Absolut vÊrste reklamefilm. Nu har jeg set omkring 4 forskellige med kvinden som snakker engelsk. Jeg har aldrig oplevet noget sÃ¥ kedeligt, drenende og utilfredsstillende. Produkterne er sikkert go... ãã£ãšèŠã
BestÀllde varor för nÀra 20 000:-. 8 konferensbord och 2 höj o sÀnkbara skrivbord. Varorna levererades, men skrivbordsskivorna saknades. Försök till rÀttelse under 10 dagar har inte lett nÃ¥gon vart.... ãã£ãšèŠã
Vil til enhver tid anbefale AJ produkterð Jeg kom sÃ¥ til at bestille det forkerte produkt og opdagede det lidt sendt𥎠egen fejl da jeg var lidt blind ð men deres kundeservice (vinnie P) var utrol... ãã£ãšèŠã
Jeg har netop modtaget min ordre fra AJ produkter. Der var problemer, fordi jeg havde opgivet en ufuldstÊndig adresse - altsÃ¥ min fejl, men fejlen og deraf opstÃ¥ede problemer blev lÞst effektivt og ve... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
AJ Produkter har mere end 40 års erfaring med indretning og tilbyder altid overraskende meget til kontor, skole, lager og industri. Hos os finder du tusindvis af kvalitetsprodukter til den bedste pris. Vi tilbyder også kundetilpassede lÞsninger - alt til en bedre arbejdsplads.
Roholmsvej 14A, 2620, Albertslund, ç±³åœ
- info@ajprodukter.dk
- ajprodukter.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Vil helt sikkert handle hos AJ produkter nÊste gang
Fantastisk kundeservice og sjÊldent har jeg oplevet sådan en service og hjÊlpsomhed.
Havde kÞbt et sorteringsskab til skrald for flere år siden som var gået i stykker. Kontaktede AJ for at hÞre om vi kunne kÞbe en "reservedel", så det kunne laves. Men skabet var udgået, så det kunne ikke skaffes hjem. Men da de ikke mente det var vores skyld at det var udgået, har de sendt et helt nyt skab.

Hurtig og god service
Super-hurtig hjÊlp via chat - anbefales!

AJ Produkter - Danmark ããã®åç
Fik en rigtig god kundeservice fraâŠ
Fik en rigtig god kundeservice fra Malte, som gav god information og produkt forslag. Der var en god positiv tone, men stadig med seriÞs vejledning.

God og hurtig service af Camilla -TakâŠ
God og hurtig service af Camilla -Tak for en god oplevelse.
Hilsen Kamma

AJ Produkter - Danmark ããã®åç
Utrolig sÞdt og hjÊlpsomt personale.
Utrolig sÞdt og hjÊlpsomt personale.
DesvÊrre var vores kÞb beskadiget ved modtagelsen. Men der blev hurtigt taget affÊre og et nyt produkt er bestilt og på vej.

Hurtig og god kommunikation
Hurtig og god kommunikation i forbindelse med vores bestilling af varer og efterfÞlgende behov for returnering af et produkt, som vi selv havde bestilt forkert. Mange tak!

AJ Produkter - Danmark ããã®åç
Rigtig god kundeservice og behandlingâŠ
Rigtig god kundeservice og behandling af både ordre og retursag.

Fantastisk kundeservice

Defekt affaldssbeholder
Vi modtag en affaldsbeholder som var revnet og efter mail omkring detteog lidt billeder og så modtog vi en mail omkring at der var en ny på til os, så kanonservice

AJ Produkter - Danmark ããã®åç
Hurtig levering og flot service

Fantastisk venlig personel

Super service
Super service,
En virkelig god oplevelse at ringe til dette firma.

AJ Produkter - Danmark ããã®åç
Fantastisk service og lynhurtig levering

God service top
Et stort ros til Camilla i kundeserviceâŠ
Et stort ros til Camilla i kundeservice for en behagelig telefonsamtale samt fantastisk service.

AJ Produkter - Danmark ããã®åç
KÞbte to lounge stole som efter nogleâŠ
KÞbte to lounge stole som efter nogle år Êndrede farve i stoffet. Fik den bedste kundeservice oplevelse af Sandra og Anne, fint feedback, flot opfÞlgning, bare super. Stolene endte med at blive ombyttet uden beregning, virkelig fantastisk god oplevelse :-)

Super kompetent kundeservice
Super kompetent, hurtig og nÊrvÊrende rådgivning fra kundeservice

AJ Produkter - Danmark ããã®åç
Service og kvalitet i sÊrklasse
Service i sÊrklasse og kvalitetsprodukter, der holder mange år. Efter flytning manglede vi nogle beslag til vores 10 år gamle reol kÞbt hos AJ Produkter. Jeg henvendte mig til kundeservice, som hjalp mig med at finde reservedele.

AJ Produkter - Danmark ããã®åç
Meget tilfreds med indkÞb af mÞbler tilâŠ
Meget tilfreds med indkÞb af mÞbler til mÞdelokale. Fin service og hurtig levering

Fantastisk service
Fantastisk service og hurtigt svar på mail. Havde kÞbt nye borde til vores klub for et år siden. Vi opdagede i sidste uge, at laminaten havde sluppet kanten på det ene. Vi sendte billede til dem, og lynhurtigt kom der svar tilbage, at de sendte en ny bordplade U/B. Det er for os service i verdensklasse.
Vil helt klart anbefale dem til andre.