レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg lejede flyttekasser til en flytning. Jeg kunne ikke mÃ¥ at tÞmme dem, inden den aftalte dato - men jeg fik forlÊnget lejen et par gange...uden beregning. Super service 😃

der kom 2 fantastiske flyttemÊnd, Ziko og Rooble, i godt humÞr og med en god kommunikation og en professionel tilgangtilopgaven. De skulle flytte hele mit hjem til 3 sal og det fik de gjort, uden... もっず芋る

En meget positiv oplevelse. Jeg skulle bestille flytning med kort varsel, og fik hurtigt svar. FlyttemÊndene kom til tiden i godt humÞr. Et par uforudsete omstÊndigheder blev mÞdt med et smil og opgav... もっず芋る

Jeg havde fornÞjelsen af en flyttebil bemandet med Muhammad og Zico, da jeg skulle flytte adresse forleden. 2 gÊve gutter som var virkelig behagelige, professionelle og som knoklede igennem. De pak... もっず芋る

䌁業情報

1. 匕越業者

圓該䌁業による蚘述

AKL FLYT er et professionelt flyttefirma, der sÊtter din flytningen og sikkerheden i fÞrste rÊkke! - ring og få en uforpligtet tilbud der er skrÊddersyet lige netop til dit behov.

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

314件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

2026幎4月16日
自発的なレビュヌ

Jeg kan kun give mine varmeste

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Akl Flyt!

Fra start til slut leverede de en helt igennem fantastisk service. Teamet var dansk talende, utroligt venlige og meget professionelle, hvilket gjorde hele processen både tryg og behagelig.

De arbejdede imponerende hurtigt og effektivt og fik tÞmt en lejlighed på hele 140 kvadratmeter uden problemer. Man kunne virkelig mÊrke, at de havde styr på det, og at de gik op i at levere et godt resultat.

Prisen var samtidig mere end fair – faktisk overraskende god i forhold til den hÞje kvalitet af arbejdet.

Hvis du leder efter et pålideligt, effektivt og professionelt flyttefirma, så er Akl Flyt helt klart det rette valg. Jeg vil uden tvivl bruge dem igen!

2026幎4月11日

skaden

Ved flytningen udfÞrt af akl-flyt blev indgangstrappen til vores hus beskadiget som direkte fÞlge af deres arbejde. Reparationen er anslået til 3.500 DKK. Vi blev enige med flyttefirmaet om, at de skulle dÊkke belÞbet, og jeg har efterfÞlgende sendt både faktura og rykkere.

Trods dette har flyttefirmaet hverken reageret pÃ¥ fakturaen, mine mails eller mine opkald. Jeg er derfor meget utilfreds med bÃ¥de hÃ¥ndteringen af skaden og den manglende kommunikation. PÃ¥ den baggrund mÃ¥ jeg give en klar negativ vurdering af deres service – isÊr i forhold til hÃ¥ndtering af skadesager.

2025幎11月15日

NUL STJERNER

DesvÊrre ikke en mulighed med NUL stjerner.
Jeg har nu kÊmpet med det her flyttefirma siden en sag siden oktober 2024. De kÞrte ind i en trappe ved vores hus under en flytning. KÊmpede fÞrst i 3-4 mÃ¥neder for at fÃ¥ dem til at vedkende det pÃ¥ kontoret (selvom flyttemÊndede stod ved det) De var fuldstÊndig umulige at fÃ¥ fat pÃ¥. FÞrst efter en dÃ¥rlig anmeldelse her pÃ¥ trustpilot, reagerede de og anderkendte skaden. Jeg mÃ¥tte selv stÃ¥ for alt med murer etc. og vi aftalte en pris (pÃ¥ mail mellem murer og AKL flyt). Trappen blev repareret - og regningen blev tilsendt. Men AKL betaler ikke regningen. Og svarer ikke pÃ¥ mails, sms’er eller telefonsvarer. Denne sag er SÅ drÊbene og har nu varet i snart 1 1/2 Ã¥r. SÃ¥ hold jer langt vÊk herfra! Det er ikke det vÊrd.

2026幎3月7日

Jeg kan varmt anbefale AKL Flyt

Jeg kan varmt anbefale AKL Flyt. De har vÊret utrolig professionelle, effektive og venlige hele vejen igennem flytningen.

Alt blev håndteret med stor omhu, og de passede rigtig godt på vores ting. Teamet mÞdte op til tiden, arbejdede hurtigt og havde en rigtig god og positiv attitude. Det gjorde hele flytteprocessen meget nemmere og mindre stressende.

Hvis du leder efter et pålideligt og dygtigt flyttefirma, så er AKL Flyt helt klart et godt valg!

2026幎2月20日

⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastisk oplevelse med AKL

⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastisk oplevelse med AKL Flyt!

Jeg havde en rigtig god oplevelse med AKL Flyt fra start til slut. Teamet var professionelle, venlige og meget effektive i deres arbejde. De mÞdte op til tiden og håndterede mine ting med stor omhu.

Under flytningen skete der desvÊrre et uheld, hvor en stol blev beskadiget. Men det, der virkelig imponerede mig, var deres måde at håndtere situationen på. De tog ansvar med det samme og sÞrgede for, at stolen blev erstattet uden problemer eller diskussion. Det viser virkelig god kundeservice og seriÞsitet.

Alt i alt var det en tryg og positiv oplevelse, og jeg vil helt klart anbefale AKL Flyt til andre, der står overfor en flytning. Professionelle, pålidelige og med en service i topklasse!

2026幎2月18日

Ziko og Hussein og Aklflyt

Ziko og Hussein mÞdte friske og arbejdsomme op til min flytning. Glade og empatiske tog de sig af opgaverne. De var rare, hÞflige og humoristiske, hvilket gjorde flyttedagen til noget helt specielt.
Jeg giver gerne mine bedste anbefalinger til dem og Aklflyt

2026幎2月10日

Ingen garanti af skader

Jeg har fået et tilbud, som var fint, men da jeg spurgte mere ind til hvad garantien dÊkkede hvis det gik galt var de meget tÞvende og kunne ikke svare på hvor e var forsikret. Jeg har spurgt ind til dokumentation for at der er garanti - det kunne de ikke. Når jeg undersÞger deres dårlige anmeldelser er det tydeligt, at de ikke tager ansvar for deres skader, så tvivler på at de tager nogle reklamationer seriÞst. I Þvrigt reklamerer de med 4.9 stjernet - det er også vildledende. De er billige, men det kan hurtigt blive en dyr flytning, hvis noget går galt.

2026幎1月27日

Flytning

Har lige fået foretaget en flytning af AKL flytning, de var dygtige og professionelle . vi er meget tilfredse så stor tak herfra.
Specielt tak til Zico Hussin og hans makker, de gjorde denne flytning til en dejlig dag.

2026幎1月24日

Ærgerlig oplevelse

Ærgerlig oplevelse
Vi skulle flytte d. 15/1 i Østjylland, og der var aftalt, at flyttemÊndene ville komme kl. 9, men de kom en time senere. De var sÃ¥mÊnd sÞde, men ikke sÃ¥ effektive og stod en del med deres telefoner. PÃ¥ et tidspunkt siger de sÃ¥, at det kun var aftalt ét lÊs, og ikke flere, sÃ¥ vi ryster pÃ¥ hÊnderne, idet vi havde aftalt en fast pris og jo havde en forventning om, at der ikke var flere udgifter. Heldigvis har vi det pÃ¥ skrift, sÃ¥ vi slipper for en ekstra regning, men det var fordi vi var fastholdende. Der mangler flyttekasser, og vi skal ud at kÞbe flere, de ender med at skulle have flere flyttemÊnd, og der er i det hele taget utrolig dÃ¥rlig stemning. Jeg ender med selv at flytte en hel del til sidst og skulle insistere pÃ¥, at aftalen var, at alle vores ting skulle med. Dertil kommer, at flere mÞbler har fÃ¥et ridser og deciderede flÊnger, og vi har fÃ¥et omtrent 10 glas, vaser og krus Þdelagt.

Vi har senere fået en aftale, hvor vi har fået en rimelig kompensation, og det har vÊret OK håndteret.

På trods af det kan jeg desvÊrre ikke anbefale dette flyttefirma, hvis det skal vÊre en rar, god og tryg oplevelse.

2026幎1月15日

Flytning fra MalmÞ til Kbh

Akutflyt hjalp mig med at lytte fra MalmÞ til KÞbenhavn. Ali og H.H. gjorde et fantastisk arbejde - de var venlige og hÞflige og udfÞrte arbejdet til den aftalte tid og varighed (på trods af snevejr!)
Jeg kan varmt anbefale Akutflyt og vil med glÊde bruge dem igen.

2026幎1月3日
自発的なレビュヌ

God, effektiv og professionel flytning

AKL flyttede for os i sidste uge, og det var en super oplevelse! To flinke og effektive mÊnd, som ikke blot var hurtige, men også passede rigtig godt på vores ting undervejs. Bestilling af flytning og processen var nem, og 100% transparent, og jeg synes prisen var rigtig fair for et godt og professionelt stykke arbejde.

2025幎12月20日
自発的なレビュヌ

Jeg kontaktede AKL Flyt i går d. 15.12.2025 med kort varsel om hjÊlp til at få flyttet en tung sofa til i dag d. 16.12.2025.

Hamse kunne hurtigt tilbyde, at sende 2 flyttemÊnd ud til os i dag d. 16.12.2025 kl. 08, hvilket vi er utrolig taknemmelige for!

Vi blev mÞdt af to sÞde flyttemÊnd, som fik sofaen flyttet hurtigt og forsigtigt fra A til B.

Super service og kan varmt anbefales!

2025幎12月16日

Absolut fuld ⭐

Jeg havde en virkelig en god oplevelse med min flytning af mine ting med jeres flyttemÊnd.
Flytningen skete fÞrst sendt på eftermiddagen ca. ved Kl 16:00 tiden (pgf. forsinkelse) det gjorde mig lidt nervÞs. Men blev mÞdt af to friske og behagelig flyttemÊnd.
De tÞmte mit opbevarings lager og kÞrte det ned til min nye bolig.
Selv om de havde en lang arbejdsdag bag sig (de var fÞrst fÊrdig hos mig ved ca. 19:00 tiden) tÊnkte jeg at de måtte vÊre godt brugte. Men var de super sÞde, friske, venlige og havde også overskud til friske bemÊrkninger her og der.
Kan kun give fuld ⭐⭐⭐⭐⭐
Prisen på en flytning (fik December rabat) var helt i orden.

2025幎12月10日

min bedste flytning nogensinde

De skulle flytte hele mit hjem til 3 sal og det fik de gjort, uden skrammer eller nogen andre problemer 😁😁👍
At bestille flytningen og få lavet aftalen over nettet har vÊret nemt og problem frit. 5 store stjerner herfra.
mvh.
Christian olsen