefter vi nåede at vente yderligere 15 min på anden halvdel, før vi gav op. Vi endte med at få ca. 3 bestillinger på 1 time og 40 min og gik sultne derfra. Restauranten var kun ca. halvt fyldt.
Super lækker og frisk Sushi
Super lækker og frisk Sushi. Vi fik i dag ad libitum og alt var MEGA lækkert. Super sød service.
Kan klart anbefales
Mindre stykker skal man lede længe efter
Har altid bestil fra den butik men var da sidste gang Igår. Jeg fik maden 30 min forsent og selv de andre gæster der havde bestilt andre steder fra grinte d jeg åbnede mit. Kyllinge spyd var under halv str a pinden den sad på. Virkelig virkelig lille- sushi Stykkerne under en cm brede og alle sushi stykkerne var presset ned i en æske trods de nok burde ha været i ihverfald 2 æsker men viser bare hvor små de var når alle kunne være i en æske. Jeg skrev og klagede men har fået 10%. Det er på ingen måde i orden - just Eat har kontaktet dem og aji har nægtet at give mere og bare nægter noget skulle være galt. Virkelig tilgrin når man lægger så mange penge 1 person. Har skrevet en mail til dem men selvf ingen ting hørt. Normalt klager jeg ikke!!! Men dette er totalt uhørt. BESTIL IK DERFRA MEN BESTIL FRA evt SUSHI 2500 i stedet
Maden var fin men vi skulle betale 36…
Maden var fin men vi skulle betale 36 kr x 2 for en lille glaskande postevand til 2 Pers. Vi købte også store fadøl. Jeg er målløs og kommer aldrig tilbage.
Alt for lang ventetid
Alt for lang ventetid. Vi har ventet 1 time på maden🙃
Ikke okay
Har spist der 2 gange hvor oplevelsen…
Har spist der 2 gange hvor oplevelsen simpelthen bliver ødelagt af den ventetid man skal vente på maden. Efter første gang hvor vi næsten ventede 30-45 minutter på at få det mad vi havde bestilt via deres ad libitum, valgte vi at tro at det var en engangsfejl og at det nok var fordi at de havde rigtig travlt. Så vi gav dem en chance til og det var simpelthen den samme dårlige oplevelse, samme dårlige service og samme dårlige ventetid. Aldrig sætter vi vores fod derind igen, det simpelthen spild af penge når man skal vente så længe på ens mad.
Legendarisk restaurant
Legendarisk restaurant
Lækker mad, lækker tjener og lækkert musik
Kommer snart igen
Kyskys
Virkelig dårlig kundeservice!!!
Bestilte mad gennem Justeat til levering. Da maden så ankommer, mangler den bestilte (og betalte) chillimayo, som i mine øjne er en stor del af madoplevelsen. Ved henvendelse til restauranten, blev det afvist at hjælpe/løse fejlen, det ville de ikke, men jeg kunne jo kontakte Justeat, sagde de. Det gjorde jeg så og det endte så ligeså dårligt. Så endte med at få pengene retur, for chillimayo, og så stå med sushi uden dyppelse! Det svarer vel lidt til, at få kartofler og sovs bare uden sovs! Så det kan helt bestemt ikke anbefales, at handle der, der er utrolig dårlig kundeservice.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。