Blev ringet op, da min opskrift ved en fejl stod til at koste noget. Sød og venlig service, og hun refunderede prisen på opskriften, selvom jeg ikke anede, at den egentlig var gratis. Fik ved samme le... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Så hyggelig en butik med lækkert udvalg af forskelligt garn og tilbehør, opskrifter og bøger m.m. Jeg har været på strikkekursus for begyndere hos Luise - det kan jeg anbefale alle nystrikkere. Luis... もっと見る
Jeg besøgte butikken en mandag, desværre var garnet ikke på lager, men allerede lørdag samme uge fik jeg mit garn tilsendt - taget i betragtning, at garnet kommer fra Norge, var det hurtigt. Jeg har... もっと見る
Rigtig god service! Jeg skulle bruge noget specifikt garn, og det var billigst på YarnLoving, men der var ikke nok på lager. Jeg skrev til ejeren via chat-funktionen på hjemmesiden, og hun var både h... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
Hos Yarnloving findes kærlighed til garn. Med stor erfaring indenfor garnproduktion til strik, hækling og al anden garn kreativitet, hjælper jeg dig med at finde det lækreste garn til dit næste projekt. Her finder du garn fra europæiske producenter, der også har stor kærlighed til garn og for at give dig en god strikke & hækle oplevelse. Sortimentet spænder bredt med garn fibre som merinould, silke mohair, kid mohair, alpaka og mange andre spændende fibre. Udover garn er der også mulighed for at supplere med lækkert tilbehør, der gør dit garn projekt endnu mere unikt.
デンマーク
- yarnloving.dk
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Perfekt garnbutik🐣🌟🌟🌟🌟🌟
Comprei um padrão e foi uma compra…
Comprei um padrão e foi uma compra bastante rapida facil e intuitiva. Obrigada!
Meget hurtig levering
Meget hurtig levering. Jeg kunne hente pakken i en pakkeshop dgen efter bestilling.
God og hurtig ekspedition
Hurtig respons på min forespørgsel om noget garn, jeg ville bestille samt hurtig ekspedition af min bestilling.
Dejlig Butik
Dejlig butik med masser af skønt garn. Fantastisk betjening. Man kan altid få et godt råd -god vejledning og et godt grin.😃Mine varmeste anbefalinger her fra.👍
God kvalitet og super god service 😉
Verdens bedste garnbutik
Der er altid lynhurtig levering og der er altid hjælp at hente, hvis man er i tvivl om noget. Og så er Luise bare generelt supersød og hjælpsom.
Tak for dig …
Altid hyggelig at komme ind til Louise Yarnloving , bliver altid mødt med et smil og utrolig hjælpsom med garnvalg
Tak for dig .
Mvh. Hanne Langhoff
Der er altid en god stemning i…
Der er altid en god stemning i Yarnloving og alt for meget lækkert garn. Og hjælp at hente, hvis ens projekt er gået i stå. Kan varmt anbefale☺️
Yarnloving og Luise er et godt match
Yarnloving og Luise er et godt match.
Ved spørgsmål til garnforbrug og kvalitet er Luise altid super i sin vejledning. Kvaliteten på de garnprodukter hun sælger er helt i top.
Altid super god hjælp at hente🤩
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。