レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Fick inte antibiotika för urinvÀgsinfektion. Dom vill den 22 december jag ska kontakta lÀkare för utredning. Men min vÃ¥rdcentral har permanent stÀngt. Hur ka dom neka mej antibiotika med urinvÀgsinfek... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Dom kollar inte igenom svaren du ger. Dom ger samma medicin Àven fast du utrycker att det inte funkar. Jag kunde inte sova i flera dagar för det kliade sÃ¥ i mina ögon men dom kunde inte hjÀlpa mig..... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

VARNING!Detta Àr extremt oseriöst. Man skriver inte ut antibiotika utan att ta urinprov. De försöker ta pengar frÃ¥n folk som inte vet bÀttre. 100 kr Àr vad en del kan satsa pÃ¥ att bli lurade men mÃ¥nga... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Har problem med en order och har SOM TUR ÄR min vana trogen anvÀnt mig av klarna som betalning I allt tjorv av detta företag nÀr det gÀller retur sÃ¥ ordnar klarna allt , jag kan bara "sitta lug... もっず芋る

2.3

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Så nöjd

Så nöjd! Efter bara 5 minuter, på sjÀlvaste julafton, hade jag ett recept på antibiotika att hÀmta ut. Smidigt och enkelt.

2025幎12月24日

Fick inte antibiotika för

Fick inte antibiotika för urinvÀgsinfektion. Dom vill den 22 december jag ska kontakta lÀkare för utredning. Men min vårdcentral har permanent stÀngt. Hur ka dom neka mej antibiotika med urinvÀgsinfektion över jul.?? Mycket besviken. Och Àven kollat mina njurar på röntgen dom var ok. Oempatiskt av er.

2025幎12月22日

Fantastisk service /trygghet

I allt tjorv av detta företag nÀr det gÀller retur så ordnar klarna allt , jag kan bara "sitta lugnt i båten"
Helt otroligt vilken service och trygghet för mig som kund , handlar aldrig via nÀtet om jag inte kan anvÀnda klarna för dom.Àr en otrolig trygghet för mig som.kund

2025幎9月15日

Gör inte misstaget!

Dom kollar inte igenom svaren du ger.
Dom ger samma medicin Àven fast du utrycker att det inte funkar. Jag kunde inte sova i flera dagar för det kliade så i mina ögon men dom kunde inte hjÀlpa mig.. ring Kry istÀllet, Kry tar inte betalt om de inte kan hjÀlpa dig, det gör kollarna, sen sÀger dom att du ska få tillbaka pengarna men det får du inte. kry får du prata i videosamtal med lÀkare,

2025幎6月30日

FörskrÀckta av rött öga

FörskrÀckta över röda ögat, anlitade vi Kollarna men fick inget gensvar.
Sen, bland annat googlade vi och lÀste att det bara tar några dagar för att bli bra.
Men att inte höra eller utlÀsa något gÀrna uppmuntrande svar, det Àr illa gentemot Àldre personer!
Vill absolut slippa betala de 100 Kr, hur gör vi?!

2025幎6月13日

VARNING!

VARNING!!

Det finns någon slags lÀkare i bakgrunden för ett första besök men nÀr man betalar för ett återbesök får man ingen lÀkarkontakt. Först fick jag inte ens någon respons alls, trots att jag fyllt i formulÀret och fotat och betalat. Då fick jag skriva till kundtjÀnst för jag trodde något hade blivit fel. Då finns det en kundtjÀnstmedarbetare (utan efternamn) med titel "customer support" som försöker få mig att ta återbesöket via honom, alltså att berÀtta om mina vårdfrågor för honom - en icke-vårdpersonal! Jag ber då återigen om lÀkarkontakten jag betalat för och har rÀtt till. Han försöker återigen få mig att ta mina medicinska frågor via honom, och berÀttr att han lÀst i lin journal.och sett att allt var bra (så dÀrför tyckte han inte jag skulle få någon kontakt). Får "vanligt folk" lÀsa i journaler? (Retorisk.) Jag meddelar då att jag blir tvungen att anmÀla till IVO om han inte ger mig rÀtt. Han försöker tyvÀrr en fjÀrde gång, skriver att han ska "ta mina frågor till en lÀkare" och ber mig att berÀtta. Jag svarar återigen med att be om det jag har rÀtt till. Då får jag en Swish på återbesökskostnaden..! Och ett mail om att jag ska kontakta en partnersajt till dem för medicinsk rådgivning. (Dock ingen lÀnk eller annan info, han trodde kanske att folk vet vilka det Àr...)
Stor varning hÀr alltså, det finns alltså ingen lÀkare med "hela vÀgen" som det står i informationen och vanliga obehöriga har tillgång till din journal. Riktigt farligt, båda dessa saker. IVO nÀsta.

2025幎6月3日
5぀星のうち1の評䟡

Jag fick ett pencillin utskrivet borrelia

Jag fick ett pencillin utskrivet för borrelia efter att skickat bilder på bett och svarat på ett antal frågor - inga konstigheter. Dock tyckte jag det var lite konstigt att man endast frågar om jag Àr allergisk mot detta specifika lÀkemedel och inte om jag har andra allergier. Jag har börjat behandlingen men tÀnkte sen att kanske man borde berÀtta att jag Àr allergisk mot ett annat pencillin så jag mailar dom och får då svar att det Àr beslÀktat med detta pencillin så inte bra för mig att ta. Jag ska kontakta lÀkaren och be om ett nytt recept. Hur vet jag inte, då det inte verkar gå att kommunicera med lÀkaren som skrev ut detta. Enda alternativet Àr vÀl att öppna ett nytt Àrende och betala igen! Jag har mailat upprepade gånger för att be dom hjÀlpa mig kontakta lÀkaren i detta Àrende men får ingen respons.
Helt sanslöst att man skriver ut pencillin utan att stÀlla rÀtt frågor eller ge möjlighet att lÀgga till ytterligare relevant information åtminstone. Då hade jag sjÀlvklart påtalat detta. KÀnns som att man Àr mest intresserad av att få betalt. En allergisk reaktion mot pencillin kan vara livshotande. KÀnns otroligt oseriöst och nonchalant.

2025幎5月19日
5぀星のうち5の評䟡

PÃ¥ riktigt den bÀsta tjÀnsten jag har

På riktigt den bÀsta tjÀnsten jag har varit med om!
Jag har genom mina år haft utmaningar med UVI (sega lÀkare, vÀntetider, provlÀmning etc) och kan Àntligen få snabb hjÀlp! Riktig rÀddare i nöden - to say the least. Nu anvÀnder jag Àven tjÀnsten för att förnya p-piller. Kan inte vara mer nöjd. Rekommenderar tjÀnsterna till alla jag kÀnner och alla har varit lika nöjda.

2025幎5月5日

Under all kritik

Utlovar snabb hantering och ett recept på under 30 min (vill minnas att jag lÀste 15 minuter någonstans på deras sida).
Jag behöver skjuta upp min mens och valde menskollen frÀmst för den utlovade snabba hanteringen.
Fyllde i all information. Inga konstigheter. Betalade. Fick SMS att Àrendet hanterades. Detta var kl 13. Kl 19.30 hade ingenting hÀnt. Loggade in - fortfarande ”Àrendet hanteras”.

Skrev ett mail att inget hÀnt på 6 timmar.
Fick ett Àrendenummer. Under tiden gick jag in på annan vårdgivares sida. Genomförde samma procedur (men mkt grundligare hÀlsodeklaration). 10 min senare hade jag fått svar från lÀkare som föreslog en behandling. Ytterligare 2 min efter att jag accepterat fick jag receptet. HÀr behövde man inte heller betala i förskott, som hos kollarna.

Fortfarande inget svar från Kollarna, på hela den tiden. Uselt. BegÀrde att de skulle avbryta och återbetala patientavgiften. Vi får vÀl se om det sker.

2025幎4月24日

Rekommenderar inte

Rekommenderar inte! Extremt dålig kommunikation (svarar inte på mail trots upprepade försök), plus tjÀnar pengar på att förskriva lÀkemedel som Àndå Àr receptfria. Luras inte till att söka hos dem, etablera mycket hellre en kontakt med din huslÀkare på vårdcentralen vid behov av annan medicin Àn den som Àr receptfri. Jag kontaktade dem under en helg då jag snabbt behövde kortison. Då förskrev de receptfri antihistamin och receptfri nÀsspray, alltså inte det jag behövde, utan ett ord i kommunikation, INTE ett ord - så det kan omöjligt rÀknas som en lÀkarbesök eller en lÀkarbedömning. Skrupelfritt utnyttjande av skattemedel och lurar patienten / Distriktssköterska, fil.dr vårdvetenskap.

2025幎3月23日
5぀星のうち1の評䟡

Undvik! Uppsök en riktig lÀkare istÀllet.

Opålitlig onlinetjÀnst som sÀtter diagnoser och skriver ut antibiotika och annan medicin utan att varken trÀffa eller tala med de som söker vård. En ren gissningslek. Det verkar nÀstan som om de singlar slant för att bestÀmma vilken felaktig diagnos de ska hÀvda och skriva ut medicin för. Att ta medicin i onödan kan göra en sjuk nog att behöva söka vård akut. De Àr riktiga bedragare som jag skarpt tvivlar på kan något alls om vård. De bryr sig endast om den vinst de kan göra på mÀnniskors desperation, lidande och rÀdsla. Det skulle inte förvåna mig det minsta om det egentligen Àr AI som står för diagnoserna.

2024幎11月15日

Ingen personlig kontakt

Hade ingen möjlighet att sjÀlv berÀtta om mina ögonbesvÀr, som jag haft i över 14 dagar. Och att jag under dessa två veckor anvÀnt apotekets receptfria lÀkemedel. Utan blev rekommenderad receptfria ögondroppar, som jag, som sagt prövat i två veckor.

2025幎3月13日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ