Det modtagne garn er altid bÃ¥de lÊkkert og sikkert pakket ind til transporten. Bettina er hurtig til at svare pÃ¥ henvendelser, hvad enten det er som del af varebestillingen eller via mail/SMS. Absolut... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Online garen kopen? Wel bij AKnittersworld. Het garen is top. De website geeft goede info en fotoâs. Je kunt ook mailen. Wanneer een kleur weer op voorraad komt. Of voor advies, welk garen voor jouw p... ãã£ãšèŠã
Hyggelig samtale på mail og super hurtig - Bettina farvede garn spesielt til mig og sendte til mig i Norge. Highly recommended!
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
A Knitters World sÊlger håndfarvet garn i luksus klassen og som er specielt velegnet for folk, der måtte have diverse allergier. Det er garn som yak, camel, silke, cashmere mm. Vi går meget op i at servicere vores kunder på bedste vis og står altid klar til at hjÊlpe med diverse spÞrgsmål.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Hurtig og fin kommunikation om ordre ogâŠ
Hurtig og fin kommunikation om ordre og tilbud om levering i den farve, jeg egentlig helst ville haâ, nÃ¥r der var nok nyfarvet garn.

Smukt, blÞdt kvalitetsgarn
A Knitters World har det fineste, blÞdeste og allerbedste garn. Der er fantastisk service både personlig betjening og på webshop. Kan varmt anbefales.

A Knitters World ããã®åç
LÊkkert garn i flot indpakning og medâŠ
LÊkkert garn i flot indpakning og med hurtig levering.

A Knitters World ããã®åç
Altid hjÊlpsom og venlig ekspedition
Altid hjÊlpsom og venlig ekspedition, hurtig behandling af ordren og noget helt fantastisk lÊkkert garn og smukke farver.

god og hurtig levering
god og hurtig levering. Fantastisk kvalitet garn med flotte farver.

Garnet er fantastisk
Garnet er fantastisk og betjeningen er kompetent og venligâ€ïžâ€ïžâ€ïž

LÊkkert garn
LÊkkert garn. Meget hurtig levering. Bestilte det fredag og modtog det lÞrdag.

God serviceðð»
Min sÞster og jeg skulle pÃ¥ vÃ¥r Ã¥rlig tur til Danmark for Ã¥ kjÞpe garn og for Ã¥ fÃ¥ inspirasjon. Vi hadde gledet oss til et besÞk hos AKW, men de skulle pÃ¥ garnfestivel og hadde derfor stengt. Vi bestilte garn via nettbutikken og plukket det opp utenfor butikken. God og rask kommunikasjon med AKW. Gleder oss til neste tur og et besÞk, det er nydelig garnð§¶

A Knitters World ããã®åç
Meget hjÊlpsomt personale pÃ¥ standenâŠ
Meget hjÊlpsomt personale på standen professionelt helt igennem

Super oplevelse
Super oplevelse, goâ vejledning, lÊkkert garn og en opskrift der er let at strikke efter

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã