レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

SÀmsta som finns! Har haft problem med akne i 2 Ã¥r. Dom ger krÀmer som inte funkar gÃ¥ng pÃ¥ gÃ¥ng. Fick Àven tabletter som absolut inte funkade. Kostanden Àr uppe i 2000kr. Har betalat för ingenting.... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Skulle fÃ¥ en ny krÀm för min akne men blev inte informerad om att den inte ingick i högkostnadsskyddet nÀr jag fick receptet sÃ¥ behövde betala 400kr, för nÃ¥got jag inte ens vet om det kommer hjÀlpa mi... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Fick vÀldigt snabbt recept för sonens acne. Dock var resultatet en försÀmring efter nÃ¥gra veckors anvÀndning. Vi gjorde ett nytt Àrende men det fanns inget sÀtt att kommunicera med lÀkaren mer Àn via... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Behövde hjÀlp med akne och dem skrev ut en krÀm den funkade inte sen en till sen den sista kostade 300kr och de sa dem inget om och inget funkade ju eftersom jag inte hade sÃ¥n infektions akne hade fun... もっず芋る

䌁業情報

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Gav mig kemisk brÀnnskada

Otroligt dÃ¥ligt och farligt! Man fÃ¥r fylla i ett formulÀr som dom uppenbarligen inte lÀser och sedan skriver ut ett random recept. Skrev att jag var allergisk mot ett Àmne och de skrev ut en krÀm som innehöll det! Fick kemiska brÀnnskador i ansiktet pÃ¥ grund av det. AnmÀlt till patientnÀmnden. ANVÄND INTE!

2023幎12月12日

Riktigt dåligt

Riktigt dåligt. Skrev ut en krÀm mot akne som jag i journalen redan skrivit att jag anvÀnt utan resultat! Svarade inte på mina meddelanden och verkade inte bry sig sÀrskilt mycket. Har troligtvis inte lÀsa igenom frågorna heller. Onödiga pengar..

2023幎9月10日
5぀星のうち1の評䟡

HÃ¥ller inte vad de lovar.

Min dotter har svår acne och har sökt flera gånger för detta på vårdcentralen men ingenting hjÀlper. Acnekollen verkade vara lösningen men efter att ha lagt ner en lång stund genom att fylla i frågeformulÀr och ladda ner bilder flera gånger fick vi till slut ge upp. Sidan påstår att instÀllningarna för bank id Àr fel och att det inte går att öppna appen. Går jag sjÀlv in på bank id fungerar det alldeles utmÀrkt att signera. Inga fel i instÀllningarna heller. Mycket, mycket besviken. Man lovar mer Àn man kan hålla.

2023幎7月3日

BedrÀgeri

BedrÀgeri. Endast ett företag som vill gÃ¥ ut med ekonomiskt vinning!! Dom skriver ut recept oförsiktigt utan vare sig pÃ¥mind uppföljning, noga kontakt och en noga utvÀrdering av lÀkare. Tror inte ens dom lÀste igenom min journal tillrÀckligt noga innan dom skrev ut min aknemedicin, eftersom jag hamnade pÃ¥ akuten efter anvÀndning av en akne behandlingskrÀm dom skrev ut till mig. SÖK RIKTIG VÅRD!!! Via vÃ¥rdcentralen som kan ge remiss till hudlÀkare. Det var rÃ¥det jag fick av en vÀnlig sjuksköterska pÃ¥ akutmottagningen. Ta inte denna vÀg för att det Àr smidigare, begÃ¥ inte samma misstag som jag gjorde och litade pÃ¥ detta scam företag. Dom kan inte ens svara i telefon nÀr man försöker ta kontakt. Jag kom fram till röstbrevlÃ¥da dÀr dom hÀnvisar en till att skicka ett sms eller mejl.

2023幎3月19日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ