Nem hurtig og effektiv flytning. Vi fik en fast lÊssepris i den helt billige ende, langt billigere end hvad vi ellers har kunne finde. FlyttemÊndene er rutineret, og meget pÃ¥passelige med mÞblern... ãã£ãšèŠã
Flyttefirmaet mÞdte ikke op. Da de ikke var kommet til aftalt tid, ringede jeg, lagde beskeder og sendte en sms, uden at fÃ¥ kontakt til nogen. Efter 35 min, valgte jeg at kontakte et andet firma, der... ãã£ãšèŠã
De er stort set kun efter penge. Jeg blev nÞdt til at betale for et arbejde som de aldrig gennemfÞrte. Lad vÊre med at bruge dem.
Brugte moveaway i forbindelse med flytning til vores nye hus. De gjorde vores flytning sÃ¥ gennemfÞrt og overskuelig, de passede sÃ¥ godt pÃ¥ vores ting og var super hÞflige. Vil varmt anbefale, samt... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
MoveAways mission er simpel: Vi eksisterer for at gÞre din flytning sÃ¥ let, flydende og harmonisk som muligt. Flyttedagen skal nemlig ikke vÊre en dag, hvor titlen er âkaosâ. TvÊrtimod er flyttedagen en dag, hvor processen er sat i rammer, hvor der er lagt en hÃ¥ndfast og realistisk plan, og hvor vi nÃ¥r sikkert og trygt i mÃ¥l med projektet. NÃ¥r vi tager hÃ¥nd om vores kunders flytning, sÃ¥ betyder det, at vores kunder kan slappe af. SÃ¥ kan de lÊgge bekymringerne fra sig. SÃ¥ kan de glÊde sig over dagen, og langsomt men sikkert se deres nye tilvÊrelse konkretisere sig og blive til virkelighed.
Ãstre Alle 102, 9000, à lborg, ãã³ããŒã¯
- 42492087
- Info@MoveAway.dk
- moveaway.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
De er stort set kun efter penge.
De er stort set kun efter penge.
Jeg blev nÞdt til at betale for et arbejde som de aldrig gennemfÞrte.
Lad vÊre med at bruge dem.
HOLD JER VÃK FRA DEM!
HOLD JER VÃK FRA DEM!
De lavede skader på mine dÞre, samt efterladte skrald. Har prÞvet at kontakte dem med bliver ignoreret
Super professionel flytning af Mick &âŠ
Super professionel flytning af Mick & Mohammed. De bedste anbefalinger herfra.
Virkelige en god flytning med godâŠ
Virkelige en god flytning med god service.
Kan klart anbefales!
Smadret mine ting. usympatisk flyttefolk
Smadret mine ting.
MÃ¥ske der skal vÊre en voksen til stede i det flyttefirma. Ãdelagt kÞle/frys, planter der er total smadret. KÞre hen over det nye omrÃ¥der jeg skal flytte til hvor flyttefolkene kÞre over og ÞdelÊgger beplantningen, holder hvor man ikke mÃ¥ parkere, hvor jeg har fortalt hvor de skal lÊsse af. Det vil vÊre til jeres fordel som flyttefirma at ansÊtte flyttefolk der tager sit ansvar med kundens ting. Der er ingen grund til at ÞdelÊgge sÃ¥ mange ting pÃ¥ en flytning. I lever slet ikke op til de krav i stiller til jer selv. U erfarende og usympatiske flyttefolk, der pÃ¥ ingen mÃ¥de respektere de aftaler der bliver sat i gang. I har pÃ¥ ingen mÃ¥de taget et ansvar med mine ting, jeg har ringet og sendt mail med billeder, men undskyldninger er der mange af. Det er dumpe karakter til det flyttefirma. MÃ¥ske i skal forholde jer til jeres egen beskrivelse af en god flytning for kunder, for det der er skrevet passer ikke med virkeligheden. FÞj et firma
Flinke og hurtige flytte mÊnd
Flinke og hurtige flytte mÊnd!
Kan klart anbefale dem til nÊste flytning
Flyttefirmaet mÞdte ikke op
Flyttefirmaet mÞdte ikke op. Da de ikke var kommet til aftalt tid, ringede jeg, lagde beskeder og sendte en sms, uden at få kontakt til nogen. Efter 35 min, valgte jeg at kontakte et andet firma, der heldigvis kunne trÊde til. Vi blev to timer forsinket. Det var min far der skulle flytte på plejehjem. En time efter aftalt tidspunkt, blev jeg kontaktet af det fÞrste flyttefirma, med undskyldninger for hvorfor de ikke var dukket op, og ikke havde kontaktet mig tidligere. Men i mine Þre, var det dårlige undskyldninger, for elendig forretningsfÞrelse! Så ingen anbefaling herfra!
Professionel flyttefirma
Rigtig god omhyggelig flytning fra 4.sal
Kan varmt anbefales
af min overbevisninger og tiltro tilâŠ
af min overbevisninger og tiltro til det firma ser jeg det som en go og trovÊrdig services og professionel indpakning af mÞblerne kan stÊrkt anbefales
SuverÊn god oplevelse
SuverÊn god oplevelse ! Bedste flytte firma .HjÊlpsomme ,god indpakning ,til aftalt tid, god stemning .god stemning !
Kan varmt anbefales ð
Super service
Super service, venligt personale og 100% til at stole på !! Kan i den grad anbefales.
Tak for god, effektiv og proff flytning.
Tak for god, effektiv og proff flytning. Jeg har anbefalet jer til nogle af vores venner. Vil helt sikkert bruge jer igen ð
En yderst trovÊrdig flytning og alt viâŠ
En yderst trovÊrdig flytning og alt vi aftalte blev overholdt til punkt og prikke. En kÊmpe anbefaling vÊrd til jeres kommende flytning. Jette
Nem flytning med god service.
Nem flytning med god service.
Vores flytning forgik hurtigt, nemt og lige som planlagt. FlyttemÊndene var hurtige, produktiv, og samtidig passede de godt på vores mÞbler. Super god service, og isÊr til den pris.
Nem hurtig og effektiv flytning.
Nem hurtig og effektiv flytning.
FlyttemÊndene er rutineret, og meget påpasselige med mÞblerne. Alt blev pakket ind i tÊpper eller folie og spÊndt fast i bilen. Utroligt hvor meget sådan en bil kan fyldes med når flyttemÊndene pakker bilen rigtigt efter deres professionelle effering. KÊmpe ja tak her fra og godt arbejde.
Alt kÞrte kÞrte som aftalt
Alt kÞrte kÞrte som aftalt. Meget sÞde, venlige og positive flyttemÊnd.
Meget anbefalelsesvÊrdigt flyttefirma
Meget anbefalelsesvÊrdigt flyttefirma, de klarede opgaven på rekord tid, uden en eneste skramme på hverken mÞbler , dÞrkarme eller vÊgge både ud af huset og ind i det nye hus, de fleste flyttefirmaer er enten langsomme eller osse skynder de sig så meget at de skader mÞbler eller dÞrkarme, men Moveaway var både hurtige og meget forsigtige uden en skramme , kan varmt anbefales
God og ordentlig sevice
God og ordentlig service ifb med flytning for mine gamle forÊldre til ny bolig.
Vi kan absolut anbefale dem.
Jeg havde brug for hjÊlp til flytning af flygel
Jeg havde brug for hjÊlp til flytning af mit flygel og fik hurtig og professionel hjÊlp fra den ene dag til den anden. TAK :)
Kan på det varmeste anbefale moveaway.
Mvh. Lene Plougmann